ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ – ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝ…

    Κοινοποίηση:
    paremvasi

    Μόνη της και απομονωμένη θα μείνει η Ελλάδα, από το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης για την εκεχειρία στην Λιβύη. Αν ο στρατάρχης Χαφτάρ επανέλθει αύριο Τρίτη και βάζει την υπογραφή του στην συμφωνία εκεχειρίας, τότε αυτό θα είναι και επίσημα το τέλος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

    Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την οριστική διευθέτηση του λιβυκού ζητήματος, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, με τη διάσκεψη του Βερολίνου την 19η Ιανουαρίου. Εκεί θα οριστικοποιηθούν οι «ζώνες επιρροής», και φυσικά εκεί θα διασωθεί η κυβέρνηση της Τρίπολης.

    Αποτέλεσμα η Ελλάδα να υποχρεωθεί σε μια νέα εθνικών διαστάσεων ήττα, αφού θα αναγκαστεί να περάσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να μοιράσει τα δικά της κοιτάσματα με την Τουρκία!

    Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ενρτογάν θα βρεθεί στο Βερολίνο για την διάσκεψη της 19ης (πιθανότατα) Ιανουαρίου μαζί με ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αίγυπτο. Αυτό ανακοίνωσε η γερμανική κυβέρνηση. Η Ελλάδα πάλι στην απόξω.

    Αν και προβλέπουμε ότι ο Χαφτάρ θα υποκύψει στο ανηλεές σφυροκόπημα της Ρωσίας όπως ακριβώς έκανε και με την κατάπαυση του πυρός προχθές, ελπίζουμε ότι την ύστατη στιγμή αυτό θα αποφευχθεί και θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στο Αιγαίο μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. «ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝ…»

      Στην …συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, η Τουρκία έχει καταθέσει συντεταγμένες για τη «δική» της ΑΟΖ στον ΟΗΕ, στις 7 Δεκεμβρίου 2019. Όπως θεωρεί η Τουρκία ότι είναι η ΑΟΖ της.
      Σύμφωνα όμως με τον ΟΗΕ, όποιος διαφωνεί με μια κατάθεση ΑΟΖ (εφόσον έχει ενημερωθεί επισήμως για αυτή την κατάθεση), πρέπει να καταθέσει τις δικές του συντεταγμένες στον ΟΗΕ, εντός 40 ημερών.

      Εντός 40 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020.
      Την Παρασκευή έχει 17 Ιανουαρίου. Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης. Εφόσον μάλιστα ενημερώθηκαν από την Τουρκία για την …οριοθέτηση.

      Όλα τα άλλα είναι …μακακίες.
      Μόνο εξαιτίας του Μητσοτάκη μπορεί να χαθεί επίσημα το Αιγαίο…

      1. “Μόνο εξαιτίας του Μητσοτάκη μπορεί να χαθεί επίσημα το Αιγαίο…”. Moνο εξ αιτιας των ζοντοβολων που κατοικουν τον χωρο ελλαδα θα χαθει το αιγαιο. Οι πολιτικοι κανουν αριστη δουλεια για τους εντολοδοχους τους οι οποιοι δεν ειναι καν τα διοποδα που τους ψηφηζουν.

    2. αυτο σημαινει ελληνικη ΨΥΧΗ???? ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΧΩΡΑ απο την υπογραφη ενος ξενου.???θα τρελαθουμε με αυτα που ακουμε.!!!

    3. το εχω γραψει και θα το γραφω συνεχως

      ο ερντογαν ειναι ηγετης που εργαζεται για το καλο της τουτκιας και των μεμετηδων .,.,.,εξοπλιζει την χωρα ,αναβαθμιζει το κρατος του εξοπλιστικα και γενικα δηλωνει βροντερο παρον .,..,

      τα δικα μας μαλακιστηρια το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να σκυβουν κεφαλι στη μερκελ και στον αμερικανο μηπως περισσευει κανενα ψιχουλο ….
      Επισης οι αραπηδες και οι λαθροπιθηκοι ειναι το πρωτο θεμα στην ΕΛΛΑΔΑ του 2020.,..,ΑΙΣΧΟΣ

    4. Αν η Ελλαδα μας, κατεβαζε 10 παρατηρητες και απειλουσε στρατιωτικη παρεμβαση, αλα σουλτάνος, θα συμμετειχε στις συνομιλίες, αδιαμφισβήτητα.

      1. “Αν η Ελλαδα μας”. Το «μας» ειναι υπερβολη και ψεμα.

    5. Στεφανε,καλο βραδυ!Εδω γραφω για να σε παρακινησω να ψαξεις λιγο το μεγα θεμα της οσονουπω ανακηρυξεως της αυτοκεφαλου …Μακεδονικης Εκκλησιας!!!Ο παραιτηθεις Ζαεφ με τον προσωρινο πρωθυπουργο των Σκοπιων επεσκεφθησαν το Βαρθολομαιο κ ζητουν παροχη αυτοκεφαλιας κατα το προτυπο των Ουκρανων εθνικιστων Νεοναζι…κανοντας ετσι εισπηδηση στο κανονικο εδαφος του Πατριαρχειου Σερβιας στο οποιο ανηκει η Εκκλησια των Σκοπιων υπο τον ομολογητη και ελληνιστη/φιλελληνα ιεραρχη,αρχιεπισκοπο Αχριδος κ.Ιωαννη!!!Το ανθελληνικον κ αντορθοδοξον Φαναρι με την εωσφορικη αλαζονεια του παιζει τα ρεστα του διαλυοντας την ανα τον κοσμο Ορθοδοξια…ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ!!!ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

    6. Του βγαζω το καπελο του ερτογαν. Για την πατριδα του, την χωρα του κανει τα παντα. Ουτε για τα νυχια που κοβει δεν ειναι αξιοι «οι φωτοδοτες της υφηλιου» γειτονες του. Μονο για μοριομετρησεις ειναι «οι φωτοδοτες της υφηλιου». Αντε και εις ανωτερα.

      1. και εγώ το ίδιο περιμένουμε μήπως ο χαφταρ μήπως η Γαλλια για σκοπια μήπως η Αρμενια μήπως ο ποντος τελικά τη ήμαστε?

      2. Οχι και τόσο ηττοπάθεια Μαρία και ο Χίτλερ έκανε τα πάντα για τη Γερμανία όμως τότε η ΗΠΑ δεν είχαν ενα Τράμπ. Η τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα μεταξύ Κρήτης και Λιβύης

        1. “Οχι και τόσο ηττοπάθεια Μαρία” θα ελεγα πολυπλοκη πραγματικοτητα στην οποια μονο καταρτησμενα κρατη μπορουν ισως να αντεπεξελθουν. Η ελλαδα δεν εχει καν πολιτες που μπορουν να ψηφησουν πολιτικο (οχι κομματικο) συστημα το οποιο θα στησει λειτουργικο κρατος. Κατα τα αλλα μας φταινε ολοι οι αλλοι εκτος των κατοικων.

    Comments are closed.