ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΚΟΡΙΟΥΣ, ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΒΡΟΣ

    «Μιλιούνια» οι λαθρομετανάστες από τον Έβρο. Η Αθήνα ασχολείται με τους “κοριούς”

    ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ– ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

    Ακόμη μία φουρνιά λαθρομεταναστών έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο αλλά αυτή την φορά 26 και πόσοι άραγε άλλοι 26 δεν συνελήφθησαν.

    Οι εν λόγω λαθρομετανάστες προφανώς με την λογική του υπουργού Μηταράκη θα παραμείνουν για πάντα στην Ελλάδα αφού το πολιτικό σύστημα που διοικεί την χώρα τους θέλει εδώ και με διάφορα γραφειοκρατικά «ντουλάπια», θα ενσωματωθούν στον τόπο μας σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών της χώρας.

    Συνελήφθησαν στις (8-8-2022), σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, πέντε (5) διακινητές, τρεις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

    Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

    Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

    Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

    Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

    Επίσης ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

    Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το πρωί σε αγροτική οδό του Έβρου (ύψος οικισμών Άβαντα – Κίρκης) αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, διότι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έχοντας προηγουμένως μεταφέρει στο σημείο έτερο όχημα (Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο) το οποίο παρέλαβε άγνωστος δράστης που διέφυγε τη σύλληψη, ενώ είχε επιβιβάσει σε αυτό πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

    Κατασχέθηκαν πέντε οχήματα.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Βγαλτε τον στρατο στα συνορα να κανει την δουλεια του ρε αληταραδες , εχετε γεμισει την ΕΛΛΑΔΑ με καθε λογης λαθρομεταναστες απελαστε τους ολους και μαζι με αυτους και ολες τις ΜΚΟ εχετε κανει την χωρα μπουρδελο !!!

    2. Πλεύρη, κουβέντα για τους λαθρομετανάστες, κουβέντα για το τζαμί. Εσείς δίνετε και επιδόματα και ακόμα να παραιτηθείς. Τώρα άκουσα ότι θα καταγράφετε αλλιώς τα θύματα του κοροιδοιού; Όταν τα λέγαμε εμείς οι ψεκασμένοι, πώς δεν τα άκουγες και τα ακούς τώρα 2,5 χρόνια μετά τον κοροιδοιό; Οι μισοί λέει δεν πεθαίνανε από κόβιντ και τους καταγράφατε από κόβιντ-κοροιδοιό! Μήπως πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τους υγειονομικούς σε αναστολή όπως ζήτησες από τους εβραίους τη μέρα που ανέλαβες το υπουργείο;

    3. Όσο περισσότεροι αλλοδαποί έρχονται, χαρές και πανηγύρια για τους ανώμαλους Νεοδημοκρατες…..

    4. Το Πακιστάν τόσα λεφτά δίνει στα πυρηνικά προγράμματα, δεν έχει να ταΐσει τους πολίτες του; Γιατί να τους ταΐσει η Ευρώπη; Ανήκει στην Ευρωπαΐκή Ένωση; Η Ευρώπη έχει υποχρέωση στους εταίρους της.

    5. αμμα εχουν ονειρα να κατσουν στον τοπο τουσ και να κανουν κατι για την χωρα τουσ,,,
      αμμα τα παρατασ ολα για να πασ καπου αλλου,,,
      μαλλον λαμογια ειναι.

      1. Δεν είναι καθόλου λαμόγια με τα λεφτά που περνούν εδώ συντηρούν το υπόλοιπο γύφτοσoι τους χτίζουν σπίτια στις πατρίδες τους … μαμ νάνι κακά είναι εφορία ασφάλειες ρεύματα δεν πληρώνουν μόνον επιδόματα περνούν

    6. Ο ελληνισμός τελείωσε, σε 50 χρόνια θα έχουν μείνει οι αλβανοί οι μουσουλμάνοι ότι άλλο έχει μαζευτεί από ρωσίες ρουμανίες γεωργίες κλπ και από έλληνες ότι θα έχει γλιτώσει 💉 δηλαδή θα είναι η μειοψηφία

        1. το περισσότερο που μπορείς να δεις είναι μέχρι τη μύτη σου

        2. Άλλο επιχείρημα έχεις? Το ψέκας αναφέρεται από τους κουλιστάν

    7. υπαρχει μεριδα συμπατριωτν μας αλλα και ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ που σκοπιμα τους αφηνουν να μπαινουν ανεξελεγτα και κανουν την ΕΙΣΒΟΛΗ. α ρε ορμπαν που εισαι να κανεις σε μας τον πρωθυπουργο.αλλωστε κιαι ο κουλης εφερε επισημα εδω σαν υπουργο τον κυπριο

    8. εμπατε σκυλοι , αλεστε και αλεστικα μη δινετε.αυτο ισχυει με τους λαθροεπενδυτες. περνουν επιδοματα, μας γλεντανε κανονικα δεν πληρωνουν εφοριες, δεν πανε φανταροι και μεις τους λουζομαστε.φρακτης σου λεει η προπαγανδα για να μη μπαινουνε μεσα.Μας δουλευουν με ψιλο γαζι

    9. Καλα ρε παιδια ο φραχτης σε τι προστατευει τοτε;
      Οι εθνοφύλακες;
      Η αστυνομία;
      Κανείς δεν φυλαει δλδ τα συνορα ολοι τους αχρηστοι ειναι;
      Αμ γιαυτο μας ξεκώλιασαν οι λαθρο και γιαυτο κανουν και καθημερινα παραβιάσεις οι μογγολοι διότι τα εχουμε γραψει ολα ζτμπούτσα μας.

