ΕΙΣΒΟΛΗ! ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    gaza-strike-2_slide-c2a0115198248c77e455950875b7b20d54868c0b

    Μετά από μία ακόμη νύχτα τρόμου με Ισραηλινούς και Παλαιστινίους να ανταλλάζουν πυρά εκατέρωθεν, το Τελ Αβίβ ετοιμάζει χερσαία επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας και επίθεση κατά της Χαμάς.
    Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Τζόναθαν Κόρνικους ανακοίνωσε ότι το Τελ Αβίβ βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας μιας χερσαίας επιχείρησης στη λωρίδα της Γάζας.

    Παρά ταύτα, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται κάποια διαταγή ώστε να ξεκινήσει η στρατιωτική επέμβαση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια των προετοιμασιών για την επέμβαση και ορισμένες οδηγίες δίδονται από το γενικό προσωπικό.
    Χθες, ο υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς ανακοίνωσε χθες το απόγευμα πως o ισραηλινός στρατός θα συνεχίσει τις επιθέσεις στη λωρίδα της Γάζας έως ότου όλα ηρεμήσουν πλήρως.

    Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε απειλές καθώς ορκιζόταν πως η Χαμάς θα βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερα αντίποινα από τις ισραηλινές δυνάμεις.

    «Αυτή είναι μόνο η αρχή! Θα χτυπήσουμε [τη Χαμάς] με τρόπο που δεν έχει δει ούτε στον ύπνο της» δήλωσε ο Νετανιάχου.

    Νέα νύχτα τρόμου σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

    Από την πλευρά της, η Χαμάς απάντησε κατά του Ισραήλ με νέο ρουκετοπόλεμο χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο ισραηλινός στρατός σήμανε συναγερμό λόγω επίθεσης που γίνεται στο βόρειο τμήμα της χώρας με ρουκέτες.

    Αξίζει να σημειωθεί οι ρουκέτες που εκτοξεύονταν από τη Λωρίδα της Γάζας ενεργοποιούσαν τις σειρήνες της αεράμυνας στο νότιο και στο κεντρικό Ισραήλ, κάτι που δε συνέβαινε στον βόρειο τομέα της χώρας. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το γεωγραφικό όριο ξεπεράστηκε.

    Από το βράδυ της Δευτέρας, έχουν εκτοξευθεί περίπου 1.500 ρουκέτες από την παλαιστινιακή πλευρά εναντίον του Ισραήλ, σύμφωνα με απολογισμό του στρατού. Οι περισσότερες από τις ρουκέτες εξουδετερώθηκαν από το αντιπυραυλικό αμυντικό σύστημα.

    Με βάση τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις, επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Ισραήλ και ανάμεσά τους ένα παιδί έξι ετών.

    Την ίδια στιγμή, βαρύ φόρο αίματος πληρώνει η λωρίδα της Γάζας από τους μαζικούς βομβαρδισμούς που δέχεται. Έχουν χάσει τη ζωή τους 67 άτομα και μεταξύ της τραγικής λίστας των θυμάτων είναι και 17 παιδιά, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία.

    Η στιγμή που κτίριο 14 ορόφων στη Γάζα καταρρέει έπειτα από ισραηλινό βομβαρδισμό

    Βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός του Al Jazeera στο Twitter, δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που κτίριο 14 ορόφων στη Γάζα, που στέγαζε γραφεία μέσων ενημέρωσης, καταρρέει τη στιγμή που χτυπήθηκε από ισραηλινή βόμβα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Όλοι εσείς οι σοσιαλοκομμουνιστες φιλελεδες(τουρκοσποροι)🤡🤡 που υποστηρίζετε τα μουσλια και δεν είστε με τους συμμάχους αδέρφια μας τους Εβραίους, είστε ναζί, φασίστες,δεν γνωρίζετε ιστορία,και θα πρέπει να συλληφθειτε και να πάτε “μεσα”γιατί σπέρνετε τη διχόνοια στους Έλληνες πολίτες.

