ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό – Τι αναφέρει η δικογραφία – Ελεύθερος με εγγύηση ο ένας κατηγορούμενος – Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για τον δεύτερο

    Τη δίκη τους εκδοχή έδωσαν στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης Αμπελοκήπων οι δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μια γυναίκας πως την άρπαξαν τη μετέφεραν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη βίασαν επανειλημμένα. «Δεν κάναμε κάτι χωρίς τη συναίνεση της. Ήταν όλα με τη θέληση της», φέρονται να υποστήριξαν οι δυο συλληφθέντες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. «Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε, είμαστε αθώοι», πρόσθεσαν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας επιβεβαίωσε τον βιασμό της και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικο. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την καταγγελία της όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε η ίδια «με τράβηξαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους».

    Διαφωνία εισαγγελέως και ανακρίτριας για τον ένα κατηγορούμενο

    Οι απολογίες των κατηγορουμένων, ηλικίας 45 και 34 ετών, προκάλεσαν διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για βιασμό και για αρπαγή από κοινού.

    Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 1.000 ευρώ αφέθηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος, ωστόσο υπήρξε διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του δεύτερου.

    Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και η ανακρίτρια να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος. Ως εκ τούτου, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση κατ’ οίκον περιορισμού, μέχρι να αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

    Τι είπαν στην απολογία τους

    Στις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο ένας ισχυρίστηκε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και ο άλλος ανέφερε ότι δε συμμετείχε και ότι απλά κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι. Ακόμη, επισήμαναν ότι στο σπίτι υπήρχαν ακόμη δύο συμπατριώτες τους που δεν πείραξαν την 20χρονη.

    Για να ενισχύσουν τον παραπάνω ισχυρισμό οι δύο Πακιστανοί επικαλέστηκαν και το οπτικό υλικό από κάμερα πρατηρίου υγρών καυσίμων που απεικονίζει την καταγγέλλουσα να εισέρχεται στο αυτοκίνητο των κατηγορουμένων με τη θέλησή της. Στη δικογραφία όμως περιλαμβάνεται το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης όπου αναγράφεται ότι η κοπέλα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό.

    Οι δυο άνδρες αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητο στη συνέχεια τη μετέφεραν στο σπίτι τους, όπου της επιτέθηκαν και τη βίασαν διαδοχικά. Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

     

     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ

    2. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    3. και ακουσον ακουσον ο 45αρης λεει εγω δεν την βιασα .., μονο κοιμηθηκα στο ιδιο κρεβατι… και οι εσσαγελοανακριτης το δεχθηκαν… ρε πατε καλα εκει στην δικαιοσυνη.. δεν εχετε κοινη λογικη ειναι δυνατον ενας 45 αρης να κοιμαται με 20αρα και να την αφήσει .. ανεκμεταλευτη.. κανονικα πρεπει οι δικαστες να πανε στο σπιτακι τους..δεν κανουν για αυτην την δουλεια…

    4. αν ηταν στο πακισταν… τωρα αυτοι οι δυο θα ειχαν λιθοβολιθει.. απο τους συγγενεις της κοπελας.. και απο ολη την κοινοτητα…

    5. αυτοι δεν ηρθαν να προστατευτουν απο τον πολεμο ηρθαν να βιαζουν ελληνιδες … και το ελληνικο δικαστικο συστημα αντι να τους βαλει 40 χρονια φυλακη… ή να γινει οτι γινεται στο πακισταν δημοσιος βιασμος απο τους συγγενεις του θυματος και μετα λιθοβολισμος μεχρι να ψοφησουν…, τους δινει συγχοροχαρτι και δινει το μηνυμα σε ολους τους λαθρο οτι εδω ειναι μπανανια μη φοβαστε εγκληματιστε.. θελουμε να σας κρατησουμε για ρατσα…

    6. μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μη δωσετε.. τωρα εγινε και μπατε σκυλοι γαμ@στε και αναφορα μην δωσετε….

    7. ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΟΡΜΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ????ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ???

    8. Κακως κατηγγελε τον βιασμο η κοπελα.αφου ηταν εξ’αρχης σιγουρο οτι οι βρωμοπακιστανοι θα αφηνονταν ελευθεροι.αλλα “μεσα” επρεπε να χρησιμοποιησει η κοπελα σαν δικαιοσυνη.ειμαστε σε μυστικο πολεμο.παρτε το χαμπαρι γιατι θα μας ξεσκισουν.ας τους ξεσκισουμε εμεις πριν απο αυτους!!!

