ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ! Ο ΛΟΓΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ: ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – Ο ΧΑΦΤΑΡ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    EOMps1RWoAY2Lio

    «Δεν θα υπάρξει καμία υπογραφή για διάφορους λόγους, ο σημαντικότερος από τους οποίους είναι η κακή πρόθεση της Τουρκίας, να επιβάλει τον εαυτό της ως μέρος στη Λιβύη για να νομοθετήσει το παράνομο Μνημόνιο (MoU -εννοεί την παράνομη συμφωνία Τουρκίας-Τρίπολης). Η Λιβύη είναι για τους Λιβύους». Η δήλωση αυτή δημοσιοποιήθηκε χθες το βράδυ, όπως αναφέρει το hellasjournal στο λογαριασμό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (GNA) στο Twitter, που σε μερικές γραμμές περιγράφει το άθλιο σχέδιο της Τουρκίας, εναντίον της Λιβύης, αλλά και της Ελλάδας. Ο λογαριασμός εκφράζει τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

    Ο Λίβυος ηγέτης αποχώρησε χθες από τη Μόσχα χωρίς να υπογράψει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, που ετοίμασαν η Ρωσία και η Τουρκία. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για νέες εχθροπραξίες.

     

    Σημειώνονται και τα εξής:

    «Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα σταματήσει την αιματοχυσία στη βάση της εξάλειψης της τρομοκρατίας, τη διάλυση των πολιτοφυλακών και την επιστροφή στη νομιμότητα του λιβυκού λαού, μέσα σε ένα πλαίσιο για τη Λιβύη. Αλλά οι έντιμες επιθυμίες μας συγκρούστηκαν με την ατζέντα της τουρκικής απληστίας».

    Τονίζεται ακόμα ότι:

    «Ο Γενικός διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης δήλωσε ότι το έγγραφο που παρουσιάστηκε μπροστά μου ήταν ένα έγγραφο ψεύδους και προδοσίας, κάτι που η GNA είναι πάντα ευτυχής να υπογράψει. Αλλά τα πραγματικά χέρια μας στη Λιβύη δεν θα μπορούσαν ποτέ (να το υπογράψουν). Ζούμε με τιμή και πεθαίνουμε με τιμή».
    Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

    «Ο Χάφταρ και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύουν έφυγαν από τη Μόσχα απόψε (χθες το βράδυ) και δεν θα υπάρξει καμία υπογραφή σε κανένα έγγραφο σε βάρος των ηρωικών θυσιών φιλοδοξιών και της σωτηρίας των Λιβύων».

    Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια μεταδίδει ότι οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα νότια της Τρίπολης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γιατι ρε γαμω το βρίσκονται πατριωτες πολιτικοι η στρατιωτικοί σε αλλες χωρες και στην δικη μας μονο προδοτες και ξενοι πρακτορες;;; Τι στον διάολο κανουμε στραβά εμεις;;;

    2. Όταν τους πηγαίνεις γ@μι@ντ@$ στο πεδίο της Μάχης και ελέγχεις σχεδόν όλη την Λιβύη.. πολύ απλά δεν υπογράφεις τίποτα στο οποίο δεν επιβεβαιώνεται η νίκη σου . Μπράβο στο πραγματικό πατριώτη Χαφταρ !!!!!!!!!!

    3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΆΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ.
      Υ.Γ:
      ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟ…ΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΔΟΝΑΛΔΙΟΣ!
      ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

    4. Σε κρούση από την Ρωσία προς το ΥΠΕΞ για τις προθέσεις της Αθήνας αναφορικά με την άρση της αναγνώρισης της εχθρικής προς την Ελλάδα, κυβέρνησης της Τρίπολης, το ΥΠΕΞ απάντησε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα!

      «Προτίθεστε να άρετε την αναγνώριση της κυβέρνησης της Λιβύης; Εάν την άρετε μπορούμε να μιλήσουμε σε άλλη βάση» ήταν το ρωσικό ερώτημα προ ολίγου καιρού.

