ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ρςβρ

    Στην ανακοίνωση της ιδρύσεως του κινήματος της Ενωτικής Πατριωτικής Λαϊκής Δεξιάς προχώρησε το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου ο Στέφανος Χίος μέσα από το ζωντανό ΜΑΚ ΧΙ.

    “Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια”, είπε ο δημοσιογράφος στην ανακοίνωσή του. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. “Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη”, τόνισε ο Χίος.

    Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα.

    Τέλος, ο κ. Χίος είπε ότι το Κίνημα δεν ζητάει ούτε χρήματα, ούτε συνδρομές. “Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε περισσότεροι”, κατέληξε ο δημοσιογράφος.

    “Γινόμαστε ισχυροί όταν γινόμαστε πολλοί”, είπε οργισμένος ο Στέφανος Χίος στο ζωντανό MAK XI λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου Πατριωτικού Κινήματος.

    Η Κυβέρνηση καθυβρίζει το λαό, τον έχει μαντρωμένο. Χρειάζεται μία φωνή που θα πει “ΩΣ ΕΔΩ”. Σε ένα καθεστωτικό πλαίσιο που καταδυναστεύει την χώρα πλέον ό,τι δεν λύνεται ΚΟΒΕΤΑΙ, είπε ο Στέφανος Χίος

    Εν όψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, της “γιορτής της Αριστεράς και των ψευτών”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Χίος, ο δημοσιογράφος απάντησε σε αναγνώστη που διερωτήθηκε γιατί κάνει διαχωρισμό σε Αριστερούς και Δεξιούς. Όπως είπε ο Στ. Χίος “γίνεται διαχωρισμός γιατί η Αριστερά έχει ποινικό μητρώο. Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό ήταν προπαγάνδα του Ιωαννίδη για να ρίξει τον Παπαδόπουλο και αυτό αποδεικνύεται από ιστορικά ντοκουμέντα.

    Παρέμβαση είχαμε και από τον καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, ο οποίος αφού είπε ότι πλέον το 49% του ελληνικού δεν πάει να ψηφίσει γιατί τους σιχάθηκε. “Για την κατάντια της Ελλάδας φταίνει οι Αριστεροί αλλά και οι Δεξιοί που άφησαν τις τύχες της χώρας στην Αριστερά”, είπε ο κύριος καθηγητής.

