ΕΚΤΑΚΤΟ! “ΕΣΚΑΣΕ” ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΞΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    prosfyges-lesvos-diamartyria-eurokinissi-1000-2

    Σκηνές απόλυτου χάους σημειώνονται στα νησιά μας. Η κατάσταση έχει ξρεφύγει εντελώς πλέον, με την χώρα μας να βρίσκεται μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο, αυτόν την εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

    Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 6 το απόγευμα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Πυλίου στην Κω, όπου υπάρχει υπερπληθυσμός προσφύγων.

    Η κατάσταση ήταν για αρκετή ώρα τεταμένη, με τους μετανάστες (οι περισσότεροι Σομαλοί), εξαγριωμένοι για τις συνθήκες δαβίωσής τους, να επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών που έχουν την ευθύνη φύλαξής τους.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν με χρήση χημικών για την εξομάλυνση της κατάστασης, αναφέρει το kosnews24.gr

    Από την συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετανάστες για τις πρώτες βοήθειες καθώς και αστυνομικοί. Μάλιστα δύο από τους αλλοδαπούς (Σομαλοί) που μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, γύρω στις 23.00 το βράδυ δημιούργησαν επεισόδιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και παρενέβη η αστυνομία οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Πότε θα πάψει πια αυτή η ξεφτίλα!!!!!πότε θα σταματήσετε την εισβολή?????? τελειώνετε άιντε στα χωράφια σας όλοι κ εμείς στο ξεφραγο ριμαδι αμπέλι μας!!!!!άιντε στα σιχτιρια ποια!!!!!!φύγετε από δω!!!!!δε μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας κουβαλιεστε κ εσείς στην ψωροκωστενα!!!!!πάει ψοφισε!!!!τι δεν καταλαβενετε?????????

    2. Δεν πειραζει. Οι ραγιαδες πολιτες της νεοελλαδας ψηφιζουν ανθελληνικα κομματα. Βγαλτε το σκασμο τωρα ραγιαδες

    3. Τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ πέφτουν . Μπράβο χώστε πόνο !

    4. Μα γιατι παραπονιουνται τωρα ;; Αφου η υπευθυνη του Hot Spot δηλωνει πως δεν εχουν προβληματα με αυτους τους ανθρωπους πως υπαρχει συνεργασια και ολα ειναι υποελεγχο !!!! Με αλλα λογια ….. ολα μια χαρα !!!!!! Οποτε να τους δωσουμε και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανουν !!!

    5. τους προδότες χρυσαυγίτες από την βουλή.

      1. και ξανακρατήσαμε τους πατριώτες συριζαυγίτες στην βουλή…. χοχοχο!!!!

      2. τουλάχιστον ξαναφορτωθήκαμε τους πατριώτες συριζαυγίτες στην βουλή….

    6. Καλά κάνουν !!!!! Εμείς πρόβατα ακόμα δεν ξυπνάει κάνεις να δει τι έρχεται.

    7. Ο κουλης δεν ασχολειται μς αυτες τις λεπτομεριες. Τα εχει αφησει ολα στα εμπειρα χερια του χρυσοχοιδη. Αυτος κάνει χοντρες μπιζνες με νεους επενδυτες του εξωτερικου. Πού θα επενδυσουν ομως; στα hot spot?

        1. μ αυτό το πλευρό να κοιμασαι κι εσυ γιαπωνεζάκι

    8. Θα σας σώσουν τα πολιτικά κόμματα ανεξαιρέτως. Κούνια που σάς κουναγε. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΜΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΟΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Η ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ Η ΕΜΕΊΣ. ΔΙΑΛΈΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ….

    9. Μόνο η ΧΑ είναι η λύση. Την ψήφισα με 2 χέρια και στις βουλευτικές και στις ευρωεκλογές και θα την ξαναψηφίσω. Μην ακούτε τον κάθε μαλάκα Κούλη και τον κάθε άπλυτο. Έχει γεμίσει με λάθρο την Ελλάδα ο Τσίπρας κι ο Κούλης δυστυχώς συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αλλά τι περιμένεις από κωλόψαρα τύπου Κούλη κι από λεονταρισμούς τύπου Τσίπρα; Ένα τόξο του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου στον κώλο κάθε λάθρο χρειάζεται για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ψήφισα με περηφάνεια χρυσή αυγή και θα την ξαναψηφίσω.

    10. Καλα να παθετε!!
      Τα χειροτερα ερχονται και απ’ οτι φαινεται πρωτα θα την πληρωνουν/σουν οι αστυνομικοι/στρατιωτικοι που εχουν γινει υπηρετες των λαθρο με ανωθεν ανθελληνικες εντολες.
      Αρθρο 120 του συνταγματος κυριοι. Ποσο μαλλον για ενορκους ενστολους.

    11. Αυτη ειναι η αληθεια.
      Το νησι ηταν για βουλιαγμα απο τον μπατιροτουρισμο για αυτο η πλειονοτητα των κατοικων συμφωνησε-δεχτηκε εκτος απο τον σταθμο αφιξεων και τη δημιουργια κεντρου φιλοξενειας.
      Επομενως πιο λογικο και με μικρη δοση ειρωνειας θα ηταν να ξυλοφορτωσουν τους αστυνομικους οι εμποροι και οι καταστηματαρχες του νησιου για τις απανθρωπες συνθηκες διαβιωσης των προσφυγων!
      Γιατι;
      Για να πεσουν και αλλα φραγκα απο την Ε.Ε και τον Σορος στους λαθροπροσφυγες ωστε να ξοδευουν περισσοτερα στα καταστηματα της Κω!

