ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΝΟΣΕΤ – “ΚΟΠΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ – ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

    Κοινοποίηση:
    bogdanos_emfietzoglou

    «Κόπηκε» το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου- Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

    Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.

    Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

    Την ίδια ώρα υπό εξέταση βρίσκεται το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου (Τάσου) Κανελλόπουλου έχει ήδη καταθέσει το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας και το όνομά του είχε εμπλακεί στις μεθοδεύσεις προκειμένου ο Ηλίας Κασιδιάρης να κατέλθει στις εκλογές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    72 Σχόλια

    1. Αν υπηρχε κρατος δικαιου, οι πρωτοι που θα ειχαν κοπει ειναι οι πασης φυσεως εαομοβουλγαροι αριστεροναζηδες. Βεβαια, ο Εμφιετζογλου ειδικα, το Μάιο του 2022 ετρεχε πισω απο τον κωλο του ανθρωποφαγου Μπουρλα οταν τον βραβευαν, οποτε καλως κοπηκε. Ενα σιχαμα λιγοτερο, το οποιο περηφανευοταν για τα φραγκα του και η εταιρεια του τα τιναξε. Ξερναω με Εμφιετζογλου, Καρατζαφλομπα, Μπογδανο και βουλη. Ενα Γιωργη θελουμε να μας σωσει οπως με την Εθνοσωτηριο Επανασταση του 1967.

    2. Στης Ελλαδος το κορφο ως πότε θα φωλιαζουν ηγετες προδοτες? Ολοι οι Ελληνες απανταχου ψηφιζουμε Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ. μεχρι να καταρρευσει το Εθνοπροδοτικο πολιτικο συστημα

    3. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ κιναλ anal για πολλά γκομενάκια να τα ρίχνουμε ξύλο και μπινελικι.

    4. Τσιπροκουλια ειστε ιδια καθικια… απ το ιδιο βαρελι με σκατα!

    5. ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ [ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ] ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…… …….ΧΑΧΑΝΗΤΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΣΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ.

    6. @Αποκρουστικη φιγούρα κακώς μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο που είναι σε καροτσάκι. Το μυαλό μετράει. Ο άνθρωπος δεν είναι κακασχημος. Απλά είναι μεγάλης ηλικιας. Ντροπή!. Υπάρχει και Θεός!

    7. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν εντάξει και νόμιμος. Τώρα ο ίδιος με το ίδιο κόμμα κόβεται. Και όταν λέω για σύστημα Μητσοτάκη κάποιοι βρίζουν και νομίζουν ότι έτσι θα φυσηξουν και θα πέσει. Βρε ο γέρος είχε τον Ανδρέα και τόν Κουρή απέναντι του και τον γκρέμισαν αλλιώς με βρισιές, κραυγές, και κατάρες δεν πέφτει κανείς απ’το κολοσογο.

    8. Για τον ήλιο της Βεργίνας τους έπιασε ο πόνος, εδώ πρόδωσαν ολόκληρη Μακεδονία. Αυτοί είναι ικανοί να δώσουν τη Μύκονο και μετά να στήσουν άγαλμα του Γαλάτη και του πελεκάνου στο Σύνταγμα. Άρρωστοι τύποι. Αλίμονο αν δεν ξεκουμπιστουν.

    9. Ψηφίζουμε μαζικά σύριζα να φύγει ο γουρλοματης. Στις 2ες εκλογές βλεπουμε

      1. Είναι σίγουρα πιο φιλέλληνας από τον τσίπρα σου! Ο πατριωτικός χώρος ψηφίζει Ηλία και αν τον αποκλείσουν οι προδότες, όποιον μας πει ο Ηλίας. Ο τσίπρας σου έφερε και ο ίδιος νόμο να αποκλείσει τον Ηλία, οπότε ψήφο γιοκ. Σε βλέπω συγκυβέρνηση με Μητσοτάκη για νέες πρέσπες, νέα μνημόνια, νέους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που εσείς ψηφίσατε, νέα funds, και νέο ξεπούλημα Οσέ που εσείς τον πουλήσστε το 2017 αλλά τα πιάσατε παρέα με τους νδούληδες!

