ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΕΣΑ Η ΚΑΙΛΗ. ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ. ΙΚΕΤΕΥΕ ΑΛΛΑ… ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    Κοινοποίηση:
    EVA-KAILI-600x400-2

    Την παράταση της κράτησής της στις φυλακές του Χάρεν αποφάσισαν οι δικαστές για την Εύα Καϊλή. Ετσι, σε ένα μήνα θα μπορεί να ζητήσει εκ νέου να αφεθεί ελεύθερη. Η Εύα Καϊλή μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης εντός 24ώρου και να κριθεί τις επόμενες δεκαπέντε μέρες.

    Παράλληλα στην απολογία της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ένα παιδί 22 μηνών που δεν μπορεί να μένει μόνο του, καθώς το βλέπει μόνο μια φορά τον μήνα.

    Ως προς την υπερασπιστική της γραμμή, ανέφερε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, τονίζοντας ότι άλλοι ευρωβουλευτές είναι ελεύθεροι και ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ η ίδια είναι στην φυλακή.

    Ειδικότερα, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

    «Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η Ε.Κ. εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

    Με απόφασή του σήμερα το πρωί, το προδικαστικό τμήμα επιβεβαίωσε την προφυλάκιση της Ε.Κ. Εάν ασκήσει έφεση κατά αυτής της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του εφετείου εντός 15 ημερών».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Στην ευρωβουλή ήταν για να προωθεί τις θέσεις της Ελλάδος και όχι τις θέσεις του Κατάρ… Καλά να πάθει η πατσαβούρα καμιά λύπηση ούτε για αυτήν ούτε για κανέναν.

    2. ΜΕΣΑΑΑΑΑ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΡΑ ΨΟΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ

    3. Δεν ήξερε αυτή μωρέ !
      Έβλεπε απλά κάτι λεφτά να αραδιάζονται στο σπίτι της , τα πέρνανε οι συγγενείς της αλλά αυτή καμμιά σχέση !
      Την παραπλάνησαν !
      Αν ήταν στην Ελλάδα τώρα φυλακή θα έβαζαν αυτούς που το έψαξαν , τίποτε δημοσιογράφους και εισαγγελείς !
      Αυτή είναι η Ελλάδα και που να δείτε τα ντόπια συμφέροντα τι λεφτά σκάνε σε πολιτικούς και συνδικαλιστές …..
      Το ΠΑΣΟΚ άλλη μια φορά πρώτο στην αρπαχτή , η ΝΔ έχει μάθει καλά το παιχνίδι φαίνεται και δεν την πιάνουν εύκολα !

    4. Θέλω να κάνω μία ληστεία αλλά περιμένω να γεννήσει η γυναίκα πρώτα μήπως κ με πιάσουν…

    5. Σ’ ένα καλό απ’ το twitter,
      περίπου:
      καϊλή μέσα θα κάτσεις μέχρι να μάθει ο δημητρακόπουλος γαλλικά…

    6. Αυτή είναι δικαιοσύνη, λειτουργεί η Δημοκρατία και υπάρχει ισονομία για όλους χωρίς διακρίσεις, ούτε κολλητούς ούτε πισωκολλητους.
      Ζήτω το Βέλγιο

    7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ; ΕΝΤΑΞΕΙ, ΈΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΩΝ ΓΥΦΤΟ-ΚΑΤΑΡΙΑΝΩΝ;… ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ!… ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΆΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑ!… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ!…

      1. Επειδή είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, θα τα φορτώσουν όλα σε αυτήν, όλοι οι άλλοι θα την βγαλουν λάδι. Θα ξεχαστουν όλα τα σκάνδαλα από εμβόλια μέχρι φυσικό αέριο και πετρέλαιο και θα είναι το εξιλαστήριο θύμα. Με τους Ιταλούς που έμπλεξε τι περίμενε, στην πρώτη στραβή θα της τα φορτωναν όλα. Δεν είναι Ελλάδα να την ξελασπωναν οι φίλοι της, όπως γίνεται με όλους τους απατεώνες εδώ.

      2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΗΘΙΚΑ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
        ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
        ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ?

    8. ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ

      1. Τι λες ρε μεγάλε….
        Σιγά μη τους δώσουμε να φάνε κιόλας.
        ΑΠΛΑ τους πετάμε μέσα στους κάδους και μετά στην χωματερή οι κάδοι για κάψιμο μαζί με το περιεχόμενο……

    9. σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να μπαινουν οικογενειακως φυλακη ακομα και τα παιδια της.

