ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΤΗΝ «ΣΚΟΤΩΣΑΝ» ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ! ΝΕΚΡΗ Η 29ΧΡΟΝΗ ΛΕΧΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Η 29χρονη λεχώνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Είχε υποστεί αλλεργικό σοκ, λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του παιδιού της από ένα μεγάλο ιατρικό λάθος. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο, με τους στενούς συγγενείς της, να καταρρέουν. Η 29χρονη είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, που καλείται να μεγαλώσει ορφανό.

    Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα η 29χρονη λεχώνα, που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ, όταν μετά τον τοκετό στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, της χορηγήθηκε αντιβίωση, στην οποία ήταν αλλεργική.

    Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί αλλεργικό σοκ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να χάσει τη ζωή της. Η άτυχη κοπέλα είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Νοεμβρίου και όλες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς δεν άντεξε και τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.
    Το χρονικό της τραγωδίας
    Μέσα σε δέκα λεπτά, από τη στιγμή που της χορηγήθηκε το αντιβιοτικό, η γυναίκα έπαθε ανακοπή. Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν ωστόσο ερωτήματα προκάλεσε από την πρώτη στιγμή, το γεγονός πως ενώ η γυναίκα είχε ενημερώσει για την αλλεργία της σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό και αυτή είχε καταγραφεί στον φάκελό της, της χορηγήθηκε άλλο φάρμακο αλλά της ίδιας «οικογένειας».

    Την ίδια ώρα το μωρό της 29χρονης γυναίκας που είναι υγιέστατο βρίσκεται στο σπίτι του ζευγαριού. Δυστυχώς θα μεγαλώσει ορφανό μετά το τραγικό λάθος που έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
    Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, η νεαρή κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

    Πληροφορίες: odelalis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης είναι γνωστό σε όλους τι είναι. Όποιος δεν διαθέτει χρήματα για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, ή δεν ονομάζεται Κωνσταντίνος Κουκοδήμος του Γεωργίου, Στυλιανή Μακρίδου Κουκοδήμου, δεν θα δικαιούται και δεν θα λαμβάνει ίσης μεταχείρισης και αξίας υπηρεσιών. Θα περιμένει αόριστα στη σειρά να λάβει από τη γραμματεία έγραφα, αποτελέσματα εξετάσεων, και άλλα. επειδή η ορισθείσα διαταγή του διευθυντή νοσοκομείου Κατερίνης που δηλώνεται δημόσια με μάρτυρες όλους τους αναμένοντες είναι «το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης εξυπηρετείται πρώτο και όταν θέλει για ιδιωτικά του θέματα και σε όλες τις ώρες επισκέψεων του κοινού». παρακάμπτοντας και μπαίνοντας εμπρός στη σειρά από τους αναμένοντες ανθρώπους. Και υπηρεσιακά θέματα να ήταν δεν δικαιούται γιατί δεν έχει παραπάνω δικαιώματα από κανέναν. Όσο για κλείσιμο ραντεβού από το τηλέφωνο, ας το ξεχάσετε, επίσης πολύ γνωστό ότι δεν θα το σηκώσει κανείς. Θα πρέπει να κάνεις έξοδα και να σπαταλήσεις χρόνο με επίσκεψη αυτοπροσώπως εκεί για να κλείσεις ραντεβού.

