ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” ΠΟΛΛΑ …ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΥΒΙΚΟ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ; “ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!” ΕΠΕΣΕ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ… (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΦΡΑΓΚΟΣ

    “Τι ψήφισε για το τουρκολυβικό ο ευρωβουλευτής Φράγκος του Βελόπουλου; ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ Με ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΚΕ..

    ΕΠΕΣΕ κραξιμο στο διαδίκτυο και απάντησε ότι ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ !

    εγγραφο 1

    Εσεις εκει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πολλα περιεργα λαθη κανετε!
    Μια, κατα λαθος ψηφισατε την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου, τωρα ,κατα λαθος ψηφισατε κατα της ακυρωσης του Τουρκολιβυκου συμφωνου…
    Πολλα λαθη ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ! Πολλα!”

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

    εγγραφοεγγραφο 2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Τωρα οι σιχαμενοι εγιναν κολληταρια!
      Οταν ο Βελοπουλοs εβριζε τον Μυλωνακη:<>!

    2. Ο Βελοπουλοs,ενα απο τα πρ(ω)κτοπαλικαρα του Καρατζαφερη,στηριξε κοινοβουλευτικα το πραξικοπηματικο καθεστωs τηs παπαδημιαs πρωθυπουργιαs,δηλαδη τιs εντολεs του 4ου Ραιχ…
      Ο Βελοπουλοs αποτελει την κακογουστη φαρσα τηs καρατζαφερειαs δημαγωγιαs,το υποπροιον τηs αχαλινωτηs εμποριαs του πατριωτισμου,την καρι κατουρα του ΛΑΟΣ!!!
      Ολοι αυτοι οι εμποροι του πατριωτισμου αποτελουν τιs πολιτικεs μαιμουδεs τηs νεαs αποικιοκρατιαs,τουs μακιγιαρισμενουs Ιαγουs:Ωρυονται εναντιον τηs Νεαs Ταξηs και τηs διεθνουs χρηματιστηριακηs αλητειαs,αλλα στην ΠΡΑΞΗ και οταν χρειαστει,στηριζουν δουλικοτατα τα μεγαλα αφεντικα…

    3. Μονο μαλακεs ασχολουνται με τον βοθρο…Βελοπουλο!
      Ειναι δυνατον να ασχολουνται “σοβαροι” οπωs θελουν να λενε οτι ειναι,με τον πεντακαθαριδη;Αυτοs οπου ρεμουλα και κονομα ειναι μεσα.Απο κινητη ροζ τηλεφωνια,μεχρι κολητηλικια με τον…Καραμπερη!Οτιδηποτε αλλο ειναι,εκτοs απο πολιτικοs!

    4. Ετσι εξηγουνται ολα γιατι εγινε ο εμφυλιος τοτε απο τη μια ειχαμε τα κομμουνια κι απ την αλλη οι δεξιοι δοσιλογοι αμ γιαυτο δεν παμε μπροστα σαν χωρα απο τοτε

    5. γιατι δεν κανετε ενα πρωτοσελιδο στην ΜΑΚΕΛΕΙΟ γραφοντας οτι οι δυο κουμουνες ψηφισαν κατα των κυρωσεων??? γιατι? οι κουμουνες ειναι σαν καποιους που στην κερκυρα εχουν ρεψει στην λαντζα και το παιζουν εμποροι….

    6. Το ευροκοινωβουλιο ειναι μπουρδελο η αποφασης του δεν εχουνε καμια σημασια…
      Το τουρκο λιβυκό μνημόνιο για να είναι άκυρο πρέπει να σταλεί πίσω από τον ΟΗΕ εμείς μπορεί να το λέμε παράνομο;…. με της μαλακιουλες του δενδια πάει στην τριπολή δεν καταβαινει το αεροπλάνο πάει πίσω στην μαλτα από εκεί κλείνει το ραντάρ και πάει στην βεγγαζη αποτέλεσμα μηδέν…είναι αργά πλέον για δάκρυα το κακό έγινε με ευθύνη του μητσοτακη….
      Να θυμηθούμε παράνομο λέγαμε οτι τα σκοπιά πήρανε την ονομασία που τώρα τους δώσαμε….

    7. Βελόπουλε για ακόμα μία φορά ως συνήθως πέρασες σε μία άκρως προδοτική πράξη κατά της Ελλάδας και αυτό πρέπει να το δουν οι άνθρωποι που σε ψήφισαν ώστε να καταλάβουν πως η μόνη Ελπίδα σε αυτό τον τόπο είναι ο Κασιδιάρης.

    8. Ελληνικη λυση. Τσιρακια γλυφτες οπως ολοι τα υπολοιπα κομματα της σιχαμενης ελληνικης βουλης.

