ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!!!! ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ “ΔΙΝΕΙ” ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ΠΑΠΑ Ν. ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ – ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟ…

    Κοινοποίηση:
    5e7f05d3d700f

    Για “περιπτώσεις” μοναστηριών και ενοριών της Μητρόπολης Φωκίδας που δεν υπακούν στα μέτρα της Πολιτείας, ενημερώνει ο Μητροπολίτης Φωκίδας, Θεόκτιστος με επιστολή του στον Αστυνομικό Διευθυντή του νομού πριν 20 ημέρες.

    Μάλιστα, καλεί τις αστυνομικές Αρχές να επέμβουν και να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε όσους δεν τα τηρούν.

    Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο οι ίδιοι οι Μητροπολίτες να καλούν την Αστυνομία να επιβάλλει πρόστιμα και οτιδήποτε άλλο έχει αποφασίσει ο Μητσοτάκης και το παρεάκι του γιατί το σημαντικό είναι ένα: Να χτυπηθεί η Ορθοδοξία και να αποκλειστούν οι “ανυπάκουοι παρίες της κοινωνίας” που προκαλούν όλα τα δεινά σε αυτό το τόπο.

    Δείτε το αποκαλυπτικό έγγραφο που φέρει την υπογραφή του γνωστού τηλεμαϊντανού Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Μουλατσιώτη:

    20211120_183822

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Να ντρέπεστε που γράφεται τέτοια πράγματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, η εκκλησία σας έφταιξε; Εσείς τι κάνετε που είστε μέλοι της εκκλησίας; Συμπεριφέρεστε όπως θα ήθελε ο Χριστός σε όλους τους τομείς της ζωής σας;

    2. Και έξω από τα λεωφορεία και τα σούπερ μάρκετ. Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά!!!!

      1. Τα λάθρομουσλίμια καί οι γύφτοι είναι ο λόγος που δεν έχει συμβεί ακόμη αυτό.
        Άν δεν υπήρχαν αυτοί να είσαι σίγουρη οτι θα είχαν παρθεί και για εκεί μέτρα………….

    3. Τι να περιμένει κανείς από τον Μουλατσιώτη; Αυτός δεν γυρνούσε με τον άλλο πλανεμένο τον Μάξιμο και έκαναν ομιλίες για την Δευτέρα Παρουσία στις 8 Απριλίου του 2018;

    4. Ζω στην Ιτεα …μολις εμαθα οτι ο π.Νεκταριος εμβολιαστηκε χθες, και την εντολη αυτου το μητροπολιτη , πραγματικα σοκαριστηκα. Πριν 2 μηνες, ο επιτροπος της εκκλησιας της Μεταμορφωσεως με πεταξε εξω απο την εκκλησια, γιατι δεν φοραγα μασκα. Οταν του ειπα οτι δεν ξαναφοραω μασκα γιατι ακουσα μοναχο να λεει οτι ειναι βλασφημια μου ειπε ‘ και τι σχεση εχει αυτο? στο σουπερ μαρκετ δεν φορας μασκα’ ? ..πραγματικα, εκει, με τσαντισε και του λεω ‘ δηλαδη για σενα ειναι το ιδιο? εισαι απαραδεκτος’ ..και δεν ξαναπατησα μεσα στον ναο.
      Διωχνουν τους χριστιανους πλεον απο τις εκκλησιες ..θα δωσουν πολυ σκληρη απολογια στον Κυριο για αυτες τις πραξεις. Τοτε καταλαβα πλεον οτι η ενορια μου, ειναι αιρετικη ..εαν παω εκει μεσα, κακο στην ψυχη θα κανω.

      1. ΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ…… ΦΙΛΕ…
        ΟΙ ΠΥΛΕΣ….. ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ…… ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…… ΞΥΠΝΑ.

    5. Δυστυχώς η ηγεσία της εκκλησίας έχει γεμίσει μασόνους και αδελφές. Έχουν πουλήσει οι περισσότεροι ιεράρχες την ψυχή τούς στον διάβολο με αντίτιμο εξουσία και χρήμα. Η αντιχριστιανική και η προκλητική σε χλιδή πρόσκαιρη στην γη ζωή τους θα τους αποτρέψει από την αιώνια ζωή όταν έρθει η ώρα της κρίσης.

    6. H ΗΘΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ! ΑΙΣΧΟΣ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΗ. ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.

    7. Αυτός ο ρόλος των ιερέων; Μα πως είναι δυνατόν…

    8. ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Η ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    9. Στην ισλαμοποιημενη ελλαδα, ελληναραδες μοκο. Οι παπαδες μαλλον θα καλοπερνανε με το νεο καθεστος γιαυτο δεν βγαζουν αχνα για τους μουσουλμανους. Καλως τα δεχτηκατε.

    10. Πρωτοσυγγελος…που σημαινει ο αμεσως επομενος μετα τον μητροπολιτη στην ιεραρχια.