    Μη χάσετε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της τρίτης 16 Νοεμβρίου, στο οποίο θα διαβάσετε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πατριωτικού Κινήματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. Για να τα ενώσω και να καταλάβετε την πλεκτάνη που στήθηκε κατά τού Ελληνικού λαού και με ποιο τροπο παγιδευτηκατε όλοι σας.
      Η Ελλάδα δεν έπρεπε να ανήκει σε καμία ένωση ή οργανισμό. Ουτε ευρώπη, ούτε ανατολή, ουτε δυση, ούτε νατο, ούτε ξάτο. Και ο λόγος ήταν διότι θα έπρεπε να ήμουν αντικειμενική στην κριτική μου για τα Έργα των αντιπροσώπων τής κάθε χώρας. Γι αυτο ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε την ενωση με την ευρωπη. Υπήρχε Άνωθεν Δια Ταγη γι’ αυτο._ 23:45
      Ειδάλως θα θεωρούσατε πως μερολυπτώ απέναντι στο έργο των Ρόσσων ή των Ινδών ή των Ιαπωνων (σε βρήκα!).. κλπ, υπερ τού έργου ενος Γάλλου, Αγγλου, Γερμανού, Πολωνού.. κλπ λόγο ευρωπαικής “αδελφοσυνης”. Επρεπε να ήμουν αντικειμενική και δίκαιη για να “δω” καθαρά την ιστορία και πώς συνδέονται μεταξύ τους τα κομμάτια τού… χάρτη(**).
      Κι εσεις αντι να στείλετε στην Ελλάδα τον καλύτερο αντιπροσωπό σας που θα αναδείκνυε τον πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα, την γλώσσα και τα έθιμά σας, στειλατε όλους τούς παρακατιανούς και τούς εγκληματιες σας. Όλα τα ζαμπλουτα λαμόγια που νόμισαν πως η Ελλάδα ειναι η κότα που θα τούς γεννούσε χρυσα αυγα και ολοι οι καταδιωγμένοι απ’ τις χωρες τους που νομισαν πως εδω ειναι ο “παραδεισος” για κάθε ανωμαλια.
      Ηρθατε εδω για να “επενδύσετε” σε δηθεν νεες επιχειρηματικές ιδεες με κομπινες, μαγγανειες και μαγείες πιστευοντας πως θα γίνετε ακόμη πιο ζαμπλουτοι. Στην παιδεία όμως ήσασταν φτωχοι – και οχι στα πεδία. Αυτα, τα ξέρατε απ’ εξω και ανακατωτα να τα.. παιζετε.
      Αδικος κόπος, όμως.
      Δεν καταφέρατε να βάλετε καμία ξένη ενέργεια μέσα, γιατι ΕΓΩ και η Οικογενειά μου, ξέραμε πως ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ._
      .
      Ήρθατε, και μάς κλέψατε, μάς χλευάσατε, μάς γελοιοποιήσατε, μάς πουλήσατε όλα τα χαλασμένα και τα ελλατωματικά σας, μάς φτιαξατε δημόσια έργα άχριστα και υπερκοστολογημένα, αφησατε ανεξελεκτη την δομηση στην Ελλάδα και απο εκει που κάποτε φτιαχναμε Παρθενώνες και Επιδαυρους τώρα χτιζαμε τσαντηρια! Μάς φεσώσατε με δανεια που δεν δαπανηθηκαν για το δημοσιο καλό αλλά πήγαν ολα στις τσεπες των δικων σας, πληρώσαμε τις τραπεζες να μην χρεοκοπήσουν απο τα χρήματα που δωροδοκησαν και χαρισαν οι ΙΔΙΟΙ οι τραπεζιτες στους εφοπλιστες και επιχειρηματιες φιλους τους για να τους πληρωσουμε εμεις τα 100 και 200 καραβια που εχουν και τις τεραστιες επιχειρησεις τους! Αν ειναι ετσι, τότε ότι έχουν ανήκει στον Ελληνικό λαο! Ξεπουλήσατε επικερδεστατους δημοσιους οργανισμους, επειδη οι πολιτικοι που βαλατε ΕΣΕΙΣ εβροπεοι να μάς κυβερνουν, ήταν ανικανοι να τους διαχειριστουν. Πουλήσατε τον ΟΤΕ οχι μόνο για να αρπαξετε τα δισεκατομμύρια κερδων που εδινε, αλλά για να παρακολουθειτε τις συνομιλιες και τα κομπιουτερ των Ελλήνων!