ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ… ΚΟΥΜΠΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ! “ΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ…” – ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    putin-erdogan

    Πάτησε το κουμπί και άναψε το κόκκινο φως ο Πούτιν στις τουρκικές δυνάμεις. Ο ηγέτης της Ρωσίας είναι πολύ εκνευρισμένος με τα τσαλιμάκια του Τουρκαλά, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

    Η Μόσχα ρίχνει «προειδοποιητικές βολές» στον Ερντογάν: «Μείνε έξω από την Συρία» – «Οι περιοχές ανήκουν στον Άσαντ»

    Σύμφωνα με τη βρετανική ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας dailymail,  η Ρωσία προειδοποίησε την Τουρκία να μείνει έξω από τη Συρία και να αφήσει τον Άσαντ να ανακαταλάβει τις περιοχές που κατείχαν μέχρι πριν λίγο τα αμερικανικά στρατεύματα, καθώς οι τουρκικές δυνάμεις ετοιμάζουν μαζική επίθεση κατά των Σύρων Κούρδων.

    Η ρωσική πολιτική ηγεσία ανακοίνωσε στην Τουρκία να αφήσει τη Συριακή κυβέρνηση να κινηθεί πρώτη, δημιουργώντας μια εντελώς άβολη κατάσταση για την Άγκυρα.

    «Αλαφιασμένος» και φοβισμένος ο Ερντογάν έδωσε εντολή να  βρεθεί το Σάββατο υψηλόβαθμη τουρκική αντιπροσωπεία στην Μόσχα για να συνεννοηθεί με την ρωσική πλευρά .

     Η αντιπροσωπία αποτελείται από τον υπουργό εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, τον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και τον διευθυντή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν.
    Μιλάμε για το «βαρύ πυροβολικό» της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να αποσπάσει την δυνατότητα  εισβολής στα ανατολικά του Ευφράτη από τους Ρώσους, οι οποίοι μετά τις ΗΠΑ κάνουν κουμάντο πλέον σε ολόκληρη την συριακή επικράτεια.

    Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε από την πλευρά της, ότι συνεργάζεται με την Ουάσινγκτον για τον συντονισμό της απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων, αλλά παραμένει «αποφασισμένη» για στρατιωτική προέλαση στα εδάφη που κατέχουν οι Κούρδοι μαχητές στην Ιεράπολη στη βόρεια Συρία.

    Υπάρχουν άλλωστε δεκάδες εικόνες που δείχνουν τουρκικά θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα και μεταφορείς αρμάτων μάχης να αποστέλλονται στα σύνορα με τη Συρία.

    Ωστόσο, οι Σύροι στρατιώτες του ηγέτη  Μπασάρ αλ-Άσαντ και ρωσικές δυνάμεις, είναι αυτές που άρχισαν να αναπτύσσονται στις πρώτες γραμμές γύρω από την πόλη της Ιεράπολης (Μανμπίτς).

     Χθες, η εκπρόσωπος της ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα τόνισε ότι τα εδάφη στην ανατολική Συρία πρέπει να παραδοθούν στη συριακή κυβέρνηση σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

    Η ίδια ανέφερε ότι η Μόσχα δεν γνώριζε καμία προγραμματισμένη αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συρία, αλλά πρόσθεσε ότι η κίνηση θα συμβάλει στην ειρηνική διευθέτηση στη Συρία, εάν υλοποιηθεί.

    «Εάν γίνει η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κατάσταση», ανέφερε η κα Ζαχάροβα σε μια ενημέρωση.

    Ερωτηθείς σχετικά με τα σχέδια της Τουρκίας που αφορούν επίθεση στην περιοχή, η κ Zαχάροβα  απάντησε ότι η Ρωσία και η Τουρκία έχουν στενό συντονισμό των ενεργειών τους στη Συρία, «συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών επιχειρήσεων».

    Ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να αποστέλλει στα σύνορα άρματα μάχη , πυροβολικό και άλλο εξοπλισμό στην περιοχή που διοικείται από την Τουρκία στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με τα στοιχεία των τουρκικών ΜΜΕ

    Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα και προσωπικό αποστέλλονται για να υποστηρίξουν μονάδες στα συριακά σύνορα.

