ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

    Κοινοποίηση:
    forum-1024x576

    Τι επιταχύνεται…

    Τα ρομπότ θα καταστρέψουν 85 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια!

    Αρκετές φορές το έχουμε ακούσει αυτό και πράγματι τείνει να συμβεί.

    Ποιά είναι η νέα είδηση πάνω στο θέμα;;;

    Πως ο κορωνοϊός επιταχύνει τις παγκόσμιες αλλαγές στον χώρο εργασίας, όπως καταδεικνύει μελέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

    Έρευνες σχεδόν 300 παγκόσμιων εταιρειών φέρονται να διαπίστωσαν ότι τέσσερα στα πέντε στελέχη επιχειρήσεων επιταχύνουν τα σχέδια ψηφιοποίησης της εργασίας και αναπτύσσουν νέες τεχνολογίες, κάτι που, εκ των πραγμάτων, επηρεάζει την ανθρώπινη εργασία. Πόσο μάλλον όταν τα ρομπότ δεν κολλάνε ιούς και άρα δεν χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα, δυσκολεύοντας την επιχείρηση, στην οποία εργάζονται.

    «Η COVID-19 έχει επιταχύνει την άφιξη του… μέλλοντος στο χώρο της εργασίας», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του WEF, Saadia Zahidi.

    Όσο για τους εργαζόμενους που θα παραμείνουν στα πόστα τους τα επόμενα πέντε χρόνια, σχεδόν οι μισοί θα χρειαστεί να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και έως το 2025, οι εργοδότες θα μοιράσουν την εργασία μεταξύ ανθρώπων και μηχανών εξίσου, σύμφωνα πάντα με την μελέτη.

    Συνολικά, η δημιουργία θέσεων εργασίας επιβραδύνεται και η καταστροφή θέσεων εργασίας επιταχύνεται καθώς οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τεχνολογία και όχι άτομα για καθήκοντα εισαγωγής δεδομένων, λογιστικής και διαχείρισης. Άλλωστε ο κορωνοϊός επιτάσσει, όπως λένε, την δυναμική έλευση της τεχνολογίας ειδικά μέσω της τηλεργασίας.

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ;;;

    Η ζήτηση θα αυξάνεται για εργαζόμενους που μπορούν να καλύψουν θέσεις εργασίας πράσινης οικονομίας (Ατζέντα 2030), λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (προώθηση διαδικτυακής επικοινωνίας απευθείας μέσω εμφυτευμάτων) και νέους ρόλους στη μηχανική, το cloud computing και την ανάπτυξη προϊόντων.

    Περίπου το 43% των επιχειρήσεων που ερωτήθηκαν είχαν ως στόχο να μειώσουν το εργατικό δυναμικό τους λόγω της τεχνολογικής ολοκλήρωσης, το 41% σχεδίαζε να επεκτείνει τη χρήση των εργολάβων και το 34% επιθυμεί να επεκτείνει το εργατικό δυναμικό τους για να πετύχει την τεχνολογική ολοκλήρωση, σύμφωνα με την έρευνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. 4η βιομηχανική επανάσταση λέγεται αυτό και μετανθρωπισμός

    2. Φίλοι κανένας δεν συμφωνεί με αυτά που λέει το βίντεο. Το θέμα είναι να αντιδράσεις σε αυτά που σχεδιάζουν σχιζοφρενείς τύποι του πλανήτη.

    3. Ο ΚΌΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! ΦΟΡΈΣΤΕ ΜΆΣΚΑ , ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΠΊΤΙ ! ΚΑΙ ΤΉΣ ΝΎΧΤΕΣ ΦΟΡΤΏΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΆΝ !! ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΆΖΟΥΝ ΘΑ ΛΈΜΕ :” ΣΤΟΠ ΚΟΡΏΝΑ “!!