(*) Ξεπουλήσατε τα τελωνεια, τα αεροδρομια, τα τραίνα, πουλήσατε τα νησια μας σε κροισους αραβες λες και ήταν πουκάμισο που το βγαζεις και το πετας γιατι πάλιωσε. Αν όμως παω εγω στην Αραβια να αγορασω το Ντουμπαι, αυτοι θα με πολεμήσουν και θα αρνηθουν! Πώς ερχονται τότε και αγοραζουν εδαφη αλλων χωρων? Εδω γινονται πόλεμοι για τα εδαφη κι εμεις τα χαριζαμε?
      Παραποιήσατε την ιστορία και την γλώσσα μας, μάς επιβάλατε κυβερνήσεις δικες σας, μάς ελέγχατε τι θα παραγουμε, πού θα το πουλάμε, πόσο θα το αγοραζουμε, τι θα ψωνίζουμε… Μαζεψατε όλους τούς γυφτους των άλλων χωρων και τούς βαπτισατε “ελληνες”…Πού εξαφανίστηκαν ολοι αυτοι οι χιλιαδες πολωνοι που στοιβαζονταν απο το 1977-78 στην Αθηνάς και σε ολα τα περιχωρα και πουλούσαν τις πραμάτειες τους? Νομίζετε πως τούς ξέχασα? (****) Αυτοί ήταν οι ψηφοφοροι τού κούλη και τής νεας δαιμονοκρατίας? Αυτοί καθόρισαν τον τρόπο που θα ζω ΕΓΩ ο Έλληνας μέσα στην Χώρα μου με τον ψήφο τους και θα μου πουν πως έχουν τα ίδια δικαιώματα με Εμένα! – που η Οικογενειά Μου ζει σε αυτα τα εδάφη απο την εποχή τού Αίαντα, τού Αχιλλέα, τού Αλέξανδρου, τού Περικλή, τού Επαμεινώνδα, τού Δημοσθένη, τής Αντιγόνης, τής Ιφιγένειας!! Είμαστε το ίδιο λέτε?
      Εβροπέοι, αυτός ειναι ο πολιτισμός σας?
      .
      .
      Λιβανέζοι, εκει που στειλατε για να επενδυσουν σε νεες επιχειρησεις, καλύτερα να μου ειχες γραψει σε εναν καμβά ποίηση τού Χαλίλ Γκιμπραν να το έβαζα και στο σαλόνι μου και ποτέ να μην ερχοταν κανεις άλλος. Ο Γκιμπραν τα είπε ολα!
      Κι εσυ Πέρσε, αν δεν μπόρεσες εσυ να διδάξεις Ρουμί στους πολίτες σου για να εξελιχτούν, τι περισσότερο μπορουσα να πω Εγώ η Ελλάδα σε όλους αυτους τούς ιρανους λαθρομετανάστες που έστειλες ορδες εδω πέρα και να τούς κάνω “ανθρώπους”? Όταν εχεις διαβάσει Ρουμι, μετά σταματας να μιλας. Ο καλύτερος αρχαιος Ελληνας ποιητής μοιαζει με μαθητούδι μπροστα του!
      Κι εσεις Ινδοι, τον Ταγκορ ποιοί τον διδασκονται; – οι κροκόδειλοι;
      Η τελευταία κάστα που μου έστειλες ως αντιπροσώπους σου, πρέπει να σου ομολογήσω πως ήταν σεμνοι, ευγενικοί, μετρημένοι, εργατικοί, ευσεβείς.. που έφτασα σε σημείο να αναρωτηθώ: καλά, και στην ανώτερη κάστα τότε ποιοί βρίσκονται; οι εγκληματίες?
      Όσο για εσας Άγγλοι, δεν χρειαζοταν να στειλετε κανεναν. Τα είχε γραψει όλα ο Γουιλιαμ Μπέηκερ! Λίγο αν τον ειχατε διαβάσει κι εσεις, θα τα ειχατε καταλάβει όλα!
      .
      Θελατε ολοι σας να γινετε πλουσιοτεροι. Όμως η φτωχεια σας είναι πνευματική. Και αυτη, όσα δισεκατομύρια και να έχεις, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ! 00:00

