ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! “ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ” – “ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” – ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ (ΦΩΤΟ – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Ξεσηκωμός ΤΩΡΑ! Η ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ! Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! 

    Ένα άκρως ανησυχητικό και επικίνδυνο συμβάν καταγγέλλει ο συνάδερφος Γιάννης Ρεφειάδης πρώην πρόεδρος του Κ.Σ Κομοτηνής, μια άσχημη περιπέτεια που βίωσε ο ίδιος χτες και θεώρησε σωστό εκτός από τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσει και τους συνάδερφους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στον Έβρο !!!

    Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ρεφειάδη : “Προσοχή !!! Για τους φίλους που ανεβαίνουν στο βουνό, ο Έβρος έχει γεμίσει με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κλπ. Μια ομάδα από αυτούς (ούτε ένα γυναικόπαιδο) προσπάθησαν να μου κάνουν μπλόκο στην περιοχή Καλλιθέας κοντά στη διασταύρωση για “Τρείς βρύσες”. Με παλούκια στα χέρια μου την πέσανε από τις δύο πλευρές του δρόμου μέσα από τα πεύκα. Προφανώς ήθελαν να… “επενδύσουν” στο μεταφορικό μου μέσο, αλλά ο Ιταλός φίλος μου Fiat Punto δεν δέχτηκε να σταματήσει. Μη σταματάτε για κανένα λόγο !!! “

    πηγή πληροφοριών: ihunt.gr

    Επίσης για παρόμοιο περιστατικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου MAXIMUM FM ο Γιώργος Αποστολόπουλος. Ακόυστε τι είπε :

     

    Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε  αναγνώστης! Δείτε τι βρέθηκε στο ποτάμι του Έβρου , ακριβώς από εκεί που περνάνε οι λαθρομετανάστες και καταλάβετε τι πρόκειται να συμβεί στα σπίτια όλων μας προσεχώς!!

    Μία καραμπίνα και 2 χατζάρες!

    Έλληνες ξεσηκωθείτε πριν να είναι πολύ αργά!

    1

     

    2

    3

     Διαβάστε σήμερα το εκτενές ρεπορτάζ  του Μακελειού για το λαθρομεταναστευτικό!
    Δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι Έλληνα πατριώτη η σημερινή εφημερίδα
    1.indd
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σιδεροΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

    2. Λοιπον Ελληνοψυχοι ραντεβου
      αυριο στις 4 το απογευμα στο κερατσινι στη πλατεια λαου
      στο γυροπωλειο του θαναση.
      αναγνωριστικο σημειο με σπιρτο θα αναβουμε τα τσιγαρα μας.

    3. Όσοι είναι πραγματικοί Έλληνες ένα πράγμα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους.
      Πρώτα οι προδότες και οι υποστηρικτές των λαθροπιθήκων και μετά αυτοί.
      Ο Ερντογάν σύντομα θα μας δώσει την ευκαιρία.
      ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ…

    4. 300 ευροπουλακια διαθεσται μια κυνηγητικη αδεια ναστε μκαι νομιμοι ενα κασονι φυσικια για να κοιμασται ησυχοι…..θα χρειαστουν………………..εκει παει η κατασταση ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ

    5. Ειναι να απορει κανεις, να παραδεχονται οι πολιτικαντηδες οτι το λαθρομετα…..κο εινα μεγιστο προβλημα και να μην κανουν τιποτα για να σταματησουν την λαθροεισβολη!!!!!!! Ειναι πιστοι στο περιβοητο διεθνες δικαιο;;;;;;; Μα εδω η χωρα καταστρεφεται!!!!!!!!! Πρεπει να σφραγισουν τον Εβρο με τον Στρατο και να παψουν να δεχονται τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων και να τις γυριζουν πισω στην Τουρκια, αλλιως το προβλημα αυτο δεν εχει τελειωμο!!!!!!!! Με το να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια δεν γινεται τιποτα!!!!!!!! Χρειαζεται ξεσηκομος!!!!!!!! Κοι της ΝΔ η πολιτικη σας στο λαθρομεταναστευτικο ειναι αθλια, αδιεξοδη και διμιουργει τεραστια προβληματα στις τοπικες κοινωνιες!!!!!!!!! Φτανει πια το μαζεμα των λαθρο και κοιταξτε την Ελλαδα, διαφορετικα παρτε δρομο!!!!!!!!!!

      1. Μονο με αιμα αυτο που λες μπορι να γινει δυστηχος………………………..

