ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    δδδδ

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Γερμανία. Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πολίτες σε πεζόδρομο στην πόλη Τρίερ.

     Ο δήμαρχος της πόλης, όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα, δήλωσε ότι δύο πολίτες είναι νεκροί, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο κάτι τέτοιο από την αστυνομία, ενώ άλλοι δέκα είναι τραυματίες.

    Τον θάνατο των δύο ατόμων επιβεβαίωσε η αστυνομία, η οποία φέρεται να έχει συλλάβει τον οδηγό του αυτοκινήτου.
    «Έχουμε συλλάβει ένα άτομο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Παρακαλώ συνεχίστε να αποφεύγετε το κέντρο» τονίζεται σε νέο tweet.



    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. παλιοπουτανα μερκελ κατεστρεψες την ευρωπη εβαλες μεσα ισλαμιστες

    2. Οι Γερμανοί όλοι βγαίνανε στους δρόμους και λυσσάγανε “Welcome refugees welcome refugees” και δεν τολμούσε κανένας να μιλήσει γιατί πέφτανε όλοι επάνω του “Φασίστα, ρατσιστή, νεοναζί” έτοιμοι να τον λυντσάρουνε. Πόσους σκότωσε ο αλλαουακμπάρος? Μόνο 2? Λίγους σκότωσε. Ψιλολοίδια. 102 έπρεπε να σκοτώσει. Καλά τους κάνουνε. Πάντως και μουσουλμάνος να είναι ο δράστης δεν θα πούνε ότι είναι μουσουλμάνος. Όταν ο δράστης είναι λαθρομετανάστης δεν ανακοινώνουν την εθνικότητα του.

    3. Ας τολμήσουν οι Γερμανοί να καθυστερήσουν για μια μέρα τα επιδόματα στους μουσουλμάνους και τότε θα τους έρθει…..κεραμίδα.

    4. Έτσι τους αξίζει τους Γερμανούς αφού χειροκροτούν την Μερκελ που χειροκροτεί τους Τούρκους . Εύχομαι στα Χθεσινά αγριογουρουνα , Πάντα τέτοια και από εμένα !

    5. το πιο πιθανο να ηταν κανενας βρωμερος αλλαχουακμπαρακιας .Παντα τετοια γιατι οι Γερμανοι ειναι πιο ζωα απο εμας και εχουν την Ιουδαια την Μερκελ και τους καταστρεφει κοιμιζοντας τους με ψευτικη ευμαρεια και γεμιζοντας τους κανιβαλους

    Comments are closed.