    Ένας επικεφαλής των δυνάμεων των Σύρων ανταρτών, δήλωσε ότι οι μαχητές του δεν θα αποδεχθούν  την επιστροφή των Συριακών κυβερνητικών δυνάμεων σε περιοχές στην ανατολική Συρία, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Ιεράπολη, μετά την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων.

    Ο Γ. Χάμουντ, εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Συρίας (FSA ), ο οποίος αναμένεται να είναι η βασική δύναμη στην τουρκική εκστρατεία στην ανατολική Συρία, δήλωσε ότι η επιστροφή των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή θα προκαλέσει «μια καταστροφή πάνω στην ήδη υπάρχουσα καταστροφή» με ένα νέο κύμα προσφύγων και εκτοπισθέντων.

    Ο ίδιος δήλωσε ότι έως και 15.000 από τους μαχητές του ήταν έτοιμοι να εισέλθουν στις περιοχές μόλις οι ΗΠΑ αποσυρόντουσαν.

    Για εβδομάδες όμως η Τουρκία απειλεί να ξεκινήσει μια νέα επίθεση κατά των Κούρδων μαχητών, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ για να εκδιώξουν τον ISIS από μεγάλο μέρος της βόρειας και ανατολικής Συρίας.

    Υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να επιτρέψει να ευοδωθούν αυτά τα αυτοκρατορικά όνειρα των Τούρκων για οθωμανική αυτοκρατορία εν έτει 2018; Δεν νομίζουμε.

    Μόνο που τώρα ο Πούτιν και η ρωσική ηγεσία βλέπουν  άλλα σχέδια πίσω από τις δηλώσεις του Τούρκου ηγέτη περί Κούρδων τρομοκρατών.

    Ένας πολύ ενδιαφέρον τουρκικός χάρτης έκανε την εμφάνιση του, για να δώσει υπόσταση στην αισχρή και άνανδρη επικείμενη εισβολή των τουρκικών δυνάμεων στις περιοχές των Αλαουιτών και των Κούρδων στην Συρία, όπως έκαναν οι εγκληματίες Οθωμανοί εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

    Ο χάρτης αυτός αποτελεί το κύριο σχέδιο της Άγκυρας, η οποία θέλει να ενώσει δύο κομμάτια σε Βόρειο Συρία και Ιράκ σε ένα Τουρκμενικό κράτος, που θα έχει έξοδο στην Μεσόγειο θάλασσα και θα φτάνει μέχρι έξω από την Βαγδάτη εκμηδενίζοντας τους Ιρακινούς Κούρδους.

    Στην συνέχεια, η Τουρκία θα ενσωματώσει αυτές τις περιοχές μετά από συστηματική εκδίωξη των κατοίκων τους, με την μετακίνηση Τούρκων εποίκων στο τουρκικό κράτος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. χαχαχα δεν εχω δει στην ζωη μου τετοιο βλήμα!!!!! Δεν υπαρχει λεμεεεεε

    2. ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΔΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΥΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