    2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ &ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ OYGKANOYS ΕΛΛΑΣ – ΗΠΑ & ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΔΟΛΛΑΡΙΟ …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ & ΟΙ ΒΑΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΑΔΙΕΣ

    3. Πρώτον
      Κυρά Ελλια μην μασάς τόσα πολλά φύλλα δάφνης,πίκρα σκετη….
      Δεύτερον
      Κυρ Στέφανε καλή τύχη στην κίνησή σου….
      Ψήφους και τα σχετικά δεν είναι ώρα ,θα δούμε εν καιρώ….

    4. Εγώ Στέφανε για να σε ψηφίσω και να σε στηρίξω όπως μπορώ ως πολίτης θα το κάνω μόνο αν πεις ότι δεν θα παίρνεις καν τα 10.000 ευρώ της Βουλής τον μήνα.Οταν κάποιος αγωνίζεται για ήθος για δόξα για Πατρίδα και Έθνος το κάνει χωρίς αμοιβή.Αυτος είναι πραγματικός Έλληνας.

      1. καλά εσύ να ψηφίσεις ΚΚΕ που δεν τα παίρνουν στο χέρι, αλλά τα δίνουν στον περισσό. πέρνα κ. από τη βίλα με πισίνα της λιανας να σε κεράσει κ. να μπανιαριστεις

    5. Στέφανε, επειδή το όνομα τού κόμματος είναι μεγάλο και ο λαος πρεπει να το λεει με μια λέξη για ευκολία, συμφωνείς να λέμε: ΠΑΛΑΔΑ;
      Όσο για το αν θα ειστε δεξιοι ή αριστεροί, δεν εχει σημασία. Αυτό που μετραει ειναι η ιδεολογία, τα πιστεύω, οι αρχές και οι πράξεις τού καθενός. Και οι νεοδημοκρατες λένε πως ειναι δεξιοι. Εχει καμία σχέση η ιδεολογία τής δεξιάς με την νεα δημοκρατια τους ; – μια πλουτοκρατία και ενας μοναρχισμός ήταν. Ή εχει καμία σχεση η αριστερά με τον συριζα ή το κκε; – ενα κακέκτυπο αντιγραφο μιας ιδεολογιας που ούτε την καταλαβαν ποτέ τους και προσπάθησαν να την φέρουν στα μέτρα τους σαν να ήταν ενα στενό σακάκι που επρεπε να το φαρδυνουν για να τούς χωρέσει. Το ιδιο και για τους πασοκους. Ήταν αυτό σοσιαλισμός; αυτό ήταν σόσιαλ μύδια.
      .
      Γνώρισα κάποτε εναν αληθινό κουμουνιστή που τούς αρνήθηκε όλους τους γιατι τούς σιχάθηκε. Ειχε πει πως οι αληθινοι κουμουνιστες σταυρώθηκαν όλοι στον εμφύλιο και αυτό που έμεινε μετά ήταν οι υποκριτές και οι κλέφτες μιας ιδεολογιας που δεν κατανοούσαν – κάτι κλεφτοκοτάδες, αμόρφωτοι γιδοβοσκοί την πήραν στα χερια τους και κοκορευονταν πως εγιναν άνθρωποι. Τον ρώτησα τότε, ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στην άκρα δεξια και στην άκρα αριστερα και μου απάντησε: άνοιξε το δεξί σου χέρι. Το άνοιξα. Τα ακροδακτυλά του ειναι η άκρα δεξια. Τώρα άνοιξε και το αριστερό σου. Το άνοιξα. Τα ακροδακτυλά του ειναι η άκρα αριστερα. Τώρα κάνε κύκλο τα χέρια σου και εκει που θα ενωθούν ειναι η χρυσή τομή.

    6. Στέφανε, ξέρω ότι εκτιμάς τον Ηλία τον κασιδιαρη και τον άνισο αγώνα που δίνει..και το κόμμα του ανεβαίνει συνέχεια.. Νομίζω ότι μια συνεργασία των δύο σας θα εκανε πάταγο! Και θα τρομοκρατούσε το σύστημα… Μην ακούς κάποιους που δεν θέλουν να συνεργαστείς με τον Ηλία.. Αυτοί, δεν τον ήθελαν ποτέ… Αν δεν συνεργαστείτε, το καταλαβαίνω αλλά σ αυτή την περίπτωση, δεν θα εγκαταλειψουμε τον Ηλία, που λιώνει αδικα στη φυλακή..

    7. Αν δεν ενωθούμε όλοι σε ένα κόμμα δεν κάνουμε τίποτα

    8. ΧΙΟΣ+ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ+ΛΑΓΟΣ+Χ.Α ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΡΕΝΟ!!

      1. Γιατί να φορτωθεί ο Στέφανος τις μαλακιες της Χ.α;

    9. Στέφανε Χίο και Σε όλη την ομάδα Καλό ξεκίνημα με την πιο Δυνατή Επιτυχια στις επόμενες εκλογές. Να συμβεί το ακατόρθωτο, να ζήσουμε το θαύμα. Να έχετε όλοι σας την προστασία του Χριστού μας και του Δικαίου Θεού μας. Μοναχικοί καβαλάρηδες σε ασύμμετρες καταστάσεις, δύσκολους καιρούς, με πολλούς εχθρούς, οι οποίοι έχουν την χλευη του λαού, την οργή του Θεού, και ας τον βλασφημουν.
      Η Παναγία και Η Ελλάς να είναι κοντά σας.

