ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΒΙΖΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ

    Κοινοποίηση:
    1366921-1614559713

    Χθες Δευτέρα, ο κ.Μηταράκης συναντήθηκε στο Ισλαμαμπάντ αρχικά με τον Ayub Afridi, σύμβουλο του Πρωθυπουργού Ιμράν Χαν για τους Πακιστανούς του εξωτερικού.

    Κατά τη συνάντηση, με βάση όσα ανακοίνωσαν επίσημα οι Πακιστανοί γιατί το υπουργείο του κ.Μηταράκης δεν εξέδωσε χθες κάποιο δελτίο Τύπου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη μετανάστευση και την παράνομη μετανάστευση μεταξύ των δύο χωρών.

    Ο Έλληνας υπουργός, δεν ανέφερε τίποτα για τις επαναπροωθήσεις στη χώρα τους των παράνομα εισερχόμενων Πακιστανών, αλλά αντίθετα είπε ότι το επόμενο έτος θα διαμορφωθεί μια πολιτική για τη νόμιμη μετανάστευση των Πακιστανών βάσει της οποίας θα εκδίδονται βίζες για 5 χρόνια. Οι Πακιστανοί που διαμένουν νόμιμα θα μπορούν να περνούν εννέα μήνες το χρόνο στην Ελλάδα και τρεις μήνες στο Πακιστάν.

    Ο Νότης Μηταράκης τόνισε ακόμα είπε ότι η χώρα μας έχει περισσότερους από 60.000 εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους Πακιστανούς, ενώ ενίσχυσε τους συνοριακούς ελέγχους και μείωσε την παράνομη μετανάστευση.
    «Γνωρίζουμε καλά γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από τη μια χώρα στην άλλη παράνομα και γίνονται μετανάστες επειδή το παρελθόν και η ιστορία της Ελλάδας είναι παρόμοια με αυτή του Πακιστάν».

    «Δυστυχώς δεν υπήρχε ισχυρό δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ Πακιστάν και Ελλάδας, γι’ αυτό και οι Πακιστανοί που ζουν στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

    Ο Έλληνας υπουργός είπε ότι η νόμιμη μετεγκατάσταση θα αυξήσει τα έσοδα της χώρας και θα προωθηθεί απευθείας πτήση μέσω της Pakistan Airlines προς την Ελλάδα.

    Ο Σύμβουλος του Ίμραν Χαν, Ayub Afridi, είπε ότι το Πακιστάν έχει τεράστιες τουριστικές δυνατότητες και θα ήθελε να φιλοξενήσει Έλληνες τουρίστες στη χώρα του.

    Με την ευκαιρία, οι δύο χώρες υπέγραψαν επίσης μνημόνιο συνεργασίας για την ανάσχεση της ροής λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και την παροχή ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα μέσω νόμιμων διαύλων μετανάστευσης και ισχυρής μεταναστευτικής πολιτικής.

    Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Ιμράν Χαν και του

    μετέφερε πρόσκληση Μητσοτάκη να έρθει στην Ελλάδα

    Ο κ.Μηταράκης συναντήθηκε χθες και με τον Πρωθυπουργό του Πακιστάν Ιμράν Χαν και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Κυβέρνησης του Πακιστάν:

    «Ο Υπουργός Ν. Μηταράκης, μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάλεσε τον Πακιστανό Πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

    Ο Έλληνας υπουργός εκτίμησε τον παραγωγικό ρόλο της πακιστανικής κοινότητας στην οικονομία της Ελλάδας και περιέγραψε επίσης το προτεινόμενο σχέδιο για νόμιμους διαύλους μετανάστευσης μεταξύ των δύο χωρών”.

    evros-news.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Εβραιότουρκοι κυβερνούν 50 χρόνια την χώρα. Όσοι ήθελαν να τους διώξουν πήγαν φυλακή!

