ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΕΡΒΟ ΜΑΧΗΤΗ! Ο ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ – ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ AUSTRALIAN OPEN

    Κοινοποίηση:
    ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ1

    Τεράστια νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος τενίστας θα παίξει κανονικά στο Australian Open παρόλο που είναι ανεμβολίαστος.

    Πριν από λίγη ώρα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο τον δικαιώνει απόλυτα και ακυρώνει την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να του ακυρώσει τη βίζα!

    O κορυφαίος Σέρβος τενίστας θα παίξει κανονικά στο Australian Open, καθώς κέρδισε την έφεση που άσκησε κατά των αρχών της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του, μετά το θρίλερ που διαδραματιζόταν εδώ και πολλές ημέρες για τη συμμετοχή του, αφού είναι ανεμβολίαστος κατά του κορωνοϊού.

    Σύμφωνα με το BBC o δικαστής βρήκε παράλογο τον τρόπο με τον οποίο οι αξωματούχοι των συνόρων πήραν την απόφαση να ακυρώσουν τη βίζα του.

    Μάλιστα ο δικαστής του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού Δικαστηρίου Άντονι Κέλι διέταξε την άμεση απελευθέρωση του Νο 1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς από το ξενοδοχείο όπου κρατείται, ανατρέποντας την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να ακυρώσει τη βίζα του.

    Επίσης, διέταξε την κυβέρνηση να πληρώσει τα έξοδα και τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αποφυλακιστεί σε 30 λεπτά με το διαβατήριο και τα προσωπικά του αντικείμενα να παραδίδονται σε αυτόν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Μη γελιεστε,πουθενά και σε κανένα κράτος δεν είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη,πάει χερι-χερι με τη κυβέρνηση.Στη παρούσα φάση διαφάνηκε αλλαγή κυβερνητικής τακτικής με το να πετάξουν τη μπάλα στη δικαιοσύνη.Καθολου παραξενο να έχουν κανονίσει κάτι στον αγώνα.!!!!

    2. Ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα! ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ είσαι ΗΡΩΑΣ στα μάτια όλων τών ανθρώπων της οικουμενης! και βέβαια όλων των ορθοδόξων ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

    3. Η κυβέρνηση τής Σερβίας τιμά τόν Νόβακ Τζόκοβιτς μέ ένα γραμματόσημο.
      Νολε:Είμαι συγκλονισμένος.
      Γιάννης Λάκων

    4. O NOBAK EIXE THN ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    5. Μπράβο Νόλε. Αυτο είναι ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Μπολιασμένα τρολ πονάτε;

    6. ΜΕΓΑΛΕ …….ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ….

    7. Αυτό γίνεται, όταν σε ένα κράτος (αν και συστημικό-νεοταξίτικο) λειτουργεί τουλάχιστον η δικαιοσύνη ως ανεξάρτητη!

    8. Τώρα λοιπόν Τζόκοβιτς παίξε, ξεφτιλισε τους παρ’ τους το τουρνουά και τα φράγκα, γράψτους στα παπάρια σου και σήκω φύγε και μην ξαναπατήσεις στους κάγκουρες.

    9. μπράβο σου, αν παίξεις με τον Τσιτσιπά, ξέσκισε΄τον τον φλώρο…εσένα υποστηρίζουμε και όχι αυτόν!!

    10. πάντως αξιοσημειωτο ειναι οτι στην Αυστραλια παρ ολα τα χουντομετρα, η δικαιοσυνη λειτουργησε. Σε αντιθεση με την Ελλαδα που ειναι εξισου προδοτες με αδονοκουλη

    11. Το χαρμόσυνο γεγονός είναι ότι η Δικαιοσύνη στην Αυστραλία είναι ανεξάρτητη, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου εξαγοράζεται με οικονομικά ανταλλάγματα και κυβερνητικές/διοικητικές θέσεις.

    12. ΕΤΣΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ.

    13. Χαχαχαχα υπέροχο νέο! Αυτοί κάνουν σχέδια αλλά ο Θεός έχει τα δικά του! Ας μην το ξεχνάμε αυτό κ ας ελπίσουμε να γλιτώσουμε κι εμείς σύντομα απ’ αυτούς τους δυνάστες!

    14. Μπράβο στον αδελφό μας ορθόδοξο Σέρβο! Είχε μαζί του όλη την Σερβία & την πολιτική εξουσία, αν ήταν Έλληνας στην ίδια θέση, Κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ & λοιποί τηλεμαϊνδανοι, θα τον *ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ*, αφού θα ήταν χωρίς μπόλι… …

    Comments are closed.