ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ – ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ – ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    Κοινοποίηση:
    attikieks

    Το μπαλάκι των ευθυνών μεταφέρεται από τον έναν στον άλλο. Η Αττική Οδός παρέμεινε ανοικτή και καμία ειδοποίηση δεν δόθηκε στους οδηγούς.

    Από ότι φαίνεται όμως, ο δρόμος των νταβατζήδων έκλεισε σε κάποιες εκ  των εισόδων τους. Ήταν έτοιμα τα κοπρόσκυλα ότι θα συμβεί αυτό, παρόλα αυτά, δεν είχαν καν την ευθιξία να ενημερώνουν τον κόσμο.

    Που είναι τα μηχανήματα που τα έχουμε χρυσοπληρώσει εδώ και τρεις δεκαετίες; Πληρώνουμε τρία ευρώ και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε;;; Αλήτες!

    attikiodos attikiodos1 attikiodos2 attikiodos3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. κανονικα θα πρεπει για εναν μηνα να μην πληρωσει κανενας διοδια στην αττικη οδο. ξυπνηστε αθηναιοι………. πνιγηκατε σε 10 ποντους χιονι.

    2. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ….!!!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ….ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ….ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    3. Πάντως Στέφανε στη Αμερική μετά τις καταγγελίες του Μακελειού θα έβαζαν άμεσα κρυφό μικρόφωνο σε συγκρατούμενη της κακαραντζουλα κ θα αποσπούσαν ομολογία για τη μυλωνά .αυτή η υπόθεση κάποια μερα θα βγει στη φόρα .επειδή τη έβγαλες εσύ δεν της δώσανε σημάδια επίτηδες .ενώ για τη Γιωργια ότι ακούγεται αμέσως πρώτο θέμα το κάνουν .μόλις ι ζούγκλας είπε ότι τη θεωρεί αρνί τότε κατάλαβα ότι είναι λύκος .εγώ μόνο τη ατόφια δική σου δημοσιογραφική έρευνα εμπιστεύομαι όταν μπερδεύονται μακηδες πρώην συστηματικοί που κάναν περιουσία πάνω σε αίμα συναδέλφων τους είπα οκ.
      .τέλος πάντων Στέφανε κρατά γερά .σε χρειαζόμαστε όχι μόνο σαν δημοσιογράφο αλλά κυρίως σαν πολιτικό ηγέτη .

    4. Η παλιοσπυρου πάντως γάτα με πέταλα. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στη υπόθεση της Γιωργιας γιατί ήξερε ότι όλο κ κάποιος θα βρισκόταν να ρωτούσε κ για την δική της καταγγελία εκβιαστικου βιασμού …Στέφανε κάνε ένα άρθρο για καριέρες που έπεσαν η άντρες που στοχοποιηθηκαν από στημένους εκδικητικός βιασμούς ..Με πρώτο κ καλύτερο το τροσκαν Νεϊμάρ Ρονάλντο κ πάει λέγοντας .υπάρχουν ντοκυμαντέρ κ άρθρα στη daily mail .ειδικά η περίπτωση ενός καθηγητή με δύο αυτιστικά παλικάρια που το παγίδευσε μια ανήλικη κ αναγκάστηκε να αυτοκτονήσει ενός στο τέλος αποδείχτηκε αθώος.αν μπήκες στο erosdate.gr βλέπεις τη μικρογραφία της κοινωνίας μου .το ποσό σεξουαλικά διεστραμμένου είναι όλοι κ ότι τα ζευγάρια παντρεύονται μόνο για ξεκαρφωνα ..η σατανική χήρα είναι αλήθεια ότι με τον άντρα της που σκότωσε ήταν swingers..anyway. πάντως αυτό με το metoo είναι πλέον η εύκολη λύση για να καταστρέψεις κάποιον εκτός από το να δικαιωθείς ..

    Comments are closed.