ΕΣΚΑΣΕ Η “ΜΠΟΜΠΑ” ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ – ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ..!

    Κοινοποίηση:
    74706a_koronoios_ellada_nekros

    Το Γερμανικό Ινστιτούτο, Robert Koch Institut (RKI), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μελέτη μολυσματικών ασθενειών, είχε τονίσει στις αρχές Απριλίου, πως «οι νεκροψίες θα πρέπει να αποφεύγονται», όμως αργότερα άποψη.

    ​Ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Λαρς Ζάαντε τόνισε ότι είναι μια σωστή μέθοδος, ειδικά εφόσον η ασθένεια είναι νέα, να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες νεκροψίες – φυσικά υπό τις κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας.

    Σε όλες τις σύγχρονες μολυσματικές ασθένειες, η νεκροψία είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο για τον προσδιορισμό της πορείας της νόσου, συμπεριλαμβανομένης της COVID-19, τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανών Παθολόγων Καρλ Φρίντριχ Μπίρινγκ.

    Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων στο Αμβούργο

    Ωστόσο, δεν ακολούθησαν όλοι οι παθολόγοι τις αρχικές συστάσεις του Robert Koch Institut. Ο Κλάους Πίσελ, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων. «Μπορούμε από τους νεκρούς να μάθουμε πολλά για τους ζωντανούς», σημειώνει ο Πίσελ.

    Από τις 22 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μελέτησαν 65 νεκρούς, οι οποίοι είχαν ασθενήσει από τον κορωνοϊό. Από αυτούς 46 είχαν ήδη πνευμονολογικές παθήσεις, 28 είχαν ασθένειες άλλων οργάνων ή είχαν υποστεί μεταμόσχευση.

    ​Δέκα ήταν διαβητικοί και παχύσαρκοι, δέκα από αυτούς είχαν καρκίνο και 16 υπέφεραν από άνοια. Οι παθήσεις αυτές σε κάποιους συνυπήρχαν.

    ​Η βάση δεδομένων του Πίσελ περιέχει πλέον πληροφορίες που αντλήθηκαν από περισσότερες από 100 νεκροψίες.

    ​Και όλοι επιβεβαιώνουν: κανένας από τους νεκρούς δεν επηρεάστηκε αποκλειστικά από τον κορωνοϊό, αλλά είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, διαβήτη, καρκίνο, πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια ή κίρρωση του ήπατος.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πίσελ, ο κορωνοϊός δεν θα πρέπει να υποτιμάται. Είναι όμως της άποψης πως ο φόβος απέναντι στον ιό είναι υπερβολικός και ότι δεν πρόκειται για «ιδιαίτερα επικίνδυνη ιογενή νόσο». Επομένως, θεωρεί αβάσιμους ορισμένους περιορισμούς, όπως αυτοί που ισχύουν για συγγενείς στις κηδείες των αποθανόντων.

    ​«Οι ασπασμοί θα πρέπει βέβαια να αποφεύγονται, αλλά η οπτική επαφή με τον νεκρό δεν είναι φυσικά επικίνδυνη. Ακόμη και το άγγιγμα δεν είναι επικίνδυνο, αρκεί προφανώς να πλύνει κανείς καλά τα χέρια του μετά», αναφέρει ο γιατρός.

    Έρευνες σε Ιταλία και Ελβετία

    Τα δεδομένα του Πίσελ επιβεβαιώνουν σχεδόν κατά γράμμα μελέτη του ιταλικού Υπουργείου Υγείας, η οποία δεν βασίζεται σε νεκροψίες, αλλά στην πορεία της νόσου σε 1.738 νεκρούς ασθενείς COVID-19. Εκτός από τον ιό, το 96,4% αυτών υπέφερε από τουλάχιστον ακόμη μία ασθένεια.

    ​Συγκεκριμένα, οι πιο συχνές παθήσεις ήταν η υψηλή αρτηριακή πίεση (70%), ο διαβήτης (32%) και οι καρδιαγγειακές παθήσεις (28%). Η μέση ηλικία των αποθανόντων στην Ιταλία είναι μέχρι στιγμής τα 79 έτη και στο Αμβούργο τα 80 έτη.