      2. Ναι τρολάκι του Σύριζα, θα ψηφίσουμε μαζικά Σύριζα, λες και ξεχάσαμε τι τραβήξαμε και με αυτά τα καθάρματα, ψηφίζουμε μαζικά Ηλία να ξεβρωμίσουμε από όλους αυτούς

        1. Όπως τα είπες. Τα τρολάκια του πινόκιο τσίπρα, πρώην καταληψία με τα παιδιά στο ιδιωτικό!!! νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε τα χημικά που ρίξανε σε γυναικόπαιδα στο Σύνταγμα για να πουλήσουν την Μακεδονία στον Ζάεφ. Και το μνημόνιο που υπέγραψε και έκανε το ΟΧΙ ναι το δειλό ανθρωπάκι, που νοιάζεται για τους αλλοδαπούς και όχι για τους Έλληνες, αυτός που ως γνήσιος αριστερός έκανε διακοπές στο κότερο! Ηλία και πάλι Ηλία και μόνο Ηλία.

      3. στις δευτερες εκλογες ελαχιστα απο τα τωρινα μικροκομματα θα ξανακατεβουν

    10. Εδώ έχουν καταπατήσει πλήρος τα πάντα και όλα. Και γιατί δηλαδή ΔΕΝ κόβουν κανένα κόμμα της αριστεράς, αλλά μόνο κόμματα του πατριωτικού χώρου; Απο τη μια τους ενοχλεί το εθνικό κόμμα Έλληνες για την πατρίδα ( λόγο Κασιδιάρη φυσικά ), απο την άλλη τους ενοχλεί η πατριωτική ένωση λόγο του ήλιου της Βεργίνας, δεν υπάρχει πλέον άρειος πάγος, υπάρχει μόνο η νέα δικτακτρορία. Και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Όταν πανηγύριζαν κάποιοι για τα νομοσχέδια της ΝΔ, δεν καταλάβαιναν ότι αυτά έχουν σαν μόνο σκοπό την διάλυση του πατριωτικού χώρου για να μην κοπούν ποσοστά της ΝΔ??? Φυσικά και το εθνικό κόμμα Έλληνες για την πατρίδα θα κοπεί και το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου. Και τότε να δούμε τι θα λέμε. Γιατί όταν γελάμε είναι καλά, στο τέλος όμως ο λαός είμαστε οι χαμένοι.

      1. Εθνικά σύμβολα απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται ως λογότυπα σε ψηφοδέλτια κομμάτων. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό. Πολλά χρόνια ισχύει αυτός ο νόμος.

        1. Το κλεπτοκρατικό ανθελληνικό τόξο θέλει Εθνικά σύμβολα να μην χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα ενώ ο Σκοπιανός μπορεί να τα χρησιμοποιεί! Ρε ανθέλληνες του κλεπτοκρατικού τόξου, ήρθε ο Σκοπιανός και έκανε έκθεση στη Θεσσαλονίκη ως Μακεδονία με τον ήλιο της Βεργίνας και ασχολείστε που Έλληνες χρησιμοποιούν τον ήλιο της Βεργίνας μέσα στην Ελλάδα! Που υποτίθεται έχουν αποδεχθεί οι Σκοπιανοί ότι το σύμβολο είναι δικό μας! Εμετός με την υποκρισία σας και τον ραγιαδισμό σας. Ηλίας για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    11. να προτείνει ο Λιάκος στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΝΔ. Έτσι μόνο θα απαγορευτεί το κουλοκόμμα και θα ησυχάσουμε

      1. Αυτό μόνο ο Οδυσσέας θα το σκεφτόταν. Καλό φαίνεται. Κυκλώνει το τετράγωνο άνετα.

    12. Ελληνικό κόμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το αστέρι της Βεργίνας αλλά ο Ζάεφ το χρησιμοποιεί και το κλεπτοκρατικό τόξο δεν έχει πρόβλημα όπως δεν έχει πρόβλημα που κατέβηκαν ως Μακεδονία στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, στο Euro! Έλληνες μην ξεχάσετε την προδοσία όταν αλλάξουν τα πράγματα ούτε τα ονόματα αυτών που πρόδωσαν την Ελλάδα. Γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν γιατί αποθρασύνθηκαν οι προδότες! 1.000.000 Έλληνες που ψηφίζουμε Ηλία δεν θα ξεχάσουμε!