    2. Τον κουλη και τον καθε κουλη η τσιπροκουλη κάποιοι Ελληναραδες πατριωτες σε εισαγωγικά τους ψηφίζουν σωστα ε τους πολιτικαντηδες τους ξέρεις λαλακη Ελληνα τα ίδια ξεπουληματα σου κάνουν σε πουλάνε μια ζωή με αντάλλαγμα δημοσιο,αυτοκίνητο, εορτοδανιο κ.τ.λ καλοπέραση οποτε ….χαχα

    3. Όλοι ασχολούνται με τους Πακιστανούς,Σύριους,Ιρακινούς,Τούρκους και κανείς μα κανεις δεν ασχολείται με τους Οβριους που κρύβονται στα παρασκήνια.
      Το κόλπο γκρόσο τους είχε απόλυτη επιτυχία.
      Τι να πω,αυτή η φάρα κερδίζει σε όλα τα επίπεδα και εμείς στη κοσμαρα μας.

    4. Πήγανε μαζικά Έλληνες μετανάστες στον Πακιστάν; Αυτοί γιατί έρχονται εδώ; Είναι συνεργάτες των Τούρκων…

    5. Γιατί τους δεχόμαστε ;; Είναι πρόσφυγες πολέμου ;;;
      ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

    6. οι ανθρωποι ειναι τελειωμενοι προδοτες. θελουν να φερουν και τις γυναικες τους για να γεννοβολανε. στην επαρχια τουλαχιστον πακιστανες δεν υπαρχουν. οι περισσοτεροι πακιστανοι κανουν κομποδεμα και γυριζουν πισω. αυτοι οι ξεπουλημενοι θελουν να εγκαταστησουν ζωσα μειονοτητα.

    7. Κατι τετοια κανεται (ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ) και μετα γινομασται ρατσιστες,,,,,εμ να μη γινουμε;

    8. Οχι ρε παιδια λαθος το καταλαβατε, εκει στο πακισταν εχουν εθιμο να λογοδοτουν οι γονεις τα παιδια τους απο μικρα χωρις αυτα να ξερουν. Ο μηταρακης πηγε για να βρει γαμπρο για την κορουλα του και να δωσει τον λογο του με τον αφριντι.
      Αηντε μπρε μηταρακη η ωρα η καλη να δεις νυφουλα την κορακλα σου με ενα γιδοβοσκο απ το πακιστανΚι εμεις εδω να δεις γλεντια που θα κανουμε στο γαμο της. Αηντε και στα δικα σας οι νεοδημοκρατες

    9. Πάρτε προαστιακό 17:00 από Νερατζιώτισσα προς αεροδρόμιο. Δύο σταθμούς πριν το Κορωπί, πιστεύεις ότι είσαι Αθήνα, αλλά στην πραγματικότητα είσαι στο Πακιστάν με δεκάδες πάκια να σε κοιτάνε περίεργα. Κορωπί κατεβαίνουν όλοι (πάει η περιοχή…) και στη συνέχεια συνεχίζεις μόνο σου μέχρι το αεροδρόμιο. Αν είσαι κοπέλα, δεν είναι σίγουρο ότι θα πας αεροδρόμιο. Τα συγχρητήριά μου στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του Σύριζα. Η πόλις εάλω αδέλφια !!!! Ξυπνήστε !!!

    10. φίδια, σας έχω σιχαθεί. Όταν έρχονταν οι Βορειοηπειρώτες Έλληνες με βούλα και σας έλεγαν.. καλημέρα παιδί μου.. τους δίνατε άδειες παραμονής ανά δύο χρόνια και τους αφήνατε στο κρύο και στο αγιάζει, γέρους , μικρά παιδιά, .. Τώρα στους λαθρομετανάστες, αντακαμπιυμπιδες, και ουρουκιτακιδες τους κάνετε Έλληνες,! Σας έχω σιχαθεί!

