ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ! ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    1-182

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταδικαστική απόφαση κατά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και πρώην βουλευτών της.

    Σήμερα μετά τις 12.30 το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές στους κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο και το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στη σύλληψη των καταδικασθέντων που, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υποχρεώνονται να βρίσκονται στην αίθουσα.

    Ο Μιχαλολιάκος μετά τη διάψευση του για τη λεγόμενη “απόπειρα αυτοκτονίας” που έκανε περιμένει σπίτι του. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Κασιδιάρη που έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι “εγώ φυλακή δεν ξανακάνω” όπως και η ιδιάζουσα περίπτωση του ευρωβουλευτή Λαγού.

    Διαβάστε όλο το καυτό ρεπορτάζ στο σημερινό φύλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    exofillo8-10

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ,ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΓΜΩ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.5Η ΦΑΛΑΓΓΑ + ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ + ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

    2. Λιακο άσε μακριά μαλλιά και μούσια και πήγαινε Άγιο Όρος….

    3. Να πάνε στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα τα ναζιστόμουτρα, που μας το παίζουν και Έλληνες πατριώτες. ΟΥΣΤ, βρωμιάρηδες, ντροπή του Έθνους μας! Mην τολμήσετε να ξαναγυρίσετε στην Ελλάδα! H Eλλάδα ανήκει στους πραγματικούς Έλληνες και όχι σε παλιοτόμαρα υμνητές του Χίτλερ! ZHTΩ H EΛΛAΣ, ZHTΩ TO EΘNOΣ!!!

      1. ρε πετρο ξυπνα πια ελλαδα ποιο εθνος τα εχουν πουλησει ολα και εσυ και αλλοι με παρωπιδες κοιτατε μονο τι θα γινει με την χα και αν νομιζεις και εσυ οτι οι πραγματικοι ελληνες ειναι αυτοι που κυβερνανε τοτε περαστικα σου αυτη η δικη ηταν μια δικη κατευθυνομενη απο αλλου ολοι το ξερουν αυτο γιατι δεν εχει γινει δικη για την μαρφιν για το ηρακλειο????? σκοτωθηκε ενας ανθρωπος ωραια τον φονια τον πιασανε οι υπολοιποι τι φταιγανε με αυτην την λογικη και η ΝΔ και ο Τσυριζα επρεπε ναναι ολοι τους φυλακη οι πρωτοι για τον τεμπονερα οι αλλοι για μαρφιν και για ηρακλειο οπως καταλαβαινουν οι σωστοι ηταν μια πολιτικη διωξη για τα πιστευω του καθενος εσυ κατσε με τους ανθρωπους που ξεπουλησανε την χωρα μας και κουμανταρουν οι εβραιοι

