ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ “ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ” ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Ο “ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ”, ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΖΙΠ. “ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ;” ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    εξ

    Σε φαρμακείο στην περιοχή της Καλλιθέας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνόδευσε την κόρη του, Δάφνη, προκειμένου να προμηθευτεί self-test ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, τη Δευτέρα.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε ότι η Δάφνη βρίσκεται στην Γ’ Λυκείου, έτσι προσήλθαν στο φαρμακείο για την προμήθεια του self-test.

    «Ήρθαμε να πάρουμε το τεστ μας. Πώς πάνε μέχρι στιγμής οι παραδόσεις;», ρώτησε ο Πρωθυπουργός τον φαρμακοποιό για να απαντήσει πως «οι παραδόσεις επί του παρόντος σε εμάς είναι ομαλές. Η πλατφόρμα δουλεύει μία χαρά, είμαστε πάντα στο πλευρό του καθενός όποτε θέλει για διευκρινίσεις. Του τα εξηγούμε λεπτομερώς, για να έχει μία πρώτη άποψη. Από εκεί και πέρα του δίνουμε και τις οδηγίες και πάντα εδώ είμαστε, τα τηλέφωνά μας τα ξέρουν».  

    Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του ανέφερε ότι: «θα πάμε έτσι τώρα αυτές τις δύο εβδομάδες και μετά θα επεκτείνεται. Είμαστε από τις πρώτες χώρες που μπορέσαμε να δώσουμε self-test με αυτόν τον τρόπο, δωρεάν, ξεκινώντας από τους μαθητές και μετά με διάθεση σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε δραστικά την πανδημία».  

    Στη συνέχεια παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία χρήσης, εξηγήθηκαν οι οδηγίες που περιέχονται στη συσκευασία καθώς και ο τρόπος εκτέλεσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. το παιζει παιδι του λαου…. καλος πατερας που συνδιαζει το τερπνο μετα του ωφελειμου και οχι μονο…. το παιζει ενδιαφερομενος προστατης του λαου………………… τι αλλο θα σας πουλησει…ενας θεος ξερει. τα πἀτρια χωματα σας ειναι δοσμενα… μαλλον μονον εσεις μενετε ακομη να σας πουλησουν……

    2. Επρεπε να περασει μια βολτα απο δοιρανης ρε χιο, να τον κερασεις κανα καφεδακι,διπλα σου ηρθε

    3. Υπερβολικά ψεύτικος , δήθεν , μιλάει σαν κρυφή λoúΓκρα & έχει ένα υπεροπτικό ύφος που σου προκαλεί εμετό

    4. Εν τω μεταξυ απο ποτε οταν μπαινουμε σε φαρμακειο δίνουμε και χειραψια στο φαρμακοποιο;;;; Ποσο μαλλον αυτην την αναπηρικη κορωνοχειραψια;;;;;

      Ποσο γελοιοι ειναι αν ειναι δυνατον, ποσο ξεφτιλες, και αυτοι οι φαρμακοποιοι δεν ντραπηκαν καθολου πια;;;;; Γελοιοι!!!!

    5. Ποσο γελοιος είσαι ρε γουρλοματη! Οση προπαγάνδα και να κάνεις το πουλάκι πεταξε, με τις πετρες θα σας διώξουν , σιχαμερα υποκειμενα που πουλησατε για τριαντα αργύρια εναν ολόκληρο λαο. Φωτια και τσεκούρι στους προσκυνημενους.

    6. Πόσες φορές γύρισαν τις σκηνές αυτές, γιατί όπως ξέρουμε ο Κούλης λέει μαλακίες όταν μιλάει, παρότι οι σύμβουλοι του του γράφουν τι να πει.

    7. Στην Καλλιθέα να μετακομίσει με τους Ρωσοπόντιους και λοιπούς κάφρους. Αμ πώς?

    8. Γαμημενε ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ το ενεκρινε και η γιαγια ρε βλαμενε???

    9. Ξεκουμπήσου άχρηστε που μας το παίζεις και χουβαρντάς με τα δικά μας λεφτά.

    10. Να’σαι σιγουρος μητσοτακόβλακα οτι οι υπολοιποι θα κανουμε τεστ και εμβολιο…
      Απαγορευεται η υποχρεωτικη ιατρικη πραξη σε καποιον πολιτη.
      Δεν θα κανεις οτι θες εσυ βλαμενε…!

    11. ….ΚΟΥΛΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΡΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ 100 ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΥΣ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ….ΕΙΔΙΚΑ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΝΚΣ….ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΙΔΕΕΣ ΕΕΕ????…..

    12. Κουίζ: Πρωθυπουργός χώρας προτεκτοράτο των γερμανοεβραιων πρακτόρων,πλασιέ φαρμακοβιομηχανιών κ πάσης φύσεως αεριτζηδων,πιστό στρατιωτάκια της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,αγαπημένος του λαού που κυβερνά αλλά κυκλοφορεί μόνο με μια διμοιρία τεμπελχαναδων υποτακτικών,με θωρακισμένο θηριώδες τζιπ δύο τόνων,καρπός του έρωτα τραγουδιστή του 60 και γυναίκας πολιτικού εμφανίζεται σε “τυχαίο” φαρμακείο σε λαϊκή γειτονιά της Καλλιθέας,με τα χέρια στις τσέπες κατατρομαγμενος…

    13. Χεστήκαμε παλιό μαλακά και αν πήγες και αν δεν πήγες. Εκείνο το κορίτσι κακομούτσουνοοοο… έχει πάρει και από την μαμά και από τον μπαμπά. Οι μπακάληδες του φαρμακείου γλύφτες …. μέχρι το πάτωμα έτρεξαν τα σάλια παλιοσαλίγκαροι.

    14. ΜΕ ΤΟ ΒΜW X5 ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΗΓΟ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑΡΧΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟ LAND ROXER ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ 250.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???? ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ GS 1200 TΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????ΑΑΑΑ ΧΙΟ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΠΟΙΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…..

    15. πηγα και εγω για το τεστ μαθητη και μου ειπαν σε δυο φαρμακεια οτι το ειχα παρει…..
      δεν ξερω τι πουστιες γινονται, σιγουρα καποιος το μαζεψε με τον αμκα και τον αριθμο ταυτοτητος.
      αλλα μου κανει εντυπωση, την ταυτοτητα δεν την δειχνουν στο φαρμακειο; ποιος και ποια το εδωσε στον καραγκιοζι που το εφαγε;;

    16. Ναι. Πανω απ’ ολα ΔΩΡΕΑΝ. Αυτο ειναι να εχεις πλουσιο Πρωθυπουργο να σου πληρωνει απο την περιουσια του (Προυπουλογισμο) τα εμβολια σου…. Με ξενα κολυβα Μνημοσυνο

    17. Καμιά παρέμβαση στα παιδιά μας.Οι σχολικοί συλλογοι είναι μόνο για…κουρτινες?Όσο για αυτά τα παρτσακλα σε λίγο καιρό θα θέλουν συνοδεία να βγουν έξω.

    18. Επρεπε να τον διωξη ο φαρμακοποιος. Αυτες τις μαλακιες κυριε Κουλη δεν τις κανουν σε αλλες χωρες. Ειστε γελοιοι και το ξερετε. Απλως τι θα βαλετε στην τσεπη σας εσυ και η οικογενεια σου

    Comments are closed.