      1. Γιατί το ΓΝΚ ζει στο μεσαίωνα και η Κατερίνη δεν διαθέτει τίμιους βουλευτές αξίας αλλά διάφορους κωμικοτραγικούς που πληρώνουν σε εφημερίδες της Κατερίνης γελοία ολοσέλιδα κολάζ με την “ασώματος κεφαλή ιατρού” να αναδύεται από το Νοσοκομείο Κατερίνης, και έχουν σωματοφύλακα έναν χρώματος μαύρο βαψομαλλιά αποτυχημένο εκπαιδευτικό πολεμικών τεχνών με εμφανίσεις «γλάστρας» σε ομιλία στη Εκάβη Κατερίνης. Είναι ένας που είπε στη Δίον TV τηλεοπτική εκπομπή «Διον Επί Τύπου» 16:20, 24-12-2008 ως καλεσμένος: «Πρέπει να συνέλθουμε» αλλά ακόμη τίποτε… «Νέα παιδιά δεν μπορούμε να τα διαψεύσουμε τα όνειρα τους δεν καλύπτονται με δακρυγόνα» ειδικά άμα οι πατεράδες τους πληρώνουν την ιδιωτική Α, Β, Γ/θμια εκπαίδευση και ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, «Πρέπει να γίνονται διόδια αλλά και να υπάρχει και παράπλευρος δρόμος χωρίς διόδια» προς/από Κατερίνη για να περάσει ποιος άμα υπάρχει δίπλα δρόμος χωρίς διόδια; «Μας έστειλε ο λαός της Πιερίας να υπερασπιστούμε τα δίκαια του και τη τσέπη του» και τους καταεξευτέλισες και πρόκοψε, έχω δει και ένα φιλμ «το δίλημμα του γιατρού».

        Πρώην Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στη «Διον Επί Τύπου» 16:20, 18-12-2008 είπε «κάποιοι προηγούμενοι δήμαρχοι έκαναν τη πόλη κουρελού», «πολιτικά καταδικάστηκε η παράταξη με τις αλχημείες», «σε αυτή την πόλη όλοι είμαστε ίσιοι» και το αυτογνωσίας «βλέπουμε την νεολαία που δεν μάθαμε να ακούμε» μόνο την βλέπετε ακόμα ; «οι νέοι δικαιούνται περισσότερα γιατί σε αυτούς ανήκει το μέλλον για αυτούς σχεδιάζουμε».

    2. Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν γεμίσει με γίδια που μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι, δηλαδή στους Έλληνες που δεν έχουν τα φράγκα να πάνε στα ιδιωτικά. Από το μνημόνιο κι ένθεν η κατάσταση είναι τελείως δραματική. Αριστεροί γιατροί της κακιάς ώρας, νοσηλευτές που τα έχουν φτύσει από την κούραση, παιδιά σχολών από πανεπιστήμια μέχρι ιδιωτικά ΙΕΚ που κάνουν πρακτική και βοηθούν τζάμπα στη νοσηλεία. Βρώμα, σεντόνια που τα αλλάζουν όταν ζέχνουν κι άλλα χειρότερα. Η Ελλάδα της ΕΕ έχει δημόσια υγεία που θυμίζει Αλβανία του ’90. Όποιος είναι τυχερός και πέσει στους λίγους γιατρούς της προκοπής που τιμούν την επιστήμη τους, έχει πιάσει το τζάκποτ.

    3. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΗ Η ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΗ ΛΕΧΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ…ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΡΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑΔΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000 ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ)!

    4. αφηστε κυριοι δικαστες ολοι… θα κρινουν αλλοι τι εχει συμβει, ανθρωποι που οταν ολοι εμεις ψωλαρμενιζαμε ΑΥΤΟΙ ελιωναν στο διαβασμα, γιανα μπορουν να γιατρευουν κατι τεμπεχλαναδες σαν ολους μας, και να δικαζουν καποιοι αλλοι, εμεις ας περιοριστουμε στο μικροπτυχιακι μας που με πολυ ΛΙΓΟ κοπο αποκτήσαμε… κανοντας διδακτορικο στην γαμικη…

    5. Τοσο κρίμα. Μικρή κοπελίτσα δεν θα χαρεί ποτε το μωρο της. Κρίμα γι αυτην, για το μωρο της και για τους δύστυχους γονεις της. Καλο της ταξίδι.

    6. αυτο το νοσοκομειο της κατερινης ειναι ακαταληλο.τα φακελακια ασταματητα.οι γιατροι τρομοκρατες.παιζουν με την υγεια ασθενων.καντε κατι επιτελους ο κοσμος υποφερει.καντε ερευνες και θα το καταλαβετε…..

    7. Κρίμα για την κοπέλα και για τα τρομερά ιατρικά λάθη που γίνονται. Τα λόγια είναι περιττά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και κουράγιο για το Γολγοθά που καλούνται να τραβήξουν.

