ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ – ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΒΙΝΙΟΝ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ – ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ

    Κοινοποίηση:
    επιθεση

    Και τρίτη επίθεση με στόχο τη Γαλλία σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 11 (τοπική ώρα) στο Αβινιόν.

    Ειδικότερα, άνδρας που κρατούσε μαχαίρι απειλούσε πεζούς, φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ», ενώ κινήθηκε και εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον του. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο άνδρας έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.

     

    Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η επίθεση στη Νίκαια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και η επίθεση με μαχαίρι στο γαλλικό προξενείο στη Μέκκα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Σας εχουν πιασει μ@λ@κες ολους και οι νατοικοι με τους αμερικανους ειναι αυτοι που παιζουν σε διπλο ταμπλο.Καθεστε και συζητατε σαν τα ζωα ηλιθιοτητες στο ιντερνετ ενω ναρκοθετικος στολος του ΝΑΤΟ βρισκεται ηδη στη Μαυρη θαλασσα ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ https://tass.com/defense/1217761 Ξυπνατε

    2. Μεμονωμένα περιστατικά θα υπάρχουν σε όλες τις χώρες αλλά για προσχεδιασμένες τρομοκρατικές ενεργειες μεγάλου βεληνεκους μη φοβαστε, έχει γνώση η καλύτερη Μ.Υ. του κοσμου.

    3. Εχουνε μαζεψει…ολο ισλαμ…στη Γαλλια…
      Τα ιδια και στην αγγλια…Δημαρχος στο Λονδινο….Πακιστανος…
      Ωραιες οι αποικιες…ωραια τα ψηφαλακια…ωραια τα ρουσφετακια…και η κονομα με τους απλυτους…
      Τους σφαζουνε καθε μερα…και καθονται και τους κοιτανε…οι πουρκουαδες…

      Τωρα που σας καθαρισουνε ΟΛΟΥΣ….να δουμε…τι θα κανετε…κακομοιρηδες…
      Θελεστα και παθεστα….

    4. Μαλλον βαρεθηκαν πια να …λιαζονται.
      Ερχεται και χειμωνας σε λιγο.
      Ωρα για Δραση!

    5. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ …..ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ …ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ….ΜΕΤΑ!!
      ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ!!

    6. Σύγκρουση πολιτισμών.Από την μία η κοινωνικοοικονομική τυραννία της Ε.Ε,και από την άλλη η θρησκευτική μισαλλοδοξία και ο φονταμενταλιστικός σκοταδισμός των ισλαμιστών.Όπου και να κάτσει η μπίλια,χαμένος είναι ο σκεπτόμενος άνθρωπος που θέλει να ζήσει ειρηνικά τη ζωή που του πρόσφερε ο θεός.Το αδερφάτο των Βρυξελλών με όλες αυτές τις σιχαμερές ντιρεκτίβες που αποδομούν την παραδοσιακή οικογένεια και βάλουν κατά των ηθών και των εθίμων των λαών,είναι ένας εξίσου επικίνδυνος και ανελέητος εχθρός μας, όπωςκαι τα τζιχάντια του ΝΤΑΕΣ και της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.Ο μεσαίωνας ήρθε πάλι για να σκεπάσει τον ουρανό της ζωής μας…

    7. Και μετα μου μιλας για παγκοσμιοποιηση και πολυπολυτισμικοτητα

      ειναι δυνατον αυτοι οι κανιβαλλοι , αυτα τα ατυχηματα ανθρωπων τα μουσουλμανια να θεωρηθει οτι ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος ?

      Τα μογγολια και ο σαλταρισμενος μεμετης κρυβονται πισω απ ολα αυτα .,.,.

    8. Δεν υπάρχει μόνο Τουρκία. Υπάρχει σειρά χωρών που αποτελεί τη Μουσουλμανική αδελφότητα και έχουν ανθρώπους στους σε όλη την Ευρώπη. Και φυσικά βαρύτατες οι ευθύνες όλων όσων προπαγάνδιζαν ή επωφελούνται απο τη λαθρομετανάστευση.