    6. ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΝΤΖΙΧΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ Η Μ.Ι.Τ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΓΧΡΟΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ G.R.S ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΙΛΝΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΨΗ ΝΗΣΙΩΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ……..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ……………

    7. Απο τη στιγμή που ο Στρατός και η Αστυνομία δεν προστατεύουν τον λαό αλλά το λαθρέποικο δεν θα αλλάξει τίποτα. Έπρεπε να δίνει εντολές η Χρυσή Αυγή στο σύστημα και το πρόβλημα θα λυνόταν με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε βαγόνια, αεροπλάνα και καράβια. Τα υπόλοιπα είναι άρθρα σε χαρτί.Το Δουβλίνο 2 πρέπει να σταματήσει να εφαρμόζεται. Τι να την κάνουμε την Ελλάδα χωρίς Έλληνες ? Φορτώστε !!!

      1. Και αυτοι που λες του συστηματος ηταν γι αυτο πηραν το τριτο το μακρητερο στις εκλογες

    8. Μήπως ξεχάσατε πριν μερικούς μήνες που είχαν βρει κάποιες γυναίκες ( 3 νομίζω ) δεμένες και με κομμένους τους λαιμούς τους στον Έβρο; Τους δράστες τους έπιασαν; Δεν είπανε τίποτα τα μέσα μετά από αυτό, άρα αλωνίζουν ανάμεσα μας έτοιμοι να ξανασκοτώσουν. Είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε πολύ άσχημες εξελίξεις.

    9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΟΜΠΕΛ Ο ΤΑΚΑΤΑΚΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑΚΑΤΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑΚΑΤΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

    10. Τον πρωτο που θα τρυπησω με…πηρουνι(!) δεν θα ειναι βεβαια καποιος τυχαιος κι ας ειναι προκλητικος,επιφανης προδοτης και σε χαρτια πολλα γραμμενος θα ‘ναι.

    11. Μη πανικοβαλλεστε,ειμαστε ετοιμοι.
      Σε μια φιλικη παρεα η συζητηση επεσε στις αρματωσιες για τη κακια ωρα.
      Σας πληροφορω πως και οι πεντε τα ειχαν ηδη λαδωμενα τα σιδερικα και ακονισμενες τις λαμες.
      Το διαλυσαμε…. με χαμογελα.

    12. Χρειάζεται τρομερή μυστικότητα και συσπείρωση για να βγει κάτι που μόνο από Έλληνες του εξωτερικού μπορεί να οργανωθεί! Εδώ μέσα όλα είναι υπό έλεγχο! Όσο τρώνε ακόμα σανό για ΧΑ να πάνε να γα…Απ τη μια οι στοές και απ την άλλη ο στρατός των χαυγιτών και των κομμουνιών που παίζουν καλά το παιχνίδι

    13. Όσο συνεχίζουν και ψηφίζουν μασονάκια πουλημένα καθάρματα (και οι χρυσαυγίτες μέσα είναι, οι γνήσιοι ορθόδοξοι πατριώτες ξέρουν το ρόλο τους) αυτά θα τραβάμε! Δυστυχώς το σύστημα ελέγχει καλά τα υπό σύσταση κόμματα και οι στοές έχουν πλησιάσει πριν καν υπάρξουν υποψηφιότητες!

    14. ΣΤΕΦΑΝΕ ..Ακούγεται ότι οι τοπικές κοινωνίες στα χωριά οργανώνονται σε συνενόηση με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Πανελλαδικά ισχύει κάτι τέτοιο ?

      1. ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ………

    15. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , Η ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ , ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ , ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ
      ΣΤΡΩΣΑΝΕ , ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ , & ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΕΡΜΑ.

    16. Λέει “του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”. Να φύγουμε δηλαδή απο τα χωριά μας ? Να κόψουμε το κυνήγι ? Να τους λέμε ΝΑΙ σε όλα ? Είναι αυτό χαρακτηριστικό του ΕΛΛΗΝΑ ? Ριψασπίδες να γίνουμε ???

    17. Μία είναι η λύση ψηφίστε ένα μικρό δεξιό πατριωτικό κόμμα

    18. ΠΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ : Συντονιστείτε μήπως και πετύχετε κανέναν. Κατά λάθος.Προσοχή στα ατυχήματα.

    19. Τέτοια λέτε μάγκες και θα απαγορευτεί το κυνήγι και η νόμιμη οπλοκατοχή! Μόλις γίνει αυτό ετοιμαστείτε για τα βουνά! Αλλιώς καλά να πάθετε!

