ΕΚΤΑΚΤΟ: ΈΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ – «ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ – ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗN ΠΕΡΙΟΧΗ (BINTEO & EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Ισχυρή αστυνομική δύναμη σπεύδει στην κοινότητα της Ανθήλης έξω από τη Λαμία, όπου οι ρομά έχουν σηκώσει στο πόδι όλο το χωριό.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων αρχικά ακούστηκαν τσακωμοί και φωνές, από την περιοχή όπου διαμένουν οι ρομά και στη συνέχεια απανωτοί πυροβολισμοί.

    Screenshot_3(33)

    Όπως ήταν φυσικό κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο το ένα περιπολικό που έφτασε στην Ανθήλη δεν μπορούσε να πλησιάσει στο γκέτο των ρομά, αφού κινδύνευε η ζωή των αστυνομικών, γι αυτό κάλεσαν βοήθεια και στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, τα οποία διακομίστηκαν στα Επείγοντα του νοσοκομείο Λαμίας. Το ρεπορτάζ λέει ότι δεν έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμό αλλά από ξυλοδαρμό.

    Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δυο οικογένειες ρομά συνεπλάκησαν μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έβγαλαν καλάσνικοφ και πυροβολούσαν στον αέρα, σηκώνοντας στο πόδι όλο το χωριό.

    Αυτή την ώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, ενώ στο σημείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

    Πρόσφατα οι κάτοικοι της Ανθήλης είχαν κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και είχαν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αφού η κατάσταση με τους ρομά στο χωριό έχει ξεφύγει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το ΜΟΝΟ θετικο που ακουσα ειναι η προτροπη απο τον προεδρο τους να μην παει κανενα “Ρομα” βλεπε γυφτος να ψηφισει.

      ΑΜΗΝ.

      Ολοι αυτοι ειτε νουΔΟΥΛΑ ειτε παστοκ ειτε τσιριζα, ψηφιζουν. Αρα.

      ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ πατησει ποδι σε εκλογικο κεντρο.

    2. Τι σημαίνει τα πνέυματα έχουν ηρεμήσει, γιατί δεν τους παίρνουν τα αυτόματα

    3. Αν δεν γίνουμε στρατιωτικό καθεστώς δεν θα αλλάξει τί-πο-τα!
      Όπλα; Καλάσνικοφ οι γύφτοι;
      Που είμαστε στην Τσετσενία;
      Δυστυχώς η Έλλαδα έχει μαζέψει τόσο βούρκο και βρωμοφάρες που που μόνο με μαζικές γενοκτονίες καθαρίζει ο τόπος. Δηλαδή ότι έγινε στην Συρία να γίνει καί εδώ x 10!!!

    4. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα δώσει λύση με τους γύφτους ρε πανηλίθιοι , συνεχίστε να ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία , ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα του “συνταγματικού” τόξου και οι γύφτοι θα σας πηδήξουν στο τέλος βλάκες ε βλάκες !

    5. Οταν οι μποτοξουδες γερασμενες κοκοτες του υπουργειου εχουν εμοισθη συμβουλο δικηγορο την κορη του παμπλουτου βασηλια των γυφτων πως ολοι οι γυφτοι ανα την Ελλαδα να μην παρουν κεφαλι και να μην κανουν οτι γουσταρουν εις βαρος εμας……….

    6. Ειδικες δυναμεις ΟΥΚ και δυο τρεια τανκς και ξυλο….. να δειτε μετα πως μονταρονται οι κωλογυφτοι και γινονται παναγιες

    Comments are closed.