ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης μετά την απόφαση της κυβέρνησης του Κούλη να γεμίσει η ιστορική πόλη με λαθρομετανάστες. Το θέμα δεν είναι καθόλου απλό και πίσω από την απλή μεταφορά των λαθροεισβολέων κρύβεται μια ακόμη θλιβερή πραγματικότητα.

    Υπενθυμίζουμε και το άρθρο μας στις 7 Νοεμβρίου: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εκβιάζουν φαλιρισμένους ξενοδόχους – Έτσι σπιτεύουν τους ΛΑΘΡΟ

    Οι φαλιρισμένοι ξενοδόχοι τα “τσεπώνουν” για να φιλοξενήσουν στα ξενοδοχεία τους, όλους αυτούς τους “κατατρεγμένους” μετανάστες. Φαλιρισμένοι διότι τα χρέη για τις επιχειρήσεις τους τουλάχιστον ως προς την Εφορία είναι αρκετά μεγάλα και για να μπαλώσουν τρύπες, αποδέχονται τους ΛΑΘΡΟ σαν καλούς Σαμαρείτες…

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΟΜΠΑ! Δεν είναι Χρυσοχοίδης το πραγματικό του όνομα; «Κανονικά λέγεται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Δείτε τις φωτό του makeleio.gr από την κινητοποίηση:

    3

    1 2 3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Εγω παντως την καραμπινα την εχω ετοιμη κ με σκαγια για αγριογουρουνα, ετσι κι αλλιως σε γουρουνια θα ριξω, κ δεν ειμαι ουτε αριστερος αναρχοαπλυτος ουτε μητσοτακοδημοκρατης. Ελληνας οικογενειαρχης ειμαι κ θα προστατεψω την οικογενεια μου κ την περιουσια μου με καθε τροπο. Κ οπως λεγαμε κ στον στρατο, “καιρον προσμενε”.

      1. Κι εγω ρε φιλε την εχω ετοιμη, αλλα αδειασα μερικα φυσιγγια και τα γεμισα με χοντρο αλατι…

    2. Περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από τον νεοταξίτη και προδότη Χρυσοχοίδη που από το κλεφτοπασόκ δέχτηκε να υπηρετεί τους χρυσούς χορηγούς της SIEMENS; Ή άθλια και γελοία κυβέρνηση Μητσοτάκη, πρόλαβε και κατέβασε τα βρακιά της στους άπλυτους Ισλαμιστές και στον Τζώρτζ Σόρος.

    3. Ο γουρλομάτης Κούλης απόγονος τού Εφιάλτη ό νκροθάφτης τής Ελλάδας έστειλε “κατατρεγμέ-
      νου”στά άγιαχώματα τής Σπάρτης.Ο καταγωγής από τήν Βόρεια Αφρική ο μουτζουρός προδότης
      ο νέος Νενέκος βεβηλώνει τήν Λακωνία τήν γή τού Λεωνίδα.Προδότης ο σκατοψύχης πατέρας
      του,προδότης ο γιός,προδότρα ή ψιλογκαμήλα η Ντόρα.Τό σκατόσογο τών Μητσοτάκηδων.
      ΑΙΩΝΙΟ ΑΙΣΧΟΣ.Τόν ριψασπίδα Κούλη πρέπει νά τόν ρίξουν στόν Καιάδα αλλά θά τόν βεβηλώσει.Καλύτερα νά τόν δέσουν σέ μίά ξύλινη κολώνα καί γύρω γύρω δεματια μέ ξερά ξύλα
      καί νά τόν κάψουν ζωντανό όπως καίγανε τίς γυναίκες στόν Μεσαίωνα.
      ΑΙΩΝΙΟ ΑΙΣΧΟΣ στήν Μητσοταικη φάρα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Όταν κύριε Λακων τους έφερναν στη Μυτιλήνη δεν πήρες τους άλλους Λάκωνες να πας εκεί να διαμαρτυρηθείς γιατί ησουν μακριά και η καλύβα του γείτονα που καιγόταν δεν επιρρεαζε την δική σου…
        σκάσε τώρα λοιπόν και κολύμπα όπως κάνουμε και εμείς … καλώς τους δέχθηκες και εσυ και καλή πληθυσμιακή ανάμειξη !!!
        Άντε γεια
        Μακεδόνισσα !!!

