ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ! Η “ΜΑΝΑ” ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΜΙΧΟ – ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    mitera-mixos-arthroy

    Έντονα αντέδρασε στη θέα των κατηγορουμένων και κυρίως του Ηλία Μίχου και η μητέρα της 12χρονης και κατηγορούμενη στην υπόθεση, η οποία επιχείρησε να τον λιντσάρει, με τους αστυνομικούς να την οδηγούν εκτός της δικαστικής αίθουσας.

    Η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έχει προσδιοριστεί μόνη της στο πινάκιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, θα εκφωνηθεί σε αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας στην οδό Δέλγερη και θα διακοπεί για να συνεχιστεί στις επόμενες συνεδριάσεις σε αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας (Δ4 ισογείου).

    Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη καθώς πρόκειται για μία πολυπρόσωπη δίκη η οποία προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα θα πρέπει να γίνει σε κατάλληλη αίθουσα.

    Όπως βλέπετε η γιούχα δεν περιγράφεται ενώ πολλοί διαδηλωτές κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα οι δυνάμεις των ΜΑΤ να τους απωθήσουν με τις ασπίδες. Στη συνέχεια, η αδελφή της 12χρονης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν καθώς με αυτούς παρόντες δεν θα άρχιζε η δίκη. Παράλληλα, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και την αλληλεγγύη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αν δεν ηταν η θεια της μικρης τπτ δεν θα ειχε ανακαλυφθει και θα συνεχιζε ακομα και σημερα.
      Σιγα την σκυλα μανα που τωρα την επιασε ο πόνος για το παιδί της

    2. Στέφανε αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών δεν θα μάθουμε τις βρωμιες τους.

    3. Ο ΜΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΛΙΓΝΑΔΗ)….ΜΑΚΑΡΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!

    4. Για ακόμα μια φορά οι δικαστ(ιν)ες, επιτρέπουν να γίνει ο ναός της δικαιοσύνης, τσίρκο του κάθε αριστεροφεμινοφασιστα. Μέχρι πότε θα το επιτρέπουν αυτό και δεν θα συλλαμβάνονται αυτά τα σκουπίδια της κοινωνίας, που μετατρέπουν τις δίκες σε πανηγύρια. Όσο δε για την μάνα… Πήγε να γδάρει τον Μίχο? Ποιο το συνεταιράκι της. Μαζί έβγαλαν την μικρή στο κλαρί. Όταν η κόρη της, της έφερνε τα χιλιάρικα στο σπίτι, όταν το παιδί γύριζε μέσα στα άγρια χαράματα από το μεροκάματο, η αγία μανούλα τι έκανε? Δεν αναρωτήθηκε που γυρνάει το ‘σπλάχνο’ της. Ρε αι….. και αυτή.

    5. Σου κάνανε τη χώρα κωλοχανείο και σεξουαλικό παράδεισο για τους τουρίστες κι εσύ τους πιστεύεις και τους ψηφίζεις μακάκα νεοραγιά

    6. Εκεί έχουν καταντήσει την κοινωνία.1 κοινωνια που πριν τον βγάλει πρωθυπουργό,έβλεπε όλο τον αφρό της ΝΔ,να τρέχει στα δικαστήρια να συνδράμει τον βιαστή Γεωργιαδη,που με τέτοιους μάρτυρες υπεράσπισης κρίθηκε ένοχος κ του κλασανε 1 μάντρα αρχιδι@.αυτή η κοινωνία τον έβγαλε πρωθυπουργό 2 φορές.ειναι συνένοχος κ λεκανατζου του καθε ανωμάλου στο μπορντέλο τη βουλή.οταν θα συμβεί κ στα δικά τους παιδιά μην διαμαρτυρηθει κανένας από αυτούς.νιωθω αηδία για όποιον μου λέει ότι υποστηρίζει αυτούς τους ανώμαλους.καλυτερα τον πιο άχρηστο πάρα τους ανώμαλους.αυτοι είστε νέο ανώμαλοι κ όχι νεοδημοκρατες

      1. Σωστός απ’τους άχρηστους δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος γιατί κυρίως δεν κάνουν τίποτα είναι κηφήνες. Οι ανώμαλοι όμως καθημερινά σκέφτονται το κακό και που θα εφαρμόσουν την αρρωστημένη σκέψη τους.

    7. Έτσι είναι εδώ και 2500 χιλιάδες χρόνια και δυστυχώς έτσι θα παραμείνει.

    8. Η ΜΑΝΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ/ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΑΣΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΙΝΙΣΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

    9. Πού ήσουνα όταν σου μαγάριζε το παιδί;;σε πήρε ο πόνος τώρα;Μαζί τα φάγατε

    10. Ο Μίχος είναι δεξιός πατριώτης νοικοκύρης και πολύ καλός χριστιανός.
      Μια χώρα πορνείο και μια κοινωνία άρρωστη που κρύβεται πάντα πίσω από τη θρησκεία τον δήθεν πατριωτισμό και πουλάνε ψεύτικες αξίες.
      Αυτή είναι η νεοελληνική κοινωνία.
      Το ελλαδιστάν θα γίνει σεξουαλικός προορισμός θα έρχετε ο κάθε ανώμαλος να γαμήσ# μικρά παιδιά και ο νεοέλληνας θα στρώνει τα σεντόνια και μετά θα πηγαίνει στην εκκλησία για να προσευχηθεί για να δείξει υποκριτικά πόσο καλός χριστιανός είναι.

    Comments are closed.