    3. Ολα καλα φτιαγμενα καλα μπερδεμενα ομως δεν σας θυμιζει αυτη η μαζωξη τοσων εθνων εκει ; περιεργη;….κι οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει…το σχεδιο απ αρχης ηταν να περασουν οι αγωγοι του ισραηλ στην τουρκια…οπως και της κυπρου…τα χαλασε ο ασαντ και οι ρωσοι…φυσικα γιατι δεν συμφερει την δικη της οικονομικη πολιτικη …γινονται προσπαθειες να δουλεψουν τους ρωσους η ευρωπη και η ηπα αλλα η ερευνητικη πολιτικη…στα οπλικα συστηματα προηγουμενων καιρων απο τους ρωσους τους κατεστησε πρωτοπορους..κι αυτο..κανει ολους τους αλλους με δηθεν προπαγανδες και δημοκρατικα παραπλανηματα μυθιστορηματα να προσπαθουν να ελενξουν…οσο μπορουν την αρκουδα…ημερευοντας την η και οπως νομιζουν υπνωτιζοντας την…ενω ο στοχος τους καθαρα ειναι να κερδιζουν χρονο και εν μεσω αντιπαραθεσεων προκλησεων..μετρουν την οποια αδυναμια…της..αν υπαρχει..παραλληλα με προσπαθειες…με την βοηθεια προεδρων υπερκατασκοπων…καθε νατοικης χωρας…την πληροφορηση γυρω απο τα οπλικα της συστηματα..λες και η αρκουδα θα βγαλει ποτε τα αληθινα χαρτια…στη φορα…ετσι μονο για αρμαγεδδωνα το βλεπω να γινεται..εκει κατω…αν και η υποχωρηση των αμερικανων απο συρια…δειχνει το σχεδιο να παει για ιραν…

    4. Πες του να παίζει να γ@μηθει ρε βλαντ

      1. τωρα να δεις τι ξεγυμνωμα θα πεσει….ε ε ερχεταιαι….αρκει να κοινωποιηθει..

      2. οοοοχιιιιι εγω δεν βριζω……..οοοοχιιι…υπαρχουν αλλοι τροποι….

      3. οοοχι βρισιδια…..τελειωσανε αυτα,,,,,εχω εγω τις ακρες μου…

      4. Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ’ έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αν ένα τρολ αγνοηθεί από την υπόλοιπη κοινότητα (πρόκειται συνήθως για το πιο αποτελεσματικό μέτρο), συνήθως αρχίζει να παράγει όλο και πιο ενοχλητικά και προσβλητικά μηνύματα με μόνο στόχο να προκαλέσει αντίδραση. Αν αυτή δεν έρθει, τότε το τρολ συνήθως εγκαταλείπει την κοινότητα.

        Η συμμετοχή ή απάντηση σε συζήτηση που συμμετέχει το τρολ, σατιρικά περιγράφεται ως “τάισμα” του τρολ, γι’ αυτό και υπάρχει η συνήθης παραίνεση «μην ταΐζετε τα τρολ» (Αγγλ. “Don’t feed the trolls”) ώστε να μην προκληθούν αντιδράσεις που θα ικανοποιήσουν το τρολ, ή περαιτέρω δυσάρεστες τροπές.

        Εκτός από την αδιαφορία, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν χρήσιμα τεχνικά μέσα για την καταπολέμηση ενός χρήστη – τρολ, όπως η άμεση αφαίρεση των μηνυμάτων του, η τεχνική με κατάλληλα φίλτρα προστασίας ώστε αυτά να καθίστανται αυτομάτως αόρατα, ή η φραγή του, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να γράψει απολύτως τίποτα. Σε chat rooms οι διαχειριστές (“operators” ή “moderators”) έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το τρολ από ένα “δωμάτιο” συζήτησης (kick) ή και να του απαγορεύσουν την επανείσοδο (ban). Δραστικότερη είναι η μέθοδος κατά την οποία το τρολ τίθεται αμέσως εκτός chat room με την απλή είσοδό του σε αυτό με συγκεκριμένο ψευδώνυμο ή από συγκεκριμένη IP (akick). Τέλος, αν η περίπτωση του τρολ είναι πολύ «βαριά», δεν του επιτρέπεται καν η σύνδεση με το διακομιστή (K-lined).

      5. Τρολ είναι αυτός που έχει σκοπό να κάνει κακό σε μια διαδικτυακή κοινότητα, προκαλώντας αναταραχή.
        Το τρολάρισμα είναι αποτέλεσμα συμπεριφοράς, όχι απαραίτητα με κακό σκοπό από τους φανερά εμπλεκόμενους, μια κατάσταση στην οποία μπορεί να έρθει η αλληλεπίδραση των χρηστών. Το τρολάρισμα κάνει την εμφάνισή του υπό διάφορες συνθήκες, όπως:
        Λόγω ενός πονηρού τρολ, στα καμώματα του οποίου ανταποκρίνονται, ανυποψίαστα, αδαείς χρήστες.
        Λόγω κάποιου αδαούς που παρασύρεται, ακούσια, σε συμπεριφορά αγανάκτησης.

