ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ!!!! “ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ, ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ” – ΜΕ ΤΑ 50ΕΥΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ Λ@ΘΡΟ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ[

    Κοινοποίηση:
    EuKoR03VEAITVkE

    Οι Έλληνες πεινάνε και οι Λ@ΘΡΟ παίρνουν τα «TΣAMΠA ΛEΦTA» που τους προσφέρουν απλόχερα Κούλης και ο προκάτοχός του.

    Διαφημίζουν τα «TΣAMΠA ΛEΦTA» που παίρνουν στην Ελλάδα παροτρύ̱νοντας τους ομοεθνείς τους να έρθουν στην Ελλάδα. Και γιατί να μην το κάνουν; Μ@λ@κες σαν τους Έλληνες που δεν στέλνουν στο δι@ολο τους πολιτικούς τους;;

    Δείτε το βίντεο εδώ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Πρέπει να είστε Ελληνες… Και ως Ελληνικό ορίζεται το Αληθές το μεγάλο και το ωραίο… Πρέπει να πείτε την αλήθεια για τον “Αλέκο” “ξερετε στο διαδίκτυο” στο κόσμο όσο δεν λέτε την αλήθεια αυτοί βλέπουν το ψευδος σας και σας χτυπάνε…
      Δεύτερον πρέπει να είστε ρεαλιστες… Ζούμε σε έναν κόσμο ζούγκλας δυστυχώς… Δεν κερδίζει δυστυχώς για την ανθρωπότητα ο πιο άξιος αλλά ο πιο αδυστακτος…δεν τους βάζω εγώ τους όρους του παιχνιδιου τους βάζουν οι ισχυροί με την συμπεριφορά τους…και σε ένα τέτοιο κόσμο δεν κερδίζουν στο τέλος τα χρήματα αλλά…. Τα όπλα… Και μαλιστα αυτός που έχει τα πιο ισχυρά όπλα…πρέπει να δείτε το κόσμο ρεαλιστικά και αληθινά… Δηλαδή απλά… Προσπαθησες και προσπαθείς να δολοφονησεις και να με κλεψεις… Άρα θα δεχτείς και εσύ τις συνέπειες όσο και αν νομίζεις ότι είσαι ισχυρός…. Αυτό το παιχνίδι διάλεξες αυτούς τους όρους έβαλες αυτούς θα δεχτείς και εσύ από εδώ και πέρα… Δεν έχεις άλλη επιλογή… Η θα πεθάνεις ή θα πολεμήσεις…εσείς δεν βάζετε τους όρους αυτοί τους βάζουν..

    2. Όλοι αυτοί οι Αλλαχουακμπαρηδες πάνε στα ATM και χασκογέλανε γιατί κάθε μήνα τσιμπάνε το επίδομα τους. Χώρια βέβαια την τζάμπα μάσα φως νερό μέχρι και internet που έχουν. Μόλις τους κοπούν τα τζάμπα λεφτά εκεί να δείτε όμως πως θα κοπεί η πλάκα. Γιατί θα βγουν με τίποτα χατζαρες στο δρόμο και παίρνουν κεφαλάκια στο όνομα του ψευτο-προφητη τους.

    3. Καμαρώστε τα αποτελέσματα των αυτόχειρων και ζόμπι της κάλπης!!…έρχονται και χειρότερα!!…..Συχγαρητήρια!!

    4. Για να τελειώνουμε με τις ασυναρτησίες. Αυτή είναι η Ε.Ε. Τα παράπονά σας, στο Γέρο τον Καραμανλή που με το πρόσχημα ότι ανήκουμε στη Δύση, μας έβαλε στην Ε.Ε. Λες και όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. Προφανώς και θέλουν να φύγουν….

      1. Γιατί να θέλουν να φύγουν απο το Ελλαδισταν??? Μια χαρά παίρνανε και εδώ με τσάμπα σπίτι φως νερό internet και φυσικά επιδόματα!!! Άσε που του αρέσει ο καλός καιρός της Ελλάδας. Αφού είναι από χώρες με θερμό κλίμα και δεν μπορούν τον πολύ βαρύ χειμώνα της βόρειας Ευρώπης. Ασε που αν κλέψουν βιάσουν η σφάξουν οι ποινές στην Μπανανια μας είναι πραγματικά της πλάκας και δεν τους κάνουν σχεδόν τίποτα!!! Οπότε κόψτε όλοι εσείς την παραμυθά ότι θέλουν να φύγουν. Όχι δεν θέλουν να φύγουν γιατί έχουν βρει το καλύτερο Μπουρδελο στον κόσμο και το ξέρουν.