    11. Μεγάλο καί αιώνιο όνειδος νά επιτρέπουμε σέ έναν Εβραίο τήν αλεποπορδή τόν βραχυπόδαρο Μηταράκι νά διοργανώνει τήν αλλαγή τών γηγενών Ελλήνων μέ βάρβαρους μουσουλμάνους από τό Πακιστάν πού ξεφορτώνονται τίς σαβούρες τους καί τά αποβράσματα τους στήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    12. Μαζεύουν ολους τους Πακιστανους στην Ελλάδα, γνωρίζοντας πως είναι οι χειρότεροι εχθροί μας, αφού διαλαλούν πως είναι αδέλφια με τους Τούρκους. Άρα, βάζουν τους …Τούρκους…μέσα στην Ελλάδα. Και οι στρατιωτικοί κοιμούνται. Δεν καταλαβαίνουν πως και τα δικά τους παιδιά κινδυνεύουν όσο και τα δικά μας; Πως κινδυνεύουν και οι ίδιοι; Τοοοσο ηλίθιοι είναι; Τι στον διάολο τους ποτίζουν μέσα στον στρατό; Τοοοσο πολύ τους τύφλωσε η καρέκλα η το χρήμα; Μα όλα αυτά θα είναι άχρηστα σε περίπτωση που γίνει το μπαμ. Απλώς θα καταλάβουν τότε πως έπαιξαν τον ρόλο του χρήσιμου ηλιθίου. Μόνο που τότε θα είναι πλέον αργά. Τα παιδιά τους θα αφοδεύουν πάνω στους τάφους τους.

    13. Να τους δωσει και εικοσι χρονια βιζα! Λουλη Θανασακη ξερετε τι κανετε σαν….μελλοντικοι υπηκοοι Ισλαμαμπαντ! Θα σας ανταποδωσουνε το καλο της..φιλοξενιας! Το τελος γαρ εγγυς!

      1. Τι διαφορά έχουν οι Πακιστανοί από του Τούρκους ; Η μόνη διαφορά είναι ότι η σημαία των Τούρκων είναι κόκκινη ενώ αυτών Πράσινη

    14. Αχ αχ αχ θέλω να δώσω χαστούκια σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία…………………… πολλά χαστούκια !!!!! Δείτε τι ψηφίσατε πανηλίθιοι !!! Αντί να απελάσουν τους βρωμοπακιστανούς τους δίνουν βιζα 5 χρόνια. Ξεχάστε Χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Ρε μαλάκες, μην ξαναψηφίσετε Νέα Δημοκρατία φτάνει πια με τους μαλάκες !!!!!

    15. παρατηρώ ότι όποτε κάνει κάτι το καθεστώς, οι αναρτήσεις γράφουν “εμείς”, “εμάς”, “κάναμε”, “κάνουμε” και τέτοια, θέλω να γίνει ξεκάθαρο ότι το καθεστώς είναι κατοχικό, κατακτητικό και ΑΛΛΟΦΥΛΟ και δεν είμαστε εμείς το καθεστώς, θα πρέπει να γράφουν οι αναρτήσεις “αυτοί”, “αυτούς”, “κάνουν”, “έκαναν” και τέτοια….

    16. Μηταρακη είσαι ξεφτίλας
      Ανθέλληνας…..προδότης γερμανοτσολιας
      Απορώ πως οι Χιώτες δεν σε ξεσκίζουν…
      Είσαι ντροπή για το ελληνικό έθνος…..

    17. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ, ΒΙΑΤΣΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝΤΕ ΓΑ……..ΣΟΥ!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!! ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΣΕ ΤΡΙΤΙΚΛΑΣΑΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!!!

    18. …..ολοι τους της Λουμπας [καμπουλ] ΕΙΝΑΙ. Απο εκει ηρθαν οι προγονοι των ….λεω για αρκετους πολιτικους[!!!] Ελλαδιτες.

    19. Τα πάκια θα γίνουν η ταφόπλακά σας. Δεν έχουμε όλοι μια κουστωδία χωροφυλάκων να μας προστατεύει 24/7. Φτύνετε τους Έλληνες, τους εξαντλείτε έως θανάτου σαν δεδομένα και συνήθη φορολογικά υποζύγια, ενώ από την άλλη γλείφετε τους εχθρούς του Έθνους, δίνοντας αφειδώς επιδόματα, παροχές και προνόμια. Γεμίσατε την Ελλάδα με αραπάδες, αλήτες όλοι σας. Θα φάτε καλά στις εκλογές τσιπρο-κουληδο-κουτσουμπο-βαρουφακο-ανδρουλάκια !