    11. ο συγκεκριμένος είχε κολλήσει όλη την Άμφισσα με κορονοιο.κ το κρύβανε να μην μαθευτεί.ουτε ευρώ στις εκκλησίες.ξυρισμα στα τραγια

    12. “Αλίμονό σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές, γιατί τριγυρνάτε στη στεριά και στη θάλασσα για να κερδίσετε έναν προσήλυτο· κι όταν τον κερδίσετε, τον κάνετε ν’ αξίζει για την κόλαση δυο φορές παραπάνω από σας.” – Κατά Ματθαίον 23,15

    13. Δυστυχώς, αρχίζει και καθαρίζει η ήρα από το στάρι. Κληρικοί “καθοδηγητές” του αφελούς ποιμνίου, γίνονται τώρα οι διώκτες του, ρίχνοντας τις μάσκες και το φοβισμένο ποίμνιο αφήνεται μόνο του, εγκαταλελειμμένο, να τα βγάλει πέρα μόνο του, χωρίς ερείσματα και φωνές αντίδρασης και εμψύχωσης που δεν υπάρχουν ή σπανίζουν. Μια πνευματική πενία και κατάντια όπου οι πνευματικοί ταγοί εκκοσμικεύθηκαν, επιζητώντας υλικές ανταμοιβές, οφίτσια και αναγνωρισιμότητα, ανταλλάσσοντας τον ΧΡΙΣΤΟ με τον χρυσό, ωσάν σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισαίοι, αποδεικνύοντας την γύμνια και την επιφάνεια της εκκλησιαστικής βιωτής.
      Ντροπή σας ρε αθύρματα. Ξεσκεπαστήκατε πολύ γρήγορα και ξεπουλήσατε τους κατατρεγμένους και φοβισμένους που σας εμπιστεύτηκαν αντί τριάκοντα αργυρίων, ενδιδοντας πρώτοι στον φόβο και προφυλάσσοντας το εφήμερο σαρκίο σας. Γι’αυτό θα δώσετε μεγάλο λόγο κάποια στιγμή σε Εκείνον που πρέπει.

    14. Κρίμα και τον είχα σε συμπάθεια αλλά κάτι από ένστικτο δεν μου άρεσε σε αυτόν.

    15. μπραβο αρχοντα, δινε πονο στους ακροδεξιους που θελουν να εξαπλωθει η πανδημια

      1. @έλλην γνήσιος………..μείνετε οι μπολιασμένοι να το μεταδίδετε μεταξύ σας.Καληνύχτα και καλή τύχη.!

    16. Τεμπελχαναδες που τους ταιζει ο ελληνικος λαος. Ουστ κοπροσκυλα.

    17. Μα ειναι ραγιαδες ….παπαδαρια και γενιτσαροι κραταγανε το λαουτζικο στο ζυγο για 500 χρονια διοτι με ενα γροσι εξαγοραζανε συνειδησεις ….σταματηστε ωρε να τους δινετε το οβολο σας …γυριστε τους την πλατη να αδειασουν τα παγκαρια και να μεινουν τα κερια απουλητα και τα καντηλια σβησμενα ….ειναι τραγοπαπες (οχι ολοι) …ο Θεος ειναι παντου ο Χριστος ειναι το σωμα μας και το αιμα μας και τονΑγιο Πνευμα ειναι η ψυχη μας ….παντου μπορει ο πιστος χριστιανος να προσευχηθει και υπαρχουν γεροντες οπου μπορουν να εξομολογηθουν..αγνοηστε τους φεροντες χρυσοποίκιλτα αμφια …αυτα δεν τα φοραγε ο Χριστος ουτε και τα πρεσβευε …

    18. Τι όμορφη μίτρα στην κεφάλα !!! Τί ωραία χρυσά άμφια !!! Τι ωραία αυτοκινητάρα στο προαύλιο !!! Τι ωραίο φακελάκι παράστασης !!! Όλα καλά και ωραία. Νοικοκυρεμένα πράγματα Δέσκοτα.

    19. Καθαρός αντιπερισπασμός,δούλεμα και άλλοθι στην μασονική χούντα του Μητσοτάκη.
      Τα ίδια κάνανε οι παπάδες όταν κρυφά ευλόγουσαν τα όπλα,όταν κρυφά περιεθαλπταν τους τραυματισμένους αγωνιστές του 1821,όταν κρυφά στα υπόγεια των εκκλησιών μάθαιναν γράμματα στα Ελληνοπουλα,όταν με τα κρυφά ιδιωτικά συμφωνητικά με τους γαιοκτήμονες φαίνονταν στα μάτια των Τούρκων πως ενοικιάζουν τη γη στους καλιεργητες(στους πραγματικούς ιδιοκτητες!).Επειδή υπήρχε ο καθημερινος φόβος των σκλαβωμένων για τη αρπαγή της περιουσίας τους από τους άπληστους αχόρταγος τουρκους.

    20. μη δίνετε ούτε ευρώ στην εκκλησία.βρειτε μια οικογένεια φτωχή που έχει ανάγκη κ δώστε εκεί τη βοήθεια σας.μακρια από τα τραγια

    21. Θα τους πληρώσει καλά ο Θεός. Καλή μετάνοια του εύχομαι.

    22. Λυπηρο, αηδιαστικο, εξοργιστικο.
      Και πρωτιστως εντελως αντιχριστιανικο.
      Φανταζομαι αυτον τον ελεεινο να ζουσε στην
      κατοχη τη συμπεριφορα θα ειχε.
      Ειναι δυνατον? Εξω απο την εκκλησια οσοι ειναι
      ανεμβολιαστοι? Κανεις δεν εχει αυτο το δικαιωμα.
      Και λεπρος να εισαι και συφιλικος και οτιδηποτε μεταδοτικοτητα να εχεις ο ιερεας εχει υποχρεωσει
      να σε δεχτει να σε αγκαλιασει να σε νουθετησει.
      και κυριως να σε εξομολογησει και να σε κοινωνησει.
      Για την ψυχη σου και μονο για την ψυχη σου πας στο
      ναο και οχι για το σωμα σου.
      Και τα λεω ολα αυτα ως πληρης εμβολιασμενος.

    23. Τράγοπαπάδες………Πέφτουν οι μάσκες σιγά, σιγά!!!!!!!!!

      1. ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

    Comments are closed.