    2. Και οι Εβραίοι δικαιούνται πατρίδας και ασφάλειας. Οι Παλαιστίνιοι είναι κώλος και βρακί με τους Τούρκους. Ας τους βοηθήσει ο Ερντογάν. Επίσης, οι Εβραίοι του Ισραήλ δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτέ τα τελευταία χρόνια.

    3. Οι Ρωμαιοι οταν εισεβαλε ο Τιτος το 70 μ.Χ. και κατεστρεψε την πολη της Ιερουσαλημ κατεσφαξε τους κατοικους και οσοι επεζησαν διεσκορπισθησαν στα περατα της γης. Τωρα που γυρισαν πισω σφαζουν αλλους λαους. Δεν ειναι τιποτε παρα πανω και τιποτα παρα κατω απο τους υπολοιπους ιμπεριαλιστες της γης.

    4. Ο Χριστος είναι ιστορικο προσωπο και υπαρχει η σταυρωσή του σε επίσημα ρωμαικα εγγραφα της τότε εποχής. Η ρωμαικη αυτοκρατορια κατεγραφε τα παντα. Ο γιαχβε και ο αλλαχ είναι το ιδιο και το αυτό, ο αρχαιος οφις, ο εφευρετης της κακιας, ο απατεωνας, ο μεγας ψευτης, ο διαβολος, ο σατανας, ο δρακων αλλα είναι και ηλίθιος, νομιζει πραγματικα οτι το χτισμα θα νικησει το αχτιστο φως, χα χα χα μπου.
      Έχετε όλοι πολλη πλάκα που καθεστε και μαλώνετε για τους σατανιασμένους και νομιζετε ότι ότι συλλογισμους σας στέλνει ο σατανας ειναι δικοι σας. Εκτός αν … είστε πραγματικα δικοι του, φερεφωνα των δικων του ποθων και παθων. Ιησούς Χριστός ΝΙΚΑ και όλα τα κακά σκορπά!

      1. Ρε φιλε αυτο που λες ειναι υποκειμενικο . Και αυτοι το ιδιο μπορει να ισχυριζονται οτι οι χριστιανοι ειναι του σατανά . Για αυτο μια λυση υπαρχει . Αφηστε τις κωλο θρησκειες ,ξεκολλάτε απο αυτα και δειτε την πραγματικοτητα της συγχρονης καταστασης ετσι οπωε διαμορφωνεται η σκακιερα στο αιγαιο ,τη μεσογειο κτλ και που ειναι τα συμφεροντα της ελλλαδος .

    5. Τελικά ο Γερμανία ήταν και θα είναι ναζι. Επιθεσεις σε συναγωγες και απειλες εναντίον των εβραιων στην ισλαμοναζιστικη Γερμανία . Η Γερμανία της μερκελ πλέον είναι ένα ισλαμοναζιστικο μορφωμα. Μερκελ, επόμενη κίνηση της ισλαμοναζιστικης πολιτική σου θα είναι η δημιουργια νεων σττατοπεδων συγκέντρωσης για τους εβραιους?

    6. Επιχειρηματα Ισλαμο-λάγνων για να φριξετε :
      α) εμβόλια ,
      β) Τον Χριστό τον σταύρωσαν οι Εβραιοι λες και ο Χριστός ήταν Κινέζος ή γιαπωνέζος
      ,δειτε το γενεολογικο του δέντρο .
      γ) Τους εβραιους δεν τους κηνυγησε μονο ο χιτλερ αλλά και άλλοι λαοι .( άρα κατι ηξεραν ολοι αυτοι λεει ενας τυπος παρακατω ) .
      Y. Γ : . ΕιΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς ορθοδοξος.

    7. Διαβαστε ιστορια, σαν φυλη η Ισραηλινοι ειναι πολλαααααα χρονια στην περιοχη εκει πριν τους Ισλαμοτζιχαντιστες και κολλητους των Τουρκων. Μη πεφτετε στη παγιδα του αχ οι κακομοιριδες οι Παλαιστινιοι. Δεν υποστηριζω κανεναν απλα ιστορικως και σε θεματα Ισλαμοποιησης το λεω. 400 χρονια σκλαβιας ειχαμε, μη το ξεχναμε αυτο.