    20. Ένα αυτιστικό Κυβερνά το μέγιστο Έθνος των Ελλήνων.
      Βεβαίως και αγαπούμε και προστατεύουμε κάθε είδους αναπηρία των ανθρώπων.
      Αλλά, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να βρίσκεται ένας τέτοιος άνθρωπος στην Κυβέρνηση της Ελλάδος.
      Πού πήγε η Ελληνική ευφυΐα;
      Πιθανότατα, στο… εξωτερικό.

      1. Ως πατέρας παιδιού με αυτισμό συμφωνώ. Έχουν ικανότητες πιστεύω με επίβλεψη, για την περίπτωση επιπλοκών, θα κάναν μέχρι και εγχειρίσεις καλύτερα από πολλούς γιατρούς. Δεν κάνουν όμως για διοίκηση και λήψη αποφάσεων λόγω του τρόπου που δουλεύει το μυαλό τους. Δεν είναι “χαζά”, σκέφτονται όμως διαφορετικά.

    21. Πλεύρη πρώην μακεδονομάχε εσύ έλεγες να μην έχουν αμκα οι αλλοδαποί! Τώρα τους δίνετε και 5 χρόνια άδεια παραμονής στους πακιστανούς!Παραιτήσου, αντί να διώχνεις γιατρούς, νομιμοποιείς τους πακιστανούς! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη αν τολμάτε μαζί με τον βιβλιοπώλη γεωργιάδη και τον βορίδη αφού δείτε πρώτα παλιά σας βίντεο τι λέγατε! Αν δεν αυτοκτονήσετε, φτύστε τουλάχιστον τον εαυτό σας για την προδοσία του ελληνικού λαού για μία καρέκλα!

    22. τώρα είδα την φώτο. η π@@στροπροδοτρα φοβάται κιόλας. η σημειολογία της στάσης δείχνει τιποτενιο ανθρωπάριο. Ω, ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;

    23. από τον Θεό να το βρει ο προδότης ζουμπας, ΒΔΕΛΥΓΜΑ εχιδνας.

    24. ΝΕΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ

    25. Οταν οργανωθουν και ξεσηκωθουν οι πακιστανοι εναντιον μας, γιατι γι αυτο βρισκονται εδω, θα αναγκαστουμε και εμεις να παιρνουμε κεφαλια. Αν μαζι με τα μουσουλμανικα κεφαλια παρουμε και κανενα κυβερνητικο δεν πειραζει! Οσο για την κοινη ιστορια, αν οι προγονοι σου Μυταρακη οντας μεταναστες βιαζαν βρεφη καλα κανεις και βρισκεις κοινα. Οι δικοι μου ομως δεν το συνηθιζαν. Αφου λοιπον εχετε παρομοια ιστορια και παρελθον ας εχετε και κοινη καταληξη.

    26. Ποιος ειναι ο παραγωγικος ρολος της πακιστανικης κοινοτητας στην Ελλαδα ρε γελοιε;;;;;; Οι ληστειες, οι δολοφονιες, το λαθρεμποριο τσιγαρων, τα ναρκωτικα κλπ, κλπ ;;;;;; Λιγους φερατε εσεις και κυριως οι Συριζαιοι, φερτε κι’ αλλους να μας σφαξουν, οταν ελθει η ωρα και τους δοσει το σημα ο Τουρκος!!!!!!! Και μου ετοιμαζετε νεες δομες λαθρο στα νησια, αλλα καλα να παθουν, ας μη σας ψηφιζαν!!!!!!! Τωρα ας ετοιμασθουν να προιπαντησουν τους νεους ….Επενδυτες!!!!!!!!!

    Comments are closed.