    10. Στεφανε προχωρα…καποιοι ελπιζω πολλοι πολιτες ειμαστε μαζι σου…Κανελλοπουλος Αποστολος Πατρα..

    11. Στέφανε μην κάνετε το λάθος να συμπεριλάβετε τον Βελόπουλο στο κόμμα , ο Βελόπουλος είναι του συστήματος και μας δουλεύει όλους κανονικά , ναι στο Κασιδιάρη και τον Λαγό , καλή επιτυχία και καλή λευτέρια να έχουμε

    12. Ασε βελοπουλους , κασιδιαριδες , λαγους και πετραχιλια και προχωρα οπως εσυ ξερεις. Τους ψηφισαμε , ειδικα τους δυο τελευταιους προδοσαν που προδοσαν τον μιχαλολιακο, Εσυ τι πιστευεις δεν θα προδοσουν και εσενα?

    13. Έτσι όπως πάμε να ετοιμαστουμε να υποδεχτούμε τον Τσίπρα γιατί οι κοκκινοφασιστες με τις βαθιές τσεπες θα το πάνε δαγκωτο ενώ εμείς οι ηλίθιοι ευπιστοι δεξιοί θα γίνουμε χίλια κομμάτια.
      Η λύση είναι να παραιτηθει ο Βελόπουλος και να μείνει ως το μόνο δεξιό πατριωτικό κόμμα αυτό του Χίου.
      Τότε θα δούμε ελπιδοφορες αλλαγές και βαθιές τομές στη ψωροκωσταινα.

    14. Σας ευχόμαστε απόλυτη κυριαρχία και νίκη μετά δάφνου στον πολιτικό αγώνα που ξεκινάτε στην πατρίδα! Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες οι Έλληνες της Αυστραλίας και αν πραγματικά δείξετε θάρρος το 90% θα γυρίσουμε πίσω και θα στηρίξουμε την Ελλάδα με κεφάλαια, τεχνογνωσία και οτι άλλο κατέχουμε, μην μασάτε! Είμαστε 20+ εκατομμύρια οι Έλληνες του εξωτερικού. Δικαίωμα ψήφου δεν έχουμε γιατί θεωρούμαστε Καναδοί, Αμερικάνοι, Σουηδοί, Αυστραλοί κλπ. Τα παιδιά μας όμως με προσωπικό κόστος σπουδάζουν τα Ελληνικά, μαθαίνουν για τα κατορθώματα των προγόνων μας και ελπίζουν σε ένα μέλλον όπου και αυτά θα βαδίσουν στα χνάρια φωτισμένων ανθρώπων. Δώστε μας την ευκαιρία και εμείς θα την αδράξουμε!

    15. Σίγουρα αυτό το μήνυμα θα λογοκριθεί, αλλά δεν το γράφω για να δημοσιευτεί αλλά για να το μεταφέρεις εσύ που φιλτράρεις τα μηνύματα στον Στέφανο.
      Στέφανε, πιστεύω ότι εφόσον έκανες την κίνηση αυτή, πρέπει αρχικά να απολογηθείς και να ζητήσεις συγγνώμη για την εποχή που στήριζες το ΣΥΡΙΖΑ από την σοφίτα.
      Μην νομίζεις ότι έχει ξεχαστεί από πολλούς. Ξέρω ότι κάποια φορά ανέφερες ότι ‘ηταν νέο παιδί κ είπα να τον στηρίξω’, αλλά επίσημη συγγνώμη προς όλους αυτούς που σου τηλεφωνούσαν και εξέφραζαν τις ανησυχίες τους για μία κυβέρνηση Τσίπρα κ εσύ τους έβριζες, δεν έχεις δώσει.
      Κυρίως τώρα, πιστεύω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για εκείνη την εποχή, εάν θέλεις να συσπειρώσεις όσους περισσότερους μπορείς.
      Καλή αρχή.