    10. Ο καθε βοηλευτης να παρει απο εναν στο σπιτι του

    11. ΟΙ πακιστανοι εχουνε πολλαπλασιαστει απο τοτε που κυβερναει ο μητσοτακης..στο μετρο που μπαινω εγω καθε μερα περισσοτερους πακιστανους βλεπω παρα ελληνες.
      Λεγαμε για το συριζα τουλαχιστον αυτοι δεν το εκαναν στα μουλοχτα το φωναζαν…αυτοι ειναι χειροτεροι τους βαζουνε στα κρυφα.

    12. Τι παρατυποι και μαλ@κιες.Πρακτορες ισλαμικων οργανωσεων ειναι ολοι τους και κινδυνος θανατος για τη χωρα.

    13. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΕΙΣΒΟΛΕΩΝ…ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ..

    14. Πρωί στις 7.30 τρία μελαχρινά παιδιά Πακιστάν εμφανώς ταλαιπωρημένα από το περπάτημα ήσαν ξαπλωμένα κάτω στα πλακάκια.Εχουν και αυτοί τα όνειρα τους.Ας τους κάνουμε να χαμογελάσουν κρίμα είναι μωρε

      1. Δεν ήλθαν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, για άλλο σκοπό ήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ βαλτοί από κάποιους που θέλουν την καταστροφή της Ελλάδος!!!!!!!

      2. Συγνώμη φίλε αλλά φέρε στο μυαλό σου την εικόνα που έφευγαν με καράβια οι Έλληνες και με αξιοπρέπεια την δεκαετία του 50 για να πάνε να δουλέψουν για ένα καλύτερο αύριο σε χώρες όπως Αμερική και Αυστραλία με αυτό που έχεις εικόνα τώρα και αυτό που ζούμε στην Ελλάδα …Δεν υπάρχει σύγκριση γιατί πρόκειται για άλλη κατάσταση

    15. Κοίτα σοφε ελληνακο τι ψηφίζεις να σε εκπρωσοπουν τόσα χρόνια!!!! Δημοκράτη και φιλελευθερε ραγιά!!!! Το θέμα είναι ότι πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουν οι έξυπνοι Γρεκυλοι γιατί έτσι είναι η κρίση και η λογική του ελληνικού λαού. Σε λίγο θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια την χώρα. έχουμε τελειώσει ως έθνος προ πολλού!!!! Νομίζαμε ότι όλα θα είναι καλά γιατί ο ραγιάς κοιτάει μόνο την πάρτη του!!!! Καλή χώνεψη!!!

    16. Απλα θα τους κοψουμε τα λαρυγκια και θα τα πεταξουμε στα σκυλια! Μυταρακη ακους? Μητσοτακη κονομα παπαλα ισλαμοποιητη της Ελλαδας εβραιολαμογιο της κονομας! Η υπομονη εχει και τα ορια της ρεμπεσκεδες της καθε Μερκελ.
      Ενας νεοδημοκρατης του Εθναρχη Κωνσταντινου Καραμανλη.

      1. πάνε πέσε από την Ακρόπολη ρε φίλε που θα πεις εθνάρχη τον κουλάν μπαρά του Ευταξία…

    17. Νεοελληναράδες, μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ΕΛΛΑΔΑ και σε αυτό φταίτε εσείς, που τα γραάφετε όλα στα παπάρια σας με την αδιαφορία σας. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο φραπές, τα τατουάζ και η καλοπέραση.

      Μία η εκδίωξη των ελληνόπουλων από την πατρίδα για εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό και από την άλλη οι καθημερινές αυτοκτονίες, οι δολοφονίες, οι θάνατοι νέων από αυτοκινητιστικά και ασθένειες, έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας.
      “Ευτυχώς”, όπως λένε και οι προδότες πολιτικοί και η κυρά του παλατιού, μπουκάρουν καθημερινά νεαροί ετοιμοπόλεμοι λαθρομουσουλμάνοι, έτοιμοι να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Από εδώ και μπρος, τα κορίτσια σας ρε νεοελληναράδες γραψαρχίδηδες, θα πηδιούνται με λαθροπιθήκια ισλαμιστές.

      Ξαναψηφίστε τους δημοκράτες που σας παραμυθιάζουν με ψέμματα, αρκεί να μη ψηφίσετε Κασιδιάρη και σας πουν φασίστες, ρατσιστές και νεοναζί.

      ΖΗΤΩ οι ΕΛΛΗΝΕΣ

      1. …..ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ!!!….ΚΑΣΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ!!!!

    18. λύνει το δημογραφικό, όσο ήσασταν κλεισμένοι στα σπίτια και τρίβατε τα χεράκια με αντισηπτικό αυτοί ξεφόρτωναν λεωφορεία με λάθρο στην ενδοχώρα, μετά πήγατε και κάνατε και τις ενέσεις ευθανασίας….ζήτω η δημοκρατία….

    19. Θα βοηθήσει και ο Ερντογάν να ψεχάσουμε τους κοριούς;
      Αναμένουμε θερμό επεισόδιο – μαιμού.

    20. έρχονται για το 500αρικο,να κάθονται, να εγκληματουν να ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ όλοι κάθονται απικο για θεραπεία λαθροπιθηκων. ας πουν κ. στις λαθροκοιλουμπες ότι ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ…. οι ασπροντυμένοι χαροι για τους Έλληνες σ αυτούς γίνονται υπηρέτες. Για να προσεύχονται, βολτάρουν κ. να εγκληματουν. Άπειρα τα επιδόματα.

    Comments are closed.