    5. Δεν πα να φωναζετε… Όσο δεν καταλαβαίνετε ότι σας έχουν ανοίξει πόλεμο οι μασωνικες στοες( που δεν τους βλέπετε) και σας δολοφονουν σιγά σιγά (διαιρε και βασιλευε) τόσο θα αργοπεθαινετε…. Είστε για αυτούς…. μονάδες ανοργανωτες που απλά φωνάζουν…. Το έπιασες το νόημα;

    6. Μοστραρει τα χρηματα ο παρεισακτος τεμπελαρος, στα κοροιδα που τον ταιζουν, οπως η Αφγανη στην Σουηδια που θρασυτατα ειπε στους Σουηδους να δουλευουν για να καλοπερνα εκεινη!!!!!! Αυτα ειναι τα χαλια της Ευρωπης!!!!!! Εδω η χρεοκοπημενη Ελλαδα ταιζει ολα τα παρανομα παρασιτα που μαζεψαν οι Ανθελληνες, λαθρολαγνοι της Τσιπροπαρεας και τους διατηρει η ΝΔ!!!!!! Ολοι αυτοι οι…….φιλεσ πλαχνοι να ανοιξουν το δικο τους πουγκι και να ταιζουν ολο αυτο το λεφουσι των λαθρο και οχι απο τον ιδρωτα του Ελληνικου λαου!!!!!!

    7. Κρίμα τι να κάνει και το προσφυγοπουλο έφυγε για να γλυτώσει απο τον πόλεμο που ΔΕΝ έχουν στον Μπαγκλαντές χαχαχα. Κρίμα ούτε έχουν βομβαρδίσει ποτέ το Μπαγκλαντές οι “κακοί” Αμερικανοί για να πούμε ότι φταίνε αυτοί. Ένας μόνο φταίει ο Μαλακας “σοφός” λαός με αυτά που ψηφίζει και κανένας άλλος!!!

    8. Adidas original φανελάκι, Adidas original παπουτσάκι o τύπος. !!! Και μόλις αγόρασε 2 ζευγάρια original adidas ! Τσάμπα χρήμα, πάρε κόσμε !!!

    9. Δυστυχώς με αυτούς τους λαθρομετανάστες, κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα στην ιδιά μας τη χωρα

    10. Το βίντεο βγήκε εσκεμμένα να προκαλέσουν θέλουν, όπως και τα ούζο πάρτυ στην Ικαρία ..ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν δοκιμάζουν αντοχές γιατί έρχονται αλλά που πρέπει να κάνουν οπότε ένα τεστ δεν βλάπτει

    11. Εκατο ακομη Μουσαφηριδες του Τσιπροκουλη μεταφερθηκαν προχθες απο την Χιο στην Αθηνα. Απο οτι φαίνεται ο Προδοτης αν δεν τους κουβαλήσει ολους στην ενδοχώρα δεν θα σταματήσει το Lock Down. Αυτος αλλωστε, μεσω της ΜΚΟ Solidarity Now του Σορος που διευθύντρια ειναι η ξαδερφη Αντιγονη Λυμπερακη, νοικιαζουν τα σπιτια του Παπαδημουλη με το προγραμμα Ηλιος. Μας λενε επισης οτι κλεινουν οι δομες, οχι γιατι τους απελαύνουν, αλλα γιατι τους πανε σε διαμερισματα. Τελικα αυτη η Αγια Οικογενεια μισεί τοσο πολυ την Χωρα ? Τα φραγκα ειναι τοσο πολλα και δεν χορταινουν να οικονομανε ? ……

    12. τι κοινό έχουν οι λαθρομετανάστες με τους δημοκράτες (ραγιάδες)Έλληνες , και οι δύο ζουν με επιδόματα , ο κομουνισμός δεν πέθανε ποτέ σε αυτή την χώρα.

    13. Ανάδειξε το σταφαναρα. Χεστους τους γκει ηθοποιούς. Ριξε το βαρος στη μουσουλμανικη σαπιλα. Φιτσωμα! Φιτσωμα!

