ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ;;; ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ – ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΟΥ “ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ – ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Ο Σίσι το είπε και το έκανε και έφερε τον αιγυπτιακό στόλο στην Μαύρη Θάλασσα περικυκλώνοντας τον Ερντογάν. Έτσι η χώρα της Βορ.Αφρικής βρίσκεται πλέον στις βόρειες ακτές της Τουρκίας για ασκήσεις με το ρωσικό ναυτικό. Για πρώτη φορά αιγυπτιακά πολεμικά πλοία πέρασαν τα Δαρδανέλλια, όπως σημειώνουν τούρκικα μέσα με έκδηλη ανησυχία.

    Έτσι χθες το μεσημέρι εισήλθαν στα στενά των Δαρδανελίων από το Αιγαίο Πέλαγος στις 14:45, μία κορβέτα, μία φρεγάτα και μία τορπιλάκατος που έφτασαν στο ακρωτήριο Νάρα περίπου στις 16:00, όπως γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

    Πάντως και αυτό από στρατιωτικές πηγές σχολιάστηκε ήταν ότι αιγυπτιακό ναυτικό επέλεξε να στείλει μια πλήρη ομάδα μάχης με ικανότητα ολόπλευρης άμυνας κάτι που ίσως δείχνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς θα βρεθούν στο “στόμα του λύκου” καθώς είναι ακόμα νωπά τα γεγονότα της στήριξης του Μόρσι από τον Ερντογάν και τον οποίον είχε ανατρέψει ο Αλ Σίσι.

    Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει στις 10 Οκτωβρίου στον ιστότοπό του ότι στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Αιγύπτου και της Ρωσίας συναντήθηκαν για τρεις ημέρες στη ρωσική πόλη Νοβοροσίσκ για να προετοιμαστούν για τις κοινές ασκήσεις που ονομάστηκαν «Γέφυρα Φιλίας – 2020».

    Το υπουργείο σημείωσε ότι οι ναυτικές ασκήσεις στοχεύουν στην «ενίσχυση και ανάπτυξη στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ του Αιγυπτιακού Ναυτικού και του Ρωσικού Ναυτικού προς το συμφέρον της ασφάλειας και της σταθερότητας στη θάλασσα»

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. μεχρι και ο περιστεροχεσμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ τα πηρε απο τα εξοπλιστικα!!!
      ο βαψωμαλλιαs βοσποροχεσμενοs οφσοροδοξοs κωλοτουμπαs κατα κοσμον ο πρωην πλανωδιοs γαλαταs-σανοπωληs πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν!!!η ιουδαια μασωνοκουραδα ο καμπαλιστηs ανωμαλοs ΠΡΟΔΟΤΗΣ Π@ΥΣΤΗΣ!

    2. η Τουρκιά προχωράει επεκτείνεται την ίδια ώρα που σε εμάς εδώ και γενικότερα στην “πεθαμένη” ΕΕ έχει έρθει η διαίρεση και η μιζέρια

    3. οι αγυπτιοι ειναι 120 εκ
      Αν ηταν τοσοι οι ελληνες απλα δεν θα υπηρε καν τουρκια

      1. Και το Ισραήλ είναι 9.5 εκατομμύρια και μπορεί να εξαφανίσει την τουρκια..

        1. Σοβαρό το Ισραήλ μεν αλλά αν η Τουρκία αποκτήσει πυρηνικά μια να φάει και θα εξαφανιστεί απο το χάρτη αφού δεν έχει βάθος… Ο στρατός του είναι καλός αλλά μόνο για να υπερασπιστεί την επικράτεια του και τριγύρω. Πιο μακριά είναι αδύναμο.

      2. 120 εκατομμύρια ξυπόλυτοι Γραικοί με ρόπαλα εναντίον των Τούρκων…..καλό αστείο….

      3. Δεν είνα θέμα πληθυσμού, δες ΙΣΡΑΗΛ.
        Οι πολιτικοί μας έχτιζαν περιουσίες με τα εξοπληστικά και έκλεισαν τις αντίστοιχες Βιομηχανίες.
        Δηλαδή και με περισσότερο πληθυσμό οι ίδιοι πολητικοί πάλι Χρηματηστήριο, Κρατικά ομόλογα, Ιμια, ΔΝΤ, ΠΡΕΣΠΕΣ κλπ κλπ ……………….
        “ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΥΤΟΥΝ” …………

    4. όλα γίνονται νομιμότατα σε διεθνή ύδατα, δεν πήγε κανείς σε εθνικά ύδατα της Τουρκίας να κάνει ασκήσεις με πυρά, θα τελειώσουν οι ασκήσεις και θα φύγουν

    5. Εάν δε ήταν αυτή η ξεφτιλισμενη μαριονέτα της μερκελ ο Μητσοτάκης τώρα η Τουρκία θα είχε πάρει αυτό που της άξιζε και χιλιάδες άνθρωποι θα είχαν γλυτώσει από τις σφαγές των Τούρκων.

    6. Oουδεμια σχέση και ομοιότητα. Σημερα κρουσμα θεωρειται το θετικο τεστ ενω τοτε τα συμπτώματα και ο θανατος. Σημερα οποιος πεθανει αυτοματα μετριετσι για νεκρις απο κοβιντ -βλεπε τσαρλατανο – τσιορδο. Τοτε ηταν πραγματικη πζνδημια σημερα δεν πληρουνται τα κριτηρια πανδημιας. = ΠΟΛΙΤΙΚΙΗ &ΟΙΚΟΝΟΜΟΚΗ ΑΠΑΤΗ

    Comments are closed.