      1. στις καραμπινες κολησες..το μυαλο του ελληνα ,πορει να σκαρφιστει πολλες μεθοδους….αν του κοψει…και εχει πολλα εργαλεια για μαστορεματα….

    20. βρέθηκα περικυκλωμένος από 300 αλήτες του Συνταγματικού Τόξου αλλά όλοι χαιρόσασταν τότε, τώρα γελάω εγώ.

    21. ο φιλος σου ο φιατ πουντο δεν δεχθηκε να σταματησει. ο φιλος σου ο μπενελι η ο ρεμινγκτον μια και εισαι κυνηγος δεν θελησε να εκφραστει; περα απο την πλακα στα στρατιωτικα οχηματα δεν θυμαμαι να οπλοφορουσαμε. τουλαχιστον οχι εκεινα που κανανε περιπολιες στα συνορα. φανταστειτε να κανουν μπλοκο και να παρουν καμια καναδεζα.

    22. Μη περιμενεις να νοιαστει κανεις.
      Οτι κανεις/κανετε μονοι σας.
      Οι πολιτικοι μας ειναι εντολοδοχοι,πιονια και τα παιρνουν ολοι.Εχουν για θεο το χρημα.
      Χεστηκανε για σενα,εμενα και ολους τους Ελληνες.

    23. ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΤΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ “ΚΟΥΛΗ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    24. Εχουμε π ο λ ε μ ο!!! Ποτε θα το καταλαβουμε;;; Πόλεμος ειναι και λέγεται υβριδικός. Οταν θέλεις να ριζώσει κάπου και εισαι ξένος, πρεπει να εκτοπίσεις τον ντόπιο πληθυσμό. Ειναι νόμος και αποδεδειγμένο απο την ιστορία. Ενας τρόπος ειναι η τρομοκρατία. Τρομοκρατείς τον ντόπιο πληθυσμό μέχρι να φύγει.

    25. Την καραμπίνα φίλε κυνηγέ τι την κουβαλάς. Σφαιρίδια και στο ψαχνό. Πας στα 80μ και άδειασε την πάνω τους.

    26. Μηπως να ρίχναμε λιγα πιράνχας στον Έβρο;;;; Ξέρετε, αυτα τα όμορφα ψαράκια που κολυμπάνε παρέα με τους ανθρωπους. Η κανω λαθος;;; Δεν ειναι αυτα που νομιζω;;;;

      1. Δεν επιβιώνει το πιράνχας σε παγωμένο νερό γιατί ζούνε στα τροπικά κλίματα.

    27. οσοι ψηφισατε τους προδοτες να αναλαβετε τις ευθυνες σας ..
      οσοι εχετε ακομα αξιοπρεπεια…εχουμε και εμεις μικρα παιδια …

    28. Δεν μας προστατευει τιποτα.Δεν υπαρχει κρατος.Να εχουμε τα χερια μας ετοιμα στα (αντικειμενα),για να προφυλαξουμε τα σπιτια και τις οικογενειες μας.Η χωρα εχει διαλυθει.

    29. ΚΟΥΛΗ ΦΟΡΆ ΜΙΑ ΚΥΛΟΤΑ ΠΑΛΙΟΧΑΜ@ΥΡΑ ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΎΝΟΡΑ, ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ Η ΆΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΉ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 100% ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΣΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΠΌ ΔΩ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@ΤΣΟ ΠΟΥ ΣΟΥΡΧΕΤΕ ΠΡΟΔΌΤΗ ΣΕ ΟΛΑ

    30. Τελειώσαμε!!!!Θα μας φάνε ζωντανούς οι κανίβαλοι βάρβαροι!Οι κορες οι μανες μας τι θα τραβηξουν!!!

    31. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟΙ ΠΕΧΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΊΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΈΣ. ΠΩΣ ΈΓΙΝΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ..ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.!!!. ΣΙΝΓΚΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ..ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΤΥΧΑΙΟ..ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΛΕΣΧΕΣ ΜΟΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΗ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΥΤΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΎΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΡΗΜΑΤΑΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΥΓΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. …και τωρα ερχομαστε σε ΝΕΟ 1821..ΝΕΟΣ ΕΞΙΟΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ Λθρομουσουλμανων…ΤΟΤΕ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΛΥΒΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ..ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΠΛΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ. παλουκωματα αυτοι. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ …..ΣΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……..ΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ……ΕΧΟΥΜΕ ΛΑβει μετρα να μην διαφυγει ΚΑΝΕΙΣ…τα λοιπα θα ειναι SURPIZE….ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙΑ…ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ..https://www.youtube.com/watch?v=c5Mya_pMwwE&t=37s