    14. ξεκολλήστε ρε παιδία δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να ψηφίζουν Μητσοτάκη Τσίπρα Φώφη γίνεται νοθεία δεν το καταλαβαίνετε

    15. Ο εποικισμός τής Ελλάδας μέ Μουσουλμάνους έχει αποφασισθεί πρό πολλού από τήν Ευρωπαική
      Ενωση,τόν ΟΗΕ καί από τόν ΔΟΜ τόν Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης μέ τήν τήν συναίνεση τής
      πρώην Ελληνικής κυβέρνησης Τσίπρα καί τής σημερινής κυβέρνησης τού γουρλομάτη.
      Ο μεγαλύτερος εγκληματίας τού κόσμου ό Εβραίος Σόρος είναι ό διοργανωτής τού εποικισμού τής πατρίδας μας μέ τήν οργανωσή του στήν Solidarity now στήν οδό Μονή Πετράκη 4 11521 Αθήνα.
      Διευθύντρια τής ΜΚΟ Solidarity Now είναι ή πρώτη εξαδέλφη τού πρωθυπουργού μας ή Αντιγόνη Λυμπεράκη κόρη τού οικονομολόγου Γεωργίου Λυμπεράκη καί τής Αρτεμισίας Μητσοτάκη αδελφή τού συνεργάτη τών Γερμανών τό 1941 Κώστα Μητσοτάκη.Η ΜΚΟ Solidarity Now τής Αντιγόνης Λυμπεράκη αναλαμβάνει τήν φροντίδα καί υποστστήριξη τών ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.
      Γιάννης Λάκων

    16. Και εσύ μακακα Έλληνα που δούλεψες μια ζωή για να πάρεις τα πετσοκομενα και υπερφορολογημενα ψίχουλα που σου δίνουν,κάνοντας σου και χάρη,τα βλέπεις και σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.Αλλα δεν πειράζει.Αυτο είναι το αποτέλεσμα από τους αλήτες που ψηφίζες και ψηφίζεις τόσα χρόνια, κάνοντας και τα ατομικά σου ρουσφετακια.Με τις υγείες σου λοιπόν.Μην παραπονιέσαι.

    17. Αν παίρνουν τα χρήματα μέσω Ε.ε. δεν με σκοτίζει και πολύ.
      Αν όμως τα παίρνουν από δικά μας έσοδα τότε αυτό είναι απάτη και προδοσία.
      Ποιο κράτος από όλους αυτούς μας υποστήριξε όταν μας ήρθαν τα μνημόνια?
      Κανένα κι ούτε πρόκειται.
      Απλά θάρρος χρειάζεται και τόλμη βάλτε μπουρλότο σ όλες τις δομές κι αν κάνουν κι άλλες κάντε το ίδιο.

      1. Τι εννοείς μέσω Ε.Ε αγαπητέ;;Η Ελλάδα που ανήκει;; Στην Ε.Ε δεν ανήκει;;Άρα κ εμείς ως μέλος της Ε.Ε επιβαρυνομαστε τα έξοδα τους.
        Κ το ποιο τρελό είναι γιατί να δίνουμε άσυλο σε όλους αυτούς;;;Συνορεύουμε με αυτούς κ έχουν πόλεμο;Τότε που γινόταν ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία είδατε κανέναν άνθρωπο να έρθει στην Ελλάδα ως πρόσφυγα;Όχι, βέβαια !
        Κ να έρχεται τώρα ολη η Αφρική κ η Ασία στην Ελλάδα ως πρόσφυγες;;Ζούμε μια παράνοια!Τρέμω τι θα μας κάνουν όταν κάποια στιγμή τους κόψει η Ε.Ε τα λεφτά!

    18. Τα παραπονα σας στον τσιπρα που τους εφερε και στον κουλη που δεν τους διωχνει

    19. Συλληψη των επιορκων πολιτικων (και οχι μονο) ανοιχτη δικαιη δικη και εκτελεση στο συνταγμα δια απαγχονισμου.

    20. Η άλλη έστειλε μέχρι και επιστολή στον πρωθυπουργό για την κάθε μορφή κακοποίησης που συμβαίνει στον χώρο τους και κλείνουμε τα μάτια σε αυτήν την κακοποίηση που δεχεται ο Έλληνας φορολογούμενος από κάθε τεμπέλη εισαγόμενο γιατί κακοποίηση είναι να σε ειρωνευεται κουνωντας σου προκλητικά τα 50ευρα που εισπράττει όταν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και Ναι το ότι σε άλλη βορεια χώρα κάποια άλλη της ίδιας κατηγορίας με αυτόν τον τύπο ειρωνεύεται τους ντόπιους λέγοντας τους …συνεχίστε να δουλεύετε για να λαμβάνω εγώ τα επιδόματα μου είναι μια μορφή βίας και κακοποίησης προς όλους εμας