    13. Μα είναι δυνατόν να έμπαινε στην Βουλή αυτό το σάψαλο; Κι ο γλόμπος επίσης; ΝΔ – Κυριάκος – Άδωνις, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    14. και το ΚΚΕ έχει σφυροδρεπανο αυτό δεν είναι εθνικό σύμβολο αλλού κράτους μεν αλλά είπαμε τόσο πολύ φόβο για τον μπογδανο αυτό είναι στοχεύμενο σε πρόσωπα και πράξουν εκδικητικα λόγο ότι έφυγε από την ΝΔαποχη και αι στο διαολο όργια και να ξέρετε ότι ο ελληνικός λαός δεν σας επέλεξε θα ζήσετε με αυτό όπως ζούμε και ανεχόμαστε τόσα και τόσους τόσα χρόνια πάλι η ήτα λέγεται ήτα αν θέλετε να την ονομάσετε νίκη αντε και με την νίκη

    15. Ο καροτσάκιας εχει πίσω του κορνίζα τον Βενιζέλο τον προδότη η δεν βλέπω Καλλα?

      1. Έχεις δίκιο. Τον Βενιζέλο που πρότεινε για Νόμπελ Ειρήνης τον Κεμάλ! Και κάνει τον πατριώτη. Α ρε γίγαντα Ηλία, σε έχουν φυλακή και δεν μασάς για την Ελλάδα. Το πιο εύκολο να γινόσουν πλεύρης και βορίδης και γεωργιάδης για τα 8.000 ευρώ και να ήθελες και το τζαμί και τις Πρέσπες όπως αυτοί! Αλλά προτίμησες την αξιοπρέπεια από την προδοσία!

      2. ΠΡΩΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. αν και εκ προοιμιου οταν λες εβραιος εξυπακουεται και το προδοτης (του ελληνικου εθνους). βλεπεις ο γερμανος εκανε μισες δουλειες. επρεπε να γεμισει σαπουνια ολο τον γαλαξια. και μετα σου λενε οτι οι γερμανοι ειναι αξιοπιστοι. ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!!!

        1. τον εθναρχη Βενιζελο βριζουν μονο κουκουεδες και νεοναζι. Ειστε λκιγοι και γραφικοι. Για την Ελλαδα ξενο σωμα

    16. Άρα σαν να μας λένε ότι οι ΈΛΛΗΝΕΣ του Ηλία δεν, με τίποτα. Τι χρήμα έχει σπρώξει ο Κούλης ρε. Το μνημόνιο που έρχεται είναι σίγουρο και έτσι θα μοιραστεί ο πλούτος του Αιγαίου. Η μόνη λύση είναι να ενωθούν όλοι αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές και το προεδριλικι. Γιατί μετά τις 21 Μαίου με τι μούτρα θα βγουν όλοι με τα αποκόμματα τους να μας λένε ξαναψηφιστε μας είμαστε πατριώτες. Ενωθείτε ρε μην το παίζετε σας έχουν όλοι πάρει χαμπάρι, αλλιώς δεν θα βρείτε την ψήφο σας. Ή νομίζετε με ένα κόμμα τάχα πατριωτικό ότι γίνατε Κολοκοτρώνης, Παπαφλέσσας, Μεταξάς. Σκατα στα μούτρα σας. Ενωθείτε να σας στείλουμε στη Βουλή με 20% . Δώστε μας ελπίδα και απόδειξη ότι είστε Έλληνες πατριώτες ανιδιοτελείς ενωμένοι με τον όποιο αρχηγό και θα σας δώσουμε δύναμη. Είμαστε οι περισσότεροι αλλά 50 χρόνια δεν έχουμε στέγη. Είμαστε το 30% που πληρώνει το μάρμαρο, περήφανοι που δε βάλαμε το χέρι στο μέλι, που δεν ζητήσαμε ρουσφέτια, αλλά παλεύουμε ως γνήσιοι απλοί άνθρωποι οικογενειάρχες. Ενωθείτε ρε, δε βλέπετε ότι το ζαβο ο μαφιόζος θα σας πετάει έξω με συνοπτικές διαδικασίες.