      1. Μια φορά μπουρδας για πάντα μπουρδας ουστ βλήμα

        1. Όμως ρε προσκυνημενε…. πεθαμένε εε. Πεθαμένε…

        2. πονεσες παλι…….πονεσες…..παρε ΑΤΑΡΑΞ να σου περασει….ειναι για την ταραχη…πωλειται στα φαρμακεια…;
          🙂 o κοσμος ξυπνησε πεθαμενε..εσυ παρεμεινες ντουκοστοκος….τσιαο μπελα…

    32. Αγαπητέ Στέφανε,

      Για Αυτά τι Έχει να Πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Όπως Επίσης και η Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ;

      Αυτά που Λέει ο Άνθρωπος για τη Νέα Φουρνιά Λαθρο-Μεταναστών, Είναι Όλα Αλήθεια. Έτσι Είναι, Αυτοί που Έρχονται, οι Περισσότεροι Είναι Κακοποιά Στοιχεία, Εκληματίες, που στην Χώρα τους ΔΕΝ Μπορούν να τα Κάνουν Αυτά, Διότι οι Νόμοι που Υπάρχουν Είναι Πολύ Αυστηροί, για παράδειγμα, αν Πιάσουν Κάποιον να Κλέβει, του Κόβουν το Χέρι, αν Πιάσουν Κάποιον για Βιασμό, Υπάρχει η Θανατική Ποινή, …

      Και Όλοι Αυτοί Ψάχνουν Διέξοδο στην Πολιτισμένη Ευρώπη.

      Η Ευρώπη για Ποιό Λόγο Νομίζετε Ότι Έκλεισε τα Σύνορα σε Όλους Αυτούς τους Ανθρώπους; Μα για Αυτά Ακριβώς που Είπε ο Άνθρωπος στο Ραδιόφωνο.

      Το Θέμα Είναι για Ποιό Λόγο η Ελλάδα, Καλά Αφήστε επί ΣΥΡΙΖΑ, Αυτό το Γνωρίζουμε, αλλά επί Σημερινής Κυβερνήσεως της ΝΔ, Δέχθηκε να Υιοθετήσει την Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που Λέει, Όλους τους Δεχόμαστε, το Πρόβλημα Είναι Εδώ και Ήλθε για να Μείνει ( Τάδε Έφη Κουμουτσάκος ), Μία Πολιτική που θα ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την Ελλάδα;

      Όμως από Ότι Διαβάζουμε, ο Κόσμος Σιγά Σιγά Ξεσηκώνεται, και Όπως Πάει η Κατάσταση, θα Χυθεί Αίμα.
      Όταν η ΝΔ θα Βλέπει ο Κόσμος να Πετάει τους Λαθρο-Μετανάστες στη Θάλασσα και να Παίρνει τα Όπλα, τι θα Κάνει; Θα Βγάλει τα ΜΑΤ για να Εμποδίσει τον Κόσμο σε Αυτές τις Αντιδράσεις; Μα δεν Αναλογίζεται η Κυβέρνηση, Ότι Όταν η Κατάσταση Ξεφύγει, που θα Ξεφύγει, δεν Υπάρχει Καμία Αμφιβολία, ο Κόσμος τι να Φοβηθεί από τα ΜΑΤ, μα Είμαστε Σοβαροί;

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    33. Αφου πιαστηκαμε μαλακες τοσες δεκαετιες και χαψαμε τα παραμυθια των ΜΜε και των πολιτικων ,καλα παθαινουμε.
      Το μην εμπιστευτεις τον εχθρο σου στον αιωνα το λυσμονησαμε.
      ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
      ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΞΥΜΕΡΩΝΗ.

    34. Και τι ψήφισε στις εκλογές αυτός ο κλάψουρας; Κούλη ή Τσίπρα….. χαχαχαχα Τι κλαίει τώρα; Δεν ήξερε πως μόνο οι “νεοναζί” της ΧΑ μπορούν να κανονίσουν άμεσα το θέμα λαθροεισβολή και μόνο αυτοί γιατί είναι οι μοναδικοί που το θέλουν και το μπορούν; Αλλά φοβήθηκε μην αναστηθεί ο Χίτλερ αν ψηφίσει την ΧΑ και του καεί μετά το μίξερ…. Έτσι να σας παλουκώσουν τα ορκς ρε μαλάκες για να μάθετε

    Comments are closed.