ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ GREEK MAFIA – “ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ”

    Κοινοποίηση:
    αστυνομια

    Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Greek Mafia. Πρόκειται για την υπόθεση η οποία αφορούσε έρευνα της ΕΥΠ την περίοδο 2015-2017 σχετικά με διαφθορά στο εσωτερικό της Αστυνομίας και την κατανομή των εισπράξεων από εκατοντάδες οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες στην Αθήνα, με τα ερωτήματα που εγείρονται για τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί να είναι πολλά.

    Το Δικαστήριο κήρυξε αθώους τους 19 κατηγορούμενους υιοθετώντας την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας Παναγιώτη Μεϊδάνη, ο οποίος στην εισήγηση του είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το «αποδεικτικό υλικό είναι ανύπαρκτο»

    «Δυστυχώς, παρά τη βαρύτητα της κατηγορίας, το αποδεικτικό υλικό είναι ανύπαρκτο. Είναι τραγικό. Θα ευχηθώ η άλλη δικογραφία (για τα κακουργήματα της υπόθεσης) να έχει καλύτερη τύχη. Πρέπει να απαλλαγούν όλοι, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

    Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η οποία είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2022, ο εισαγγελέας της έδρας αλλά και οι συνήγοροι υπεράσπισης κάποιων εκ των κατηγορουμένων, είχαν αναφερθεί στην «προχειρότητα και ανευθυνότητα» των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών. Πρόκειται για συνομιλίες που είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ την περίοδο 2015 – 2017 σχετικά με φερόμενη διαφθορά στο εσωτερικό της Αστυνομίας και την κατανομή των εισπράξεων από εκατοντάδες οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες στην Αθήνα.

    Συγκεκριμένα στα τέλη Νοεμβρίου, σε μία από τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου ο εισαγγελέας της έδρας είχε αναφερθεί σε υποτιθέμενη καταγεγραμμένη επαφή του κατηγορούμενου αξιωματικού με δικαστικό, δίχως να αναφέρεται στα έγγραφα της ΕΥΠ κανένα στοιχείο του δικαστικού ή κάποιον αριθμό τηλεφώνου που να αντιστοιχεί σε αυτόν.

    Η δίκη είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2022 και αφορούσε στα πλημμελήματα της υπόθεσης. Για τα κακουργήματα βρίσκεται σε εξέλιξη κύρια ανάκριση με ουσιαστικά τον ίδιο πυρήνα των εμπλεκόμενων προσώπων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Αυτοί ” αρπάζουν ” τα περισσότερα.!!! για να βγάζουν ” λάδι ” τούς άλλους !!! Αν είχαν πόθεν έσχες..θα τους κοβόταν ο βήχας.. αλλά δεν έχουν !!! Γιατί δεν έχουν..??? Για να βγάζουν..” λάδι ” τους άλλους…αυτούς που τους διορίζουν !!! Αν ήταν
      ” έντιμοι ” αυτοί..πως θα έκλεβαν οι άλλοι..!!! οι πονηροί..??? Δε θέλει και Χάρβαρντ…

    2. Κάποτε ένας φίλος ελληνοαμερικανος απο ειδικές δυνάμεις έφτιαχνε με αγνά σπιτικά υλικά σιγαστήρες μιας χρήσεως τον ρώτησα τι κάνεις και μου απαντησε “για ωρα αναγκης και μόλις γινει πυρηνικός πόλεμος θα το γλεντήσω με μπατσαρι”

    3. Τσιάρα mafia, θα σε περιποιηθούμε και σένα στην ώρα σου, λαμογιογιατρέ του κώλου.

