ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΟΝΙ: ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΜΗΤΕΡΕΣ Ή ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ» – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    epa10206666 Giorgia Meloni at the headquarters of the Brothers of Italy (Fratelli d'Italia) in Rome, Italy, 25 September 2022. Italy held a  general snap election on 25 September following its prime minister's resignation in July. Final results are expected to be announced on 26 September.  EPA/ETTORE FERRARI

    Επιστροφή στην παραδοσιακή οικογένεια κάνει η Ιταλία, σε αντίθεση με την Ελλάδα που ετοιμάζεται να αναγνωρίσει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και εν συνεχεία την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλους «παντρεμένους».

    Ήδη ακυρώθηκε η πρώτη διπλή «μητρότητα»: Η Μικέλα Λέιντι ακυρωνόταν επίσημα ως μητέρα της κόρης της στο πιστοποιητικό γέννησης του βρέφους, αναφέρει η Daily Mail.

    Η Μικέλα και η 35χρονη «σύζυγός» της Βιόλα είναι μεταξύ των πρώτων στόχων της προσπάθειας της δεξιάς ιταλικής κυβέρνησης να πατάξει την ανατροφή και την παρένθετη μητρότητα ομοφυλόφιλων προκειμένου να αποκατασταθεί η κοινωνική τάξη σε μία χώρα που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αλλοιωθεί πληθυσμιακά κατά 10% από την παράνομη μετανάστευση!

    Η κυβέρνηση της  Τζόρτζια Μελόνι  ξεκαθαρίζει στο κίνημα των LGΒΤQ+ ότι δεν μπορεί να είναι «γονείς»: «Οι νόμοι της χώρας δεν επιτρέπουν στα παιδιά να έχουν δύο μητέρες ή δύο πατέρες».

    Η κόρη της Μικέλα και της Βιόλα ήταν ένα από τα τρία πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν από λεσβιακά ζευγάρια των οποίων τα πιστοποιητικά γέννησης αλλάζουν για να διαγραφεί η μία μητέρα.

    Η κυβέρνηση – με επικεφαλής την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιταλίας, η οποία έκανε εκστρατεία ενάντια στο «λόμπι των LGBT» και την «ιδεολογία των πολλών φύλων» όταν κέρδισε την εξουσία πέρυσι – δείχνει αποφασισμένη να σώσει την Ιταλία από τον εκφυλισμό.

    Το κόμμα της θέλει επίσης να καταστήσει τον λεγόμενο «αναπαραγωγικό τουρισμό» ποινικό αδίκημα, με πιθανές ποινές φυλάκισης και πρόστιμα 1 εκατομμυρίου ευρώ για Ιταλούς ομοφυλόφιλους που χρησιμοποιούν ξένη παρένθετη μητρότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. πεταξε εξω ολους τους αλλοδαπους, βγες απο ευρω και ευρωπαικη ενωση και θα σε παραδεχθω. ιταλοι φαγατε φολα με τη μανταμ οπως οι αριστεροι με τον τσιπρα

    2. Εμ, γιατί έφυγε Μαρεβα πριν χρόνια, βούτηξε μικρά παιδιά και την έκανε για το Παρίσι? Μήπως γιατί τον έπιασε με τον καβαλάρη του να του τον σφηνώνει? Κάποτε κάναν χάχανα μαζί του στα γραφεία της ΝΔ

    3. Οταν ειναι για ψηφαλακια ολοι υπερασπιζονται τα μη κανονικα βλεπε τοσα χρονια γυφτους αλβανους μετα πουστρονια κ.α

    4. Τζόρτζια συγχαρητήρια! Δείχνεις τον δρόμο που οφείλει να ακολουθήσει η Ευρώπη, και αποδεικνύεις, ότι διαθέτεις μεγάλα προσόντα!!

    5. Όταν η Μελόνι κέρδισε τις εκλογές, ο δικός μας πρωθυπουργός δεν της έστειλε συγχαρητήρια. Τα ελληνικά μέσα μίλησαν για νίκη του φασισμού και της ακροδεξιάς και άλλα τέτοια φαιδρά. Δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτα άλλο από αυτά. Ο δε Τσίπρας μας είχε ζαλίσει με την “προοδευτική διακυβέρνηση”, μόνο που ποτέ δε μας εξήγησε κανείς τους πως εννοούν τον προοδευτισμό. Τώρα που ο Τσίπρας κάνει διακοπές διαρκείας, την ατζέντα έχει αναλάβει ο Κούλης που ακόμη πολλοί χαρακτηρίζουν ως… δεξιό. Συνεχίστε στον ίδιο (ανώμαλο) δρόμο και σύντομα θα καταλέβετε τι εννοούν οι εξουσιάζοντες με τον όρο “Νέα Ελλάδα”.

    6. Δεν ξερω αν ο Κουλης την κουναει την αχλαδια! Σιγουρα ομως ειναι ψυχανωμαλος! Το γιατι? Δυσκολα παιδικα χρονια, συλληψη απο τη μαμα ντορα κατοπιν αλκοολ….εχει σιγουρα προβλημα!

