ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ .. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΑ “ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ” ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    0365fa53ae0244a0b96d93fa8bccc19d

    Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του  46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη, με τις διαδηλώσεις και τις βίαιες συγκρούσεις να μαίνονται.

    Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται τον τοπικό σερίφη, ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε στο λαιμό κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην πόλη Τζάκσονβιλ των ΗΠΑ. Όπως είπε ο Μάικ Ουίλιαμς, ο αξιωματικός «μαχαιρώθηκε στο λαιμό και βρίσκεται στο νοσοκομείο».

    Ο Ουίλιαμς πρόσθεσε ότι οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και τούβλα σε άλλους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων αργά το Σάββατο, ενώ πολλά άτομα συνελήφθησαν.

    Από την πλευρά του ο δήμαρχος του Τζάκσονβιλ, Λένυ Κάρι, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η διαμαρτυρία ξεκίνησε αρχικά ως ειρηνική διαδήλωση με περίπου 1.200 άτομα, αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε βίαιη κινητοποίηση.

    «Δεν πρόκειται να αφήσουμε την πόλη μας να καεί συθέμελα» πρόσθεσε ο Κάρι.

    Σημειώνεται πως σε τουλάχιστον 25 πόλεις σε 16 πολιτείες έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, κάτι που δεν ισχύει ακόμη στο Τζάκσονβιλ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ο Oμπάμα με πεζικό την αντιφά, χτυπάει την δημοκρατία, με στόχο να την κατακτήσει στις επόμενες εκλογες..εκλογικά και θα φανεί σαν καλός..Δεν αντέχουν οι σιωνιστές Πατριώτη που δεν τους κάνει τα χατήρια στην Αμερική..

    2. Και όμως ο Τραμπ έδωσε επίδομα 600$ την εβδομάδα σε όσους βγήκαν σε αναστολή εργασίας. Απλά οι πιο πολυ μαύροι, γνωστοί τεμπελαραδες , πήραν το μακρύτερο ,για αυτό τώρα την είδαν εξέγερση την κατάσταση και με την ευκαιρία σπάνε κ κλέβουν τα καταστήματα. Έρχονται και στην χώρα μας αυτά , απλά είμαστε 10-20 χρόνια πίσω…
      Λαέ ξυπνά.

      1. ΤΑ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΝΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΟΓΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΧΑΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ) ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ $1200(+$500 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ). ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ $100,000 ΠΗΡΕ $1200.
        ΕΔΩΣΕ $6ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΓΚΕΤΩΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ. (ΝΤΙΤΡΟΙΤ, ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ, ΚΟΜΠΤΟΝ, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΣΙΚΑΓΟ)
        ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ (ΜΑΥΡΟΙ) ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

        ΑΣΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

    3. Θα ηταν ωραια τα ποπ κορν και το καφεδακι αλλα πρεπει να εγκαταλειψουμε τις πολεις και να ταμπουρωθουμε στα χωρια βαρια οπλισμενοι και σκληραγωγημενοι γιατι ερχονται και σε εμας τα γεγονοτα, ειναι ηδη στο κατωφλι. μην εχουμε αυταπατες. Στις πολεις φυλακες, με μιλλιουνια λαθριους και αποφυλακισμενους βαρυποινιτες τη βαψαμε κυριολεκτικα. Την βαψαμε παιδες. Μετανοια εξομολογηση Πιστη στον Χριστο, και κατευθειαν στα βουνα. Εκει θα μπορεσουμε να οργανωσουμε καποια αντισταση.

      Ευτυχως η γεωμορφολογια της Ελλαδος ειναι ιδανικη και μας προσφερει πολλες δυνατοτητες.

      εκτιμω οτι ο Τραμπ δεν θα κρατησει πολυ. Αν δεν τον ριξουν στις επομενες εκλογες, θα προσπαθησουν με αλλο τροπο. Οφειλουμε σ αυτον το οτι καθυστερησε καπως τα τελικα γεγονοτα της Αποκαλυψης. Και ας μη γελιομαστε ειμαστε ηδη εντος της Αποκαλυψεως. Ο Δοναλδ εκανε ηδη υπερ αρκετα, μας κερδισε χρονο, μερικους μηνες παραταση, για να ξυπνησουμε να συνειδητοποιησουμε τι γινεται και να λαβουμε τα σωστα μετρα… Γι αυτο Ο Θεος να τον εχει καλα! Ηταν αδυνατο να σταμματησει τα γεγονοτα που ειχαν σχεδιαστει και δρομολογηθει ιωνες πριν…

      Στο Αμερικα ερχεται σκληρη αστυνομευση, και απο κει σ ολο τον πλανητη. σε συνδυασμο με δευτερο κτυπημα ιου, υπαρκτου η φανταστικου, με νεα μετρα δηθεν προλημψεως, με υποχρεωτικους εμβολιασμους και χαραγμα με βουλες κβαντικες ειναι πλεον φανερο που θα καταληξει η ολη ιστορια. Την βαψαμε και δυσκολα θα ξεβαψουμε!