    8. Χαχαχα με λένε Ρίζο και όταν θέλω στον σφυρίζω ο Όμηρος ο Σωκράτης ο Πλατωνας δεν είναι ιστορικά πρόσωπα παρά μυθεύματα των εθνικών

    9. Και φυσικά οι εβραίοι μας θεωρούν έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του , αρχικά στο θέμα της Θρησκείας.Επίσης, του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.Αυτοί πλήρωσαν και πήραν το ακέφαλο
      πτώμα του Γρηγορίου του Ε και το επσερναν μέσα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης (βλέπε πιπνακα
      της Εθνικηπς Πινακοθήκης μας αλλά και σε παλαιοπτερα σχολικά βιβλία Ιστορίας της Ε Δημοτικού.Αυτοί έχουν σκοπευτήρια , τώρα, στο Ισραήλ με στόχους-ομοιώματα αρχαιπων ηρώων μας και θεών και ημίθεων.Αυτοί μας διοικούν και μας καταστρέφουν μέσω των μασονικών στοών και των πολιτικών μας
      που τους έχουν εξαγοράσει.

    10. Δύο χρονικά περιστατικά, έφεραν τα πάνω κάτω στις
      θέσεις μου για την διαμάχη παλεστίνη-ισραήλ.
      .
      1) πριν κάτι χρόνια ξεσηκώθηκαν οι παλεστίνιοι κατά της Ελλάδας, γιατί, όπως
      αποδείχθηκε ψευδώς) λαθρος είπε ότι αστυνομικός πάτησε σελίδες του
      κορανίου που είχε στην κωλότσεπη του!!!
      2) Το Ισραήλ σήμερα είναι ο σημαντικότερος σύμαχός μας απέναντι στην τουρκική απειλή!

    11. Σιωνιστές του κερατά εβραιοτουρκαλβανόσποροι, κρίμα εκείνος με το μισό μουστάκι θυσίασε το λαό του για να ξεβρωμισει ο καρκίνος του πλανήτη,και τότε μόνος και τώρα μόνος.Φατε τον κτηνίατρο της φαιζερ και αμορφωσια και υποταγή και βουλώστε το. Και που ξέρετε; Η ιστορία επαναλαμβάνεται….

    12. Τους εβραιους δεν τους κυνηγησε μονο ο χιτλερ .Τους κυνηγησαν,ασσυριοι,βαβυλωνιοι,αιγυπτιοι,ρωμαιοι,Επιγονοι του Μ.Αλεξανδρου,ισπανοι,αραβες.κτλ.Τιιι τρεχει; Γιατι αραγε;

    13. πεσ τα pajero γιατι θα μας τρελανουν εδω μεσα μερικοι. γουσταρουν που βομβαρδιζουν οι σιωνιστες αλλα δεν ξερουν πως αν δεν ειχε πετυχει το σχεδιο για εβραικο και καλα κρατος στην ιερουσαλημ επομενος στοχος τους για ιδρυση κρατους ηταν η θεσσαλονικη και τοτε θα καταλαβαιναν τι ανοησια ειναι να επιδοκιμαζεις σφαγες αμαχων και βομβαρδισμους

      1. Ξύπνα Ισλαμολαγνε. Και οι Παλαιστίνιοι μουσουλμάνοι κατακτητες είναι. Οι Εβραίοι είναι πολύ πιο πριν απο τους Άραβες εκεί. Ξέχασες μάλλον τι τραβηξαμε εμείς οι Έλληνες απο το Ισλάμ και και τους Τουρκαλαδες για 400 χρόνια.

    14. Πισω απο την επίθεση των τρομοκρατών της χαμας, βρίσκεται η τουρκία.
      Αυτό το ξερουν καλά οι Ισραηλινοί, σα σοβαρός λαός που είναι. ΓΙ’αυτό και βομβάρδισαν ΜΚΟ της τουρκίας.

      Τα ίδια κάνει η τουρκία μεσω ΜΚΟ στην Ελλάδα. Αλλά δυστυχώς εμείς εδω δεν ήμαστε σοβαροί.

