ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΑΡΑΙΝΕ ΤΟΝ 42ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ; ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    Κοινοποίηση:
    NIKOS-XIOS

    Είναι πραγματικά απίστευτες και συνταρακτικές οι εξελίξεις, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του 71χρονου επιχειρηματία Ν.Χ., ο οποίος διατηρούσε εμπορική-βιοτεχνική επιχείρηση στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, στο ύψος του Λευκοχώματος.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», πριν από λίγη ώρα  φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του και ο 42χρονος γιος του αυτόχειρα επιχειρηματία, Γιάννης Χ., καθώς εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο χωριό Πολοβίτσα Δ. Σπάρτης!  Ήδη στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του ανθρώπου που φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του.

    Οι ραγδαίες -όσο και τραγικές- εξελίξεις προκαλούν πολλά ερωτηματικά γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, τη στιγμή που η φημολογία των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για ένα ΕΝΟΧΟ μυστικό που «βάραινε» τη συνείδηση του πατέρα και την αποκάλυψή του δεν άντεξε ο γιος…

    Είναι όμως έτσι τα γεγονότα; Τι έκρυβε η επιστολή; Υπήρχε οικογενειαικό πρόσωπο που δεν άντεξε την πίεση και εγκατέλειψε την συζυγική στέγη του 42χρονου αυτόχειρα, γιου του εργοστασιάρχη;

    Πάντως, κατά πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κομβικό ρόλο στην υπόθεση της τραγικής κατάληξης δύο επαγγελματιών στη Λακωνία, φέρεται να διαδραματίζει η τελευταία επιστολή του βιομηχάνου επίπλων, στην οποία υπάρχει ενδεχόμενο να περιγράφει συμβάντα ενδοοικογενειακής βίας ή κακοποίησης που αφορούν τρίτα προς την οικογένεια πρόσωπα.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο συμβάν- εαν υπήρχε επιστολή του τραγικού αυτόχειρα που προειδοποιούσε για τυχόν παραβατικές κακουργηματικές πράξεις- τεράστια ευθύνη φέρει η τοπική αστυνομία που δεν “είχε το νού της” και κολύμπησε η περιοχή στο άδικο αίμα.

    Με πληροφορίες από το www.lakonikos.gr

    (Στη φωτογραφία εξωφύλλου, ο τραγικός αυτόχειρας πατέρας, Νίκος Χίος)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Πολυ κριμα…αν μη τι αλλο ο Ν.Χιος ηταν ενας πολυ σοβαρος ανθρωπος.Κυριος , με Κ κεφαλαιο.Οταν ειχε το Εντελβαις,απ οπου κ τον θυμαμαι, κοιτουσε μονο τη δουλεια του,δε χαζευε κ δεν τεμπελιαζε. Παντα ευγενικος κ τυπικος.Απειχε παρα σαγκας απο αλλους της ντοπιας κυριους. Απιστευτη πικρα κ για το μεγαλο του γιο,που εφυγε ετσι, τοσο νεος πατερας αφηνοντας πισω τεσσερα παιδακια…Ποσο κριμα … Κανενας φιλος η συγγενης δεν μπορεσε να αυτο το απιστευτο κακο..; Ποσο εχουμε αποξενωθει πια…ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ Σ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ.

    2. σαν λακωνας εχω να πω τα εξεις: τραγικα και συχρονως θλιβερα και λυπηρα γεγονοτα για τη οικογενεια και για την πολη. Ενα ομως ηταν σιγουρο αυτη η δυστυχισμενη οικογενεια την ειχε ο υπεμετρος εγωισμος(χωρις πραγματικο αντικρισμα) αυτοι ηταν και αλλος κανεις.

    Comments are closed.