    9. Μπραβο κ . Δικαστες συγχαρητήρια !!! Βγαλτε τους να γα….ν και να βιασουν και αλλες !!! Ευγε ! Μπραβο !!! Πολυ σωστη κινηση!!!

      Εισαστε παντελως ανικανοι και παντελως αχρηστοι και παντελως διεφθαρμενοι μεχρι το μεδουλι.

      Στεφανε το παραδικαστικο δεν τελειωσε ΠΟΤΕ…
      Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας… Η σαπια δικαιοσυνη και οι βρωμερη διαπλοκη…

    10. Δεν είχαμε καμία, μα καμία αμφιβολία ότι θα τους απάλλασσαν οι δικαστές.
      Αλήθεια, ο Ευαγγελάτος γιατί δεν έβγαλε στο @@@@@.κάναλο και τον δικηγόρο της κοπέλας, για να ακούσουμε και την δική του πλευρά;

      Μα φυσικά για να μας αφήσει αμφιβολίες για την συμπεριφορά της κοπέλας! Έλα όμως που υπάρχει η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, που λέει ότι βιάστηκε. Πως και δεν την έλαβαν υπόψιν οι δικαστές;

      Αλλά πως θα μπολιάσουν αν κινδυνεύουν να φυλακιστούν; Πρέπει να μην φοβούνται τα ……”ανήλικα προσφυγόπουλα” (ετών 30 και 40) για να κάνουν το μπόλιασμα όποια ώρα τους κ@@λ@σει….Είναι μέσα στις υποσχέσεις και αυτό (το μπόλιασμα) όταν τους έφερναν εδώ, στον παράδεισο ………..

    11. αι .. γαμ@σου …. ρε κολ@τουρκε…που κανεις και ερωτησεις..

    12. Αλητες Πακιστανοί ,αλλά μεγαλύτεροι αλητες αυτοι που τους φέρνουν στην Ελλάδα .Εφαρμοστε τη Σαρία Ρεεεε!οπως κάνουν και στη χώρα τους !κοψτε τους λουτσους τους !!!

    13. Μήπως η κοπελίτσα ήταν πεταλουδίτσα της νύχτας και έψαχνε κανα 20αρικάκι να πληρώσει το νοίκι της?Μήπως ήταν καμιά μαστουρωμένη αντίφα και μόλις είδε μελαψούς,μπούκαρε από το παράθυρο?΄Μάλλον μετά την πράξη δεν την πλήρωσαν ή την πονέσαν λίγο παραπάνω και μιλάει για βιασμό,χωρίς να θέλω και να υποστηρίξω τα πιθήκια

      1. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η 20χρονη ήταν τυφλά στο μεθύσι.Και ότι υπάρχει βίντεο από κάμερα σε βενζινάδικο που δεν δείχνει να την βάζουν με την βία στο αμάξι.Αλλα ακόμη και έτσι να έχουν τα πράγματα και μόλις πήγε μαζί τους στο σπίτι είπε ότι άλλαξε γνωμη και ότι θέλει να την αφήσουν να φύγει.Και οι βρωμιαριδες την κράτησαν με την βία και πάλι σίγουρα μιλάμε για βιασμό.

        1. Βιασμος ηταν της Μυρτως !!!
          Απο τη στιγμη που ειπε το Ναι να μπει στο αμαξι με τα λ@θροσκατα δεν ειναι βιασμος !
          Παμε να τα ριξουμε τωρα στα ξυδια ! Αυτα ευθυνονται! Οχι η μ@λακια του καθενα.
          —–
          Σιχαμενη ειναι ,δεχτηκε να παει μαζι τους !

          1. Καταρχήν πώς βγάζεις τόσο γρήγορα συμπεράσματα και την αποκαλείς σιχαμένη? Μπορεί να ήταν γνωστοί της και να της πρότειναν να την εξυπηρετήσουν να γυρίσει σπίτι της, χωρίς αυτή να ξέρει τι θα επακολουθήσει.

            1. Ε τωρα το ζητας βλ@κα το χαπακι σου.
              Αφου η ιδια ειπε οτι τους βλεπει πρωτη φορα.
              Τι σεναρια φτιαχνεις ;
              Σιχαμενη ειναι που πηγε με ΠΑΚΙΑ (.!.) και που κανει καταγγελια τον ψευτικο βιασμο της ! Εγω σιχαθηκα ,εσυ ;

