ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

    Κοινοποίηση:
    ωδδφω

    Χαμός επικρατεί στη Δράμα μετά την είδηση ότι ο οσκαρικός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα βρεθεί στη Δράμα για να παίξει σε ταινία που θα γυριστεί στην περιοχή. Αυτός ο ανισόρροπος ηλικιωμένος που όσο καλός ηθοποιός και να είναι άλλο τόσο τσιράκι της μαριονέτας που λέγεται Μπάιντεν αποτέλεσε.

    Αποτελεί μία ακόμα τυπική περίπτωση αριστερού με δεξιές τσέπες που κατά την προεκλογική περίοδο στις τελευταίες εκλογές των ΗΠΑ έκανε δριμύτατη κριτική στον Τραμπ για να βγει πρόεδρος ο παππούλης ο Μπάιντεν. Τότε, θυμόμαστε ότι υπήρχαν αναφορές για πολύ γενναιόδωρες χρηματοδοτήσεις του Ντε Νίρο στον Μπάιντεν.

    Διαβάστε το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ το Σάββατο 22/1 για τον ερχομό του Ντε Νίρο στη Δράμα:

    ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑΙΝΙΑ

    Αν νομίζετε όμως ότι ο κινηματογραφικός “ταξιτζής” έχει κάνει μία περιουσία μόνο από τις ταινίες του, είστε γελασμένοι. Ο Ντε Νίρο δεν έρχεται μόνο στη χώρα μας για να γυρίσει μία ταινία αλλά και για να αρχίσει τις μπίζνες σαν καλός αριστερός που είναι. Συγκεκριμένα είναι ένας από τους συνιδρυτές της Nobu Hospitality, την οποία ξεκίνησε μαζί με τους Nobu Matsuhisa και Meir Teper.

    Η εταιρεία αυτή παρέχει τουριστικές υπηρεσίες και την Άνοιξη του 2022 θα ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, το Nobu Hotel and Restaurant.

    Το Nobu Hotel and Restaurant Σαντορίνη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση βρίσκεται στη μαγευτική βορειοανατολική ακτή του νησιού, και θα στεγάζει ένα επώνυμο εστιατόριο Nobu, πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα και θα προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος από τη μοναδική τοποθεσία στην κορυφή του βράχου στο Ημεροβίγλι.

    Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη της Οίας και 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης (Θήρα), το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας Οία-Φηρά που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας της Σαντορίνης.

    Η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International (MRI), έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους βασικούς κλάδους, όπως η φιλοξενία, τα μέσα ενημέρωσης, τα τρόφιμα και τα ποτά, τα ακίνητα, οι τράπεζες κ.α.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο για τι είδους ξενοδοχείο μιλάμε:

    Είναι τόσο φανερό πόσο παραμύθιασε τον αμερικάνικο λαό πουλώντας φούμαρα και χρησιμοποιώντας τη φήμη του μόνο και μόνο για να μπορέσει ακάθεκτος να απολαμβάνει τα κέρδη από τις επιχειρήσεις του, που φορολογούσε ο Τραμπ για το καλό και την ευημερία της χώρας του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Μόνο …ζάμπλουτος δεν είναι. Του τα έφαγαν όλα τα διαζύγια και οι μαύρες. Γι αυτό δουλεύει ακόμα σε αυτή την ηλικία.

    2. Καλά αν αυτός είναι αριστερός εγώ είμαι από τον Άρη.

    3. Τουλάχιστον ο Τραμπ (όσο περίεργος είναι κι αυτός ) θα γραφτεί στην ιστορία ότι είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έκανε πόλεμο σε κανέναν λαό όπως οι προκάτοχοι του Μπους, Κλίντον, Μπους jr. , Ομπάμα και μάλλον και Μπάιντεν

    4. Ελίτ και ορθολογιστες, παιδεραστές ανώμαλοι παιδοφιλοι και βιαστές.

    5. Θαυμάστε το νεοταξικο σιωνιστικό σκουπίδι ντενιρο το 2016 σε παραλληρημα κατά του τραμπ κ υπέρ της Χίλαρι .το σποτ πληρώθηκε ως μέρος του προεκλογικού αγώνα της φόνισσας Χίλαρι

      https://m.youtube.com/watch?v=55fJ0FgPSQk

    6. Όταν ο Έμινεμ το άλλο νεοταξικο σκουπίδι που σαπίζει γυναίκες στο ξύλο έκανε άλμπουμ το 2017 κατά του τραμπ. Ορίστε κ το κομμάτι που κατονομάζει φίδι του κακου τον Τραμπ

      https://m.youtube.com/watch?v=LunHybOKIjU

    7. ποτε μου δεν τον χωνεψα ασχετα αν ειναι καλος ηθοποιος που ειναι…τις ταινιες του που υποδυεται τον μαφιοζο απλα υποδυεται τον εαυτο του!μεγαλη λερα !

    Comments are closed.