ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ! Η ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ. ΤΟ 48ΩΡΟ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ» ΤΗΣ ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ. Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΣΤΟ «ΖΟΝΑΡΣ»… Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    likou

    Δεν τον άφησε ούτε στιγμή. Ήταν δίπλα του. Προσπαθούσε να τον βοηθήσει. Αλλά η ψυχολογική πίεση ήταν και παραμένει πολύ μεγάλη. Η Νατάσσα Καλογρίδη βρέθηκε τόσο το Σάββατο αλλά και την Κυριακή στην ΓΑΔΑ. Στον 7ο όροφο. Δίπλα στον ποινικολόγο. Δεν έφυγε ούτε στιγμή. Χθες μόνο αργά το βράδυ επέστρεψε σπίτι της για να είναι μαζί του και πάλι σήμερα από νωρίς το πρωί.

    Σε λίγη ώρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

    Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει και ο δεύτερος γνωστός δικηγόρος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση. Οι δυο ποινικολόγοι ολόκληρο το σαββατοκύριακο, στην ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν, σε συνεργασία με τους συνηγόρους τους προετοίμασαν τις απολογίες τους στις οποίες αναμένεται να αρνηθούν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

    Τις θέσεις τους θα αναπτύξουν οι δυο κατηγορούμενοι σε πολυσέλιδα υπομνήματα στα οποία θα επιχειρήσουν να αποδομήσουν το κατηγορητήριο που τους εμφανίζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από το 2014.

    Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο άκουσμα του κατηγορητηρίου την περασμένη Παρασκευή έδωσε το στίγμα του σχολιάζοντας: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!»

    Επίσης, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του θα αντικρούσουν και το σκέλος της κατηγορίας που αφορά στην απόπειρα εκβίασης σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου που αφορά τα χρήματα που φέρονται να ζήτησαν για να κλείσει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του προφυλακισμένου, πλέον, συναδέλφου τους για την οποία έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας.

    Επιπλέον, θα κληθούν να απαντήσουν και στις διευκρινιστικές ερωτήσεις του ειδικού εφέτη ανακριτή ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των δυο δικηγόρων δηλαδή για την προφυλάκιση τους ή όχι.

    Δύσκολο Σαββατοκύριακο 

    Εμφανίστηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του ανακριτή, εξασφαλίζοντας παράταση μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθούν.

    Ο κ. Λυκουρέζος, σε κατάσταση σοκ, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, έφτασε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Ο γνωστός ποινικολόγος, καθώς βρισκόταν στον προθάλαμο του ανακριτικού γραφείου, ακούστηκε να λέει: «Εγώ και ο Θόδωρος, μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014; Αν είναι δυνατόν…»

    Μαζί με τους δύο δικηγόρους στον προθάλαμο του ανακριτικού γραφείου, βρέθηκαν συνεργάτες τους και δικά τους πρόσωπα προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Στο Εφετείο βρισκόταν μάλιστα και η ηθοποιός κ. Νατάσα Καλογρίδη, όπως και η κόρη του Αλ. Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μόλις αντίκρισε τον πατέρα της έπεσε στην αγκαλιά του.

    Οι ώρες στον 7ο όροφο στο κτίριο της ΓΑΔΑ περνούν πολύ δύσκολα. Ο Λυκουρέζος δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον κατηγορούν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα με μεγάλη απληστία.

    Η ιστορία του μαρτυρά ξεκάθαρα πώς ένας άνθρωπος στα 85 του χρόνια απο την καλή ζωή και τις ανέσεις μπορεί να βρεθεί μέσα σε κελί…

    Ένας άνθρωπος με βεβαρημένη υγεία… που πριν από έναν μήνα λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των θαμώνων του «Ζόναρς» σκορπώντας πανικό στους οικείους του, βρίσκεται σήμερα στο κρατητήριο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Τη το θέλεις το μουνι γέρω μαλακά αφού δεν μπορείς να γάμησέις

    2. Λυκουρέζο.. μην βάζεις από ραδιόφωνα και τβ..ανθρώπους να “απειλούν”.. και να λένε πίπες σε φίλους..και να μιλούν για την “ακαιρεοτητα”σου..διότι..θα ξανά θυμηθούμε τα “παλιά”..απλή παρατήρηση..υπενθύμιση

    3. ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ Κ ΧΑΜΟ Ο ΥΠΟΒΑΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ!!!!!!!!!

    4. Ο ΓΕΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ………ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΟΜΩΣ Η “ΜΠΟΥΜΠΟΥ” ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    5. ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ…………ΒΡΕ ΜΑΦΙΟΖΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΜΠΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΕΚΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΙΝ ΚΑΣΣΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ

    6. Χααα χα χααα !!! Τα ελεγε ο Στρατηγος Αυφαντης ! Οι υπηρετριες με τις ποδιτσες θα ειναι οι πρωτες που θα διασυρθουν για να εξοντωθουν μετα και φυσικως απο τους αφεντες τους τους σιωνιστες οταν δεν θα τους χρειαζονται πια …
      Μην χτυπιεσαι αδικα νατασα μου , αφραγκος ειναι , ξεβρακωτος , οτι εφαγες εφαγες …τελειωσε ο γερο -μασονος

    7. χα χα χα ερωτευμενη η νατασσσσσσα… χα χα χα. εχω μια υποψια νομιζω οτι καποιος εδωσε οκτω χιλιαρικα για να βαλει κουμπακιιιιιιιι…ατσα ο αλεκουκος!!!!!!!

    8. Ο Λυκουρέζος, έχει ήδη μια καταδίκη 5 ετών, με αναστολή (φυσικά…) το 2012, για ηθική αυτουργία, σε χρήση πλαστού εγγράφου, κατά του Δημοσίου, στο “Σκάνδαλο της Αιξωνής”, όπου καταπατήθηκαν, 100ντάδες στρέμματα, αναδασωτέας δασικής και δημόσιας έκτασης, στην Γλυφάδα.

    Comments are closed.