ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ – ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ – ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Μέσα σε λίγα λεπτά η τεράστια φωτιά που ξεκίνησε από τη Βαρυμπόμπη έφτασε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και αυτή την ώρα που μιλάμε καίγονται σπίτια στις Αφίδνες. Οι εικόνες θυμήζουν ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Μια χούφτα πυροσβέστες με μόνο ΕΝΑ πυροσβεστικό όχημα προσπαθούν να σώσουν αυτά που δεν σώζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένουμε βοήθεια από Ρουμανία, Γαλλία και Ελβετία κάτι που είναι ομολογία ήττας για το καθεστώς Μητσοτάκη που έλεγε μέχρι τώρα για “ανταπόκριση της κρατικής μηχανής”. Στην Εθνική οδό έχουν παραταχτεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις και θα δώσουν την ύστατη μάχη για να μην περάσει απέναντι η φωτιά.

    Επίσης, τρεις εγκαυματίες από το Κρυονέρι έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ και στο Σισμανόγλειο κάτι που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δημοσίευσε τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το Κέντρο της ΠΥ.

    Δείτε τις εικόνες αποκάλυψης πριν από λίγα λεπτά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Προδότες, Δολοφόνοι, Καταστροφείς της πανίδας και της χλωρίδας της Ελλάδας, Δολοφόνοι ψυχών και σωμάτων όλων των Ελλήνων πολιτών. Σαράντα χρόνια τώρα, τα θυμόμαστε, όλα τα εγκλήματα σας. Είστε όλοι σας άθεοι, αγράμματοι, ψεύτες, και δολοφόνοι των παιδιών μας. Πρέπει να τιμωρηθείτε, όχι με το να μην ξαναπάρετε την εξουσία, αλλά με φυλάκιση και κρέμασμα στο Σύνταγμα.

    Comments are closed.