    4. OI Aνθωποι σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να χανουν τη δουλεια τους απο τις μηχανες , αυτο ειναι δεδομενο . Ωστοσο ας μην ξεχναμε πως ακομη και εδω που γραφουμε , τα sites , τα smartphones ,το ιντερνετ και ολα αυτα ειναι αποτελεσμα της τεχνολογιας . Η τεχνολογια προχωραει και αυτο δεν ειναι Ν.Τ.Π . Δηλαδη με την λογικη μερικων επρεπε να ειμαστε ακομη με τα κεριά

    5. Τελικά μονο ενα ΕΜΡ θα μας σώσει. Μια ηλιακη καταιγίδα δηλαδη. Πρεπει να καταστραφεί οτιδήποτε χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια, καθε μηχάνημα, να καταστραφεί η καταραμένη τεχνολογια και να επιστρέψουμε πίσω, στην λίθινη εποχή. Μονο ετςι θα σωθεί η ανθρωπότητα!!

    6. Τα παραγόμενα προϊόντα θα τα αγοράζουν τα ρομπότ; Αφού λόγω της ανεργίας που θα δημιουργήσουν οι υπόλοιποι δεν θα έχουν εισόδημα.

      1. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλα αυτά τα υλικά πράγματα όπως π.χ. τα λεφτά ,τα ακίνητα ,η γη, με την κομμουνιστικοποιηση που θα έρθει μέσω της παγκόσμιας κυβέρνησης, θα περάσουν σταδιακα όλα στην ιδιοκτησία της Ελίτ και ουσιαστικά στο τέλος και όλος ο πλανήτης μαζί με τα «περιεχομενα» του ,αφού θα ελέγχεται οριστικά πλέον μόνον απ’ αυτους?? Σκέφτηκες ποτέ μήπως, ότι στο τέλος αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο από το οικονομικό κέρδος, είναι η καθολική υποδούλωση της ανθρωπότητας και η αφομοίωση της ανθρώπινης ψυχής, έτσι ώστε
        η ενέργεια που παράγει ο άνθρωπος με τη σκέψη του να αφομοιώνεται απ’ αυτούς??
        Έχεις παρακολουθήσει το έργο MATRIX που δείχνει ακριβώς πώς μας χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν ως ενεργειακες μπαταρίες ?
        Και το πιο κουφό !!!!Κάποιοι ζουν απ’ την συναισθηματική μας ενέργεια….
        Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗ
        ΓΗ!!!!!!!!
        Όπως εμείς τρώμε τα φυτά, τα ζώα, τα πουλιά σε υλικό επίπεδο, «καποιοι αγνωστοι» , τρέφονται αποκλειστικά απο την ενέργεια που παράγουν τα ανθρώπινα συναισθήματα!!!
        Υπάρχουν πολλοί κόσμοι στο υπέρυθρο και υπεριώδες φάσμα (πέρα απ’ το ορατό που υφίσταται ο δικός μας) της
        ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ,τους οποίους εμείς δεν βλέπουμε με τα γήινα μάτια μας, αφού αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιλαμβάνονται αποκλειστικά τις συχνότητες του ορατού φάσματος κι επειδή οι κόσμοι φτιάχνονται για να κατοικούνται, έχουν κι αυτοί τους «κατοίκους» τους!!!
        Δεν είναι όλη η Παγκοσμια Δημιουργία οι φαρμακευτικές, Ο Πούτιν, ο Τραμπ και ο Ερντογάν…..
        Αναρωτήσου, αμφέβαλλε, έστω και προσωρινά για όλ αυτά, άσχετα αν τελικά το ανθρώπινα κατασκευασμένο και προγραμματισμένο μυαλό σου τα απορρίψει
        όλα ως «ιστορίες για ψεκασμένους»!!!!!!

    7. Ας ασχολούμαστε και εμείς με το πλύσιμο στα χεράκια μας, τα αντισηπτικά, τις μασκούλες και το “μένουμε σπίτι – μέμουμε άνεργοι” και ας αφήσουμε τους άλλους να “δουλεύουν” για εμάς. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Και σε όποιον αρέσουν. Και όταν μια μέρα πάρουμε μπρος τότε κανένα θέμα.