    14. οι Πακιστανοι θα εχουν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και καρτα για να παιρνουν τα χρηματα απο την ΑΤΜ
      Θα ειναι δηλωμενοι σε καποια ΜΚΟ που παιρνει ευρωπαικα χρηματα για καθε κεφαλι που εχει στην λιστα.
      Ειναι η μονη μπιζνα στην Ελλαδα και ολοι ειναι ευχαριστημενοι και εσεις θελετε να την χαλασετε για ενα βιασμο
      Θα το βαπτισουμε καλωσορισμα γιατι ημαστε η χωρα του Ξενιου ΔΙα και πρεπει να παιδια να αισθανονται ανετα και μητε γατα μητε ζημια
      Θελετε τωρα να φωναζουμε βιασμο και να αρχιζουν να ξυπνανε τα ντοπια προβατα απο τον βαθειο τους ληθαργο και να χαλασουν την δουλεια
      Βγαλαμε την ΝΔ αυτοδυναμη να λυσει το μεταναστευρικο και υπαρχει και η ανεξαρτητη δικαιοσυνη που στελνει εισαγγελεις απο την Θεσσαλονικη στον Εβρο να καταδικασει αγροτες που δεν καθονται να φανε ξυλο απο Τουρκους που πηδηξανε τα συρματα.

    15. Η δικαιοσύνη εάλω εδώ και χρονια, δεν υπάρχει δικαιοσύνη πια

    16. Ετσι και ήταν οι 2 κατηγορούμενοι Έλληνες και υπήρχε και η απόφαση του ιατροδικαστη (όπως τώρα).Ότι όντως βιάστηκε η κοπέλα δεν υπήρχε περίπτωση να τους άφηναν ούτε μια στο εκατομμύριο!!! Ειδικά αν η 20χρονη ήταν και καμιά “προσφυγοπουλα” μέχρι που θα υπήρχε και πρόταση. Από τους δικαστές του Ελλάδισταν για επαναφορά της θανατικής ποινής. Έχουν βρει και τα κάνουν οι βρωμο-Πακιδες απλά είναι τα πράγματα.

    17. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ΄΄ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ….. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΗΦΑΛΙΑ ΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΧΡΩΜΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΑΣΚΑΛΕΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ……….

    18. Δικηγόρος των πακιστανών, μόνος αυτός, μιλά για την αλήθεια όπως την φαντάζονται οι πακιστανοί. Μπράβο κ. Ευαγγελάτο!

    19. Εεεεεμ τσάμπα δόθηκε η αύξηση στους δικαστές; Δήλωσαν υποταγή στη βούληση της νέας τάξης πραγμάτων με αντάλλαγμα ..οφικια!!!
      Έχουν φτάσει σε σημείο να παντελονιαζουν περισσότερα φράγκα και από τη πρόεδρο της δημοκρατίας

    20. Ρε ένας πατέρας , ένας αδελφός , ένας ξάδελφος δεν υπάρχει ;;;

      Πάρτε τους τα κεφάλια ρε …

    21. Γιατί δεν ετέθη και το ερώτημα, πως βρίσκονταν στην Ελλάδα οι πακιστανοί αφού πρόσφυγες από Πακιστάν δε δεχόμαστε γιατί το Πακιστάν δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και γιατί τα πάκις συνεπώς δεν είχαν απελαθεί τόσο καιρό; Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσει η υπόθεση και να κλειστούν στην φυλακή πρώτα όσοι ευθύνονται για τη μη απέλαση των Πάκις.

    22. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η 20χρονη αναμένεται να προφυλακιστεί για ρατσισμό διότι δεν πρόσφερε το κορμί της στους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες συμπολίτες μας οικειοθελώς. Εξετάζεται φε και η περίπτωση της απέλασης της ιδιας και των λοιπών συγγενών της και η δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων οπως ακίνητα για στέγαση των αλλοδαπών συμπολιτών μας διοτι ειναι ασυνόδευτα προσφυγοπουλα.

      1. Δλδ και βιασμενη και ρατσιστικά…πως γίνεται αυτό…θα τρελαθουμε σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.

    23. Τέλος ας ξεχάσουμε ας σβήσουμε αυτί τι λέξη από το Ελληνικό λεξικό
      Δεν υπάρχει πια

    24. μπήκε στο αμάξι;;;;; μήπως το “ότι η κοπέλα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό” οφείλεται σε κάποιον άλλον;;;;; τί σημαίνει “παραπέμπουν”;;;;;;

    25. Εισαγγελέας της Θεσ/νίκης πρίν χρόνια βίαζε τον μικρό του γιό απο το Δημοτικό μέχρι το Γυμνάσιο ώσπου μίλησε στην μάνα του και η ποινή του παιδεραστή ήταν 6 μήνες σε διαθεσιμότητα, τέτοια ξεφτίλα. Όλη την χολέρα βάλανε να δικάζει εκεί. Εισαγγελείς για σκότωμα είναι όλοι τους. Ένα 20χρόνο κορίτσι λιάρδα απο το ποτό και ανώριμο, με την έννοια εμπιστεύεται εύκολα τον καθένα, όπως και να μίλησε στους βρωμοπακιστανούς αποκλείεται να το έκανε με την θέληση της, την χρησιμοποίησαν γιατί ήταν ευάλωτη απο το ποτό, προφανώς και λίγο χαζούλα. Αυτοί είναι γεμάτοι έιτζ και ηπατίτιδα, πρέπει να έχεις αυτοκτονικές τάσεις για να τους κάτσεις.

