ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΤΟΥ ΤΟΝ “ΦΟΡΕΣΑΝ” ΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ: AΓΡΙΑ ΜΑΠΑ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! – ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ – ΑΝ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    erntogan klaiei 2

    Ο Αραβικός Σύνδεσμος, που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως κατόπιν αιτήματος του Καΐρου, έκρινε αναγκαίο «να εμποδιστούν οι παρεμβάσεις στη Λιβύη».

    Η απόφαση αυτή για την Λιβύη ήρθε μετά την κίνηση της κυβέρνησης της Τρίπολης να υπογράψει συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία.Στο ψήφισμα που ενέκριναν οι μόνιμοι αντιπρόσωποι του Αραβικού Συνδέσμου, ο παναραβική οργανισμός υπογραμμίζει «την ανάγκη να εμποδιστεί κάθε παρέμβαση που θα μπορούσε να διευκολύνει την άφιξη στη Λιβύη ξένων εξτρεμιστών τρομοκρατών μαχητών».

    Δείτε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ΠΟΥΣΤΙ@» ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ- ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ – ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!

    the-arab-league-

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι χώρες μέλη του Συνδέσμου εξέφρασαν επίσης την έντονη ανησυχία τους για τη στρατιωτική κλιμάκωση που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Λιβύη και «απειλεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα των γειτονικών χωρών και ολόκληρης της περιοχής».

    Επιπρόσθετα, ζητήθηκε από τον γενικό γραμματέα του παναραβικού οργανισμού, Άχμεντ Αμπούλ Γκέιτ να επικοινωνήσει με όλα τα διεθνή μέρη στην κρίση για να την επιλύσουν και να αποτρέψουν κάθε ξένη στρατιωτική επέμβαση που μπορεί να απειλήσει τη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Συνεχίστε εσείς όλοι δειλοί σχολιαστές του Internet να γράφετε μόνο σχόλια για αυτόν τον Μογγόλο σκατόγυφτο και το ασκέρι του κα8 θα φάτε καλά. Τσιγαρομπουζουκοποδοσφαιρόπληκτοι, πριν το καταλάβετε, αυτό το μουνόπανο θα βρεθεί έξω από την πόρτα του μπουρδέλου, που εσείς αποκαλείται σπίτι σας. Η κατάληψη και ισλαμοποίηση της Ελλάδος έχει ξεκινήσει ήδη εξαιτίας της απάθειας και της απίθανης βλακείας που σας δέρνει!,,,

    2. Οι κουμπάροι του…ε ρε τζάμπο που τους χρειάζεται.

    3. To Πορδονιουζζζ αλλα γραφει,οτι τον ηπιε ο Χαφταρ απτα τζιχαντια,ποιος να πιστεψει ποιον οεο.

    4. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ
      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΥΚ 65 ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ.

    5. Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ …….ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    6. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ & ΑΛΑΖΟΝΑΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
      ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΠΡΩΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΥΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΤΟ 60% ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΗΣ & ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ , Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΩΝ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,
      Η ΣΥΜΑΧΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ (7) ΚΡΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ,
      Η ΕΛΛΑΔΑ & Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ (4)
      ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝΕ ( Θέλουν δεν Θέλουν ) ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

      1. Τρεξε να προλάβεις τον ψυχιατρο σου πριν αλλαξει ο χρονος δικε μου!

        1. Ο/Η ΒΑΖΕΛΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΨΗΦΟΦΟΡΟΣ λέει:

          Και το δάσκαλο στο δημοτικό να του μάθει ορθογραφια

    7. Αυτός ξέρει. έχει και ελληνικό αίμα μέσα του. Γιατί έτσι με τόσο μεγάλη επικράτεια, πολυεθνικό μωσαϊκό, ανατολίτικη φτώχεια και διαφθορά η χώρα του δεν σώζεται με τίποτα. Οπότε ή θα την διαλύσει σαν νέος Χίτλερ μια ώρα νωρίτερα ή θα την μεγαλώσει. – Είναι σαν τον δεινόσαυρο που θέλει πολύ φαεί για να συντηρηθή – .
      Το δεύτερο επικρατέστερο πάντως εκτός και φάοι το ελληνικό πτώμα δίπλα της και βγάλει καμιά εκατονταετία ακόμα.

    8. Ναι ολο του την φερνουν και ολο τον τελειωνουν λενε αλλα αυτος ζει και βασιλευει,ηγετης ο Ερντογαν αφου εχει καταφερει να κανει τον πουτιν καρπαζοεισπρακτορα του μαγκια του!!!!

    Comments are closed.