    12. Εε καλά τώρα …λεπτομέρειες , μικροτραυματισμοι . Το σημαντικό για σας τους αστυνομικούς είναι ότι κερδίσατε το δικαίωμα να φιλιεστε με όποιον θέλετε και όπου θέλετε. Συγκεκριμένα κάτω από την Ελληνική σημαία ….. ούτε ένας από εσάς δεν αντέδρασε διεκδικώντας το δικαίωμα να υπερασπίζεται τους πολίτες και τον εαυτό του. . Καλά σας κάνουν τώρα που σας έχουν να καθαρίζετε τα σκατα των νεγροειδων αποβρασμάτων του Ισλάμ τρώγοντας ξύλο και από πάνω….. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη …χααα χα χααα!

    13. τώρα φατε δημοκρατία
      φατε διεθνισμο
      φατε πολυπολιτισμό…
      και σκασμό!!!!

    14. ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΔΩ? ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ!
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΑΜΙΓΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ή ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?

    15. Δυστυχώς η δημοκρατία μας ,δεν είναι για αυτούς και δεν χρειάζονται τέτοια μεταχείριση αυτά τα καλά παιδιά από την σομαλια . Κανένας μας δεν ξεχνάει τον αμερικανό πεζοναύτη όταν 19 χρόνων παιδί έπεσε στα χέρια αυτού του λαού .
      Ας τους βάζουν δηλητήριο να αραιώνουν .
      Τους ζω εδώ εγώ και τους ξέρω καλά .
      Ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός να βλάψουν την Ευρώπη μας

    16. Τι ψηφισατε νησιωτες πριν δυο μηνες;
      Κουλη δεν ψηφισατε;
      Νομιζατε οτι θα αλλαξει κατι ο κουλης;
      Δε θελατε Χρυση Αυγη που δεν θα ειχατε το προβλημα τωρα,δε σας εκανε ητανε “ναζιστες”.
      Φατε τωρα ολο το ισλαμ στη μαπα και σκασμος,αυτο ψηφισατε αυτο θα παρετε.

      1. τι εκανε ρε κι εσυ η χρυση αυγη που συνεχεια ακουω .Σκατα ττιποτα γιατι ειναι και αυτοι μερος του συδτηματος και πληρωνονται και αυτοι απο τους εβραιοσιωνιστες.! Αιντε ρδ βαρεθηκαμε να ακουμε χρυση αυγη και χρυση αυγη μια απο τα ιδια σκατα και για ευκολο παρανομο πλουτισμο πουλωντας και αυτοι την πατριδα !

    17. Ε και? Νεα δημοκρατια δεν ψηφισαν οι κωοι? Ξυλο αλυπητο να φανε απο τους προσφυγες!

    18. Ε βέβαια οι Ελληνες ψηφοφόροι ψηφίζουν<>κόμματα να κυβερνήσουν την χώρα και όχι τους <>που θα γυρνουσαν την χωρα 500 χρονια πισω επειδη θελανε να ζουνε σε αυτη μονο Ελληνες.

    19. Α παιδιά το πρόβλημα είναι δικό σας κσι να το λύσετε μόνοι σας,ο κύριος υπουργός Μόνο στους κατοίκους του καραβομυλου υποσχεθηκε πως αν οι επενδυτές που θα τους στείλει δημιουργήσουν πρόβλημα θα τους παρει σπιτι του,εσείς οι άλλοι λουστητε τους

    20. Να αφησουν το τροπαριο περι προσφυγων, διοτι δεν κοροιδευουν κανενα πλεον και να τους στειλουν στις πατριδες τους, αυτους τους θρασυτατους που δεν σεβονται τιποτα, λες και καποιος τους καλεσε!!!!!!!! Απελαστε τους να σωθει η χωρα, γιατι τα χειροτερα ερχονται!!!!!!!!!

    21. Μα ποτε θα κλείσετε τα σύνορα. Έξω και αυτούς

    22. Για σας που νομιζατε οτι κατι αλλαξε.Φατε αραπιλα τωρα.

    23. ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ,, ΕΔΩΣΑΝ ΦΟΥΛ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ΄΄ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ…..

    24. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !
      ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
      ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !

    25. Πολυ ευχάριστη είδηση. Να τους στείλουν στο νοσοκομείο για να μάθουν να αντιμετώπιζουν τους λαθρο οπως τους πρεπει. Καταλαβαινω βεβαια πως εχουν εντολες άνωθεν, αλλα ολα εχουν καποιο όριο. Δηλαδη αν τους διατάξουν να καθίσουν να τους σφαξουν, θα κάτσουν;;;; Ειναι ποτε δυνατόν;;;; Η εχουμε αςτυνομια η οχι. Ας μιλήσουν, ας κανουν κατι οι αστυνομικοί. Δεν καταλαβαίνουν πως κινδυνεύουν;;;; Ολοι κινδυνεύουμε.

      1. Πολυ ευχάριστη είδηση. Να τους στείλουν στο νοσοκομείο για να μάθουν να αντιμετώπιζουν τους λαθρο οπως τους ντόπιους…

    26. μαλακια κρατος, μαλακια αστυνομια….το 20-
      23% που πηγε και ψηφισε τα ιδια, να τους παρουν τωρα, μεσα στα σπιτια τους…οσο ακομα βεβαια επτρεπεται στους Ελληνες να ζουν στη Ελλαδα.

    27. Τουςμεταφέρετε και στο νοσοκομείο τρομάρα σας χημικά φουλ ότι πιο ληγμένο υπαρχει και να σκάσουν σα τα ποντίκια να ξεβρωμισει ο τόπος άκου εκεί οι πρόσφυγες από τη Σομαλία

    28. ΣΏΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΈΙΣ

      1. Εσύ περίμενε να σε σώσει ο κούλης βλακακο.Να μαντέψω,κούλης και με τα 2 χέρια?

    Comments are closed.