    9. Ο Φράγκος στις εκλογές κυκλοφορούσε έντυπα και στο ψηφοδέλτιο ανέγραφε Φραγκούλης Φράγκος για να γίνει σύγχυση με τον στρατηγό.
      Μετά τον θόρυβο αναγκάστηκε να επανορθώσει.

    10. το τουρκολυβικό μνημόνιο είναι κατά του καπιταλισμού και υπέρ του λενινισμού-τροτσκισμού, σωστά ψήφισε το τιμημένο ΚΚΕ αλλά η κομμουνιστική Ελληνική Λύση που αναγνωρίζει την Βόρειο Μακεδονία….

    11. Ο Ελλάς αρχαία χώρα…τι μ@λ@κες βγάζεις τώρα!!
      Κι όμως υπάρχουν μλκες που πιστεύουν αυτόν τον Λαζογερμανο Ψευτη-Βρωμιαρη και Προδοτη με τα 500.000 χιλιάρικα παρκαρισμένα στη ποστροΓερμανια !!! Άντε εξαφανίσου ρε τομάρι μαζί με το πουστροκομμα σου…ρεταλι..ε ρεταλι..

    12. Ο ΒΕΛΟ …ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ …ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ …ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ …. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ !! ΑΠΕΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ !!!

      1. Αν θες να δεις την Ελλάδα σε μία καλύτερη μοίρα και πραγματικά νιώθεις πως πρέπει να βοηθήσεις σε αυτό η μόνη λύση είναι Ηλίας Κασιδιάρης

        1. Άντε καλε απ εδώ….δεν θελουμε φασιστες στην ελληνική Βουλή!

    13. Σαπούνια για να πλένετε τους βρομωκωλους σας.. άχρηστα κι ελεεινά κουμουνια. Βρωμιάρηδες γαμω τη φάρα σας κι αυτούς που σας καθοδηγούν…γαμω τα γεννοφασκια σας Προδότες καταδότες!!!! Έρχεται ο αφανισμός σας τρισαθλια τομάρια…στα υπόγεια του σπιτιού της πουστιας και της ρεμουλας…παλιοαδερφες απλυτες… Έρχεται….

    14. Πήρε κι άλλα φράγκα ο Μητσοτάκης για την Μεγάλη Επανεκκίνηση στην Ελλάδα
      Τι ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της φον ντερ Λάιεν…
      Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα θετική προκαταρκτική αξιολόγηση του αιτήματος πληρωμής της Ελλάδας για ποσό ύψους 3,6 δισ. ευρώ —1,7 δισ. ευρώ σε επιχορηγήσεις και 1,9 δισ. ευρώ σε δάνεια!!!
      Όλα αυτά στο πλαίσιο του μηχανισμού ανάκαμψης και ανθεκτικότητας (ΜΑΑ), του βασικού εργαλείου του NextGenerationEU.
      Επομένως η κυβέρνηση παίρνει ακόμα περισσότερα δανεικά και επιδοτήσεις για να μοιράσει προεκλογικά επιδόματα και να προετοιμάσει την Ελλάδα για την Μεγάλη Επανεκκίνηση!! Άλλωστε η κυβέρνηση υπήρξε η πιο υπάκουη στην Ευρώπη εφαρμόζοντας με ζήλο μέτρα χουντικού τύπου κατά των ανυπάκουων Ελλήνων!!!
      Όπως μεταδίδεται:

      «Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 η Ελλάδα υπέβαλε στην Επιτροπή αίτημα πληρωμής βάσει της επίτευξης των 28 οροσήμων και στόχων που καθορίζονται στην εκτελεστική απόφαση του Συμβουλίου για τη δεύτερη δόση.

      Καλύπτουν μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις που προωθούν την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (σ.σ. πράσινη από-ανάπτυξη), ώστε η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας να καταστεί κατάλληλη για υψηλό μερίδιο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

