ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! ΜΑΖΙΚΟ ΝΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ – ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ makeleio.gr]

    Κοινοποίηση:
    evros

    Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (22/03) στις Καστανιές Έβρου, καθώς από την τουρκική πλευρά υπήρξαν συνεχείς προσπάθειες ρίψης του φράκτη και παράνομης εισόδου στην ελληνική πλευρά.

    Συγκεκριμένα, σημειώθηκε εκτόξευση μεγάλου αριθμού χημικών προς τις ελληνικές δυνάμεις που φρουρούν τον συνοριακό φράχτη κοντά στο φυλάκιο των Καστανιών.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

    Η συχνότητα, η κλίση και το βεληνεκές πολλών βολών καταδεικνύει πως εκτοξεύονται από βομβιδοβόλα ή ανάλογο εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή τους τα τουρκικά σώματα ασφαλείας.

    Νωρίτερα, καταγράφηκαν προσπάθειες καταστροφής του συρματοπλέγματος, ακόμα και με χρήση εργαλείων, ενώ εντοπίστηκαν και άτομα με όργανα παρατήρησης και καταγραφής, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Τουρκίας να συνεχίσει την προπαγάνδα της.

    Άμεσα υπήρξε ενίσχυση του φράχτη από την ελληνική πλευρά, μετά από απόπειρες μεταναστών να τον καταστρέψουν. Από την τουρκική πλευρά τους βάζουν στο «στόχαστρο» και τους πετούν χημικά όμως το έργο συνεχίζεται χωρίς υποχώρηση.

    Κρούσματα κορονοϊού στον καταυλισμό;

    Τουρκικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν βίντεο με απολύμανση του καταυλισμού που έχει στηθεί από την τουρκική πλευρά των συνόρων. Οι κινήσεις της τουρκικής πλευράς γεννούν ερωτήματα για το εάν υπάρχουν κρούσματα του Covid-19 ανάμεσα στους μετανάστες ή εάν υπάρχει επαρκής μέριμνα για την προστασία τους από τις τουρκικές Αρχές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Εχθες γύρω στις 8παρα το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά είδα λαθρεποικους ανά 3αδες στυλ αουες μπαχαλακιδες με σακίδια στη πλάτη γεμάτα. Πιο κάτω οικογένεια με γυναίκα μαντήλα στα μαύρα και τσιπραγκαλα βαλίτσες σακίδια. Λίγο πιο κάτω είδα καράβι γραμμής Συρο-Τηνο-Μυκονο να ξεφορτώνει κόσμο αυτοκίνητα κλπ. Προφανώς από κει κατέβηκαν. Έχω ξανά δει φρεσκοταξιδεμενους με τσιπραγκαλα και βαλίτσες στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και κέντρο Αθήνα τις τελευταίες 2εβδομαδες περιστασιακά.

    2. Μέσα σε αυτες τις δυο-τρεις εβδομάδες θα μπορούσαν να φτιάξουν τείχος ωςτε να μην χρειάζεται τοσο μεγαλη δύναμη να φυλάει τα σύνορα. Τωρα πλεον εχουμε και την κατάλληλη δικαιολογια για να ρίχνουμε και στο ψαχνό. Φθάνει πια η κοροϊδία. Οταν κινδυνεύει μια ολόκληρη χώρα, δεν το …παίζεις…φιλανθωπος, γιατι αρχίζει και βρωμάει η υπόθεση. Ρίξτε στο ψαχνό και αφήστε την πορνη ΕΕ να ουρλιάζει. Αν δεν τους αρεσει, ας έρθουν να τους μαζέψουν στις δικές τους χωρες. Φθάνει πια. Κι εμεις ειμαστε ανθρωποι, οχι μονο αυτοι. Κι εμεις εχουμε παιδια, οχι μονο αυτοι. Και εμεις ειμαστε στην πατριδα μας, αυτοι ειναι εισβολείς. Πυρ κατα βούληση λοιπον.

    3. Η αύρα που εξαφανίστηκε; Φοβούνται μην μας κατηγορήσουν τα ΜΜΕ. Έπιασε η προπαγάνδα του Ερντογάν περί Ελλήνων δολοφόνων. Τώρα κοκοκο. Μαγκιά μόνο στους Έλληνες.
      Να την δω την μαγκιά τους αύριο στην Αχαρνών που θα τους γράφουν οι Αλγερινοί στ @ρχιδια τους κ θα κυνηγάνε τα γεροντακια.

    4. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

    5. balte rebma se avton ton g@mimeno ton frakti…
      Kathomaste kai kitame tous giftous na mas kanoun epidiksi sto frakti.Plaka mas kannete?
      Pos tha antimetopisoume polemo an den mporoume na telionoume me avtous tous giftous

    6. ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΕΒΡΑΙΟ(ΣΙΤΙ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    7. Μία καλή στόχευση όλμου σ’ αυτούς που ρίχνουν πυρά επί Ελληνικού εδάφους.
      Από τις τουρκοσπορικές ανακοινώσεις περί νεκρών, θα μάθουμε και ποιοι ρίχνουν τα χημικά και τα καπνογόνα.
      Οι βρωμότουρκοι, έτσι κι αλλιώς πάντα ήταν θρασύδειλοι.

    8. ….ΡΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ….ΑΡΚΕΤΟ ΜΠΕΛΑ ΒΕΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ….ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΑ 5-6…ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ!!!!….

    9. Στείλτε βρε 30-40 άτομα με κοροναιο στα σύνορα να φτύνουν απέναντι. Βάλτε και τους ανεμιστήρες να πάνε οι ροχαλες πιο βαθιά να ψωφισουν όλοι

    10. Η ΓΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΝ@@@@@ΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
      ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
      ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
      5 ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.
      ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ……
      ΣΤΑ ΤΕΤ@@@ΜΑΣ.

    11. Θα δούμε και προσφυγές να οδηγούν τούρκικα τανκς σύντομα…αντε μπαλωνε μετα.

    12. Μαλλον περιμενουν κατι μεγαλύτερο ,γιαυτο ανακλήθηκαν οι άδειες απο το ΓΕΕΘΑ

    Comments are closed.