    21. Αυτή την ώρα Έλληνες άστεγοι παγώνουν μέσα στο κρύο. Την ίδια ώρα λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες, μέσα σε σπίτια δωρεάν παίρνουν επιδόματα δεν δουλεύουν και περνάνε ζωαρα κοροιδευοντας και χλευαζοντας τους άστεγους. Πολλά τα φράγκα. Η Ντόρα έχει μάθει τα κόλπα στην Αλεξία, τρελα λεφτά βγάζει το μητσοτακεικο από το πρόγραμμα ήλιος και από τις μκο. Και τα συριζοπουλα τρίβουν τα χέρια τους φυσικά, χωμένοι για τα καλά μέσα στις μκο και οι διαφορές παπαδημουληδες να αγοράζουν δέκα δεκα τα ακίνητα να τα νοικιάζουν στους λαθρομετανάστες. Αδιαφορούν πλήρως για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Για τον πολιτικό Ελλάδα και Έλληνες σημαίνει τρόπος πλουτισμου. Ρε μ@λακες, Έλληνες άστεγοι αυτή την στιγμή μέσα σε χαρτοκουτες στην ομόνοια και στην πλ. Κολοκοτρώνη παγώνουν και σεις, μ@υνοπανα πολιτικοί, δίνετε τα λεφτά μας στους λαθρομετανάστες? Α ρε κοπριες. Σήμερα σύνταγμα, δεν πάει άλλο. Δεν αντέχεται η κατάσταση πλέον.

    22. ……oi aσιατες πολιτικοι της ελλαδος σε συνεργασια με τους ασιατες εβραιους μεταφερουν ολους τους ασιατες αδελφους των ΕΔΩ. Τελικα ολα τα ΔΙΠΟΔΑ της ασιας εδω τα φερνουν οι ””α γαμιμενοι ”” συγγνωμην ””αγαπιμενοι ”’ ορθογραφημενα [!] πολιτικοι μας[χαχαχαχαχα] κουραδιτσες -διποδα κομουνια αριστερα-δεξια ασιατες προς πληρη καταστροφη μας…..

    23. Καλα κανουν. Εσυ φταις μαλακα Ελληνα που κοιτας τον κωλο σου καλα να παθεις

    24. Το Μουνι που σε πεταγε προδοτη Μητσοτακη εσενα και και την σαβουρα τη αδερφη σου ο Ελληνας πειναει και αυτοι καλοπερνανε.Νυχτα θα φυγεις τσιρακι της Μερκελ κολλητε του Χριστοφορακου.

    25. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ!!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!! ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ!!!! ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ!!! ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ…ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΟΔΕΥΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ!!!!

    26. Θα έθετε κανείς ερώτημα σε ένα σκύλο “Γιατί έχεις τσιμπούρια πάνω σου, αφού σου πίνουν το αίμα;”.Ασφαλώς όχι, διότι η φύση έχει δώσει την ικατότητα στο παράσιτο να επιβιβάζεται στον ξενιστή του, ταυτόχρονα, δεν έχει εφοδιάσει το θηλαστικό με την ικανότητα να αποβάλλει το παράσιτο. Προσπαθεί, ανεπιτυχώς, με το ξύσιμο και περιμένει κάποιον άλλον για να του παράσχει αυτήν την υπηρεσία. Η απάντηση λοιπόν, είναι είτε ότι είμαστε ανίκανοι και περιμένουμε ένα ανώτερο είδος να μας αφαιρέσει τα παράσιτα είτε είμαστε εμείς ανώτερο είδος και θα τα αφαιρέσουμε μόνοι μας.

    27. Τελικά δεν έχει πάτο το πηγάδι. Ο Έλληνας ανέχεται το διπλό φίμωτρο ( διπλή μάσκα) που θα μας επιβάλουν από την επόμενη εβδομάδα, έχει χάσει την ελευθερία του, το δικαίωμα στην εργασια, τα ανθρώπινα δικαιώματα του και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια του και οι λαθροεισβολεις καλοπερνανε στη γη της επαγγελίας. Ως πότε θα ανεχόμαστε τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων από τους σαδιστες,τυράννους, απανθρωπους, γενοκτονους που μας κυβερνούν;

      1. Δεν είναι αυτό που λες οι Έλληνες αλλα η χώρα που είναι η πιο βρώμικη του κόσμου! Μια χώρα ‘σκια’ (σκιά γιατί απλά δεν υπάρχει) που ξεπλένει βρώμικο χρήμα.

    Comments are closed.