ΕΡΕΥΝΑ “ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΜΙΚΡΟΝ»: «ΑΚΙΝΔΥΝΗ – ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ» – ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Τα όσα ισχυρίζονται οι επιστήμονες σχετικά με την Όμικρον, εκθέτουν σοβαρά την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έσπευσε να πάρει μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού και να επιβάλει χαράτσια, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση την τελευταία μετάλλαξη του κορωνοϊού.

    Και αυτό γιατί, Αμερικάνοι επιστήμονες εμφανίζονται αισιόδοξοι σε σχέση με την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον που όπως ισχυρίζονται προκαλεί πού ήπια νόσο και θα μπορούσε να αποτελεί την λύση στην πανδημία.

    Συγκεκριμένα Αμερικανοί ερευνητές αναφέρουν ότι η νέα μετάλλαξη έχει αποσπάσει γενετικό υλικό από το κοινό κρυολόγημα.  «Η παραλλαγή Omicron πιθανότατα απέκτησε τουλάχιστον μία από τις μεταλλάξεις της συλλέγοντας ένα απόσπασμα γενετικού υλικού από άλλον ιό – πιθανόν αυτόν που προκαλεί το κοινό κρυολόγημα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο ιός μεταδίδεται πιο εύκολα, ενώ προκαλεί μόνο ήπια ή ασυμπτωματική ασθένεια» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρεία ανάλυσης Δεδομένων “Nference” με έδρα τη Μασαχουσέτη στις ΗΠΑ.

    Τέλος, ο καθηγητής, ειδικός σε θέματα Εμβολιασμών Άντριαν Χιλ αναφέρει πως «αν έχουμε έναν ιό που δεν προσβάλει τους πνεύμονες, δεν φαίνεται να προκαλεί σοβαρή νόσηση ή νοσηλεία και φυσικά θάνατο, τότε θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσία στον πληθυσμό πολύ γρήγορα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Εγώ γνωρίζω ότι είναι αφύσικο να μην αρρωστήσει ο άνθρωπος από κρυολόγημα η ιώσεις πχ μπορεί στην ίωση να είσαι δυνατός να μην ασθενείς εύκολα κοινώς να μην κολας ίσως ευθύνεται και η ομάδα αίματος κλπ ,,το κρυολόγημα όμως δεν είναι ίωση πχ λούζει κάνεις μπάνιο το χειμώνα παγωνιά περνει ταξί λεωφορείο ακόμα και το δικό σου αυτοκίνητο την πάτησες κρυώσες κλπ αν πως έρθεις σε επαφή με ίωση λόγο εξασθένηση

      κολλας κλπ είναι άλλο το κρυολόγημα άλλο η ίωση μην μπερδεβομαστε

    2. Ό ίδιος (Μητσοτάκης) είπε σε CNN ότι δεν υπάρχουν πολλές αντιδράσεις και προχωράει – με τα μέτρα και όλα όσα θέλει
      Ας καθόμαστε να τον βλέπουμε μόνο

    3. Μια έτσι μας λένε μια αλλιώς ούτε ο Κώστας Τσάκωνας στη Μεγάλη Απόφραξη δεν άλλαξε τόσες γνώμες για ένα θέμα

    4. Γιατί υπάρχει περίπτωση να πάρουν τα μέτρα πίσω; Ήταν να μην πάρουν φορά αυτοί!
      Μέχρι να ξεκουμπιστούν έχουν σκοπό να αφήσουν καμμένη γη.

      1. Και πως θα ξεκουμπιστουν; Μόνοι τους; Πλάκα κανείς; Μόνο εμείς μπορούμε με τους ξεκουμπισουμε αν θελουμε. Μάλλον όμως δεν θελουμε. Έχουμε ένα είδος μαζοχισμού, κακά τα ψέματα.

    5. εδώ το καλό σανό της π@@στρ@κούλας και των βοθροκάναλων…μπεεεεε!!πιστέψτε τους απατεώνες αυτούς που μπούκωσαν χρήμα και όχι τέτοιες μελέτες….μπεεεεε!!

    Comments are closed.