(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2) ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ANAMENONTAI ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΕ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    patra paidia

    Κινητικότητα στο θέμα της Πάτρας.

    Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ήδη έχει διαταχθεί έκτατκη εισαγγελική παρέμβαση για την μητέρα των τριών θανατωμένων παιδιών. 

    Καταιγιστικές εξελίξεις λοιπόν στο θρίλερ με τα 3 παιδιά από την Πάτρα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ  , η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι η Κεταμίνη. Χωρίς βεβαίως αυτό να δημιουργεί- μέχρι στιγμής- δικαστική ποινική δίωξη για κανέναν. 

    Το ερώτημα είναι: Έχει στοιχεία η αστυνομία, για να ανοίξει τη δικογραφία; Αυτό είναι το ζητούμενο. Θα δούμε…

    Κατά άλλες πληροφορίες, στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας οδηγείται η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΜΚΟ επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ και εξέφρασε φόβους ότι μπορεί να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

    “Φρέσκια” πληροφόρηση αναφέρει ότι στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούν άνδρες της ασφάλειας την Ρούλα Πισπιρίγκου, την μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν σε νοσοκομεία.

    Στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου- κατά κάποιες δικαστικές πηγές- οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και εν συνεχεία με συνοδεία επρόκειτο να μεταφερθεί στην Αθήνα.

    Τα ερωτήματα

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί στην εισαγγελία για κατάθεση; Έχει προσαχθεί στην Πάτρα; Θα προσαχθεί ως μάρτυρας ή ως ύποπτη στην Αθήνα στη ΓΑΔΑ; Υπομονή κάποιες ώρες.

    Πληροφόρηση ώρα 18:17: 

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα 3 παιδιά από την Πάτρα, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας αναμένει τη δικογραφία για την υπόθεση, ενώ η μητέρα των κοριτσιών, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ.

    Μετά τον εντοπισμό της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, το τμήμα Ανθρωποκτονιών ολοκλήρωσε την προανάκριση και παρέδωσε τη δικογραφία στην εισαγγελία θεωρώντας προφανώς ότι υπήρξε εξωτερική παρέμβαση στον θάνατο του παιδιού Την ίδια ώρα, η δικογραφία αποστέλλεται στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου η οποία θα αποφασίσει είτε την άσκηση δίωξης είτε την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της .

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ηταν φανερο οτι αυτοι ειναι αυτη μονο απο την φατσα! φαινεται οτι κατι κρυβει μεσα της! κανει μπαμ…

    2. Αυτές οι χαρούμενες φατσούλες θα μείνουν για χρόνια χαραγμένες στη μνήμη μας.Αδυνατώ, ακόμα, να πιστέψω ότι είναι κάτω απο το χώμα.

    3. ΛΟΓΙΚΟ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ!!!!!!!ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ?Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ?? ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 3ο ΤΗς ΠΑΙΔΙ…ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ??? ΕΛΕΟΣ!!!!ασε που θα πεΙ οτι εφτασε σε αυτο το σημειο απο την κατακραυγη του κοσμου!!!!ΓΕΛΑΩ!!!

    4. Φύγε γιατί αυτό είναι κτηνιατρικό φάρμακο, στο κατά πόσο έχει σχέση η μητέρα δεν γνωρίζουμε αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχουν γίνει πολλή παλιά κάποια πιραματα στην Αγγλία για αντικαταθληπτικο ,το παιδί πέθανε νοσοκομείο οπότε στο νοσοκομείο αυτό δρουν κυκλώματα φενετε μεγάλα οπότε είναι σωστή η αρχική μου σκέψη ότι σαν ίδρυμα δεν λειτουργεί σωστά ο φάκελος της μικρής μπορεί να χρεώνεστε άλλο φάρμακο και άλλο να δίνετε

    Comments are closed.