    16. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

      1. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!

    17. Κας δαγκωτό φίλε.

      Τον Κασιδιάρη θελουμε στην βουλη….. να βγει βουλευτής απο την φυλακή!!!!!

      Σόρυ…..not sorry

    18. Στέφανε προχώρα είμαστε μαζι σου!!! Σπυρος απο κερκυρα.

    19. σε θελουμε σωο κ αβλαβη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΣ!!!

    20. Καλός ο ενθουσιασμός αλλά πρέπει να ενωθούν όλα τα πατριωτικά κόμματα!! Τι θα γίνει με τον Βελοπουλο????

      1. ποιον Βελόπουλος ρε ψεκι ο ιδιος ο κουλης είναι απλα σε άλλη μορφή αντε ξυπνατε

        1. Από πού προκύπτει αυτό που λες; Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

      2. Θέλουμε καθαρόαιμο Στέφανο κι όσο πάρει στις εκλογές!!!!

    21. Δεν καταλαβαίνουν μερικοί, οτι με τόσα κόμματα δεξιά της νουδού θα υπάρξει κατακερματισμός και δε θα μπεί κανένας στη Βουλή. Αυτός βέβαια είναι και ο στόχος της νουδού, που έτσι θ’ αρπάξει τις ψήφους ως πρώτο κόμμα στις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν με “ενισχυμένη αναλογική”.

    22. Έρχεται Εκλογικός όλεθρος για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτή την στιγμή στα Κεντρικά της υπάρχει Μεγάλος πανικός και κινητοποίηση. Τα πραγματικά εκλογικά στοιχεία για το απεχθές κόμμα μιλούν για 18% με ολοένα και περισσότερη πτωτική τάση. Θα υπάρχει πολύ μεγάλο κλάμα στις Εκλογές. Οι Ανεμβολίαστοι Είναι ο Μεγάλος Μπαλαντέρ των Εκλογών και γι’αυτό τρέμουν ακόμα περισσότερο οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    23. Τί είναι ή κλεπτοκρατία.
      “Η κλεπτοκρατία είναι μία μορφή κυβέρνησης στήν οποίαν οί ηγέτες γνωστοί ώς κλεπτοκράτες,
      χρησιμοποιούν τίς πολιτικές τους θέσεις εξουσίας γιά νά κερδίσουν ή νά αυξήσουν τόν προσωπικό τους πλούτο κλέβοντας χρήματα καί πολύτιμους πόρους από τίς χώρες πού κυβερνούν”
      Πηγή:www.greenlane.com.
      Δέν υπάρχει ποιό εύστοχος χαρακτηρισμός γιά νά περιγράψουμε ανεπαρκώς τά τελευταία 50 χρόνια
      τούς κλεπτοκράτες πού κυβέρνησαν καί καταλεηλάτησαν τήν χώρα μας.Οί Μητσοτάκης έσπασαν τό ρεκόρ τής κλεπτοκρατίας στήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    24. TO NEO KOMMA EXEI ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΕΣ .

    25. Όσες φορές περνάνε νέους σε ιθαγένεια και έχουν ψήφο παγκόσμια για ποιον θα στηρίξουν και όλο και φτωχύνει η αρχική φυλή με δαύτους,,,την αρχική φυλή η καμποι την κράτησαν εδω τα αιγοπροβάτων τα ρετσινιά έχουμε ακόμα και τα Βουστασια με αυτά κινήθηκαν αυτός ήταν ο πλούτος της τα εργοστάσια ήταν παρατέμπο τώρα όμως αρνούνται τα παιδιά φεύγουν να συνεχίσουν,,,,,,,,, υπάρχει ένα μοναστήρι μετά τον όσιο μελετιο Οινόης Μαζι τα βουνά ήταν δικά τους από των Όθωνα ,,, δύο αδέλφια Ηλληροι αρβανιτες από εδώ το έχουν ήρθαν από άγιο όρος είχαν χρήμα πολύ αυτοί και έχτισαν εκεί νέο μοναστήρι 15 χρόνια τώρα είναι μέσα σε απάτητο δάσος πάει αυτοκίνητο με ρωσικό εορτολόγιο μόνο άνδρες πολύ μεγάλο μοναστήρι τα μπετά τα έριξε αρβανιτηκη εταιρία και με δωρεές και κάτω του κόστους πολύ μεγάλο μοναστήρι νύχτα ημέρα έριχναν μπήκαν γκρέιπφρουτ ανηξαν δρόμους κλπ μια περιοχή γεμάτη ελάφια έχει και λύκους ρωσικώνδοξολογια και ελληνική εμένα μέχρι το περίβολο με άφησαν μόνο άνδρες βγηκ έξω

