“ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ” – ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ 42 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΗΝ 75ΧΡΟΝΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ… ΛΑΔΙ

    Κοινοποίηση:
    ςσεγς

    Χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου παραδόθηκε χθες στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ο 39χρονος που σκότωσε την 75χρονη νονά του, στο Βόλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

    Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

    «Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το CNN.

    Επιπλέον, ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΚΡΙΒΕΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟς ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 39 ΜΟΝΟΝ !! 50 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΝΑΙ !!

    2. Άντε ρε παλιό σκουπίδια,,,
      Το μάθατε το έργο τώρα,,,

      1. ζηλευεις γιατι εσενα η νονα σου ειναι μπατιρης και ζωντανη.

    Comments are closed.