        1. Την άποψη μου αγαπητέ Αντώνη, επί όλης αυτής της σαπίλας, την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές! Ο σχολιασμός μου αφορά το θέμα του άρθρου και των ημερών, που έχει σχέση με τα καλόπαιδα της πρώην ΧΑ. Τώρα, αν εσύ θεωρείς ότι ο κάθε Ρουπακιάς εν προκειμένω, δρούσε από μόνος του, μάλλον σφάλεις… αν συνυπολογίσεις, ότι τόσο αυτός, όσο και κάποιοι άλλοι παρατρεχαμενοι τους γενικά ειναι ολοφανερο οτι δεν δράττουν και δαφνών ευστροφίας, τότε είναι ολοφάνερο πως οπλίστηκε το χέρι του συγκεκριμένου! Ποιοί λοιπόν τον καθοδηγούσαν με αυτούς τους τρόπους;;; Φταίει αυτός, ή αυτοί που εκμεταλευόμενοι την αφέλεια του, τον παρέσυραν σε επικίνδυνες συμπεριφορές; Μην ψάχνουμε ενόχους Ρουπακιάδες, που ναι μεν ως φυσικοί αυτουργοί εγκληματικών ενεργειών είναι υπόλογοι έναντι του νόμου, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί είναι τελικά οι φονιάδες! Kαι στην προκειμένη περίπτωση αυτοί ήταν οι ηγέτες της συγκεκριμένης παράταξης, κόμματος, οργάνωσης, ή όπως αλλιώς θέλεις περίγραψε τους! Tα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύουν και γιά τα λοιπά εγκλήματα των λοιπών καθαρματων που ανέφερες. Αυτό όμως ΔΕΝ αθωώνει αυτούς εδώ για τα δικά τους εγκλήματα. Kαι γιά να το πω άλλη μία φορά, η αγάπη γιά την Πατρίδα μας, γιά το Έθνος μας, γιά την Ελλάδα μας, απέχει μακράν από κάτι άθλιους νεο-ναζιστές σαν και δαύτους. Και μην ακούσω πάλι ότι η ΧΑ δεν ήταν φιλο-ναζιστικό κόμμα… ΕΛΕΟΣ! Κάποια στιγμή, το φωνάζω συνεχώς, πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος και να καταλαβαίνει, είτε μιλάμε γιά κουμμούνια, είτε γιά ναζιστάκια! Aς κοιτάμε και λίγο πίσω από το όμορφο και γλυκό περιτύλιγμα… εδώ εκλέξαμε ξανά Βαρουφάκη!!! Aς σοβαρευτούμε επιτέλους κάποτε… ναι, ο Μητσοτάκης είναι ότι είναι και είναι πασιφανές ότι εκλέχθηκε από μικρό μέρος του εκλογικού σώματος, που τουλάχιστον τον ψήφισε γιά να απαλλαγεί από το Τσιπρορέμαλο (…αν και μάλλον θα μας τον ξαναφορτώσουν…). Η ΧΑ, ουδέποτε υπήρξε σοβαρή εναλλακτική πρόταση, λόγω της εμμονής της με τα εγκληματικα ναζιστικά ιδεώδη. Συνεπώς, μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος ΔΕΝ ψήφισε… και κάπως έτσι εκλέχθηκε και ο ετερος μεγας-πατριωτης Βελόπουλος ο μεγαλέμπορας κηραλοιφών, επιστολών Ιησού, κλπ…
          Kαι μιάς και το έθιξες αγαπητέ, προτιμάς τους Εβραίους, ή τους νεοναζιστές;;; Eκτός θέματος βέβαια, αλλά ο σχολιασμός σου με παρέσυρε…

          1. λοιπον αφου το θετεις ετσι τι προτιμω τιποτα απο τα δυο αλλα στην χωρα υπαρχουν και τα δυο και εβραιοι και ναζιστες οι εβραιοι το δειχνουν καθημερινα και οι κυβερνωντες τα τελευταια χρονια συνεργαζονται στενα με τους απογονους των ναζιστων οπως οι εδω πολιτιλοι δικοι μας ειναι απογονοι των τοτε συνεργατων των ναζι οποτε τα εχουμε και τα δυο τις ιδεες δεν μπορει κανεις να τις κατευθυνει εσυ πιστευεις αλλα αλλοι πιστευουν αλλα αλλα σε αυτα που ειπα γιατι δεν δικαστηκαν και στις αλλες δολοφονιες ολοκληρα κοματα? αλλα κανενας? δεν σου κανει εντυπωση αυτο? λες κωλοπαιδα γιατι οι αλλοι σε αλλα κοματα τι ειναι αρσακιαδες? και αυτοι κωλοπαιδα ειναι αλλα καπιοι τα χαιδευουν και τα προστατευουν δηλ το συστημα

