ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΔ ΤΩΡΑ!! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    navy

    Σε πολύ αυξημένη ετοιμότητα τέθηκαν από το πρωί οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στο Ντονμπας της Ανατολικής Ουκρανίας. Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκαλεί έκτακτη σύνοδο ασφαλείας  την ασφάλεια μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία την Πέμπτη.

    Στη συνάντηση θα παραστούν ο υπουργός άμυνας Χουλουσί Ακάρ, όλοι οι Αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων  και των υπηρεσιών πληροφοριών.

    Ενώ όλοι είναι σε αναμονή της απάντησης της Τουρκίας στο Ουκρανικό αίτημα για να κλείσουν τα Στενά του Βοσπόρου για τα ρωσικά πλοία και αεροσκάφη, το τι πραγματικά θα γίνει, έχει ήδη ξεκαθαριστεί από τα καθεστωτικά ΜΜΕ των γειτόνων που κατηγορούν την Ουκρανία για την ένοπλη ανάφλεξη στην περιοχή.

    Ο Ερντογάν θα ήταν για ψυχιατρείο αν έκλεινε τα Στενά στον σύμμαχό του. Γνωρίζει πολύ καλά ότι μία τέτοια ενέργεια θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε κήρυξη πολέμου από τον Πούτιν με τις εξελίξεις να είναι πια ανεξέλεγκτες.

    Ο Ερντογάν έχει αποδείξει ότι κανένα ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να τον κάνει να παρακάμψει τα συμφέροντά του. Αυτό όμως που προκαλεί ανησυχία στην ελληνική πλευρά είναι το γεγονός ότι η Ρωσία χτυπάει σήμερα ταυτόχρονα Ουκρανία και Sυρία ερχόμενη ουσιαστικά σε μετωπική με τις ΗΠΑ.

    Για όσους δεν βλέπουν πίσω από τις λέξεις, φαίνεται ότι ο Πούτιν με την ταυτόχρονη δράση του, δίνει στον Ερντογάν την δυνατότητα να δράσει ανενόχλητος σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, αν του δοθεί η ευκαιρία. Γι’ αυτό το λόγο οι ελληνικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο παρακολουθώντας τις κινήσεις των Τούρκων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Tώρα τον βρήκα τον τρόπο δεν θα υπακούσω. Ας φάω πρόστιμο΄…..τι να κάνω η ανυπακοή τιμωρείται! Ας μου βάλουν 117 ευρό.

    2. 😅 😅 😅 😅 😅 😅 Επιστράτευση λέει, πάτε καλά ρε;

    3. Ποιες ένοπλες δυνάμεις???? Οι νσοελληνικες???? Καλα …..τραβάτε αραχτε για κανα καφεδάκι και βλέπουμε.

    4. Επιστράτευση για ποιον λόγο; Πληρώνομαι; Οι καραβανάδες Δ.Υ. πληρώνονται. Έχω κερδος εγώ για τα παιχνίδια… ρώσων αλλά και δυτικών για τις μπίζνες, το αέριο και το εμπόριο όπλων; Όχι φυσικά. Άντε ρε να πούμε, θα χαλάσω εγώ τη ζωή μου για παπαριές και τσέπες άλλων;

    5. Γενικη επιστράτευση όλων των λοατκι τώρα μπας και γλιτώσουμε.

      1. Και φούντο απ’ τον πύργο του Πειραιά.

    6. Σε κοκκινο συναγερμο ποιοι, οι κηφηνες? Αυτοι ειναι ικανοι τωρα να κανουν απεργια για να καταργηθει αναδρομικα η εισφορα αλληλεγγυης, σε αγαστη συνεργασια φυσικα με τους αλλους τους ισοβιους κηφηνες τους αρνησιδικες δικαστες

    7. αν κλείσουν τα στενά έσβησαν οι μογγολοι απο τον χάρτη!!Πουτιν προχώρα!!

    8. πιόνια των πολιτικών είναι οι ένοπλες δυνάμεις και η ανύπαρκτη κυπ

    9. οι ελληνικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο παρακολουθώντας τις κινήσεις των Τούρκων
      ————————————————————————————————-
      ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”;
      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ; ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ;
      Ο.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    10. Μα όλοι έχουν φύγει στην Ελλάδα ή τους έχουν πεθάνει ή είναι τίποτα γέροι..οι άλλες είναι γυναίκες …μισοοο να βάλω κραγιόν κ έρχομαι.