    26. Αδρενοχρωμίτες όλοι τους. Οι αποφασεις τους είναι κατόπιν οδηγιών.

    27. η κοπέλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΕΙΣ …
      να τους ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ και ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    28. καλα ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΕ,,,
      Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,,ΑΠΟ ΝΗΣΟ ΛΕΣΒΟ ΕΙΝΑΙ,,

    29. γιατί οι αλλοδαποί λένε αυτομάτως ψέμματα και η κοπέλα αυτομάτως αλήθεια ενώ ξέρουμε πόσες ψευδείς καταγγελίες γίνονται;;; και οι δικαστές κακοί είναι και όλοι μέσα στην συνωμοσιολογία της φασιστοδεξιάς….

      1. Αν ήταν αδελφή σου η κοπέλα θα έκανες την ερώτηση αριστερό φασιστάκι?
        Αν ήταν 2 Έλληνες που βίαζαν μια πακιστανή ,θα έκανες την ερώτηση αριστερό φασιστάκι?
        Άντε τώρα όλα εξυπνάδες!

      2. Βρε βούρλο ο ιατροδικαστης λέει ότι υπάρχει βιασμός, οπότε αυτομάτως οι Πακιστανοί λένε ψέματα και η κοπέλα αλήθεια!Και οι δικαστές είναι καλοί όταν τα αποτελέσματα είναι σύμφωνα με την δικια σας άποψη, και κακοί όταν όλοι είναι μέσα στην συνωμοσιολογια της φασιστοαριστερας!

    30. Ρε αν δεν τους ΣΑΠΑΚΙΑΣΟΥΜΕ είμαστε τελειωμένεοι.
      Εγώ προσωπικά συνόδευα την κόρη μου ΑΜΕΑ 6,30 το πρωί και με έσπρωξε ένας πήθικος και εμένα και την κόρη μου για να περάσει τρέχοντας.
      ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ και ίσιωσε.
      Απο τους Έλληνες οι περισότεροι το χάρηκαν…..ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΗΘΙΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ…δυό τρείς δικοί του κάτι μαλακίες πήγαν να πουν αλλά μόλις τους πλησίασα έγιναν ΛΟΥΙΔΕΣ…
      Ρε αν δεν τους σαπικιάσουμε σας λέω είμαστε τελειωμένοι….

      1. Βαλε ακομα εναν που το χαιρεται.
        Τα ανθελληνικα μιασματα μια 100στη ,καναν πορεια σημερα και ζητανε να ζουμε με τα λ@θρο μαζι. Ειναι αδερφια ταξικα λεει.
        Τωρα με τα πακια η δικαιοσυνη αλλη μια φορα δειχνει ποιον υπηρετει.
        Για την “ημεδαπη” εμενα μου βρωμαει. Καπψς συναινεσε.
        Την βαλαν με τη βια στο αυτοκινητο-στο κεντρο της πολης και αυτη δε φωναξε για βοηθεια ;;;;!!
        Τη πηγανε σπιτι* και ενω ειχε και αλλους μεσα τη βιασε μονο ο ενας ;;; Και τελικα την αφησαν να φυγει ;;
        Ε κατι δε παει καλα.
        Να μας δωσουν τη καταθεση αυτηνης.
        Δε δικαιωνω κανεναν πακι. Ισα ισα νιωθω αηδια με ολους τους στην υποθεση.
        ——–
        ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ασε το σχολιο ολα να λεγονται

    31. ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡΗΔΩΝ….Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ 26ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΞΩ…..ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???….ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ???….ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!…..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???!!!

