ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ – ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

    Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος Πακιστανός πρόλαβε να βγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ… παράνομων μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στα Σκόπια.

    Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του Πακιστανού φονιά, κινήθηκε άμεσα, έκανε διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ενα γκρούπ παράνομων μεταναστών.

    Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε κάρτα sim καθώς το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

     Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

    «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος στο Twitter.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Απορία. Ποιές θα είναι οι συνέπειες για τον πατέρα της κοπέλας που την είχε ανήλικη απο 16 χρόνων να “κοιμάται” με τον πάκι και του είχε δώσει μέχρι και το κλειδί του σπιτιού να μπαινοβγαίνει;;;

    2. Οι πακιστανοί είναι καλοί άνθρωποι
      Λοιαζονται στην ομόνοια είπε η κυρά
      Τασία.

    3. Δε θα σχολιάσω το κυρίως θέμα αλλά την προδοτικη στάση των ανθελληνικων site που αντί να γραψιυν οτι είχε διαφυγει στα Σόπια, αναγράφουν οτι ο πακιστανος είχε διαφυγει στη βόρεια Μακεδονία!! Ποια βόρεια Μακεδονία ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ???

    4. Που είναι οι μιτούδες οεεεοοο ,που είναι οι οπαδοί του ουράνιου τόξου οεεεεεοοο,που είναι ο Καπουτζίδης οεοοοο . Τσιμουδιά κάνεις , άκρα του τάφου σιωπή , κανένα σχόλιο, σε κανένα τσοντοκάναλο !!!!! Αλλά που είναι και οι πατριώτες οέοοο που είναι οι υγιείς οικογένειες οεοοοο να βγουν να πουν να μιλήσουν !!!! Δυστυχώς η πατρίδα κοιμάται !!!!!!

    5. TI;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
      Ο ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΑΣ;

    6. Συγχαρητηρια στην Αστυνομια της γειτονικης χωρας.

    7. Οι μιτουδες που είναι? Δίνουν λωκο σε κάνα πακιστανο? Αφαντες οι πατσαβουρες σήμερα, ούτε ανακοίνωση.

      1. Φίλε είσαι λευκός,Χριστιανός και φυσιολογικός;
        Την ΠΑΤΗΣΕΣ…………………

    8. Κρεμαστε το στο Συνταγμα το λαθροκοπροσκυλο!!!!!! Η ισοβια ποινη της Ελληνικης Μπανανιας ειναι για γελια!!!!!!! Φροντισαν ολοι αυτοι οι Νεοταξιτες να μετατρεψουν τις ποινες σε χαδια με αποτελεσμα οι εγκληματιες να εχουν αποθρασυνθει!!!!!!! Ακου ισοβια 18 χρονια μονο και στα εξης 10 εξω ελευθερος!!!!!!! Στα τσακιδια αθλιοι εσεις και οι ψευτονομοι σας!!!!!!!!

    9. ” Οι επενδυτές – οι αλληλέγγυοι – και η ενσωμάτωση” ,

      έτσι όπως έχει “σχεδιάσει” το παγκόσμιο ερπ.

    10. Οπότε εάν ευχηθείς το μαρτυρικό θάνατο αυτής της μαϊμους, χαρακτηρίζεσαι “ΝΕΟΝΑΖΙ” να υποθέσω…

      1. ΦΥΣΙΚΑ!!! ΨΑΧΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΣ…

    11. Θα πληρωσει κατι παραπανω στο γνωστο ποινικολογο και θα τον αθωωσει…και να καταδικαστει σε 5-6 χρονια θα ειναι εξω να κανει τα ιδια.Επαναφορα θανατικης ποινης ΧΘΕΣ!!!!

    12. Και πως τον ταυτοποιησες ρε Ελλας αφου ολοι αυτοι δηλωνουν οτι θελουν μπορουν να ειναι 22,17,30 χρονων ταυτόχρονα αλλον θα φερουν για να καλμαρει η κοινωνία…
      Αυτος ο δολοφονος κυκλοφορεί ελευθερος!!!

    13. Τώρα θα φάει ένα μήνα φυλακή να στρώση …να δούμε θα το ξανακάνη..

    14. Καλα στα σκοπια… Μας έπεισες και πιο παλια ο αλλος σε καραντινα ειχε συλληφθεί στην Βουλγαρία..
      Τριχες ο βρωμιαρης ειναι εδω Αθήνα και θα κυκλοφορεί ανενόχλητος..

    15. Ο/Η Αστυνομια εισαστε εσεις ρε; γιατί σας πληρώνουμε ρε; λέει:

      Σας ξεφτιλίσει παλι η Σκοπιανή αστυνομια , σας γλεντανε οι πακιδες που σας ελεγαν ψεματα ότι δήθεν είναι στα βόρεια προάστια και ότι ετοιμάζετε να παραδωθει.
      Ξήλωμα ολοι θελετε και αντικατάσταση με Ελληνες πατριωτες σε όλα τα σώματα ασφαλείας και στρατου.

    16. Χαλαρώστε,σε κανα χρόνο έξω θα ναι,όλο και κάποιος δικαστικός θα τον προσλάβει για επιβήτορα δίνοντάς του λίγη κόκα και χαρτζηλίκι

    17. Έρχονται βιάζουν σφάζουν και την κοπανάνε ανενόχλητοι

    18. Μια χαρά διαπέρασε όλες τις δημόσιες αρχές ένστολους και μη σύνορα κλπ.
      Να προσληφθεί για παραδειγματισμό στο δημόσιο και να πατάει το pin παρέα με τους άλλους κηφήνες του δημοσίου.