    7. Ενω εδω οι εκφυλοι κρατουν τα πρωτεια και προσπαθουν να αλλοιωσουν τα ηθη και τα εθυμα της χωρας!! 41% τους δοσατε για να πραγματοποιησουν τα ανωμαλα σχεδια τους και να μουσουλμανοποιησουν την Ελληνικη κοινωνια!! Τωρα λουστητε τους!!

    8. Ο Μιζοτακης είναι προχωρημενος φιλελες….διότι θα νομοθετησει
      γάμο ΛΟΑΤΚΙ με τρεις και περισσότερους γονείς του ίδιου φύλου…
      Γιατί να μην έχουν τα παιδάκια τρεις και περισσότερους άντρες για γονείς? Πως θα διδαχθούν τα όργια στο σπίτι?
      ΑΥΤΟ είναι φιλελευθερισμος, δεν είναι ΠΑιΞΕ-Γ@μηΣΕ !!

    9. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
      ΓΟΝΕΑΣ 1?
      ΓΟΝΕΑΣ 2?
      ΠΟΥΣΤΗΣ 1?
      ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ 2?

    10. Ευγε στην κ. Meloni.
      Αυτο με το γελοιο, Γονεας 1 και Γονεας 2, δεν το εχει αντεξει το στομαχι μου.
      Σε λιγο θα μας δικαζουν κιολας, θα εισπρατουμε και φυλακιση επειδη δεν το δεχομαστε. Ενα ελαχιστο ποσοστο ανθρωπων, επιβαλλει την θεληση του στην πλειοψηφια. Ε δεν το λες και Δημοκρατια αυτο. Οποτε αντε ας πανε να πνιγουν, για να μην πω κατι χειροτερο, διοτι μετα δεν θα μου αρεσει ο εαυτος μου.

    11. Στο επόμενες η δεξιά θα έχει 20-25%, η Κούλα θα φύγει με πίσσα και πούπουλα, καλά θα είναι να στηθεί μια κρεμάλα, από αυτές που κρεμάγανε τις αδελφές στο Τέξας.

    12. Τώρα Τι έχουν να μας πουν τα ανώμαλα και βρώμικα πουστολεσβια? Χωθυται στα λαγούμια σας δίποδα κτήνοι!

    13. εσεις τους ψηφισατε!!!67% σε νδ.συριζα.πασοκ!!στην.ιταλια ψηφισαν πιο χριστιανοεθνικα κ θα σωθουν…..κ ειναι κ καθολικοι μαλιστα εν αντιθεσει με μας τους ορθοδοξους που γιναμε δουλοι των λοατκι κ των παιδεραστων!!!!γι αυτο θα γινει ο πολεμος για να σωθουμε οι υπολοιποι εστω….

    14. Εδώ τους θέλουν πολύ γιατί είναι σαν τα μούτρα τους ο κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει

    15. Η απόδειξη ότι ο Κούλης στα κρυφά τον φυσάει τον κουραμπιέ.Για αυτό θα τρέφει τέτοια λατρεία για τους κουνιστούς.

    16. “” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ “” ειστε πρωτοποροι /πιονἰρε παντου… και ιδιως στον πατο!!!!!!!!!!!!!!

    17. Στέφανε βγες μπροστά και όρισε εσύ μέρα οικογένειας όπως στη Σερβία να κατεβούμε στις πλατείες με μωρά και Ελληνικές σημαίες. Δεν γεμίσαμε ανώμαλους όπως λένε κάποιοι! Οι μη φυσιολογικοί ήταν πάντα ένα 5%. Απλά επειδή το ανθελληνικό τόξο των κομμάτων τους ενσωμάτωσε στα κόμματα της προδοσίας και τα ανθελληνικά κόμματα θέλουν τη νέα τάξη πραγμάτων, τους έβγαλε μπροστά! Δες τα τουρκοκάναλα των ανθελλήνων εφοπλιστών που βρίζουν την Καίτη Φίνου γιατί είπε το αυτονόητο ότι δεν μπορεί να βγαίνει Μις Ολλανδία τρανς με αντρικό μόριο! Βρίζουν οι ανώμαλοι των τουρκοκάναλων μέχρι και την Καίτη Φίνου που δεν την λες και θεούσα! Στέφανε, βγες μπροστά γιατί πρέπει να βγούμε στους δρόμους και εμείς οι φυσιολογικοί και να οριστεί ημέρα οικογένειας όπως στη Σερβία.

    18. Εδω φατε το καθε ξόανο ΛΟΑΤΚΙ να σας πασαρεται για ομαλό,να σας κουναει το δακτυλο, κι εσεις ανώμαλοι που δεν τον αποδεχεστε και δεν γινεστε σαν αυτον….Βλακοέλληνες…..Αλιμονο στα παιδια σας

    19. Ψευτες ,απατεωνες και ανωμαλοι παιδεραστες κυβερνουν την Ελλαδα !!!!!

    20. ΕΔΩ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Α ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΜΕΤΑΞΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    Comments are closed.