    26. Όσες φορές περνάνε νέους σε ιθαγένεια και έχουν ψήφο παγκόσμια για ποιον θα στηρίξουν και όλο και φτωχύνει η αρχική φυλή με δαύτους,,,την αρχική φυλή η καμποι την κράτησαν εδω τα αιγοπροβάτων τα ρετσινιά έχουμε ακόμα και τα Βουστασια με αυτά κινήθηκαν αυτός ήταν ο πλούτος της τα εργοστάσια ήταν παρατέμπο τώρα όμως αρνούνται τα παιδιά φεύγουν να συνεχίσουν,,,,,,,,, υπάρχει ένα μοναστήρι μετά τον όσιο μελετιο Οινόης Μαζι τα βουνά ήταν δικά τους από των Όθωνα ,,, δύο αδέλφια Ηλληροι αρβανιτες από εδώ το έχουν ήρθαν από άγιο όρος είχαν χρήμα πολύ αυτοί και έχτισαν εκεί νέο μοναστήρι 15 χρόνια τώρα είναι μέσα σε απάτητο δάσος πάει αυτοκίνητο με ρωσικό εορτολόγιο μόνο άνδρες πολύ μεγάλο μοναστήρι

      1. ΑΜΑΝ ΡΕ ΕΛΛΙΑ να μπορουσαμε να βγαλουμε νοημα απο αυτα που γραφεις καλα θαταν

        1. Αυτος που φταιει φιλε μου ειναι ο συντονιστης που δηθεν κοντρολαρει τα ποστ.
          Αλλα μαλλον θα του καθεται η ελλια και γιαυτο δεν αντιδραει.
          Τι να πω τα δικα μου τα σβηνει σχεδον ολα.
          Κατα τα αλλα εχουμε δημοκρατια

    27. Μήπως να γίνει κουβέντα και με άλλα πατριωτικά κόμματα και κινήματα? Ισχύς εν τη ενωση. Όσων αφορά για την αριστερά, τους είδαμε να κυβερνούν. Μνημόνια, φόροι, φτώχεια προδοσία. Αυτή είναι η αριστερά, κυβερνησαν τους είδαμε, προσκυνησαν.

    28. Όσες φορές περνάνε νέους σε ιθαγένεια και έχουν ψήφο παγκόσμια για ποιον θα στηρίξουν και όλο και φτωχύνει η αρχική φυλή με δαύτους

    29. μέσα στην ΕΕ είναι ανέκδοτο ότι θα σωθεί η πατρίδα!!! τα πάντα είναι υποθηκευμένα!!!!

      1. Αρης

        Κακως και παρανομως, ειναι υποθηκευμενα! Διοτι συμφωνα με το Διεθνες Δικαιο, απαγορευεται να δανειζεις μια Χωρα, υποθηκευοντας τα περιουσιακα της στοιχεια!

    30. Με το καλο και με πίστη στον Θεό να δούμε αληθεια στον τοπο αυτό!

    31. Σε ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνεις όλα αυτά τα χρόνια και ξεσκεπάζεις τη σαπίλα με κίνδυνο της ζωής σου και αυτό δεν το ξεχνάμε. Θα σε στηρίξουμε γιατί πιστεύουμε ότι μπορείς να πας τη χώρα μπροστά. Πρόσεχε τα καθάρματα γιατί αρχίζουν να αισθάνονται την απειλή και θα γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνοι. Δύναμη και ο Θεός μαζί μας.