    10. Κι άλλο καβλί η Καιλή; Καλοφόρετο πράσινη βδέλλα.
      Ευτυχώς που διώξανε τον Βασιλιά.

    11. ‘Ωχου η καημενούλα τώρα θυμήθηκε το κοριτσάκι της. Τα μικρά παιδιά θέλουν τα πρώτα χρόνια τους γονείς κοντά για να δομήσουν στέρεο χαρακτήρα,αλλά αυτή προτίμησε την εύκολη και λαμπερή , αλλά ρηχή ζωή.Εξ,αλλου έχει κοντινούς συγγενείς για να το αφήσει,(αδελφή ,μητέρα).Αλλά κι αυτές έχουν άλλες υψηλές ασχολίες. Η γιαγιά περιπατεί στα υψηλά στέκια γράφοντας.

    12. Τη κυρία δεν τη ξέρω προσωπικά,δεν είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ,ουτε κανενός κόμματος εδώ κ πολλα-πολλα χρόνια αλλά θεωρώ πως είναι απάνθρωπο να στερείς από μια μητέρα με σωας τας φρένας το μωρό της.

      1. Να το σκεφτόταν όταν το έπραττε…τώρα απλά το εκμεταλλεύεται ως επιχείρημα αμύνης… καμιά λύπη…τον λαό που δεν έχει να ζήσει το παιδί του τον λυπάται κανείς… όχι… ήθελε πλουσιοπάροχα…εμμμ…

    13. Ευακι, εάν δεν πεις για ποιους προόριζες τα λεφτά θα μείνεις μέσα για πολλά πολλά χρονάκια. Μην ακούς τον Δημητρακοπουλο τι σου λέει, σε δουλεύει και σου δίνει ελπίδες απλά για να μην μιλήσεις.

    14. Παρακαλω συντοπιτες λυπηθειτε το Ευακι, μας εκανε….. “διασημους” στα περατα της οικουμενης!

    15. Οχι μονο για πιπες. Οχι μονο για πιπες.
      Να πει για το Μητσοτακη. Εκει δεν εφταναν λεφτα;
      Να πει και για τους αλλους.

    16. Να πα να γ@μηθει το τσολι. Ζωαρα με τόσα ταξίδακια και διακοπές έκανε. Ας κάτσει και λίγα χρόνια μέσα, δεν θα πάθει τίποτα.

      1. Λοκνταουν εμείς φυλακή 2 χρονάκια στο σπίτι μας, στη στενή αυτή ν μάθει μυαλό το πουτανακι

    17. Εκεί δεν είναι Ελλάδα να σε βγάλουν έξω τα φιλαράκια σου επειδή τους έκατσες ένα βράδυ,ούτε περνάνε τα νάζια και οι γαλυφιές.Εδώ,μπορεί να έπαιρνες και προαγωγή.

    18. Παράλληλα στην απολογία της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ένα παιδί 22 μηνών που δεν μπορεί να μένει μόνο του, καθώς το βλέπει μόνο μια φορά τον μήνα.

      Αυτα καριολα να τα σκεφτοσουν πιο μπροστα πριν αρχισεις να μασουλας το χρημα

    19. Οι εισαγγελείς ξέρουν πως τα φράγκα θα τα μοίραζε σε άλλους εντός Ελλάδας. Εάν δεν τούς δώσει, 10 χρονάκια θα φάει κάθειρξη.

    20. Όταν τα αρπάζεις μωρή κ@ριολα δεν σκεφτόσουν το παιδί όμως, έτσι δεν είναι? Μέσα και να πλένεις τα πόδια σου γιατί υπάρχουν παράπονα από συγκρατουμενες σου πως δεν κάνεις συχνά μπάνιο και διώχνεις την βρώμα με κολόνιες και αρώματα. Αλλά εάν δεν πλένεσαι, με τον ιδρώτα τα αρώματα κάνουν την κατάσταση αποπνικτικη για τους γύρω σου. Πλυσου αλλιώς στην απομόνωση.

    21. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΔΙΚΑ…ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    22. Κρίμα ,αν θέλει να μαζευτούμε καμιά 20 νοματαίοι να της ρίχνουμε από ένα χέρι καθημερινά ,έτσι για να περνάει τις μέρες ανώδυνα και χωρίς να στερείτε την παλιά της ζωή

    Comments are closed.