    5. Έλα και Αυτός μορεε κότα λυράτη είναι χαφιές τον τουρκον

    6. οι τουρκοι οτι κανουν ακομη και η δηθεν συμφωνια με τους ρωσσους το κανουν σε κρυφη συνενοηση με τους αμερικανους αφου ανηκουν στο ΝΑΤΟ.Πρεπει οι Ρωσσοι να ελεγξουν πολυ βαθια τις τουρκικες κινησεις που ειναι υποπτες.

      1. Εχεις την εντυπωση οτι οι Ρωσοι κι ο Βλαδημιρος ειναι τοσο βλακες ωστε να πιστεψουν τις “ειλικρινεις φιλικες διαθεσεις” των τουρκαλαδων;Κι αυτοι το παιχνιδι τους κανανε,το ρολο τους επαιξαν,για δικο τους συμφερον φυσικα.Εξ’αρχης ηξερε ο Πουτιν οτι αργα η γρηγορα οι τουρκαλαδες θα ξαναγυρισουν στη μαμα Αμερικη.

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΙ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ , ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗ & ΚΑΤΕΒΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΤΕΛΟΣ.

    8. Ρε Βλαντιμιρ τελειωσε τους μετα θα ειναι αργα….Αν σηκωσει κεφαλι θα σας φτασουν οι μουσουλμανοι μεχρι Το Λονδινο…

    9. Στέφανε καλησπερα περασα απλά να πω δυο λόγια .Σταράτα αληθινά και πολύ ψαγμένα. Η οθωμανική αυτοκρατορία σαν θεμέλιος λίθος των μωαμεθανων και των ισλαμιστών και σαν ουδέτερη ζώνη μεταξύ ευρωπαικων και φιλοευρωπαικων λαών που σαν αποτέλεσμα είχε την εξελίξει και των διαφορετικών δημοκρατικών πεποιθήσεων πηγάζει κυρίως μεσα απο δημοκρατικούς φιλελεύθερους πυλώνες.Η δικιά μας Δυτική Κοινωνία δεν μπορεί να στηριχθεί παρά σε δημοκράτη πατρίδα θρησκεία και οικογένεια και σε καλούς δημοσιογραφους όπως εσένα και τον δαραβιγκα .συνάδελφοι και συνάδελφοι πατριωτισες πατριώτες δημοκράτες και δημοκρατισες η λύση είναι η συσπείρωση και η επιλογή δημοκρατικών ελευθεριών σαν μέσω διεκδικησεως πραγματων .Πιστεύω ότι μπορούμε Όλοι μαζί μ πετύχουμε τους στόχους. Εγώ θα σταματήσω να γράφω από δω μέσα διότι με τρολαρουν πολλά άτομα και με αντιγράφουν μέσω του ονόματος μου.Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και λύση για μένα πρέπει να επιλέξω τον δύσκολο δρόμο επόμενος. Ευχαριστώ τα παιδιά που με στήριξαν στην αρθρογραφία μου και επιλεξαν να διαβάζουν τα φιλοσοφικά ψαγμένα μου σχόλια .στήριξη σε πουτιν η Ερντογάν αυτή είναι η Δυτική επιλογή για μ μην πάμε μπροστά.Εγώ Δ ξέρω τι απ τα δυο είναι καλά.να πάρουμε την πόλη λοιπόν με την βοήθεια του Ξάνθου γένους.Σας ευχαριστώ όλους καλή τύχη παιδιά μου και πάμε για την πόλη.

      1. χτυπας απο χιλιομετρα οτι αυτοτρολαρεσαι…..αλλα οτι και να κανεις το στιγμα μου δεν το φτανεις…θα σε πληρωνουν καλα φανταζομαι για να κανεις αυτην την δουλεια….καντην οσο καλυτερα μπορεις…

    Comments are closed.