    19. Με αλλά λόγια μπαίνουν και βγαίνουν από την Ελλάδα όποτε θέλουν; Μπήκε παράνομα και έφυγε στα Σκοπιά πάλι παράνομα. Τελικά τα σύνορα μας είναι σουρωτήρι. Βάλτε τον φυλακή και μολις εκτίσει την ποινή του, που δεν θα είναι και μεγάλη σίγουρα, στείλτε τον στην πατρίδα του. Αν ξανάρθει να ξέρει πως θα εκτελεστεί. Το ίδιο να ισχύει για ολους όσους εγκληματούν. Δεν φθάνει που τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους περιθαλπτουμε, από το υστέρημα μας, (κι αυτά περί χρημάτων από ΕΕ κλπ είναι μπουρδες,) μας σκοτώνουν κι από πάνω. Τελικά οι Έλληνες ειμαστε υπό διωγμό μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Σε λίγο θα φοβόμαστε να λέμε πως ειμαστε Έλληνες, όπως γινόταν άλλες εποχές. Μόνο που τώρα θα γινεται αυτό μέσα στην Ελλάδα.

    20. Ο δολοφόνος έφυγε από τη χώρα και τους σώσανε οι σκοπιανοί που τον πιάσανε ως παράνομο μετανάστη! Το κράτος του πρώην κνίτη θεοδωρικάκου δεν έπιασε τον δολοφόνο αλλά το ίδιο κράτος έβαλε χειροπέδες σε 38 υγειονομικούς σε αναστολή επειδή πήγαν έξω από το σπίτι του κούλη που σύστηνε το γρήγορο εμβόλιο! Και δεν άκουσαν και τον πλεύρη που ξέχασε τι έλεγε παλιά για τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα! Βέβαια για τον πακιστανό δράστη δεν λένε κουβέντα και λένε για πατριαρχία! Η πατριαρχία στην ελλάδα φταίει στους γαλάζιους συριζαίους που θέλουν μέχρι και γάμο λοατκι και γλείφουν εκεί που φτύνανε!

    21. Ο νόμος της φυλακής θα είναι αμείλικτος.
      Κάτι τέτοιοι νέοι στην φυλακή περνάνε καλά !
      Και μετά ας τον πνίξουν να μην μας χαλάει το οξυγόνο το σκουπίδι !

    22. Αν ήμουν ο πατέρας θα τον εκτελούσα πριν την δίκη.

    23. Αν δεν τον δω με χειροπέδες και να φαίνεται η φάτσα του δεν πιστεύω τίποτα

    24. ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ονομαζονταιι…οχι λαθρομεταναστες

    25. Για να καταλάβω οσο στην ΕΛ ΑΣ περίμεναν να παραδοθεί και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ αυτος φυγαδευτικε στα Σκοπια;
      Και τον πιασανε οι Σκοπιανοί αστυνομικοι; οι Σκοπιανοί ρε μ@λ@κα;;;;😂
      Δεν περιγράφω άλλο…

    26. Οσο περίμεναν οι ήρωες της ΕΛ. ΑΣ. να παραδοθεί η Αστυνομια των Σκοπίων τον εντοπισε και τον έπιασε, μπράβο συγχαρητήρια αχρηστοι , μονο να δέρνετε Ελληνες ξέρετε τομάρια.

      1. Έχουν μεγάλη εμπειρία στό νά δέρνουν, από τήν εποχή τού ’67…

        1. και εσυ εμπειρια να στελνεις παιδια στις κομμουνιστικες χωρες το ’43

        2. Εφαγες εσυ ξυλο από την αστυνομία το 67;
          Το 67 υπήρχε νομος και τάξη ,τραβα τωρα να πληρώσεις το ρεύμα, την βενζίνα,τους φόρους και το ενφια εξυπνάκια.
          Και αν τολμάς αφησε την πόρτα σου ανοιχτή, θα μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες και θα σε κάνουν κοψίδια.

    27. Κ φυσικά όπως κάθε καλός κνιτής ο θεοδορικακος ούτε καν αναφέρει ή υπενθυμίζει την πακιστανική καταγωγή του φονια..Προσεκτικη προς τον λαθροπηθικα ανακοίνωση….

    28. Φέρτε και άλλους τέτοιους μην χάσουμε την ράτσα

    29. ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΜΟΥΝΙ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ?ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΔΗ…..ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ

    30. ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      1. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Σ Υ Μ Π Ρ Ω Τ Ε Υ Ο Υ Σ Α;;; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

    31. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

    32. Αυτό το σκουπιδι γιατί αναπνεει ακομα;

    33. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    34. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ, ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ…
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ”ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.

    35. ΒΡΕ, ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ…
      ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΑΛΙ Η ”ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”…

    36. μπράβο, αμέσως να του δωθεί ελληνική υπηκοότητα αν δεν έχει, και να του καταβληθεί επίδομα αν δεν παίρνει ,και αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστη αυτές τις μέρες! Άμεσα να αφαιρεθεί ελεύθερος.

    37. Να εφαρμοστη ο νομος της σαρια για αυτον….ανασκολπισμος …

    Comments are closed.