    17. Καταλάβατε τώρα γιατί ο Παπαδόπουλος το 1967 βγήκε με τα άρματα στον δρόμο και τους τύλιξε όλους σε μία κόλλα χαρτί και μετά ήθελε να πάει σε Δημοκρατικό πολίτευμα;Γιατί η κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει πολλά πλεονεκτήματα (παραθυράκια) για αυτόν που κυβερνά…Αν πήγαινε σε εκλογες δεν θα τον έριχνε κανείς…ό,τι δηλαδη κάνει τώρα ο Μητσοτάκης και όλοι οι άλλοι τόσα χρόνια

    18. και κλααααμα το γλειωδειs καραφλο κουμ μουνι διον μικροs χλαπατσαs….
      το τι χαρα εχουν το πορδοβουλωμα φραπογαλοs ντωτοροσ αβιγκανοs,…….και ο μεταναστηs πρωην(?)πρασινοφρουροs του”αφθονη διουρηση”το μουχατζιρ βαψωμαλλιαs μεθυστακαs του Ιμπραημ Πασα απο το Τζιμπουτι δεν λεγεται…ονειρευονται τα 800.000 χιλ ευρα με το 1% του βοθριδη[και οχι το παλιο 1.5%]….

    19. Είναι να τρελένεσαι……το αστέρι της Μακεδονίας είναι εθνικό σύμβολο και απαγορεύεται η χρήση του εντός Ελλάδος …….επιτρέπεται μόνο στα Σκόπια.

      Κλέφτες προδότες πολιτικοί

      Ζήτω το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

    20. απαντηστε σαν αρσενικα καποιοι εδω μεσα δεν κανετε βολτα εδω υπαρχει λογικη σκεψη…..

      1. Tι να απαντήσουν οι περισσότεροι είναι όπως οι οπαδοί των γηπεδων.Δεν έχουν ιδέα από πολιτική ιστορία. Δυστυχώς διαχωρίζουν τους ανθρώπους ανάλογα όχι με το τι λένε αλλά αν είναι με το τάδε κόμμα. Ατάκες, βρισιές, εξυπνάδες, λοσταλγοι, ότι να ναι. Εδώ για να γίνει η επταετία την οργάνωναν 30 χρόνια πρίν το 67 και ορισμένοι νομίζουν, το χειρότερο είναι ότι το πιστεύουν, ότι με ορμή, με γιούργια και με κραυγές θα αλλάξει το σύστημα.

    21. εαν κατεβασουν τρια κομματα η βουλη θα κλειδωθει η βουλη δεν ειναι κεντρο διερχομενων ωστε να εξυπηρετει συμφεροντα εαν κυριοι και κυριες ο λαος δεν μαζευτει να διεκδηκισει ας γινει αρμαιο αυτων ολων μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα ειχε πει και η κυρια λουλη πριν 30 χρονια …εφοσον λοιπον δεν υπολογιζομαστε εμεις ως ανθρωποι ξεκινηστε να βαζετε και λαιμητομους ετσι κι αλλιως για να ξαναισσορροπησουμε δύσκολο….εμεις οι μαρτυρες του επικεντρου το φτασαμε πιο πανω απ οτι μπορει ο οποιοσδηποτε δεν κανουμε χαρες δεν δανειζομαστε δε χαριζομαστε δεν δωριζουμε ουτε σταγονα απ το αιμα μας….καλη δυναμη θα χρειαστει οταν θα ερθουν τα συνηθη τερτιπια…… στο ψαχνο !!!!!!

