ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ – ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΧΗ ΨΗΦΟ ΜΕ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ, ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΝΕΒΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    image

    Ξεφεύγει η κατάσταση στις ΗΠΑ. Από τη μία οι πληροφορίες και καταγγελίες για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα και από την άλλη το κλίμα μίσους και πόλωσης που επικρατεί, δημιουργούν ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ» που δημιουργεί πολλούς κινδύνους.  

    Όσο παρατείνεται η αγωνία των Αμερικανών για το αποτέλεσμα των εκλογών, με την καταμέτρηση να προχωρά αργά και τους δύο αντιπάλους να δίνουν μάχη στήθος με στήθος, τόσο οξύνεται η κατάσταση στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων.

    Παρόλο που δεν υπήρχαν αναφορές για σοβαρά επεισόδια την πρώτη μέρα των εκλογών, τα επόμενα 24ωρα έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά που φανερώνουν ότι τ κλίμα αγριεύει επικίνδυνα.

    Σύμφωνα με το ABC7, εντάσεις σημειώθηκαν μετά από πορεία διαδηλωτών το βράδυ της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης (τοπική ώρα) στη Νέα Υόρκη, με βασικό μήνυμα «Να μετρηθεί κάθε ψήφος». Η πορεία που ξεκίνησε ειρηνικά στην 5η Λεωφόρο μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι πρόκειται να υποβάλλει μηνύσεις σε πολιτείες για να διακοπεί η καταμέτρηση των ψήφων κράτησε σχετικά λίγη ώρα και αργότερα διαλύθηκε ειρηνικά.

    Ένταση και στο Σόχο

    Ωστόσο, μια ώρα αργότερα, μεμονωμένα άτομα εμφανίστηκαν στην περιοχή του Γκρίνουιτς Βίλατζ και άρχισαν να ανάβουν φωτιές και να συγκρούονται με αστυνομικούς. Όπως αναφέρεται σε τοπικά μέσα, πάνω από 50 συλλήψεις έγιναν τις ώρες που ακολούθησαν.

    Εις βάρος των συλληφθέντων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση ταραχών, παράνομη συνάθροιση και αντίσταση κατά της αρχής. Μια 24χρονη γυναίκα, η Ντεβίνα Σινγκ φέρεται να έφτυσε στο πρόσωπο ενός αστυνομικού στη συμβολή της 7ης Λεωφόρου και της Λιρόι Στρίτ. Ακόμη ένας αστυνομικός δέχτηκε γροθιές από διαδηλωτή αλλά δεν τραυματίστηκε, όπως μεταδίδει το ABC7.

    Κατά τις συλλήψεις, οι αστυνομικοί βρήκαν και εντόπισαν φωτοβολίδες, ένα τέιζερ που έγραφε πάνω «αστυνομία» αλλά και μαχαίρια.

     

    Πέρασε μπροστά ο Μπάιντεν στην Τζόρτζια

    Όσο η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται τόσο η αγωνία μεγαλώνει. Αυτό είναι το σκηνικό στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς και οι διαφορές μεταξύ των δύο υποψηφίων προέδρων μικραίνουν, φέρνοντας πιθανότατα τον Τζο Μπάιντεν πιο κοντά στην προεδρία, καθώς εξακολουθεί να χρειάζεται μόλις έξι εκλέκτορες, για να κερδίσει τις εκλογές.

    Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Πολιτεία που φαντάζει ως η επικρατέστερη να δώσει στον Δημοκρατικό υποψήφιο αυτούς τους έξι εκλέκτορες, ώστε να φτάσει στον «μαγικό» αριθμό των 270, είναι η Νεβάδα. Εκεί, ο Μπάιντεν προηγείται με διαφορά κοντά στις 11.000 ψήφους και απομένουν να καταμετρηθούν άλλες 250.000.

    Στην Πενσιλβάνια, με 200.000 ψήφους να μην έχουν ακόμα καταμετρηθεί, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ, προηγείται με διαφορά κοντά στις 18.000 ψήφους, ωστόσο, όσο προστίθενται ψήφοι, ο Μπάιντεν συνεχίζει να κλείνει την ψαλίδα.

    Στην Αριζόνα, στην οποία το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press έδωσε ήδη νικητή τον Μπάιντεν, αντίθετα με άλλα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, και με καταμετρημένο το 90% των ψήφων, ο Δημοκρατικός υποψήφιος δείχνει σταδιακά να υποχωρεί τις τελευταίες ώρες, διατηρεί ωστόσο ένα καθαρό προβάδισμα περί τις 46.000 ψήφους.