      Η απάντηση από την Αθήνα ήταν αρνητική, με το αιτιολογικό ότι την αναγνωρίζει ο ΟΗΕ!

      Η ρωσική ανταπάντηση ήταν ότι αφού δεν έχετε τέτοια σχέδια, τότε αναγνωρίζετε και τις δικαιοπραξίες της κυβέρνησης αυτής, λέγοντας με νόημα πως «μας λύνετε τα χέρια για να προχωρήσουμε σε διαπραγμάτευση», όπως και έγινε!

      Πως θέλει τώρα η κυβέρνηση να μετέχει των εξελίξεων, αφού δεν έχει κάνει πρώτα ούτε τα αυτονόητα: Δηλαδή την μη αναγνώριση της κυβέρνησης της Τρίπολης, αναγνωρίζοντας την Βεγγάζη, κάτι που θα την έφερνε συνομιλητή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο Βερολίνο.

    5. Η Τουρκια μπηκε στην Συρια ,τωρα μπερδευτηκε και στην Λιβυη προωθοντας τα συμφεροντα της και οι δικοι μας πολιτικαντηδες καθονται με σταυρομενα χερια περιμενοντας οι ξενοδουλοι να μας ελεεισουν οι Αμερικανοι!!!!!! Θα επρεπε αμεσα να ταχτει η χωρα μας στο πλευρο του Χαφταρ και να αναθερμανει τις σχεσεις της χωρας και με την Συρια!!!!!!! Αλλα τσ ανδρεικελα φοβουνται μην τους κανουν νταντα οι Γερμαναραδες και φυσικα οι Αμερικανοι και καθονται αδρανεις, ενω η Τουρκια αλωνιζει!!!!!!!!

    6. Η κυβερνηση κατοχης της Ρωσσιας περασε τους Λιβυους οτι ο Ιβαν τους Παοκτσηδες που με μερικα ρουβλια κατεβασαν τα παντελονια

      1. Όχι, μακάρι να το είχαν κάνει για τα ρούβλια. Μόνο οι Λαλάκηδες και μερικοί διεφθαρμένοι πήραν ρούβλια. Οι πολλοί παοκτζήδες το έκαναν απλά για ένα πέτσινο κλεμμένο πρωτάθλημα των Πρεσπών. Ήταν τέτοια η κάψα τους για ένα γελοίο παιχνίδι που πρόδωσαν την ίδια τους τη ταυτότητα για αυτό. Αυτά κάνει το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν για την Αθήνα και η έλλειψη Θεού στη ζωή τους.

        1. μιλησε ο πατριωτης που τον λενε μπομπ, που ψηφιζει ΝΔ, που υποστηριζει ολυμπιακο την πιο νταβατζιδικη ομαδα της Ελλαδας που εχει δεκαδες κλεμενα πρωταθληματα, που ο προεδρος του εφερε τον κουλη στην εξουσια μηπως και παρει κανα πρωταθλημα που φωναζει τους Παοκτσηδες βουλγαρους και που στηριζει τον κουλη ως σωτηρα της Ελλαδας μονο και μονο να κυβερναει το κομμα του ασχετα αν κανει τα ιδια με τον προδοτη τσιπρα στην συμφωνια των πρεσπων και στην πολιτικη των ανοιχτων συνορων με τους χιλιαδες λαθραιους που μας μπαζουν στην χωρα,,,και οσο για το περσινο πρωταθλημα χαμουτζηδες δυο φορες παιξαμε περσι με την ομαδουλα σας και τις δυο φορες πηρατε τα αρχ@@ μας 1-0 και 3-1 θελατε και πρωταθλημα…ο ΠΑΟΚ επρεπε και το 2018 να ηταν πρωταθλητης αλλα ολη η Ελλαδα ειδε πως ακυρωθηκε κανονικο γκολ στον αγωνα με την χαρτινη η οποια ως πρωταθλητρια τα επομενα 2 χρονια εχει εξαφανιστει απο τον ποδοσφαιρικο χαρτι…η πιιο σταθερη ομαδα ειναι ο ΠΑΟΚ που εχει και 3 συνεχομενα κυπελλα…εσεις 2 χρονια ατιτλοι….και για την συμφωνια τβν πρεσπων που συνεχεια επικαλειστε και καλα σας επιασε ο πονος για την Μακεδονια εσεις που βριζετε τον ΠΑΟΚ και την Μακεδονια τοσα χρονια και μετα το ξεπουλημα της Μακεδονιας μας αποκαλειτε Νοτιομακεδονες, υποκριτες και ντεμεκ πατριωτες…σε ολα τα συλλαλητηρια ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ ηταν στην πρωτη γραμμη και χωρις τους συνδεσμιτες του ΠΑΟΚ τα συλλαλητηρια για την Μακεδονια θα ηταν σαν τις πεζοποριες που κανουν οι συνταξιουχοι του παμε που διεκδικουν τα αναδρομικα τους…..

