ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΜΥΡΑΣ – ΧΩΡΙΣ Κ.Ο Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ουσιαστικά πρόκειται για μια κίνηση που είχε προαναγγελθεί μετά τη διαφωνία για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Γιώργος Αμυράς ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι, ευχαριστώντας ταυτόχρονα προσωπικά τον Σταύρο Θεοδωράκη.

    «Σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό έχει προκαλέσει η πρόθεση της κυβέρνησης για επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον Γιώργο Αμυρά να ανακοινώνει νωρίς το πρωί της Δευτέρας (21/01) την ανεξαρτητοποίηση και αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.
    Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά όταν «τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα».

    Ο κ. Αμυράς ευχαριστεί τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και «όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».

    Αναλυτικά η δήλωσή του
    «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

    Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

    Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».

    Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα το Ποτάμι
    Ουσιαστικά, πρόκειται για μια κίνηση που είχε προαναγγελθεί μετά τη διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Η αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά ανοίγει σοβαρό πλήγμα στο Ποτάμι, καθώς διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

    Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρησή του αυτή τη στιγμή οι βουλευτές του Ποταμιού είναι οι εξής τέσσερις: Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς και Γρηγόρης Ψαριανός.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Άλλοι τα πήρανε από τους Αμερικανούς… άλλοι όχι…ο Αμυράς έστω και την τελευταία στιγμή έκανε πίσω…το απόκομμα του ποταμιού…μας τελείωσε….από παραμαγαζα το κατεστημένο άλλο τίποτα…

    2. ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .

    3. Το βρωμόσκυλο παραιτήθηκε; Η άχρηστη γλάστρα που όσοι δεν θυμούνται ξεκίνησε με ηλίθια εκπομπή στην ΕΡΤ με μηδενική τηλεθέαση. Και οι ηλίθιοι ψηφοφόροι μόλις τον είδαν τον ψήφισαν… μετά φταίνε οι Γερμανοί και η Μέρκελ ε;

    4. Ας ενώσουμε όπως χθες.χωρις κόμματα.για να τους τιμωρήσουμε,έτσι πρέπει νομίζω τότε θα ζήσουμε αξιοπρεπώς

    5. Παραιτηθηκε το Λαμπατερ….μην μας το κανεις αυτο μεγαλε ηγετη μας….αυτοι που ψηφηζουν ειναι εντελως καμενοι μιλαμε …μπρος πισω φλαντζα….και δισκοφρενα μαζι….

    6. Βουλη της πλακας….ο αλλος καταντια….να σε διαγραψει η φωφη γεννηματα δεν ειναι καταντια για την πολιτικη σου καριερα….να σε διαγραψει ο Φωφικος τα γαριαδακια….να σε διαγραψει κανενας σοβαρος ηγετης να πεις ενταξει…αλλα η φωφη να σε διαγραψει…και ολοι αυτοι η ανυπαρκτοι θα αποφασισουν για την Μακεδονια…τι λετε.ρε παιδια….Τους μισους της βουλης αμα γινει ενα γκαλοπ ουτε τα ονοματα τους δεν ξερουμε….οποιος παιζει σε σηριαλ μαγιρευει στην Tv και κανει πιτες γινεται βουλευτης.. πλακα μας κανετε…

    Comments are closed.