    32. Τι να πει κανεις;;;;; Ειναι δυνατον;;;;; Ο ιατροδικαστης επιβεβαιωσε τον βιασμο και το ενα κοπροσκυλο το αφησαν ελευθερο και για το αλλο θα αποφασισει το συμβουλιο!!!!!!! Τι ειδους δικαιοσυνη ειναι αυτη ρε καραγκιοζηδες;;;;;;; Ξευτιλιζετε το δικαστικο σωμα!!!!!! Περνατε λαθος μηνυμα στα κοπροσκυλα αυτα να βιαζουν και να μενουν ατιμωριτοι!!!!!!! Πηγε λεει με την θεληση της!!!!!!! Δεν βρηκε αλλον αντρα και βρηκε εσας τους βρομιλους;;;;;;; Αντε στα τσακιδια παλιοτομαρα!!!!!! Ο εισαγγελεας Εφετων η ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου τι λενε γι’ αυτη την αποφαση;;;;;; Αν αυτο το αισχος δεν αλλαξει να την …..κανονισει την υποθεση ο πατερας της!!!!!!!!

      1. Αλληλέγγυα που την ανοίγανε καθημερινά όλες οι φυλές !!
        Άστο ρε μη το ψάχνεις !!!
        Καλά τις κάνουν για να συμμορφωθούν !!!

    33. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ

    34. ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ !!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

    35. αν οντως μπηκε με τη θεληση της στο αυτοκινητο, καλα να παθει.τι δουλεια ειχε με τους πακιστανους?

      1. αφου ηταν σουρα.. μπορει καποιος που ηταν μεσα να ζητησε να της πει κατι και καθως εσκυψε ..να την τραβηξαν μεσα με την βια.. και αυτο δεν φανηκε στην καμερα.. μην την ψαχνετε.. ηταν καραμπινατη απαγωγη και βιασμος… αλλιως δεν θα τους κατηγγειλε…η κοπελα… και δεν αποκλειετε να την βιασαν ολοι οσοι ηταν εκει.. και οχι μονο οι δυο…γιατι ειπαν οτι ηταν αλλοι 3 εκει, σιγα να μην δεν την γ@μ@σαν κι αυτοι.. που τα πουλανε αυτά…αλλα εχουμε δικαστικους κολοσυριζαιους.. που ακομα και να την σκοτωναν θα αποφαινοταν οτι μονη της ζητησε να την κανουν ευθανασια…

    36. Απλυτιλα μυρίζει.Το ξέρουν και οι πέτρες ότι στο κέντρο τα ναρκωτικά τα πουλάνε οι νεγροειδεις που συχνάζουν μαζί με τους άπλυτους στα ίδια στέκια . Αυτή ζήτησε να αγοράσει ναρκωτικά , της είπαν , έλα μέσα θα πάμε να τα πάρουμε από το σπίτι, αυτή μπήκε στο αυτοκίνητο όπως δείχνουν οι κάμερες , και βρέθηκε βιασμένη. Αν την είχαν αρπάξει στα καλά καθούμενα , θα την πήγαιναν σε ερημιές, και όχι σπίτι τους.

    37. Χμ κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Δε νομίζω ότι οι πακιστανοί είναι τόσο ηλίθιοι να βιάσουν και μετά απλά να αφήσουν την κοπέλα να φύγει έξω από το σπίτι τους. Αν ήταν θα της έκλειναν τα μάτια κατά τη διαδρομή και θα την άφηναν κάπου μακριά για να μην τους βρούν. Ίσως δεν περίμεναν να γίνει καταγγελία για βιασμό. Αλλά από την άλλη πως διάολο μια 20χρονη ελληνίδα να θέλει με τη θέλησή της να πηδηχτεί με πακιστανούς? Φαίνονται μπερδεμένα τα πράγματα.

    38. Για όλες τις φυλές που έχουν έρθει στην Ελλάδα γίνονται δίκαιες δίκες.
      Για τους Έλληνες ΟΧΙ.

    39. Κάτι τρέχει με τους δικαστικούς στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί τραβήξανε και το άλλο το σούργελο που πήγε να χώσει μέσα τον κτηνοτρόφο από τον Έβρο που σταμάτησε τους Τούρκους εισβολείς. Δε ρίχνει καμιά ματιά η ΕΥΠ στους λογαριασμούς τους; Ή μήπως η ΕΥΠ είναι μόνο για να κατασκοπεύει εμάς τους “αντιφρονούντες”;

      1. τιποτα παιδια του σωληνα θα ειναι ,… απο την κουμουνδουρου που τους εβαλε απο το παραθυρο χωρις διαγωνισμο…ο τσιπρας… και τωρα εκπληρωνουν τα γραμματια της μισαλλοδοξιας τους κατα των ελληνων,,,και υπερ των λαθρ@πιθ@κων…

    40. Οκ ανοίξαμε τώρα τον ασκό του Αιόλου.
      Όπου θα βρίσκουν θα βιάζουν και άντε να τους πειράξει κάνεις.
      Ρε ένα μυδραλιο ρε…..

    Comments are closed.