    32. Στέφανε είμαστε μαζί σου, προχώρα δυνατά όπως πάντα είμαστε στα χέρια μαφιόζων που μισουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.. Καλή δύναμη και συγχαρητηρια για την μεγάλη αυτή απόφασή σου. Να είσαι καλά.

    33. Τρεις μέρες κλειστά τα Πανεπιστήμια για τη γιορτή του Πολυτεχνείου. Για την 28η Οκτωβρίου γιατί δεν τα έκλεισαν τρεις μέρες; Πολύ σωστά όλα για την επέτειο που προβάλλουν κ τις εθνικές εορτές που προσβάλλουν. Στέφανε μας έφερες το καλύτερο νέο. Είναι πολλοί που έχουν απογοητευτεί από τα υπάρχοντα “πατριωτικά” κόμματα κ ψάχνουν για κάτι δυνατό, τίμιο, ανιδιοτελες, γνήσιο. Μαζί σου κ πρόσεχε.

    34. Είναι τόσο βαθύς και ανθρώπινος ο πόνος όλων των ανθρώπων για την υγειονομική χούντα προοίμιο της παγκόσμιας δικτατορικης διακυβέρνησης που έρχεται που είναι τώρα πιο εύκολο απο ποτέ να συσπειρωθεί κάτω από ένα πραγματικά ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ κόμμα.

    35. Μπαμ! Μπαμ! Μπαμ! Και πάμε δυνατά με τον κυρ Στέφανο στη Βουλή!

    36. ευχομαι τα καλυτερα σε ενα δημοσιογραφο καθαρο και ντομπρο στηριζω ελευθερη βουληση σεβασμο στην ανθρωπινη αξια και αξιοπρεπεια τιμωρια σε προδωτες

    37. Αφού ευχηθώ τα καλύτερα στον καλύτερο Έλληνα δημοσιογράφο στην προσπάθεια που ξεκινάει πρέπει να διαπιστώσω πώς δυστυχώς η πατριωτική δεξιά έχει διασπαστεί σε πολλά μικρά κομμάτια που δεν μπορεί να δώσει το πολυπόθητο στον Ελληνικό λαό. Το πολυπόθητο είναι ένα,να κυβερνηθεί επιτέλους η χώρα από πατριώτες με μόνο μέλημα την προκοπή του Έλληνα πολίτη.
      Όσο οι πατριώτες διασπονται σε μικρά κομμάτια-κομματα οι ανθελληνες που κυβερνούν θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτι στις πλάτες μας.
      Δικό μου όνειρο μια ενοποιημένη δεξιά σε ένα κίνημα μακριά απο την ΝΔ Α.Ε.
      Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στον σεβαστό κύριο Χίο.

    38. Μακάρι να βγεί τρίτη δύναμη με διψήφιο ποσοστό.

    39. Θα φας μπόλικη λάσπη Στέφανε αλλά δεν σε φοβάμαι γιατί έχεις @@ και τα τιμάς.Πρόσεχε 10 φορές παραπάνω από αύριο γιατί θα προσπαθήσουν να σου κλείσουν το στόμα με όποιο τρόπο μπορούν.

    40. Συνονόματε, επιτέλους. Και ένας Έλληνας. Δεν χρειάζεται Harvard. Έλληνας πατριώτης χρειάζεται, να αγαπά την πατρίδα. Και ότι ψαχνομασταν. Καλή επιτυχία

    41. Στεφανε καλησπερα απο Μαντσεστερ,επιτελους ηρθε αυτο που περιμεναμε ολοι οι πατριωτες !!!Θα σε στηριξουμε οσο κανεναν αλλον γιατι εισαι παληκαρι

    42. πολυ σωστά τα λέτε για το Πολυτεχνείο.
      Καλή επιτυχία για την ίδρυση του Κινήματος. Είναι απαραίτητο.

    Comments are closed.