    Και οι 20 νεκροί ασθενείς με COVID-19 που εξετάστηκαν από τον Αλεξάντερ Τζάνκοφ, επικεφαλής στον τομέα αυτοψίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βασιλείας, είχαν επίσης υψηλή αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν υπέρβαροι.

    ​Τα δύο τρίτα των νεκρών είχαν καρδιακά προβλήματα και το ένα τρίτο διαβήτη. Ωστόσο, ο παθολόγος δεν θα χαρακτήριζε την ασθένεια ακίνδυνη: «Όλοι αυτοί οι ασθενείς πιθανότατα θα είχαν ζήσει περισσότερο χωρίς την COVID-19 – ίσως μια ώρα, ίσως μια μέρα, μια εβδομάδα ή ένα χρόνο».

    Μεγάλη η ομάδα υψηλού κινδύνου στη Γερμανία

    Ο επικεφαλής παθολόγος στο νοσοκομείο Charité του Βερολίνου Χορστ φον Μπένρουτ επιβεβαιώνει επίσης ότι όλοι οι νεκροί που εξετάστηκαν είχαν ήδη βεβαρημένο ιστορικό ασθενειών, κυρίως του καρδιαγγειακού συστήματος ή των πνευμόνων.

    ​«Μερικοί ήταν επίσης υπέρβαροι. Ωστόσο, αυτό είναι συχνό φαινόμενο σε άτομα άνω των 65 ετών στη Γερμανία. Αφορά συγκεκριμένα κάθε τρίτο άτομο. Παρατηρούμε έτσι ότι η ομάδα υψηλού κινδύνου είναι πάρα πολύ μεγάλη», εξηγεί σε συνέντευξη στην εφημερίδα Berliner Zeitung.

    Και ποια είναι η θέση του στη συζήτηση σχετικά με το αν οι άνθρωποι πέθαναν «από» ή «με» κορωνοϊό;

    ​«Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση είναι λανθασμένη. Στις περιπτώσεις που κάναμε νεκροψία, οι άνθρωποι πέθαναν από τον κορωνοϊό. Όλοι οι νεκροί είχαν ήδη σοβαρές ασθένειες, αλλά όχι στο βαθμό που απειλούσαν την ζωή τους σημαντικά», τονίζει. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η ο κορωνοϊός είναι ακίνδυνος – χωρίς αυτόν δεν θα είχαν πεθάνει αυτοί οι άνθρωποι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Συνομωσίες υπάρχουν αλλά όχι ανόητες. Η Ελλαδα σαν απομονωμένη χώρα δεν είχε κρούσματα και μας μάντρωσαν γιατί δεν έχουμε σύστημα υγείας και θα έπεφτε η κυβέρνηση. Στα άλλα κράτη τους έχει θερίσει.
      Τα μέτρα ήταν υπερβολικά.
      Ο επιστήμονας δεν λέει πως ο ιος δεν είναι θανατηφόρος αλλά όχι όσο ο SARS. Κανείς με πίεση, ζάχαρο ή επειδή είναι παχύσαρκος θα πέθαινε απο γρίπη. Σοβαρευτείτε ορισμένοι.
      Στην Αμερική πέθαναν δυο γείτονες απο το χωριό μου.

    2. Βόσκει καλά ο Έλληνας έξω τα γίδια κυκλοφορούν στο δρόμο με μάσκες που δεν είναι και υποχρεωτικό τι να πει κανείς!το άλλο το γίδι έφτιαξε και μάσκα με φερμουάρ πόσο βλήμα είναι μήπως πήρε και βραβείο ευρεσητεχνιας !! ποιος νορμάλ ανθρώπος θα καθίσει σε ταβέρνα με τέτοια μάσκα! Ευτυχώς δεν τους πίστεψα από την αρχή και έχω τη συνείδηση καθαρή.παντος πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος γρήγορα και να τους πάρει με τις πέτρες.

    3. Αυτό που συμβαίνει θα είναι η ΜΠΛΟΦΑ.

      Αγγελική Αχαρναί

    4. Τα Τρολλια Καρακολια, συνεχιζουν απτοητα, να κανουν, το μαυρο – ασπρο! Τα παρασιτικα ανθρωπαρια, της δεκαρας!