    22. Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το αν η πλειοψηφία του κόσμου θέλει ανομία ή νομιμότητα και αν δεν βρεθει ισορροπια θα πεσει αγριο ξυλο για να στρωσουν τα πραγματα. Είναι η ιδια λογική όπως με τα μηχανάκια στο δρόμο που μπαινουν αναμεσα στα αυτοκίνητα και επάνω στις διπλές γραμμές αντίθετα με κινδυνο να σκοτώσουν τους υπολοιπους γιατι νιωθουν οτι εχουν προτεραιοτητα εναντι των συνανθρωπων τους που υποτιμουν και γι αυτο τους προσπερνουν και μπαινουν μπροστα στα φανάρια. Τα ντελιβερι και τα κουριερ δε εχουν μεγαλυτερη προτεραιοτητα απο τα ασθοφορα.

    23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΆΣΧΕΤΟ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΈΝΑΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ, ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ(ΔΙΚΗΝ… ΡΟΥΖΒΕΛΤ)-Ό,ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!…
      ΚΑΠΟΥ ΈΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ!… ΟΚ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ, ΟΚ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΆΚΥΡΗ-ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ!…

    24. Και κάτι ακόμα , πολλά κόμματα δεξιότερα της ΝΔ ιδρύθηκαν από στελέχη της ή παλιούς υποψηφίους της και λειτουργούν ουσιαστικά ως δορυφόροι της που ώστε να απορροφούν τις ψήφους της παλιά πατριωτικής της πτέρυγας ώστε αυτή να παρουσιάζεται ως νεοφιλελεύθερο ευρωπαϊκό κόμμα δουλικό ξένων συμφερόντων χωρίς εσωτερικά προβλήματα από πατριωτικές φωνές.
      Σε κάθε δεξιότερα κόμμα υπάρχει και κάποιος νεοδημοκρατης που δυνητικά μπορεί να λειτουργήσει υπονομευτικά στο πατριωτικό χώρο όταν του δώσει το σήμα η μαμά ΝΔ…..
      Είδαμε με το ΛΑΟΣ τι έγινε τόσα χρόνια μάζευε τα απολωλότα πρόβατα έξω από το μπλε μαντρί και τα απομονώνε ώστε να μην έχουν πολιτική αξία με ανταλλάγματα υπουργικών θωκων και ποιος ξέρει ίσως και οικονομικών προσφορών . (Είδαμε με τη ευκολία αρνήθηκαν κάποιοι το παρελθόν τους) Αυτό διαιρεί διαρκώς τον πατριωτικό χώρο που θα έπρεπε να έχει απομονώσει όλα αυτά τα πρόσωπα ώστε να κατορθώσει να ενωθεί. Εντάξει και με το κόμμα της μηχανικής αλλά εδώ δε πάμε να εκδικηθούμε αλλά να δημιουργήσουμε και να σώσουμε αξιότιμοι κύριοι. Πρέπει τα παράσιτα τα τσιμπούρια της ΝΔ. Να πάνε στον αγύριστο αλλιώς δε γίνεται . Το ίδιο ισχύει και στα αριστερά πέρα του ΚΚΕ .

    25. Το πρόβλημα μας είναι το εθνικό κόμμα Ελληνες. Ο ψηλός Παναθηναικακιας σήμερα βγήκε και έκανε δηλώσεις προαναγγελοντας ουσιαστικά το κόψιμο.
      Ότι και να κάνουν ένα είναι σίγουρο. Το σχοινί δεν το γλυτώνουν όπου και να κρυφτούν. Ότι είπε ο Παΐσιος θα επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας.

    26. Ποιοι θα ψήφιζαν αυτό το κόμμα αποκλείεται ένας 86 χρονών να έγινε τώρα πατριώτης και ο άλλος πήγε μόνο για να έχει χρηματοδότηση σε όλη την Ελλάδα και βγάλτε αυτό το banner μόνο το σύμβολο αξίζει να βλέπουμε…

    27. Παει καπου, το μυαλο σας; Το δικο μου παντως, παει! Στην τελευταια προσφυγη του πρωην χρυσαυγιτη δικηγορακου, για το ονομα του κομματος “ΕΛΛΗΝΕΣ”, που το διεκδικει! Τωρα εχουμε και το δεδικασμενο! Μια χαρα! Και δυο τρομαρες!