    4. Καλα, να κοιταξουν οι αμερικανοι….να μαζεψουν το μπο*ρδελο τους….και να γινουν χωρα….
      γιατι δεν τους βλεπω καλα….

    5. Τά κάνει η Αντιφά δηλαδή οι ίδιοι αναρχοάπλυτοι που έχουμε και εδώ με παρακλάδι τα τσογλάνια του Ρουβίκωνα. Ξύπνα Χρυσοχοίδη και ξερο-γάμησε τούς άπλυτους. Είναι όλοι τους Τρομοκράτες και Τουρκόφιλοι.

      1. Ο/Η Πλήρωνε ΕΝΦΙΑ καρπαζοεισπράκτορα και θα γίνουν όλα λέει:

        Τώρα εκπαιδεύει τους αξιότιμους αστυνομικούς πως θα σε πετάν στο δρόμο όταν θα σου παίρνει το σπίτι η τράπεζα, σε λίγους μήνες που απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί, και μετά πάνε κατευθείαν Εξάρχεια! Δεν θα σ’ αφήσει παραπονεμένο…

      2. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΜΟΥΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ;

    6. Το ζωάδι απο κάτω αποκρύβει το γεγονός οτι ο ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ εκτίναξε την ανεργια σε ολο τον πλανητη και οχι μονο στις Η.Π.Α.

      Βαθυ κρατος.

      1. Άμα είναι κοροδοϊός γιατί σου έλεγε ο πρόεδρας να κάνεις σολάριουμ για να τον εξουδετερώσεις χαχααχχαα

    7. Ο ξευτιλισμος του Αμερικανικου συστηματος δια μεσου της ανισου διαχηρισεως φυλετικων ομαδων και η ρατσιστικη ταση ωρισμενων σουπερ κοπς φερνουν αρνητικα αποτελεσματα στην χωρα της πλουτοκρατιας

    8. Ο Τραμπ δίχασε την Αμερική, δηλητηρίασε τον κόσμο με το φαρμάκι του ρατσισμού και κατέστρεψε την οικονομία της χώρας. Επειδή παίρνει πούλο και επειδή ξέρει ότι θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο άχρηστος πρόεδρος, ο πρόεδρος που παρέδωσε την χώρα της ευκαιρίας με το σοκαριστικό 20% ανεργία (!), προσπαθεί να δημιουργήσει χάος και κάνει εμπρηστικές δηλώσεις για εθνοφυλακές κτλ. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει ψυχραιμία και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εμφύλιο γι΄αυτούς τους λίγους μήνες που έμειναν στον κλόουν.

      ‘ΥΓ. Μπράβο στο Τουίτερ που τον έχει ξεφτιλίσει και του επισημαίνει τα τουίτ που υποδαυλίζουν τη βία. ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΙΤΕΡ

      1. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΒΛΑΧΟΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΤΡΑΜΠ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΤΗΤΡΟΙΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ. Ο ΤΡΑΜΠ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

      2. Μα τι λες τώρα. Ο τραμπ έδωσε άλλη πνοή στην αμερικανική οικονομία. Οι μαύροι απλά δεν θέλουν να δουλέψουν. Υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα για ανέργους, η κοινότητα των μαύρων επί τραμπ είχε πολλές ευκαιρίες για δουλειές, τους προσφέρθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και αυτοί απλά δεν θέλουν να πάνε για δουλειά. Οι μαύροι βρήκαν σαν αφορμή την πράγματι δολοφονία του φλουντ για να καταστρέψουν και να κλέψουν. Αυτή την στιγμή οι νεοναζι φασίστες μαύροι μαχαιρωνουν και χτυπάνε αθώο κόσμο εξαιτίας τους χρώματος του δέρματος του. Τα συστημική μμε σας έχουν βιάσει το μυαλό και ασελγούν κατά συροην στην νοημοσύνη σας.

      1. Αναποδα το λες αλλα καταλαβαμε.
        Φωνη λαου, οργη Θεου!

    9. Πάει για εμφύλιο η κατάσταση. Πάρτε ποπ κορν και παρακολουθείστε τα γεγονότα της Αποκάλυψης. Ζούμε μεγάλες στιγμές.

    Comments are closed.