ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧ@Δ@@ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ Ο ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΤΟ PREDATOR

    Κοινοποίηση:
    Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών.  Τρίτη 16 Αυγούστου 2022   (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

    Τι ερευνούσε ο Θανάσης Κουκάκης στο διάστημα που τον εγκλώβισε το “Predator”;

    α) το θέμα της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα τον Νοέμβριο του 2019, και συγκεκριμένα το σκέλος της κακουργηματικής απιστίας των τραπεζιτών. Η αλλαγή αυτή, από την άνοιξη του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021, οδήγησε στο να μπουν στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις γνωστών τραπεζικών σκανδάλων.

    β) την αλλαγή του νόμου για το ξέπλυμα χρήματος, που οδήγησε στο να αποδεσμευτούν εκατοντάδες εκατομμύρια δεσμευμένου εγκληματικού προϊόντος, που ήταν δεσμευμένα για περισσότερους από 18 μήνες. Επίσης, την αλλαγή του τρόπου δίωξης της κακουργηματικής φοροδιαφυγής που έβαλε «φρένο» στους εισαγγελείς και στις αυτεπάγγελτες διώξεις και οδήγησε στα μαλακά τους φοροφυγάδες.

    Είναι προφανέστατο ότι και οι δύο περιπτώσεις εμπίπτουν στην απειλή της “εθνικής ασφαλείας”…

    Ένας Εισαγγελέας με Α@@ΙΔ@Α ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

    Γ.Α

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ποιοι εισαγγελεις ? αυτοι ειναι χειροτερες μαριονετες κι απο δημοσιογραφους

    2. Σιγά μη διακινδυνεύσει τη μισθουλάρα του, να τα βάλει με την κυβέρνηση των παρανοϊκών μασόνων.
      Με σένα απλέ πολίτη θα τα βάλει που τον παίρνει.

    3. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡ@@ΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    4. …που οδήγησε στο να αποδεσμευτούν εκατοντάδες εκατομμύρια δεσμευμένου εγκληματικού προϊόντος, που ήταν δεσμευμένα για περισσότερους από 18 μήνες. ….
      ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΆΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΒΜΟΛΙΑΣΤΩΝ 60+ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

    5. αυτό δείχνει ότι κυβερνούν οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί είναι μαριονέτες

    6. ΤΙ ??? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ??? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΣΕΙΣ ??? ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ ??? 1 – 2 – 1 – 2 – ΚΙ 1 ΣΤ’ ΑΡΙΣΤΕΡΟΟΥ…5 ΚΙ ΑΛΛΑΓΗΟΥ.. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗΟΥ 1 – 2 ΚΙ ΕΜΠΛΟΚΗ 5 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ..ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ… ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ !!! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ..!!!

    7. Την παροιμία που λέει μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα την ξέρετε;;

    Comments are closed.