    7. ο ΧΑΦΤΑΡ τελικά δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, δηλαδή κεντροαριστερος προδότης

    8. Του ζήτησαν να υπογράψει τη μετατροπή της Λιβύης σε προτεκτοράτο. Και να αποσυρθεί ο ίδιος από την εξουσία. Προφανώς και δε το δέχτηκε, ειδικά από τη στιγμή που είναι ένα βήμα πριν κατακτήσει ολόκληρη τη χώρα…

    9. Εύγε στρατάρχα Χαφτάρ! Θάνατος στούς μεμέτηδες.Θά μπείς θριαμβευτικά στήν Τρίπολη.
      Οι έλληνες πατριώτες σάς εύχονται μεγάλη νίκη.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Π@ΥΤ@Ν@Σ ΤΙΣ Ε.Ε …ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΣΑΡΑΤΖ ! ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΙΣ ΛΙΒΥΗΣ , ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΙ Η ΔΥΣΗ ( Η.Π.Α ΚΑΙ Ε.Ε ) Κ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ! ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΧΑΦΤΑΡ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ…

    10. Πολλοί έλεγαν ότι Ο Στρατάρχης θα πέσει στη παγίδα. Όμως απ ότι φαίνεται δεν είναι τόσο βλάκας όπως οι άλλοι που πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τον ξεγελάσουν.

      Μαζί με τον Στρατάρχη και ξερό ψωμί. Ο άνθρωπος είναι ήρωας. Το ΌΧΙ του Μεταξά. Όχι σαν τους πούστηδες τους δικούς μας.

    11. εντάξει η ρωσία δεν μας υπολογίζει αλλά έδειξε ότι είναι και εχθρός της ελλάδας κάτι που δεν το είχαμε καταλάβει καλά μέχρι σήμερα δεν το πίστευα πριν ότι είναι και ο πούτιν θα βοηθάνε τους τούρκους και να θάψουν την ελλάδα και το αιγαίο μας όπως και την μακεδονία μας … ουστ πούτιν πουστην

      1. Σοβαρά αυτό περίμενες για να το καταλάβεις; Τα μεγαλύτερα δεινά της πατρίδας μας από τους Ρώσους έχουν προκληθεί. Οι Ρώσοι μας μισούν και θέλουν να μας εξαφανίσουν γιατί θέλουν να θεωρούνται αυτοί το σύγχρονο Βυζάντιο και η “τρίτη Ρώμη” και δε γίνεται να το κάνουν αυτό όσο υπάρχει ελληνισμός…. Για αυτό προωθούν το πανσλαβισμό και μας λένε πως οι νεοέλληνες είμαστε σλάβοι και δε καταγόμαστε από τους αρχαίους….

      2. ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η Ε.Ε .

    12. απληστη η DOLMAYE του DOLMA SULTAN??? απληστοι οι Λυκοι?

    13. Τοσο μαγκας ο Χαφταρ?Πιστευα πως θα υποκυψει κ θα υπαγραψει.Πραγματικος ηγετης!

    Comments are closed.