    4. Αφου ειναι ηδη μεσα στην χωρα ολοι αυτοι,το σωστο ειναι να τους διαχυσεις σε ολη την επικρατεια και οχι να τους γκετοποιησεις σε ενα μεγαλο αστικο κεντρο.Το ζητημα ειναι οτι μιλαμε για ορδες που συνεχιζουν να ερχονται και που με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην αδυναμια συντηρησης τους.Τι θα γινει τοτε?Ολοι αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν.Θα εξαγριωθουν και θα αρχισουν τις επιθεσεις προκειμενου να επιβιωσουν.Λεγεται αισθημα αυτοσυντηρησης.Στο ζωικο βασιλειο ειναι ο θανατος σου η ζωη μου.Οι γηγενεις δεν θα μπορεσουν να συγκρατησουν ολο αυτο το κυμα επιθεσης.Στρατος και αστυνομια εθνικου σκοπου δεν υπαρχουν.Υπαγονται απευθειας στην Ε.Ε.Οποτε,παμε ολοταχως για αποσταθεροποιηση του οποιου ελληνικου κρατους υπαρχει στα χαρτια.Θα ζησουμε δραματικες καταστασεις με πολλες απωλειες και μαχες σωμα με σωμα.Αν μαλιστα εστω και 2000 απο αυτους τους μεταναστες που ψαχνονται για φασαριες, βρουν τον τροπο να εξοπλιστουν,θα γινει η Ελλαδα Κουγκι.Δεν ειναι σεναριο.Ειναι η φυσικη εξελιξη μιας δεδομενης καταστασης…

    5. Ωχ!Μαγαρισαν τα Ιερα χωματα!Ο Παντοδυναμος να μας δειξει σημαδι,να βγαλουμε τα σιδερκα!Του αντρα μου εγω τα λαδωνω!
      Κι οπως θελετε ερμηνευστε το.

    6. Εμείς κότες δεν μιλάμε καθόλου για ότι γίνεται στην πατρίδα μας. ελπιζω να έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες τι;;; Πρέπει να υπάρχει στα σπίτια μας. Γιατί πολύ σύντομα θα πρέπει να προστατευτούμε απτους λάθρο εισβολείς.

    7. Όλοι αυτοί που παραχωρούν σπίτια και ξενοδοχεία με το αζημιωτο,σύντομα θα δουν τις περιουσίες τους να χάνονται.Οι πληρωμές από τον Σόρος σύντομα θα τελειώσουν και οι “επενδυτές”θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες.Δεν πρόκειται να φύγουν ΠΟΤΕ από εκεί…….

    8. Δώστε μια ημερομηνία να κάνουμε ντου στην Πειραιώς ΝΔ κ να τους σκίσουμε μπαίνω μπροστά πρώτος πάμε Βουλή όπου γουστάρετε ανιξτε συζήτηση τώρα ξεσηκωμός !!!!!!!

    9. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛ ΛΗΝΕΣ!
      ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΝΕΑΡΟΊ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!

    10. οι δημοκρατικο-τοξότικες πόλεις πρέπει να καίγονται. Είναι δίκαιο όποιος δεν ψήφισε ΧΑ να υφίσταται τις συνέπειες για να μάθει να μην λέει φασιστες τους άλλους ανθρώπους που τον προειδοποιούσαν όσο ήτο ενωρίς έτι.