    11. Μπορεί ο Ερντογάν να μήν κλείσει τα στενά αλλά οι διάδοχοι του πού είναι όλοι φιλοδυτικοί (όλα τά κόμματα στην Τουρκία) θα πάρουν ξεκάθαρα θέση δηλώνοντας την υποταγή τους στις ΗΠΑ καί στο ΝΑΤΟ καί θά κλείσουν τα στενά τού Βοσπόρου με συνέπεια τα γεγονότα πού οι άγιοι μας έχουν προφητεύσει.

      1. Ε και; ακόμα περιμένεις οι ρωσοι να σου δώσουν την πολη βρε κακομοιρη;

        1. Είναι θέμα πίστης καί όχι τόσο τι θά αποκομίσουμε.Δεν είναι όλοι σαν εσένα πού κοιτάς το προσωπικό ώφελος καί μόνο.

      2. Ακριβώς, ο Ερντογάν προσπαθεί να ισορροπήσει σε δυο βάρκες, οι κεμαλικοί είναι φιλοδυτικοί.

    12. τώρα πάμε να πολεμήσουμε για τις περιουσίες των πολιτικών, τα δικαιώματα των λοατκι και των φεμινιστριών και τα δωρεάν διαμερίσματα των λάθρο …..

    13. Τώρα να βάλετε στην επιστράτευση όλες τις μαϊμούδες που έχουν μαζευτεί.. αλλιώς τώρα απέλαση όλοι τους… εννοείται και τους βορειοδυτικόυς γείτονες. Αλλιώς να πάνε οι 300 της βουλής και τα σόγια τους.. δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τους λεχριτες που μάζεψαν εδώ. Αυτά τα σκέφτονται.. ποιος θα πάει με τον Αλβανό ουτσεκα δίπλα του να πολεμήσει ε;

    14. Οι μλκες παλι πρωτοι θα τρεξουν… Οπως το 1919 με τον εθναρχιδη λευτερακη, τον προπαππο του σημερινου!

      1. o σημερινος λεγεται “Τουρκογλου” και αλλαξε το επιθετο του. Οσο για τον Λευτερη, ηταν ο εθνικιστης τη ςεποχης του

        1. Ο Μπεν Σελόν δεν ήταν ο Εθνικιστής της Εποχής του, ήταν ο Σιωνιστής της εποχής του και γί΄ αυτό φρόντισε να ξεκληρίσει τους Έλληνες της Μικράς Ασίας και να δώσει όλο το χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής στα αδέλφια του, τους Σιωνιστές Τραπεζίτες της Ντόιτσε Μπανκ, που χρηματοδότησαν τον αδελφό τους Ντονμέ Κεμάλ και το Κίνημα των Νεοτούρκων.και έστειλαν τον Γερμανό Λίμαν Φον Σάντερς να οργανώσει τα πρώτα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Αν έχεις απορίες, μπορείς να με ρωτήσεις…

    15. ΝΟΜΙΖΕΤΕΟΤΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ; ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΠΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ. ΣΗΚΩ ΚΑΤΣΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΒΛΑΝΤ .

    16. Να πολεμησεις για τον …Μητσοτακη τον …Πλευρη τον …Αδωνι τον …Λατση τον …Ρουβα τον … Βοριδη τον …Χριστοφορακο τους … Μπακογιαννηδες κλπ κλπ κλπ???

      1. Να στείλουν τα παιδιά τους και να πάνε κι ίδιοι. Παίρνει και ύφος ο Μητσοτάκης κουνώντας το δάχτυλο στον Πουτιν. Σιγά μην υπερασπισουμε το νάτο το οποίο για ποιον λόγο είπαμε υπάρχει ακόμα;

    17. Έτσι που έχουν καταντήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις
      με τις μειώσεις μισθών με την κρίση με τον ιό με τα κομματοσκυλα και με τον Κούλη ως αρχηγό να πάρουμε όλοι βαζελίνη να την βάλουμε στο κωλαρακι μας ώστε να μην μας πονέσει η ψωλή του Ερντογάν.Και εγώ δεν μιλάω στην τύχη ξέρω τι λεω.Θα μας ξεσκίσει.

    Comments are closed.