      Περιλαμβάνουν επίσης την αναδιοργάνωση του σιδηροδρομικού τομέα για την ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση ενός σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου, το άνοιγμα της αγοράς των δημόσιων λεωφορειακών συγκοινωνιών για την βελτίωση των υπηρεσιών και την προώθηση ενός οικολογικότερου στόλου λεωφορείων (σ.σ. Τα αυτοκίνητα θα μειωθούν, όπως έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός).
      Άλλες μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις στηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και τη διασύνδεση των τερματικών πληρωμών με τη φορολογική διοίκηση, την παροχή κινήτρων για πράσινες και ψηφιακές επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα, την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και των εξαγωγών των μικρών επιχειρήσεων, την ενίσχυση της εποπτείας των κεφαλαιαγορών, την δημιουργία νέων ευκαιριών χρηματοδότησης για έρευνα και την ενθάρρυνση νέων επενδύσεων στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης και της γεωργίας.
      Μαζί με το αίτημά τους, οι ελληνικές αρχές διαβίβασαν λεπτομερή και πλήρη στοιχεία που καταδεικνύουν την εκπλήρωση των 28 οροσήμων και στόχων (σ.σ. της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Από-Ανάπτυξης). Όπως απαιτείται από τον κανονισμό ΜΑΑ, η Ελλάδα επιβεβαίωσε επίσης ότι τα μέτρα που σχετίζονται με ορόσημα και στόχους που είχαν εκπληρωθεί ικανοποιητικά στο παρελθόν δεν έχουν αναιρεθεί. Η Επιτροπή αξιολόγησε ενδελεχώς τις πληροφορίες αυτές προτού παρουσιάσει την θετική της απόκριση».
      Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε:
      «Εξαιρετικά νέα για την Ελλάδα σήμερα. Η χώρα έχει σημειώσει επαρκή πρόοδο στην εφαρμογή του εθνικού της σχεδίου ανάκαμψης ώστε να λάβει δεύτερη πληρωμή στο πλαίσιο του NextGenerationEU. Μόλις δοθεί το πράσινο φως από τα κράτη μέλη, η Ελλάδα θα λάβει 3,6 δισ. ευρώ. Η Ελλάδα προωθεί φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις σε βασικούς τομείς, όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι σιδηροδρομικές υποδομές, οι δημόσιες μεταφορές και η ψηφιοποίηση των ΜΜΕ. Η Ελλάδα ενθαρρύνει επίσης νέες επενδύσεις στον τουρισμό, την μεταποίηση και την γεωργία. Είναι σημαντικό το ότι έχει επίσης εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά τους λογιστικούς και λοιπούς ελέγχους για την προστασία των χρημάτων των φορολογουμένων. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελλάδα! Η πορεία προς την ανάκαμψη συνεχίζεται και η Επιτροπή στέκεται στο πλευρό σας.»

    15. Δλδ ψηφισαν 500 και ατομα κατα του λιβυκου και οι δικοι μας οι κουκουεδες υπερ;
      Αυτο ειναι ανηκουστο τα κολοκουμουνια τι θελουν δλδ να εκμεταλευτει ο σουλτανος τα δικα μας κοιτασματα;
      Εδω δεν το θελουν ξενοι και το ζητουν δικοι μας;

    16. Πάρε μου μια πίπα
      Να κόψω το τσιγάρο
      Έγινε η καρδιά 💓 μου
      Μαύρη σα φουγάρο.

    17. Πάει το πουλί το φρακαρα.
      Δε δουλεύει πια για να μας δουλεύει.
      Θα το προσπαθήσω

    18. What DIANA told Will i am & Harry??!
      King Charles SECRET GAY LIFE EXPOSED!
      Pressured to ABDICATE as scandal explodes!
      “Ο Κάρολος είναι ομοφυλόφιλος”! Το Globe δημοσιεύει σοκαριστικές λεπτομέρειες από την ιδιωτική ζωή του βασιλιά. Η MI5 έχει τεκμηρίωση 60 ετών ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας από τον Κάρολο.
      Η εξαπάτηση της Νταϊάνας, κλονίζει τις αρχές της μοναρχίας. Έχει παραδοθεί φάκελος στη Βουλή!
      Ετοιμάζουν τον WILL I AM??
      READY AND WILLING!!
      ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
      ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!

    19. Όταν παίζετε σας αγαπάω πολύ.
      Αλλιώς σας μισώ και θέλω να σας εκδικηθώ
      Δεν αξίζετε να ζείτε

    20. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΒΓΑΛΕ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ……
      ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ.

    21. ΚΚΕ, μια ζωη προδότες, δοσιλογοι κ ανθελληνες, ας είναι καλα οι μ@λ@κες που τους ψηφίζουν, άξιοι .

    22. Ο Βελοπουλος δυστυχως αποτελει ενα copy/paste του μεντορα του Καρατζαφερη! Κομματακι, καναλακι στη tv, και παει λεγοντας με “αναλυσεις” γεωπολιτικων δεδομενων που ειναι ευκολως νοητες κι απο τον χαμηλωτερα διανοητικα συμπολιτη μας!

    23. Α ρε κατακαημενε και πλανεμενε κόσμε που πας και ψηφίζεις ψευτοπατριωτες και πατριδοκαπηλους !!!!
      Η μόνη μας ελπίδα ο παράνομα φυλακισμένος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και πολιτικός κρατούμενος Ηλίας Κασιδιάρης ζήτω το εθνικό κόμμα Έλληνες ζήτω η Πατρίς ζήτω η Ορθοδοξία!!!!!!

    24. Οποιος δεν εχει αντιληφθει το ρολο του Βελοπουλου ειναι λιαν επ[ιεικως ηλιθιος. Τι περιμενετε να βγει ;απο τον πρωκτο του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ?

    Comments are closed.