    11. Στο Σπαρτα Ινν ιδιοκτησιας ταγματαρχη Τολκατσοπουλου, πηγαιναμε και την αραζαμε οταν παιρναμε αδεια απο το ΚΕΕΜ…

    12. οτι ψηφισατε απολαμβανετε τωρα δεν σας εκανε η ΧΑ φατε τωρα στην μαπα αυτους . αλλα και εδω στην αθηνα οταν περπατας στον δρομο νομιζεις οτι εισαι σε αλλη χωρα ετσι οπως την καταντησαν οι δημοκρατικοι μακακες

    13. Το άσχημο είναι οτι θα μείνουν στη Λακωνία και θα αναγκάσουν τους Αλβανούς και άλλους Βαλκάνιους οικογενειάρχες να φύγουν γιατί θα τους πάρουν τις δουλειές.Οι Ταλιμπάν,οι Πακιστανοί και οι Αφρικάνοι θα είναι και το τέλος του Ελληνικού τουρισμού. Έχω σπίτι στην πατρίδα μου για τις διακοπές μου δεν θα το νοικιάσω δεν θα το πουλήσω αλλα θα το γκρεμίσω.

      1. Στ’ αρχίδια μας κι εσύ κι ο “τουρισμός”.

        1. Εσύ εισαι συριζαίος όμως εγώ ειμαι περισσότερο Ελληνας και φορολογούμενος απο σένα.πληρώνω ΕΜΦΙΑ κ.α φόρους και έχω χαλάσει πάνω απο $500.000 για το σπίτι μου και τους συγγενείς μου στην Ελλάδα

    14. Μπήκαν στη Σπάρτη οι απόγονοι του Ξέρξη! ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ! ΜΕΓΑΛΕ ΛΕΩΝΊΔΑ !ΤΑΠΕΙΝΆ ΖΉΤΩ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΔΩΣΑ ΤΟ ΑΊΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ! ΟΠΩΣ ΕΣΥ!ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ !ΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΊ ΤΟΝ ΒΑΡΒΆΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΗ.

      1. Ο μόνος βάρβαρος εισαι εσύ και οι συμ”πατριώτες” σου.

        1. ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ? ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

        2. Φίλε μου, μην κάνεις αυτό το λάθος..Πρόσεχε τι λες. Πρόσεχε τι γράφεις. Τα πράγματα είναι πιό σύνθετα από όσο φαντάζεσαι. Οι συχνότητες που επιφέρει η ανάγνωση των λέξεων, διεγείρουν κέντρα που ευθύνονται για πολλά στον οργανισμό σου..Επίσης μαζεύεις αρνητική ενέργεια απο χιλιάδες κόσμο που θα διαβάσει το σχόλιό σου. Το σύμβολο του Σταυρού πέραν της εξαγιασμένης δυνάμεώς του απο τον Ιησού το Χριστό, μετά απο χιλιάδες χρόνια προσευχών και επικλήσεων εκατομμυρίων πιστών σε όλο το πλανήτη, έχει δημιουργήσει επιπρόσθετη ενέργεια εγρηγορότου μεγίστης ενεργειακής φόρτισης το οποίο είναι καλύτερο για σένα να μην περιπαίζεις και ασχημονείς απάνω εις αυτό.

        3. Εσυ να πας να βρεις τον αφέντη σου τους διάολο και να αφήσεις σε εμας τα υπόλοιπα. Με απλα λόγια, Αντε μου στον διάολο. Άχρηστα πλασματα, σκουπιδια της γης, τοξικά απόβλητα. Μονο κόπρανα αφήνετε πίσω σας.

        4. ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ

    15. Μα δεν είναι φασίστες, τι είναι αυτά που λέτε αγαπητοί ? Έχουν ενημερώσει τους δημοτικούς άρχοντες. Έχουν συμφωνήσει όλοι μαζί εν πλήρη ευνομία. Δεν έχει παραβιαστεί το σύνταγμα..Επίσης έκαναν δημοψήφισμα στην τοπική κοινωνία. ‘Έπειτα τηρώντας κάθε δημοκρατική διαδικασία, το φιλελληνικό κράτος αφουγκράστηκε την γνώμη τους και σεβόμενο την αποφασή τους, τους κουβάλησε Νιγηριανούς και Μαυριτανούς απο την εμπόλεμη ζώνη της Πουτσουάνας…

    Comments are closed.