    Η… σφαγή, ωστόσο, γίνεται στην Τζόρτζια. Εκεί, μένουν να καταμετρηθούν περίπου 16.000 ψήφοι, και ο Μπάιντεν πέρασε μπροστά με διαφορά 917 ψήφων, αν και πριν λίγο ήταν μπροστά ο Τραμπ με 463 -ήταν 665 νωρίτερα το πρωί (ώρα Ελλάδος). Η καταμέτρηση στην Πολιτεία ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ήτοι εννέα-δέκα ημέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

    Πιο σαφής είναι η υπεροχή του Τραμπ στη Βόρεια Καρολίνα, καθώς προηγείται με διαφορά 76.000 ψήφων, ενώ απομένουν περί τις 350.000 να καταμετρηθούν, για να αναδειχθεί νικητής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο σορός και οι όμοιοι του κυβερνάνε τον πλανήτη…. Τι δεν καταλαβαίνετε;;…… Με το χρήμα ελέγχουν τα πάντα..

    2. Όσες ψήφους είναι μπροστά είναι ο τραμπ, ξαφνικά εμφανίζονται επιστολικες από το πουθενά συνεχώς όλες υπέρ μπαιντεν! Ο λαός σε όλο τον κόσμο φωνάζει να μην δεχτεί ο τραμπ τα αποτελέσματα, είναι νοθεία. Αυτή την στιγμή έχουμε πόλεμο ανάμεσα στην δικτατορία της κοινωνίας των πολιτών που θεωρεί τους ανθρώπους σκουλικια και τους βάζει φιμωτρα σαν τα ζώα με την στήριξη μμε τραπεζιτών και Γερμανίας. Από την άλλη ο τραμπ που πιστεύει στον άνθρωπο και στις δυνατότητες του. Να μην εγκαταλείψει. Εάν βγει ο μπαιντεν θα σας βάλουν μέχρι και στον κ@λο φελο.

    3. Τα παγκόσμια συμφέροντα συγκρούονται με φόντο την παγκοσμιοποίηση!!
      Δεν εύχομαι τπτ γιατί κάθε ευχή είναι ένα είδος μαγείας που ο καθένας αναλαμβανει το ρίσκο της γιατί αν υλοποιηθεί πληρώνεται .
      Οπότε θεωρώ ότι ότι είναι να συμβεί θα συμβεί!!
      Εμείς οι Έλληνες ας αποστασιοποίηθουμε λίγο από τα γεγονότα και ας κοιτάξουμε τα δικά μας !!

    4. ΒΙΑ & ΝΟΘΕΙΑ !!!!
      στο δίσ-εκτο 2020 (κλπ με αρχή στο τρισ-εκτο 2016 !!!!)
      ΝΟΜΟΤΕΛΙΚΑ & ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ !!!!!

    5. οταν ψηφιζουμε για τις ευρωεκλογες το πολυ σε δυο- τρεις μερες βγαινουν τα αποτελεσματα και για ολα τα κρατη,, σε πληθυσμο και σε εκταση ειναι οσο οι αμερικη,,αρα κατι παει στραβα στο εκλογικο συστημα της αμερικης για αυτο επικρατει αυτο το μπαχαλο….., τοσο οργανωμενο κρατος σε αλλα θεματα.. φαινεται απιστευτο αυτο που συμβαινει…

    6. Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!!! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ……..

    7. ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ GATES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ ΕΙΝΑΙ Ο BIDEN ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Η PELOSI ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ PUPPET ΤΟΥ GATES . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ . ΘΑΝΑΤΟΣ-ΒΙΑ –ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΣΩΝ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΖΩΑ. ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

    8. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ MEDIA ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΌΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΊ ΗΤΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ.
      ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

    9. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ GATES ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    10. Ο θειος Τζο νικησε κατά κρατος τον μπορντελακια πορτοκαλομαλλι και μαλιστα δικαια και καθαρα ,αλλα αυτος ο τρελος μασόνος που ακουει στο ονομα Τραμπ είναι ικανος να φτασει και σε πραξικοπημα προκειμενου να παραδωσει την εξουσια. Όταν αναλαβει ο θειος Τζο θα μπει ταξη παντου και οι ρατσιστες λευκοι θα μπουν ολοι στην φυλακη!

    11. εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις- μπάχαλα ανακατωσούρα , κύριο γνώρισμα του κομμουνισμού!!!

    Comments are closed.