    5. Βέβαια όλοι ξέχασαν τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή στην Κρήτη που πέθανε, από κορωναϊό λέμε και χωρίς νεκροψία-νεκροτομή τον τοποθέτησαν/σφράφισαν σε μεταλλικό φέρετρο, τον έβαλαν 10 μέτρα κάτω και θα τον βγάλουν, λέει, μετά από 10 χρόνια ! Ακόμα ψάχνω στο διαδίκτυο για δεύτερο μεταλλικό φέρετρο !

    6. Πολυ σωστάτα λεει…αλλα φοβαμε μη του στειλουν καμια ωραια επιταγή με πολλα δολαρια κ αλλαξει τα λογια του αργοτερα…ειναι πολλα τα λεφτα….

    7. Σε κάθε καινούργια ασθένεια με άγνωστα στοιχεία,η αυτοψία είναι επιβεβλημένη,εκτός σε περίπτωση σκοπιμότητας.Εξ άλλου γι’αυτό πληρώνονται οι εισαγγελείς!Κάθε ίωση επιβαρύνει ολόκληρο τον οργανισμό,όπως και ένα απλό συνάχι,και σε περίπτωση επιβάρυνσης του οργανισμού απο άλλες αιτίες μπορεί να φέρει ακόμη και τον θάνατο.Η ιατρική δεν είναι υποθετική επιστήμη,αλλα αποδεικτική,και σε κάθε θάνατο θα έπρεπε να είχαμε το αποδεικτικό τής αυτοψίας.

    8. ξεσηκωθείτε επιτελους προβατα δεν βλέπετε που μας δουλευουν

    9. ολοι οι …λεβεντες μιλανε απο την ασφαλεια της ελλαδος
      αντε ζηστε εξω να δειτε τη γλυκα ολο βλακεια τζαμπα μαγκια σε μια χωρα με μολις 150 θυματα
      Λες και πιεζοταν αλλες φορες ετσι το συστημα ιταλιας ισπανιας να στηνει ο στρατος σκηνες εξω απο νοσοκομεια και να πετανε στα πατωματα αρρωστους ουτε καν σε ραντζα δεν ειχαν
      Λες και καθε χρονο γινοταν αυτο
      Μην σπρωχνεστε μονο οταν βγει το εμβολιο για σειρα
      Ο ελληνας μονο αν το δει να συμβαινει σπιτι του αλλαζει το τροπαρι

    10. Κανονικό δούλεμα και καταστροφή των νέων από ανεργία,και του περιβάλλοντος με τα πλαστικά γάντια και τις μάσκες,και της ζωής με τα εμβολια

    11. Το 2019 πέθαναν σε όλο τον κόσμο 370.000 άνθρωποι από επιπλοκές της εποχικής γρίπης. Φέτος δεν έχει πεθάνει ούτε ένας. Όλοι όσοι πέθαναν από επιπλοκές της απλής γρίπης τους βάλανε ότι πέθαναν από κορωνοιό. Αν ψάξει κανείς καλά θα δεί ότι ελάχιστοι πέθαναν πραγματικά από κορωνοιό και η γρίπη από κορωνοιό είναι η λιγότερο θανατηφόρα γρίπη.

    12. Υπομονή και κάποια στιγμή θα μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια, πως ο κορωνιός είναι απλά μια μετάλλαξη του κοινού κρυολογήματος και τα τεστ που κάνουν δεν ανιχνεύουν μόνο το συγκεκριμένο κορωνιό αλλά όλα τα μέλη της οικογενείας των κορωνιών. Δε ξεχωρίζουν δηλαδή μόνο τον Sars-cov-2. Άρα αν ένας καρδιοπαθής με εγκεφαλικό πέθαινε στα 95 του και ήταν συναχωμένος, γράφανε πως είχαμε νεκρό από τον covid-19.

      Στις δε ΗΠΑ, το ξεφτιλίσανε ακόμη περισσότερο, γιατί εκεί δε χρειάζεται καν να έχει κάνει αυτό το μη-ακριβές διαγνωστικό τεστ. Μόνο από τα συμπτώματα μπορεί ένας γιατρός να κοτσάρει covid-19. Για αυτό ξαφνικά οι ΗΠΑ είχαν τόσα κρούσματα και καλά.