    28. Παλτό ο γεροΠροδρομος.
      Μονο ο Ηλιας ειναι το απολυτο συμβολο της εθνικιστικης ψηφου

    29. Με εμάς δεν τα βάζει κανείς.
      Το κράτος είναι δικό μας.
      χαχαχαχα
      Οι ψεκασμένοι έμειναν με τα ψηφοδέλτια στο χέρι.
      χαχαχαχαχαχα
      Πρρρρρτ γίδια.
      χαχαχαχα

      1. Σώπα βοσκέ. Κάτσε καλά μη πας πρώτος και καλύτερος στο κατευόδιο. Γιατί ο Κούλης μια χαρά θα φύγει νύχτα. Εσύ μωρέ κακομοίρη που θα πας να χωθείς;

    30. Καλύτερα, αυτοί λειτουργούν ως αναχώματα στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους που θέλουν πατριωτική εκπροσώπηση αλλά, νομίζουν ότι ο Ηλίας είναι ακραίος.
      Εκείνα τα κόμματα του κώλου, με το εμπορικό σήμα ΚΚΕ, ΚΚΕ Εσωτερικού, ΚΚΕ Μ-Λ, Μ-Λ ΚΚΕ, γιατί δεν τα αποκλείουν λόγω παρήχησης, να πάνε στην ευχή και να ησυχάσουμε;

    31. Δυστυχώς το αυτοαποκαλούμενο συνταγματικό τόξο δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει την είσοδο στη Βουλή κομμάτων δεξιότερα της ΝΔ και αριστερότερα του ΚΚΕ . Το έχω ξαναγράψει πως η κοινωνικοπολιτική ελίτ θα κάνει ότι περνάει από το χέρια ώστε να ψηφίζουμε ότι αυτή μας επιτρέπει . Μπορούν να φτάσουν σε ακραία μέτρα επιβολής ακόμα και να σκοτώσουν ανθρώπους για να το πετύχουν. Είδανε τι έγινε με τη Χρυσή Αυγή τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν συνολικά .
      Πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα και συσπείρωση που όμως δεν είναι εφικτό να συμβούν ή να κατέβουμε στους δρόμους πράγμα απίθανο.
      Δεν τα έχουν λένε με τις ιδεολογίες αλλά κυνηγάνε τα άτομα που εκφράζουν αυτές τις ιδεολογίες που δε θέλουν, οπότε έτσι κάνουν τη δουλειά τους οι συνταγματικοί και μας ειρωνεύονται κιόλας από πάνω .
      Είδαμε πόσο πονηρά κατάφεραν ότι πλέον κάθε πατριωτικό κόμμα ή κάθε πατριωτική πράξη χαρακτηρίζεται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ως χρυσή αυγή και ναζισμός ώστε να διαφημίζονται στο αποχαυνομένο και ζαλισμενος απλό πολίτη και να γίνονται εύκολα καταδικαστέα.
      Πουλάνε κομμάτια της πατρίδας μας γιατί θέλαμε σαν πλεοψηφία το ισχυρό ευρώ στα χέρια αντί την ισχυρή αυτόνομη και ανεξάρτητη πατρίδα.
      Δυστυχώς είμαστε για λύπηση με γερμανοδουλες κυβερνήσεις και πλήρως αποβιομηχανοποιημενη χώρα .

    32. Τα ονόματα και τα σύμβολα των κομμάτων δεν (θα έπρεπε να) ελέγχονται κατά την ίδρυση τους; Τώρα τι νόημα έχει αυτός ο έλεγχος; Είναι σαν να ιδρύεις εταιρεία, να την εγγράφεις στο επιμελητήριο, στο ΓΕΜΗ, να προσλαμβάνεις εργαζόμενους, να χτίζεις εγκαταστάσεις, να παράγεις προϊόντα και όταν είσαι έτοιμος να τα πουλήσεις, να σου λένε ότι η ίδρυση δεν ήταν νόμιμη.

    33. Αν κόψουν τα κόμματα και δεν αφήσουν να κατέβουν στις εκλογές και το λαό να εκφραστεί, αυτό θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Μπορεί να υπάρξει εξέγερση, όπως στη Γαλλία

      1. Ο νεοελληνακος θα κατέβει στους δρόμους μόνο αν τους πάρουν τα σπίτια σε μαζικό βαθμό ή γίνει χρεωκοπια !!!