            1. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση τίποτε αγαπητέ! Kάτι προσπάθησες να πεις, εβαλες πολλα μαζι, το μπουρδούκλωσες και κάπου χάθηκα… είπα εγώ περί αρσακειάδων σε άλλα κόμματα;;; Το αντίθετο! Το έπαιξε κανένα άλλο κόμμα πατριωτικό και καλά, αλλά να υποκρύπτει άλλα ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ πιστεύω, απλα για να υφαρπαζει ψηφαλακια;;; Και ναι, όταν κοροϊδεύουν εμάς τους πραγματικούς Έλληνες κάτι κατακάθια σαν και δαύτους, εξαγριώνομε ακόμη περισσότερο! Θες να μιλήσουμε και γιά τα άλλα κόμματα και τις αλητείες τους; Πολύ ευχαρίστως, αν και μόλις προχθές πάλι έθετα θεμα περι της μπόχας και δυσωδίας γιά τις κομματικές νεολαίες! Aυτό το σύστημα τελικά, πρέπει να το βρούμε και να μην το αναφέρουμε κάθε φορά, έτσι γενικά, ως καραμελα… αλήθεια, υπήρχε από άλλο κόμμα ΕΝΤΟΛΗ άνωθεν, που να έγινε γνωστή, γιά εκφοβισμό-εξόντωση-δολοφονια ανθρώπων;;; Στην εν λόγω περίπτωση, αυτό ομολογήθηκε από κάποιους από τους εμπλεκόμενους κατηγορούμενους… διαβασε τις καταθεσεις τους στη δικογραφια… σε συνδυασμό λοιπον με τον πλεον γνωστο χιτλερικό πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας τους, ήταν φανερό ότι η μη εκτέλεση εντολών επέφερε συνέπειες στα μέλη τους… να σου θυμίσω ότι και η χουντικη κυβερνηση του Παπαδόπουλου ΔΕΝ πυροβόλησε, ούτε αυτοπροσώπως μπούκαρε στο πολυτεχνείο… τις εντολές έδωσε, άρα κακώς κατά την άποψη σου καταδικάστηκαν και τότε… αν πχ.μπορούσαμε να αποδείξουμε και ποιοί ήταν οι εντολείς της 17N, του EΛA, κλπ, σαφώς και θα ήταν και άλλοι στις φυλακές! ΔYΣTYXΩΣ, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και ως γνωστόν, τα δικαστήρια κρίνουν βάση αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνείδησην. Πάλι καλά να λες, που έσκασε κάποτε η βόμβα στα χέρια του Ξηρού και τους μαζέψανε και δαύτους, αν και αυτή η σύμπτωση όντως ήταν λίγο περίεργη… παρόλα αυτά, μένω στο γεγονός, ότι 17Ν τέλος και πλεον Γιωτόπουλοι και Κουφοντίνες ζουν μονιμα στη στενή.

    4. Δεν έχουμε κανένα σατανικό σχέδιο κύριοι . Πιστεύουμε μόνο στον Θεό. Μας διώκουν πλέον γιατί είμαστε Έλληνες. Θα κάνουμε ομολογία πίστεως σε αυτόν μέχρι το τέλος.. Φτύνουμε τους ραγιάδες στην μούρη και τους Λέμε : Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

    5. Ισραηλινο λομπι?
      Ε οχι μωρε….οι εβραιοι ειναι καλα παιδια.
      Χιλιαδες χρονια προσφερουν στην ανθρωποτητα και τους χρωσταμε πολλα.
      Ειναι ενας λαος με ηθος χαρισματα που απεχθανωντε τις απατες της δολοφονιες τις αιμοποσιες και φυσικα καθε ειδους εγκληματα.

    6. Ο βλακας ο μυχαλιολιακος την πατησε οταν ειπε οτι αναλαμβανη την πολιτικη ευθηνη και πηρε στο λαιμο του αθωους…ο δολοφονος ηταν ενας με το ονομα ριυπακιας…ενω ομολογησε τον φονο αντι να τον βαλουν μεσα τον αφησαν εξω γιατι δεν τους ενδιαιφερε μια απλη ανθρωποκτονια λογο βλακειας αλλα η χρυση αυγη που τιυς χαλουσε τα σχεδια.. Πολυ καλα ειπε ο βουλευτης τις χρυσης αυγης παναγιωταρος φατε μνημονια ραγιαδες.. Και λεω εγω τωρα φατε λαθρομεταναστες φατε βιασμοι κλεψιες σπαστα ωραρια. οι νεοι δηλ 10 12 ωρες δουλεια και βαλτε μασκες βλαμενοι ελληνες που σας γαμαν και λετε δεν πειραζει…καλα ξεμπερδεματα με την πολυδιαφηζομενη δημοκρατια…..τραβατε και στις 17 νοεμβρη στο μοσχαροκεφαλο στο πολυτεχνειο και ριξτε τριανταφυλα…μα ποσο βλακαςπμορει να ειναι ενας λαος…γιαυτο ο επαναστατης παοαδοπουλος ειπε…αν ηξερα οτι ο ελληνικος λαος ηταν τοσο ευκολα χειραγωγουμενος θα εκανα τη επανασταση απο λοχιας….

      1. Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για να φύγει κόσμος δεξιός από χα και να ψηφίσει Καμένο για να βγει γιατι οι δημοσκοπήσεις τον έδιναν κάτω του 3 αρα μιλούσαν από πίσω αυτοί είναι οι πατριώτες

    7. ο σωρας…….. ηταν κρυμενος 5 χρονια και μετα τον επιασαν και τον μπουζουριασαν, εδω δεν δικαζεται η ιδεολογια αλλα κατηγορουνται για τελεσθεντα…εγκληματα με εντολη της ηγετικης ομαδας…, οι δικηγοροι τους δεν χειριστηκαν καλα την υποθεση…τους….. και τζαμπα θα πανε φυλακη….,, γιατι επικεντρωθηκαν στην πολιτικη διωξη… και οχι στην απαλλαγη ή μειωση της ευθυνης τους για τα γινομενα ..( εγκληματα )..

