ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ – ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ 200 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΛΙΝΕΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ1

    Η τρίτη δόση εμβολίου στους άνω των 60 ετών έχει “κλειδώσει” και αύριο αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. Δεν είναι όμως, μόνο η τρίτη δόση που κυριαρχεί στη θεματολογία αυτής της εβδομάδας, καθώς επιχειρείται τρομοκράτηση των γονέων προκειμένου να τους πείσουν να εμβολιάσουν τους μαθητές.

    Η κυβέρνηση και τα συστημικά μέσα, επιχειρούν να τρομάξουν τους γονείς προκειμένου να ακολουθήσουν το σχέδιο των “ειδικών” και να μπολιάσουν τα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό του εκφοβισμού, η πληροφορία για το έκτακτο σχέδιο σε παιδιατρικά νοσοκομεία προκειμένου να αυξήσουν τις κλίνες για κορωνοϊό.

    Τα παιδιατρικά νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενισχύονται με επιπλέον 200 κλίνες, ώστε ακόμη κι αν υπάρξει έξαρση να είναι δυνατή η άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. οταν οι γονεις ειναι μπεεεεεεεεεεεε θα παν για σφαγη τα παιδια τους μα μετα δε εχει επιστροφη κι το μυαλο τους το κουφιο θα θελουν κτηποντας το κεφαλι τους να βγαλουν να δουν αν υπιρξε και ποτε εκει μεσα

    2. Μάλλον θέλουν να στειρώσουν τα παιδιά να εξαποστειλουν εμας τους γέρους,για να ερθει πολυπόθητη μείωση του πληθυσμού.Ο Κύριος Ράλλης Ελληνοαμερικανος Μοριολογοσ λέει οτι μεγενθυναν το εμβόλιο της Pfizer 500 φορές kai βρήκαν μεσα βαρέα μέταλλα πολυ τοξικα ικανα να μας στειλουν,γι’αυτό θελουν να μας κανουν και αλλες δώσεις.Αντε γεια και τα λεμε στον κατω κόσμο.

    3. Είναι απιστευτοι. Τους τάζουν αναδρομικά και τους ετοιμάζουν θάνατο. Πιο απατεώνας πεθαίνεις

    4. εχετε παρει ειδηση…οτι εχουν προσκυνησει ολοι πλεον;…
      κ τα τεστ τους που κανετε… ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ…ΑΡΓΑ Η’ ΓΡΗΓΟΡΑ Θα εμβολιαστητε κ με το ζορι ρε στοκοι…..ακολουθητε την ιδεολογια τους ρε.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙ ΡΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ…ΟΠΩΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ…ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ/…..75%!!!…. 25%…ΤΕΛΟΣ!!….ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΓΛΚΑΣΘΟΥΝ;;; ΑΚΟΜΑ;….ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΝ.
      ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕ

      1. Και αύριο παρακολούθησε ….παγώνη. Που μέχρι και η δημοσιογράφος στο μέγκα αγανάκτησε και της είπε “που θα πάει αυτό το βιολί” με τα εμβόλια. Ρε τι γίνεται, αγανάκτησε μέχρι και η καλοπληρωμένη δημοσιογράφος, και εσύ εκεί, να θες και το τρίτο μπόλι! Άντε και στο τέταρτο μπόλι σύντομα μπας και αποκτήσεις …ανοσία που λέει και ο βασιλακόπουλος. Που άμα τον άκουγες, θα έκανες και το …αστραζένεκα που τώρα δεν το δίνουν! Προτείνω να ακούσεις και εξαδάκτυλο, τον ….πλαστικό χειρουργό, που ζητάει και αυτός τρίτη δόση που δεν την συστήνει ούτε ο παγκόσμιος οργανοσμό υγείας. Ο πλαστικός χειρουργός, που μεγαλώνει στήθη , επιμένει για την τρίτη δόση!

    5. ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΙ

    Comments are closed.