    4. καθότι ο Κασιδιάρης και άλλοι 50 καταδικάστηκαν χωρίς να έχουν κάνει κάτι ενώ δεν έχουμε δει το παραμικρό αποδεικτικό υλικό για κάποιον μαχαιρωμένο στην καρδιά που να τρέχουν τα αίματα ποτάμι

    5. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΛΗ…Ο ΕΝΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ…ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ….ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π…ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ….ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ….ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ…ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΟΙ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..ΑΝ ΗΓΗΘΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑ….ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%…Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

      1. Ο κόσμος τους έβαλε δύο φορές στη Βουλή και απέδειξαν ότι δεν ήταν τόσο έξυπνοι, πονηροί, πειθαρχημένοι, ώστε να ελέγχουν ακόμα και τα στελέχη ή τους ανθρώπους του κόμματος τους. Όταν θες να τα βάλεις με το σύστημα και να αλλάξεις πράγματα πρέπει να ξέρεις ότι καμιά στραβή κίνηση σου δεν πρέπει να γίνει. Ένας βλάκας τους πήρε στο λαιμό του γιατί όλοι τους ξυνονταν στη γκλίτσα του τσοπάνη. Τώρα καλά κρασιά. Αντί να σπάσουν το δικομματικό παιχνίδι έσπασαν τα μούτρα τους. Δεν υπάρχει προηγούμενο να πέσει σαν χάρτινος πύργος ένα κόμμα με τέτοια οργάνωση. Τελικά ο τσαμπουκας και τα μπράτσα είναι τρίχες μπροστά στην πονηριά.

    6. Ο κοριός της ΕΥΠ για την μαφία δεν λειτουργούσε, αλλά για τα 3.000 άτομα που παρακολουθούσε ο μητσοτάκης δούλευε μια χαρά δούλευε

    7. ΠΑΛΥ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ……………………………. ΟΠΩΣ ΣΤΙΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΗ…………………ΒΡΩΜΑ ΣΑΠΙΛΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΤΙΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΑΜΟΓΕΙΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ………………

    8. Όλα τα παράδοξα εδώ συμβαίνουν: έχουμε υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας και όλοι βγαίνουν αθώοι. Πώς γίνεται πάντοτε όλοι να πέφτουν από τα σύννεφα και να βγαίνουν αθώοι και θύματα σε μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες του κόσμου;
      Αι στο διάολο πια μπουρδελοχώρα

    9. Ρε εδώ ακούσαμε σήμερα η ΝΔ έκανε απαγωγή βουλευτή και με τρομοκρατία τον έκανε να στήσει κυβέρνηση το 1990 και δεν έχει σηκωθεί το δικαστικό σώμα να αρχίσει συλλήψεις. Τι λέμε τώρα.

      Θα φάνε καλά σύντομα ΟΛΟΙ τους, μέχρι τον τελευταίο γενίτσαρο

    10. Φυσικά και είναι αθώοι. Μπασκίνες και δικαστάκια πάντα μαζί είναι. Και μαζί… θα πηγαίνουν… και με την εκάστωτε Κυβέρνηση.
      Η άλλη για πλαστογραφία τίτλου Δημοτικού για υπάλληλος καθαριότητας, έφαγε… αρκετά έτη φυλάκας, τα αγράμματα σκουπίδια της χωροφυλακής όμως για μπραβιλίκια και κολεγιές με μαφιόζους, κρίθηκαν… αθώα…
      Στον φτωχό καστανά στην Αριστοτέλους είχαν στείλει δώδεκα βρωμόμπατσους μπράβους επειδή δεν είχε Άδεια και του έβαλαν και 75.000 ευρώ πρόστιμο.
      Τα δικαστάκια είναι αλήτες και κρύβονται πίσω από την μονιμότητα που -κακώς- προβλέπει το Σύνταγμα. Η Βουλή μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα, αλλά με τους αλήτες που ψηφίζετε, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ.

    11. Η κοζα νοστρα δικαζει τον εαυτο της.Περιμενατε κατι το διαφορετικο? Ο καστανας και η γιαγια που πουλαγε καλτσακια ενοχοι.Στο πυρ το εξωτερο.Θα γυρισει ο τροχος και τοτε………

    Comments are closed.