ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ! ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑ – ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – ΘΑ ΣΑΣΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Κοινοποίηση:
    gorynych1

    Από την πρώτη στιγμή τόσο το makeleio.gr όσο κι άλλα μέσα της Ελλάδας – και όχι μόνο – είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο τελέστηκαν εγκλήματα πολέμου από τους Ρώσους στη Μπούτσα.

    Οι εικόνες από το χωριό ήταν πραγματικά αποκρουστικές αλλά τελικά ποιος ευθύνεται για αυτό το μακελειό με θύματα αθώους.

    Η απάντηση φαίνεται ότι κρύβεται στο πρόσωπο που κρατούσε τη φωτογραφική μηχανή. Πρόκειται για τον φωτογράφο του Reuters Gleb Garanich που υπογράφει το αποκρουστικό φωτογραφικό υλικό.

    Όπως εντοπίσαμε σοτ διαδίκτυο, ο τύπος αυτός έχει ήδη κατηγορηθεί για στημένες φωτογραφίες από τον Πόλεμο της Νότιας Οσσετίας το 2008. Συγκεκριμένα, είχε μεταδώσει fake φωτογραφίες από την πόλη Γκόρι της Γεωργίας περί δήθεν δολοφονίες Γεωργιανών από τα Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

    Συγκεκριμένα, τότε αποδείχθηκε ότι στο Γκόρι, το σώμα ενός εκ των θυμάτων, μεταφέρθηκε από άλλο σημείο επειδή είχε πιο βολική γωνία!!!!!

    Και τώρα ο Garanich βρίσκεται στο Kramatorsk όπου μαίνονται σφοδρές μάχες!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. όλα είναι προπαγάνδα, και στα Καλάβρυτα δεν ήσαντε Γερμανοί, εξωγήινοι ήσαντε μεταμφιεσμένοι σε Γερμανούς για τους φορτώσουν τα εγκλήματα

    2. Ο Ζελένσκι ως ηθοποιός έχει μαζέψει ολόκληρο θίασο γύρο του.
      Είναι δυνατόν, η παγκόσμια ειρήνη και εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές να κρέμονται από μια κλωστή που κρατάει ένας καραγκιόζης;

    3. Δε ξέρω τι καιρό έχετε εσείς κάτω άλλα εδώ έχει real feel 6 βαθμούς. Που είναι ρε η κλιματιστικη αλλαγή;;;;
      Από Μάιο Ιούνιο θ αρχίσει μάλλον.
      Θα περάσουμε κατευθείαν στα 40ρια
      Πάρτε γεύση απο Σαγκαη για το τι έρχεται.
      Πρόβα general είναι για να ελέγξουν τις δυνάμεις τους και τ’ αντανακλαστικά μας.
      Φετος σας το ξαναείπα: το στορι θα τρέξει πολύ πιο γρήγορα.
      Ας εκμεταλλευτούμε τους λίγους αυτους μήνες πλαστης ελευθερίας.

    4. …….o πρωτος η”’ ο τελευταιος μικι-μαους ειναι που εμφανιζουν οι χρυσοποικιλτοι σατραπες -ασιατες που ”’διοικουν”’ τον μικροπλανητη μας…..προπαντων τους τελευταιους 4 αιωνες διοικουν αυτοι γιαυτο ο πλανητης μυριζει γυφτια.

    5. Ε. Ειναι αυτο που λεμε φωτογραφος της μπουτσας .

    Comments are closed.