    34. Τα πατριωτικά κόμματα τρώγονται σα σκυλιά ….και η Ελλάδα πεθαίνει. Στην Ιταλία ενώθηκαν.

    35. Μαυρο στο πατριωτικη ενωση για το βρωμικο παιχνιδι υπερ του κουλη

    36. ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ”ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΑ.

    37. Ο Στρατός, τι κάνει; τι περιμένει; (!) Ποιος θα βάλει τέλος στο κράτος των διχαστών;

    38. χορτασαμε δημοκρατια. γιατι δεν τους ελεγαν αλλαξτε ονομα και κατεβειτε εκλογες. τι σκατοσυστημα ειναι αυτο; για τετοιο ασημαντο λογο ειναι τουλαχιστον γελοιο να κοβεις κομμα απο τις εκλογες

    39. Οτι και να κανουν, ποτε ξανα ψηφο στην γαλαζια συμμορια των εμβοιλιων, των ανηψιων, των funds κλπ.

    40. Ποιοι θα ψήφιζαν αυτό το κόμμα αποκλείεται ένας 86 χρονών να έγινε τώρα πατριώτης και ο άλλος πήγε μόνο για να έχει χρηματοδότηση και υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα όσα και να πλήρωσε βγάλτε αυτό το banner μόνο το σύμβολο αξίζει να βλέπουμε…

    41. Δικαστές πουλημένοι που μαζί με τους κλέφτες πολιτικούς σκυλεύουν τη δημοκρατία και το Σύνταγμα. Αν αυτό το τερατούργημα ονομαζεται Δημοκρατία τότε απερίφραστα δηλώνω ΦΑΣΙΣΤΑΣ να σας πάρουμε το σκαλπ τομαρια

    42. Κάθαρμα αποστάτη μιζοτάκη γ@μιέσαι παντόκορφα ρε μπινέ

    43. 2 κομματα υπαρχουν……
      οι ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…..
      Ελληνες διαλλεξτε…….
      Η ερχομενη 4ετια θα ειναι
      η Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ η Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ…….

      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…….
      1) ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
      2) ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      3)ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ
      4) ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ
      5) YΠΕΡ ΤΟΥ ΒΙΑΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

      21 ΜΑΙΟΥ 2023……ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
      το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ

      1. Όπως τα λες και αν έστω και την ύστατη ώρα υπήρχε μια ένωση, ας υπάρχουν διάφορες θα λυθούν όλα εν καιρώ, θα κάναμε πανηγύρι. Ενωθείτε να πάρετε όλο το γνήσιο κόσμο που παλεύει όλη μέρα μαζί σας. Ενωθείτε να δούμε φως, να μας δώσετε ελπίδα και θα σας δώσουμε τόση δύναμη που θα τρέχουν στις 22 Μάη στους ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Για την Ελλάδα ρε δε λέτε όλοι. Τι ωφελεί να είναι κανείς πρόεδρος σε ανύπαρκτο κόμμα. Χίλιες φορές στέλεχος σε ένα κόμμα που θα το στείλουμε εμείς με 20% στη Βουλή. Άντε πια 50 κόμματα η Ελλάδα, ντροπή να λέγεστε πατριώτες.

    44. Φοβήθηκαν τα πολλά πατριωτικά κόμματα, εντάξη κάνα 2 τα φέρνουν βόλτα, αλλά όχι περισσότερα, τέτοια είναι η κατάντια τους

    45. Και ποιός είναι ο προσφυγών μουστερής που του έκλεψαν το πόνημα;

    46. Παντως, για να σας πω την αληθεια μου, η χειραψια μεταξυ Εμφιετζογλου και Μπογδανου, με παραπεμπει σε Μασω.νική!

    47. …..Προπαντων ολων….Δημοκρατια! Ρε που ζουμε τον 21ο αιωνα! Μαλλον ειμαστε…. αξιοτιμα μελη του Δ Ραιχ και δεν το χουμε παρει χαμπαρι!

    Comments are closed.