      Οι μαγκιές πληρώνονται κωλότουρκοι.

    15. Οι ηλιθιοι πολεμουν και οι πιο ηλιθιοι προωθουν εμβολιασμους

    16. δεν φτανει που εδιωξαν τοτε απο την πατριδα τους τους παλαιστινιους για να φτιαξουν το μορφωμα τους ζητανε τωρα και τα ρεστα αρε χιτλερ μιση δουλεια εκανες

      1. αντε ρε βλακα ναζί , οι εβραιοι ιστορικα δεν εχουν πειραξει τη χωρα μας και ειναι συμμαχοι μας απεναντι στη τουρκια σε αντιθεση με τους μουσουλμανους ,καταλαβες ναζί ? Παρε διαβασε ιστορια και οχι τον αγών του Χιτλερ .

        1. Οι Εβραίοι επέβαλαν με το έτσι θέλω το μωσαϊκό νόμο στη Βίβλο (παλαιά διαθήκη).

          Για να καταστείλουν τους αντιρρησίες έσφαξαν , έκαψαν και βασάνισαν χιλιάδες εποχή Βυζαντίου.

          Οι Εβραίοι δεν δέχονται την αποτύπωση του Θεού σε εικόνα και με αυτό το σκεπτικό και πρόφαση στηρίχτηκαν οι εικονομαχίες.

          Επί Λέων Γ Ίσαυρου σκοτώθηκαν στον ελλαδικό χώρο 770 χιλιάδες.

          Ο Χίτλερ ο Μουσολίνι και η πείνα σκότωσε 650 χιλιάδες.

          Μάθετε ιστορία και μετά μιλήστε για τους Εβραίους.

          Ιουδαϊσμός και μουσουλμάνοι είναι το ίδιο. Απλά οι πρώτοι τα κάνουν στο όνομα του γιαχβέ βκαι οι δεύτεροι στο όνομα του Αλλάχ.

          Κάνεις από τους δύο δεν δέχεται το Χριστό ως θεό παρά μόνο ως προφήτη.

          Μην ξεχνάμε ότι οι πρόγονοι των Εβραίων σταύρωσαν και το Χριστό.

          1. ΤΗΝ ξαναειπες …ΟΛΟ Μαλακιες ρε φιλε .. αυτα που λες ειναι ανιστόρητες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ , αυτα που σου φύτεψαν στο μυαλο οι παπαδες και ο Χριστος εβραιος ηταν ,σταματηστε αυτην την καραμελα . Μιλαμε για την συγχρονη ιστορια , για το τώρα , κάτσε εσυ και υποστηριξε τα μουσλίμια κολλημένε .

            1. Πάρε την αλήθεια. Επειδή η προπαγάνδα πουλάει αλλά η αλήθεια πονάει :

              <>

              Όπως βλέπεις είπε γνωρίζω ότι ΕΙΣΤΕ σπέρμα Αβραάμ. Δεν είπε ξέρω ότι είμαστε.

          2. Χα..χα..χα.. με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω!
            Ο χριστιανισμός, μωρέ, καθώς και το ισλάμ είναι
            ιουδαϊκές αιρέσεις, ΔΕΝ είναι θρησκείες!
            Ο χριστός δεν είναι ιστορικό πρόσωπο,
            παρά μια ιουδαϊκή προφητία.

            1. Όλο μαλακίες γράφεις αυτές που σου φύτεψαν στο άδειο κρανίο σου οι ανθελληνες ειδωλολάτρες εθνικοί διάβασε πραγματική ιστορία να ξεστραβωθεις ζωαδι. Με την ίδια λογική ο Σωκράτης ήταν μυθοπλασία των αρχαίων Εθνικών

        2. Σταυρωσον αυτον το πας και σει σαν τους Εβραιους. Αιντε και θα σας διχασουν περισσοτερο σε λιγο με τα εμβολια που σας κανουν.

      2. Θα έρθει και η ώρα των τομαριών Εβραίων… τα πορτατίφ τα θυμάσαι;

    Comments are closed.