    8. Κρίμα…υπηρχε ελπίδα… Τώρα δεν υπάρχουν λογια… Δυστυχώς θα κουκουλωθει ΚΑΙ αυτο όπως πολλά άλλα κ θα βγουν όλοι λάδι σε μια κατάσαπια χώρα που έχει βρει τον Θεό της στο χρήμα! Κουράγιο στην οικογένεια!

    9. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ειναι …πουτανακια φυγετε απο τη χωρα αυτη. Σκωτωενετε κλεβετε εκβιαζετε, ολα τα κανει η γυφτοφαρα σας.

      πηγαινετε και για “γιατροι” και “νοσοκομοι” και “διευθυντες” στο εξωτερικο.

      Εχουν χωρο στις φυλακες
      Η εμεις η εσεις._

    10. Αγαπητή Βάσω σού λέει ότι είχε καταγραφεί στο φάκελο τής ότι ήταν αλλεργική στο συγκεκριμένο φάρμακο και τής δώσανε άλλο τής ίδιας οικογένειας φαρμάκου.τι δεν κατάλαβενεις εσύ;

    11. Ασχετοι γιατροι,μονο τα φακελακια σκεφτονται.

    12. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και ευχή όλων μας να έχουν δύναμη στην οικογένεια που άφησε για να μεγαλώσουν το παιδάκι της. Αυτά τα λάθη έχουν πολλές αφορμές. Την κούραση από τον εξαντλητικό εργασιακό ρυθμό, την υποστελέχωση των νοσοκομείων, την (δυστυχώς) πολλές φορές αντιμετώπιση ως τσέπη και πελάτη του ασθενούς. Η Ελλάδα είναι σε πλήρη κατάρευση, όποια πλευρά και να δει κανείς υπολειτουργεί και είναι σάπια. Από τη μεταπολίτευση και μετά, υποβαθμίζεται η χώρα έως πλήρους απαξίωσης, όσο τα τελευταία χρόνια γεμίζει λαθρομετανάστες που ζουν εις βάρος ων γηγενών. Σε καμία χώρα δεν έχουν τόσα προνόμια οι έποικοι όταν λείπουν τα βασικά για τη διαβίωση και πλέον επιβίωση από τους γηγενείς. Νομίζω το σχόλιο δεν είναι υβριστικό και ελπίζω να δημοσιευθεί. Ευχαριστώ.

    13. Αν η αλλεργία δεν ήταν γνωστή, τότε δεν φταίνε οι γιατροι. Και αυτο πρεπει να αποδειχθει στα δικαστηρια. Ειναι συκοφαντικο το άρθρο σας

      1. Ελπίζω διάνοιά μου εσύ, να μην ψηφίζεις. Το άρθρο λέει ξεκάθαρα ότι είχε καταγραφεί η αλλεργία σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό και της έδωσαν άλλο (άλλη μάρκα προφανώς) με ίδια δραστική ουσία και εξού και η αλλεργική αντίδραση. Άντε με τον/την κάθε τρόμπα με αντίληψη αμοιβάδας που έχουν και άποψη.

      2. ξερεις να διαβαζεις η οχι?μαλλον οχι.μη γραφετε σχολια αν δεν κατανοειται αυτο που διαβαζετε

      3. Βεβαίως και ψηφίζεις εσύ έτσι; Και έχεις και άποψη επί παντός επιστητού,τα λέω καλά; Καμία ελπίδα αυτή η χώρα με τέτοια τσακάλια αρθρογραφεί……….Και να μην το έγραφες στο άρθρο……..

      4. #ΒΑΣΩ
        Βασούλα υπάλληλος στο νοσοκομείο είσαι;; Διορισμένη του πολάκη μήπως;;

      5. Και εσυ αλλεργική εισαι και βλάπτεις σοβαρά την νοημοσυνη μας την ευαισθησια μας και τα νευρα μας.

    14. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, Ή ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΣΚΩΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

    Comments are closed.