    9. Ετσι ενεργούν σε όλα τα σοβαρά κράτη . Εμάς μας κατέστρεψαν όλες οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες δυστυχώς ψηφίζουν τους νόμους αλλά επηρεάζουν και την δικαιοσύνη. Μπορώ να πάω εγώ στο Πακιστάν χωρίς χαρτιά ; Για δοκιμάστε !! Για να πάτε από το Καράτσι σε άλλη πόλη μόνο συναδεία αστυνομίας!!

    10. Όλα δείχνουν πως ο ερντογαν κινεί τα νήματα της διεθνούς τρομοκρατίας. Δεν υπάρχει κανένας ισις κανένα ισλαμικό κράτος κανένας τζιχαντιστης. Υπάρχει μόνο ο φασίστας και νέος Χίτλερ ερντογαν. Εντολή ερντογαν οι τρομοκρατικες επιθέσεις στην Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Όπως και στην χώρα μας, οι επιθέσεις και οι καταστροφες εκκλησιών και μνημείων ηρώων είναι τρομοκρατικες ενέργειες με εντολές ερντογαν. Πρεπει να τελειώνει αυτό. Η Ευρώπη οφείλει να προστατεύσει τους λαούς της. Και η ασφάλεια η δημοκρατία η ευημερία και η ελευθερία της ευρωπης περνά μέσα από το τσακισμα του ερντογαν. Σήμερα στην σύνοδο να αποφασίσουν επίθεση εναντίον του ερντογαν.

    11. ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΕΛΑ
      ΤΟ 10% ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

    12. Έτσι συνεχίστε να φωνάζετε Αλλάχ και να σφαζετε μπας και ξυπνήσουν επιτέλους και καταλάβουν όλοι οι Ευρωπαίοι τι εστί παγκοσμιοποίηση και πολυκοσμικοτητα.
      Όλα για τον π@τσο και για να χουμε να λέμε.

    13. Ακου να δεις Τσιπροκουλη Σε λιγο οταν οι Λαθρο που γεμισες την ενδοχωρα μας σφαζουν ζωντανους δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε. Διωξτους ολους πριν γινουμε Γαλλια. Κατα τα αλλα η αδερφη σου Ντορα μας ελεγε οτι τους χρειαζομαστε για εργατες γης. Καθε μερα δολοφονιες, ληστειες, ο λαος δεν αντεχει την ανεργια τον φοβο για τον κορωνοιο και τωρα τον φοβο απο τους Λαθροβρωμιαρηδεςν υπο την ανοχη της κυβερνησης που δεν απελαυνει κανεναν. Αν δεν μπορειτε να κανετε αυτα για τα οποια σας ψηφισαμε Δημοψηφισμα και Εκλογες να αποφασισει ο Λαος.και οχι οι ΜΚΟ…. που κανουν οτι θελουν στη χωρα.

    14. Μακρόν ξέσκισε τα όλα τα ισλαμοπιθηκια προτού σας αποκεφαλίσουν όλους.

    15. Οι χωροφύλακες εκεί, πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε. Εδώ, μην πάθει κάτι ο αριστερός, ο αντίφας, η φεμινίστρια, ο διεθνιστής, το πάκι, τα λοάτκια, οι πολυπολιτισμικοί, οι κάθε λογής σανοφάγοι, αμέσως θα μας πουν φασίστες και ρατσιστές !!!!

    16. Εάν όμως είχαμε αντίστοιχο περιστατικό στην Αθήνα ο αστυνομικός δε θα μπορούσε ούτε το όπλο του να βγάλει καθώς θα πήγαινε κατηγορούμενος ακόμη και σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό… Μπορεί μάλιστα να του έλεγαν : “Γιατί δεν έπεσες και στα τέσσερα, τώρα που προσπαθούμε να καέσουμε και τον άλλο στα 200 χρόνια? Εσύ θα φταίς και δε θα έρθει”… Παρακαλώ τους “Έλληνες” ξεφτίλες ( δεν αναφέρομαι στους αστυνομικούς που ουσιαστικά τους απαγορεύεται να τραβήξουν το υπηρεσιακό τους από τη θήκη του και, πολύ περισσότερο να το χρησιμοποιήσουν) να δουν πως αντιμετωπίζονται κάποια περιστατικά…

    17. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΧΕΙ 20 ΚΙΛΑ ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 3 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ Κ ΑΥΤΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΥΤΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    Comments are closed.