ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ” – ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ “ΣΟΥΖΑ” ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1 (28)

    Τα ευρωπαϊκά όπλα και που καταλήγουν!

    Πέντε ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται μεταξύ των 10 κορυφαίων εξαγωγέων όπλων στον κόσμο. Αυτές είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Βρετανία, η Ισπανία και η Ιταλία.

    Η Τουρκία είναι μια πολύ σημαντική αγορά για τους παραγωγούς όπλων στην Ευρώπη. Είναι ο 11ος μεγαλύτερος πελάτης των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών εξαγωγέων όπλων λίγο πίσω από την Κίνα.

    Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο από το σημερινό κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και καταλάβετε γιατί οι Ευρωπαίοι ηγέτες μένουν μόνο στα θα και στις υποσχέσεις και δεν σταματούν την ακραία προκλητικότητα της Τουρκίας , δεν στέκονται στο πλευρό της χώρας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Δείτε εδώ το βίντεο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Προσπαθεί να πάρει καμιά παραγγελία και αυτός. Την δείξατε τη στάση σας και σεις με την Αγιά Σοφιά. Μας υποχρεώσατε.

    2. Τουλάχιστον να καταλάβουν οι εκάστοτε τοποθετημένοι κυβερνήτες πως ο λαός αντιλαμβάνεται ότι εκείνο που μετράει πάνω από όλα είναι η μπίζνα και η κονόμα και να σταματήσουν να μας ταΐζουν σανό με δήθεν συμμαχίες και λυκοφιλίες. Έτσι τους έσυρε όλους στο μαντρί του το μόγγολο παίζονταςς την στοιχειώδη μπάλλα που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε ηγέτης. Γιατί η από εδώ μέρια φαίνεται πως παίζει άλλο πράγμα.

    3. Δεν καταλαβαινω ειλικρινα .,.,.

      τα καναλια γαυγιζουν οτι η χωρα των μεμετηδω εχει πτωχευσει .,.,.,οι πολιτες περνανε δυσκολα

      που βρισκουν χρηματα και εξοπλιζονται τα μογγολια ?

      εκτος αν τα μουεζινια χρησιμοποιουν μαρουλοφυλλα αντι για παραδες

    4. “””” Halt’ s Maul “””” τρελλαθηκα…… εχω χρονια να ακουσω αυτη την εκφραση….. και σε συνδιασμο με το “”ο Κούλης ο διακονιάρης”” επεσα απο την καρεκλα…… χααχαχχαχαχα η Τ Ε Λ Ε Ι Ο ΤΗ Τ Α στο μεγαλειο της……. αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
      νασαι καλα μου εφτιαξες την μερα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    5. Μικροί γλύκες ευχηθειτε να γίνει κάτι συνταρακτικό !! Να βγούμε απ’ τον λήθαργο της διαρκούς ανακύκλωσης!! Σκεφτείτε να ξυπνούσαμε αύριο σ έναν κόσμο μαγικό όπως παλιά χωρίς κορωνοϊό χωρίς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μας όπως την ξέραμε ,στην Ελλάδα μας που σ αυτήν μεγαλώσαμε και πονάμε τώρα που τη χάνουμε. Να ξαναζησουμε οπως τότε που ζούσαμε σαν άνθρωποι και δε το εκτιμούσαμε.💟

    6. ΤΟ 1922 ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΤΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ….

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    7. Να δούμε πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε και θα καταλάβουμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν φιλίες μεταξύ κρατών αλλά ΜΟΝΟ συμφέροντα!!!Για αυτό μέχρι και η Ρωσία πούλησε S-400 στους Τουρκαλαδες και τώρα συζητάνε μέχρι και για μαχητικά Su-35 η ακόμη και SU-57.Και Ρωσική (κρατική κιόλας) εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνία να φτιάξει στον Σουλτάνο εργοστάσια παραγωγής πυρηνικής ενεργειας.Μεγάλη αγορά οι βρωμο Τουρκαλαδων 80 εκατομμύρια είναι αυτά. Και ΟΛΕΣ οι χώρες που έχουν πολεμική βιομηχανία θέλουν να πουλάνε όπλα στην Τουρκία.Όλα τα υπόλοιπα για φιλίες θρησκεία κτλ είναι απλά για να πουλάνε βιβλία και αλοιφές οι διάφοροι Λιακοβελοπουλοι.

    8. o Μητσοτάκης ειναι ο μονος που μπορεί να μας εκπροσωπησει σωστά !

    9. Να κοιταξουν οι γερμανοτσιολιαδες…να προσεξουν…
      Γιατι μαυτα που κανουν….
      Στο τελος…θα χασουν το κεφαλι τους…

    10. Ο κόσμος τώχει τούμπανο καί μείς κρυφό χαμπάρι.Η τουρκολάγνα Μέρκελ η κολλητή τού Ερντογάν τού στέλνει ότι ΄θέλει.Τά ποιό μοντέρνα καί τά ποιό ακριβά όπλα.Εννοείται στόν καλό φίλο δωρεάν.Οταν πάει ο Κούλης ο διακονιάρης καί κάνει παράπονα η καγκελάριος τού λέει ένα ψυχρό:Halt’ s Maul.Βουλωσέ το.
      Γιάννης Λάκων

      1. Τι να κάνει κι αυτός ο Κούλης?? Ενα φοβισμένο ανθρωπάκι είναι, ένας υπηρέτης των ξένων. Τρέμει πως αν δεν κάνει κάτι σωστά θα τον καθαρίσουν. Πάντως η απληστία της οικογένειας για χρήμα είναι απερίγραπτη.
        Δεν χορταινουν με τίποτα. Είναι λυπηρό ο άνθρωπος να ξεπέφτει τόσο χαμηλά. Αυτή η απληστία για πλούτο είναι που καταστρέφει τον πλανήτη. Αυτή η πλεονάζουσα συσσώρευση πλουτου που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε σε 100 ζωές. Και πίσω απ’ αυτό το τρομερό ανθρώπινο ελαττωμα της φιλαργυριας κρύβεται η παγκόσμια διακυβέρνηση που το εκμεταλλεύεται για να επιβάλλει την κυριαρχία της
        Ο άνθρωπος είναι έρμαιο των παθών του..
        Και η γη η κόλαση που του ανήκει..

    Comments are closed.