ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ Ο ΧΑΦΤΑΡ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ – ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    libyada-hafter-milislerin-732_2-41565656

    Αποδεκατίζονται οι τούρκοι του Σάρατζ και του φίλου του του Ερντογάν στη Λιβύη. Πριν από λίγα λεπτά, ο LNA εξαπέλυσε επίθεση με αμέτρητους πυραύλους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μίτιγκα που αποτελεί ορμητήριο του GNA του τουρκόσπορου Σάρατζ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροδρόμιο έχει τυλιχτεί στις φλόγες με τους τούρκους στρατιώτες να τρέχουν να σωθούν.

    Επίσης, έχουν ήδη καταστραφεί αδιευκρίνιστος αριθμός τουρκικών μαχητικών ενώ στις φλόγες έχουν παραδοθεί δεξαμενές καυσίμων.

    Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα το αεροδρόμιο είχε κλείσει λόγω των συνεχών επιθέσεων του LNA και μέχρι σήμερα λειτουργούσε και ως βάση του τουρκικού στρατού.

    Μετά και από αυτό το καίριο χτύπημα, αποτελεί θέμα χρόνου η αποχώρηση των Τούρκων από τη Λιβύη.

    Δείτε συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτή η Τριπολη ακομα να πεσει; ολο φρου φρου και αρωματα είναι και αυτος ο βρωμιάρης μουσουλμάνος χασαν χαχαχαχα και υπαρχουν εδώ ατομα που θεωρουν τον χαφταρι ηγετη και τον προσκυνάνε!!!! ντροπη σας συνελληνες να λιβανίζετε έναν μουσουλμανο χασαπη!!!

    2. Ναι ναι γιγαντας ,όταν αρχιζει και αυτος να μας στελνει προσφυγες να δω τι θα λετε!!!

    3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΑΦΤΑΡ.ΧΟΥΦΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΡ ΚΟΥΡΑΔ.

    4. Κρίμα ρε στρατηγέ δεν μοιάζεις με εμάς που σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και είμαστε και μεγάλες ανακουφίστρες.

    5. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΦΤΑΡ ΓΙΓΑΝΤΑ. Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ Μ@ΝΑ!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.