    8. Η είσοδος του covid στη ζωή του παγκόσμιου χωριού, είναι ένα πολυεργαλείο για την παγκόσμια ελίτ και επιταχύνει την διαδικασία για να μεταλλάξει τον άνθρωπο σε “μετανθρωπο”, οπου μετανθρωπος σημαίνει άνθρωπος ο οποίος θα έχει ανταλλάξει την ελευθερία του, με μια “ελευθερια” εντός ενός ηλεκτρονικού”κλουβιου” (βλέπε matrix),στο οποίο θα είναι καλωδιωμενος. Δεν έχει μπει τυχαία στη ζωή μας,αλλά δεν είναι τυχαία και η αντιμετώπιση από τα συστημικά ΜΜΕ. Και αυτοί στο ίδιο πλαίσιο κινούνται,να διογκώνουν και να κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε να εξυπηρετούν τα ντόπια και διεθνή αφεντικά προς την διαδικασία αυτή. Σε αυτή την δυστοπικη κατάσταση, ο άνθρωπος πρέπει να απαντήσει τι θέλει: θέλει την ελευθερία του ή θέλει την “ελευθερία” του; Όσον αφορά το βίντεο που έχει το άρθρο, θέλω να πω πως σε αυτή τη κατεύθυνση κινείται: αλλάζουν το εργασιακό μοντέλο, σε βάζουν σε μια δια βίου εκπαίδευση, ώστε για να διατηρήσεις τη θέση σου και να μη χάσεις τη δουλειά σου,θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο παραγωγικός για αυτούς,πιο ανταγωνιστικος,πιο ικανός και στο τέλος ένας “μετανθρωπος”. Δεν ξέρω αν όλο αυτό το τσουνάμι εξελίξεων μπορεί να αντιστραφεί υπέρ του ανθρώπου,αλλά ο άνθρωπος (και όχι ο “άνθρωπος”) έχει την επιλογή ακόμη να το πράξει,πριν είναι αργά, πριν η κοινωνία, εξελιχθεί σε μια “μετακοινωνια”. Είναι στο χέρι μας

    9. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΜΕ ΤΟ CLUB ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΨΑΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ…ΜΑΖΕΨΑΝ ΛΙΓΟΥΣ

    10. “”ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ”” και η τυχη σας δουλευει για εσας, χωρις εσας…….οπως παντα και μετα θα φταινε οι κυβερνησεις, τα ουφος, οι τουρκοι, οι γερμανοι, οι εξωγηινοι και οι IRON MAIDEN……

    11. Και τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε:
      Τι αξία έχει να ζούμε μια ζωή βουτηγμένη μέσα στο φόβο ,υποταγμένοι με μάσκες και μελλοντικά εμβόλια αφού θα ζούμε τον θάνατο κάθε μέρα?? Δεν αξίζει ο φόβος, γιατί ο θάνατος από έναν μηδαμινής θνητότητας -σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία-κορωνοϊό ίσως να είναι και λύτρωση από την
      «εφιαλτικη πραγματικότητα» που μας περιμένει και που ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα!!
      Τουλάχιστον αν δεν μπορούμε να αντιδράσουμε σ αυτήν την παγκόσμια δικτατορία με άλλον τρόπο ,ας τους στερήσουμε την δυνατότητα να μας ελέγχουν
      μέσω του φόβου. Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!
      ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΜΑΧΗΤΙ!!

    12. Δυστυχώς αυτός είναι ο φρικτός ο κόσμος που μας περιμένει!! Στο χέρι μας είναι εμείς που έχουμε γνωρίσει την ΠΤΠ να προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και να μην αφομοιωθουμε από τις «μηχανες» και ίσως από κάτι «αλλο» πολύ χειρότερο που κρύβεται καλά πίσω απ’ αυτές!!!

    13. ποτε θα παμε για παγκοσμια διαγραφη χρεων ειπαμε?