    8. Τελικά μόνο ο Λαγός τους πολεμάει μέχρι τέλους και τους φτύνει κατάμουτρα γνωρίζοντας ότι προκαλεί την άρση ασυλίας του και τη φυλάκισή του. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ !!!

    9. Με ποιο δικαιωμα η δικαιοσυνη( ο Θεος να την κανη),εβαλε στο αρχειο τις υποθεσεις των φονων Φουντουλη & Καπελωνη;Μηπως επειδη δεν εχουν μαννες κορυφαιες σε ελλην.τραγωδια; Βρειτε τους φονιαδες των παιδιων τηνΧρ.Αυγης τωρα,καθως & να συλλαβεται τον φονια των υπσλληλων της Μαρφιν τωρα.Αυτος ειναι γνωστος τοις πασι.Εχουμε ολοι δει το video.

    10. Οι αντρες ρε κοκονες αναλαμβανουν της ευθηνες τους , υποστηριζουν την ιδεολογια τους εστω και σαν κατηγορούμενοι στο δικαστηριο και δεν χεζονται πανω τους ουτε λιποθυμουν. Και το κυριοτερο πληρωνουν της συνεπειες ,δεν το βαζουν στα ποδια να κρυφτουν,αυτα για τους δηθεν πατριωτες και καλους χριστιανους…..μεσα ολοι ρε

    11. Περιμένουμε καταδίκη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για εγκληματική οργάνωση για τα θύματα της Μαρφιν!!

    12. Εύχομαι οι ποινές να είναι στα κάτω όρια η με ελαφρυντικά και μακάρι με αναστολή, προσεύχομαι κυρίως για τον Ηλία, αλλά άμα εξαντληθούν κάθε αυστηρότητα και ρίξουν 10, 15 χρόνια χωρίς αναστολή, οι άνθρωποι κατά στράφηκαν, επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι..

    13. Απο τη στιγμή που δεν έχουν σκοτώσει ποιος ο λόγος να γινεται ολο αυτό; Σκοτωσε κανεναν ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, ο Λαγος και όλοι όσοι είναι δήθεν ένοχοι πλην του Ρουπακιά; ΟΧΙ

    14. Αντε για να κοπουν τα ‘παραμυθια’…Βαση πιθανοτητων,αφου στην αθηνα με 6000000 κατοικους
      εχουμε 200 κρουσματα(στα δειγματα,αρα 200Χ10=συνολο 2000πραγματικο)
      Αρα στους 30000 χθες ειχαμε 10 εστιες υπερμεταδοσης…αυτο σημαινει οτι σε 10-15 μερες…χαμος
      απο κρουσματα(βαση ΕΟΔΥ)…η οχι?ωραιο τεστ αληθειας.ευχαριστω τα πειραματοζωα της αλεξανδρας.
      Ηταν ασυμπτωματικα…

    15. Μην βιάζεστε. Με τον νόμο που πρόλαβε να περάσει ο σύριζα μπορεί να πάρουν αναστολή επί της ποινής. Και φυλακή να μπουν, σε 3 χρόνια θα είναι έξω και μάλιστα δηλώνουν κανονικά παρών στις εκλογές μιας και καταργήθηκε η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων επί σύριζα.

    16. άλλη πλύση εγκεφάλου αυτή τώρα για να αποπροσανατολιστεί και άλλο η μάζα από τα σοβαρά προβλήματα!!!

    17. Κλασσικές κότες οι Χρυσαυγίτες, θα τρέχουν να γλιτώσουν τώρα. Δύσκολα θα τη γλιτώσουν φυσικά, μέσα στη μπουζού και προσοχή όταν πέφτει το σαπούνι γιατί τώρα δεν είστε 200 εναντίον 1 όπως τις καλές εποχές….

      1. Τρελό γράφεις και τρελο είσαι με αυτά που γράφεις. Επειδή βγήκε μια υποκινούμενη απόφαση, με ένα λαϊκό δικαστήριο απέξω εν μέσω πανδημίας, μη νομίζεις οτι η υπόθεση δεν έχει και πιο κάτω.

    Comments are closed.