      Μόλις αποκαλυφτεί ΟΛΗ η αλήθεια για το θέμα, θα ξεφτιλιστεί πολύς κόσμος παγκοσμίως. Δε νομίζω να επιτρέψουμε ποτέ ξανά στο μέλλον να μας βάλουν σε καραντίνα.

      1. Μας υποτίμησαν… Μας κορόιδεψαν… Μας ταλαιπώρησαν… Μας τρομοκράτησαν…. Μας απομόνωσαν…. Να μην το επιτρέψουμε ξανά… Ας είμαστε δυνατοί και γενναίοι…

      2. Φίλε μια γιατρός σε ανύποπτη στιγμή σε πηγαδάκι με πολλά άτομα που συζητούσαν για κρυώματα παιδιών, όπως περίμεναν οι γονείς σε μια δραστηριότητα, έλεγε τότε για την γρίπη ακόμα και εξηγούσε πως φέτος μεταλλάχθηκε σε Η1Ν2 και το εμβόλιο του Η1Ν1 δεν έπιανε αυτό το εμβόλιο. Σε ανύποπτη φάση και πριν πάρει καν διάσταση στην Κίνα, ο κορωνοϊος. Παραδεχόταν πως δεν έπιασαν τα εμβόλια της γρίπης φέτος.

    13. Τώρα στο παράλληλο σύμπαν δείτε τον εαυτό σας με μάσκα στον καθρέφτη κυρίως οι γυναίκες … και συνηθίστε την μπούρκα … καλημερα και καλά μυαλά …

    14. Πεθαναν ανθρωποι και κηδευτηκαν μονοι και…ακλαυτοι.
      Καποιοι πρεπει να λογοδοτησουν γι’αυτο.

    15. Και εμείς συνεχίζουμε να πολεμάμε τον “αόρατο”εχθρό… με μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, απομόνωση, φοβία, υπερβολές… “Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα”. Μέρος α’… Και το παραμύθι καλά κρατεί… Τα πιο συγκλονιστικά στο μέρος β’….α και να μην ξεχνιόμαστε. Δύο μήνες τώρα χορεύουμε στο ρυθμό του κορωδοιου ….. με τα εθνικά, λαθρο, οικονομία κλπ τι γίνεται????

    16. Mετά την καταγγελία που είχες δημοσιοποιήσει για τα Γρεβενά, θυμάσαι που σας είχα στείλει για άλλη περίπτωση από την Καστοριά που ήταν ο άλλος 101 κι έκανε συνεχώς αιμοκαθάρσεις και πέθανε και τον έβαλαν πως έφυγε από κορονοϊο. Πουτάνες γαμώ τα σπίτια σας, γαμώ το μπουρδέλο το συνταγματικό τόξο.

      1. φιλε μου απο την αρχη φωναζω για την απατη μεχρι που τσακωθηκα με την γυναικα μου γιατι ειναι πολυ ευκολοπιστη με ολη αυτην την απατη σκοπος τους ειναι να φοβησουν τον κοσμο και μετα να φερουν το εμβολιο που οντως θα σε σκοτωνει και να βαλουν τα τσιπακια μεσω εμβολιου η χωρια δεν ξερω τι σκεπτονται καποτε ειχα ενα σκυλακι μας υποχρεωσαν τοτε να του βαλουμε τσιπακι γιατι αραγε λεγανε μηπως χαθει τριχες κατσαρες ηταν η προβα και τοτε ενας φιλος ελεγε οτι λεω βλακειες . του ειπα το βαζουν τωρα στα ζωα και αργοτερα στα διποδα ζωα εμας ο πολυς κοσμος δεν καθεται να σκεφτει μας δουλευουν ψιλο γαζι και απο πισω οικονομανε καποιοι με μασκες υγρα χεριων κλπ δυστηχως τα προβατα πιστεψαν για ιο οπως πιστευουν τα δημοκρατικα τοξα της απατεωνιας και της μιζας

        1. Μ αυτα που γραφεις θα σε χωρισει η γυναικα σου. Μονο τα παραβολα, σε αναλαμβανω δωρεαν.

    Comments are closed.