    14. Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας (4η βιομηχανική επανάσταση), σχεδιάζει την κατάργηση κάθε κατάστασης που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ως κανονικότητα, όπως π.χ των θρησκειών, των εκλογών(!!!)κ.α.
      Πρέπει να καταλαβουμε ότι η ένταξή μας στο παγκόσμιο οικονομικό συστημα θα είναι στην πραγματικότητα το εισιτήριό μας για τον «άλλο κόσμο», ότι ο covid19 “εργαλειοποιειται” για τον καλύτερο έλεγχό μας και ότι στο τέλος, θα επιδιωχθεί να αφανιστούμε ως επιζήμιοι για το οικοσύστημα το οποίο οι υπερελίτ έχουν ανάγκη να διαφυλάξουν για «την πάρτη τους».
      Ο χριστιανισμός εκδιωκεται ηδη και σε λίγο θα παρουσιάζεται εσκεμμενα ως ανύπαρκτος.
      Οι άνθρωποι θα κατευθύνονται ώστε να εμφανίζονται ως de facto άθεοι, τεχνοκράτες, αντινατιβιστες, ανοιχτοσυνορίτες(Μπαϊντεν) και θετικά προσκείμενοι στον ασεξουαλισμό και στην ομοφυλοφιλία.
      Στο τέλος η μόνη πίστη που θ αναδύεται μέσα απ όλα αυτά θα ειναι ο εωσφορισμός!!!!!!(μασονία)!!!!!!
      Κατά συνέπεια, ολα τα παραπάνω αποσκοπούν στο να μας οδηγήσουν σταδιακα σε μια μεταφορική και κυριολεκτικη «κόλαση».
      Ισως στο τέλος απώτερος στόχος όλων αυτών είναι ν απορροφηθουν δισεκατομμύρια ανθρώπινες συνειδήσεις μέσω του πλήρους ελέγχου τους(εμβολιασμοί,κεραίες).
      Η αύξηση της ανεργίας θα καταλήξει στην απονομή παγκόσμιου βασικού εισοδήματος που θα κινείται στα όρια του «μπουρμπουάρ»
      (Επιδοματική πολιτική agenda 2030).
      Το τελικό ξεκαθάρισμα θα γίνει πιθανόν ως εξής: οι άνθρωποι θα καταχρεωθούν και θα γίνουν σκλάβοι μέσω δημιουργίας εικονικών χρεών(ψηφιοποίηση χρήματος), πράσινων φόρων και άλλων «τεχνασμάτων».
      Μέχρι όμως την πλήρη εξολόθρευσή τους θα ζουν σε ελεγχομενες smart cities, τσιπαρισμένοι και βυθισμένοι 24 ώρες το 24ωρο στην εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα (5g,6g,7g) για να παραμένουν ναρκωμένοι και να μην εξεγείρονται.
      Γι’ αυτόν τον λόγο μας προετοιμάζουν σταδιακά επιβάλλοντας μας να χρησιμοποιούμε μάσκες, αν και σε λίγο θα μας αναγκάζουν και σε επεμβατικές μεθοδους ανάγνωσης σκέψης, “επαυξημένης” και εικονικής πραγματικότητας (εμφυτεύματα)!!!

    15. Θα ήθελα να μαθω όταν θα φτιάχνουν όλα τα προϊόντα ρομπότ, και φυσικά η πλειοψηφία θα είναι άνεργοι ,ΠΟΙΟΣ? ποιος θα τα αγοράζει και με τι…

    16. Τσεκάρετε και τα σχόλια κάτω από το βίντεο…

    17. Κι εσύ ελληνοραγιά φόρα μάσκα για την δήθεν πανδημία.Έλα να έρχεται σιγά-σιγά και το ηλεκτρονικό χρήμα με τα τσιπάκια.Τελικά οι “συνωμοσιολόγοι” δεν πέφτουν και πολύ έξω…

      1. Όχι δεν πέφτουν και πολύ έξω αλλά, ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι συνωμοσιολόγοι αλλά, ερευνητές και άτομα με ανεπτυγμένη την κοινή λογική…. τα χειρότερα είναι μπροστά. Τα κελύφη, που ζουν μία ζωή χωρίς πυξίδα, τεράστια σε αριθμούς!

    Comments are closed.