(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    ekav870

    Τροχαίο με ένα σχολικό λεωφορείο που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δέκα τραυματισμένα παιδιά.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, 10 παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά, τα πέντε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

    Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης. Το σχολικό χτυπήθηκε στην πίσω πλευρά του από το ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ και μέσα σε αυτό επέβαιναν μία μάνα με το παιδί της. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μητέρα με το παιδί που επέβαιναν στο τζιπ δεν έχουν τραυματιστεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πέντε παιδιά είναι πιο σοβαρά, χωρίς όμως να διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ελα….η μαμα η ξανθια καπου χαζεψε και εγινε η μ@λ@κι@.
      Απλα τα πραματα.
      Οταν οδηγαμε το μυαλο μας πρεπει να ειναι συγκεντρωμενο 100% στο δρομο και να μη μας αποσπα τιποτα και για κανεναν λογο τη προσοχη.Ουτε γκρινιες θελει ο οδηγος ουτε μπουρου-μπουρου με τη γυναικα κλπ.
      Εγω ειχα ενα θειο που καπνιζε συνεχεια στο αυτοκινητο,και μια μερα του πεφτει το τσιγαρο στο πατακι,κανει να το πιασει και βγηκε εκτος δρομου.
      Επισης μια ξαδελφη το καλοκαιρι οδηγουσε και μπηκε στη καμπινα μια μελισα και η βλαμενη τσιριζε και κουνουσε το ενα χερι πανω κατω σαν ΑΜΕΑ.Ημουν και εγω μεσα της εχωσα ενα βρισιμο λεγοντας της πως κανεις ετσι μωρη βλαμενη,συγκεντρωσου στο δρομο,θα μας σκοτωσεις ολους,για ενα μαμουνι που λενε και οι Αθηναιοι.
      Ειχε χασει εντελος τη προσοχη της.

    2. τι σχεση εχει το ενα με το αλλο το σχολικο εφτεγε?….αφου σου λεει οτι το τζιπ παραβιασε το στοπ…για φαντασου να πεση ενα τζιπ πανω σε ενα σχολικο? δε σο λεω εγω με πολλα…με 50 να πουμε…δε θα γινει ατυχημα….

    3. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ…ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ…ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ…ΝΑ ΤΑ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

    Comments are closed.